Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition (2008) [ANA KONU] (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.304
Cevap
19
Favori
253.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyungezer bu oyuna 89 vermiş ve sadece 2 sayfa ayırmış,yuh diyorum artık.crysis bile 97 alıyor,cod4 bile 96 alıyor ama bunun gibi onları katlayacak oyunlar kıyıda köşede 2 sayfayla 89 alıyor.crysis'in cod4'ün ne içeriği var da sayfalarca inceleniyor anlamadım doğrusu.
  • Bosver yahu , oyungezer 89 verse ne olur vermese ne olur . Eleman oyunu anlayamamistir ondan boyle vermistir puan. Zaten 1.2 patch'inden sonra oyunun en buyuk sorunlari cozuldu. 2007'nin surpriz oyunu oldu vallahi , hic bukadar muhtessem bir oyun beklemiyordum ben. Tam puan.
  • Son yama ile hiçbir sorun kalmadı oyunda. Dialog ve seslendirmelerden ancak 3-5 puan kırılabilir. Ama 89 gibi bir nokta atışı tamamen "bir puan daha vermeyeyim" kastı belliki.

Puanlara filan da fazla takılmamak lazım. Witcher 2007'nin en iyi oyunudur gözümde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ragdol

Son yama ile hiçbir sorun kalmadı oyunda. Dialog ve seslendirmelerden ancak 3-5 puan kırılabilir. Ama 89 gibi bir nokta atışı tamamen "bir puan daha vermeyeyim" kastı belliki.

Puanlara filan da fazla takılmamak lazım. Witcher 2007'nin en iyi oyunudur gözümde.

aynen valla

bomba diye beklediğim diğer içi boş oyunları bitirince oyunsuz kaldım,dedim bir de rpg deneyeyim;buna bir daldım ki hala aynı heyecanla oynuyorum.Harbi harbi yıllardır yapıldığına değmiş,içi dopdolu şaheser bir oyun olmuş.Bu sayede rpg'ye de alışmı oldum,hemen jade empire ve hellgate london kurdum.fena değiller ama bunun yerini tutamazlar kesinlikle.Harbi harbi yılın oyunu valla.

• Gene Oyungezer iyi puan vermiş, Witcher hakkında saçma sapan pek çok inceleme de gördüm. Eee normal tabii, bazılarının yaptığı gibi CDProjekt oyun dergilerine para saydırmadı.

Neyse asıl oyuncular oyunun değerini anladı zaten oyunun satışı bir milyon adeti geçti Çok az reklamı yapılan bir PC oyunu için büyük bir başarı.
  • quote:

Dialog ve seslendirmelerden ancak 3-5 puan kırılabilir.

Oyunun diyaloglarını büyük ihtimalle Atari kesmiş maliyetten kurtulmak için. Oyunun Polonya versiyonunun diyalogları daha tam ve kitapların ruhunu daha uygunmuş.
  • amma müzikleri tam puan,hakkını yemeyelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

quote:

Son yama ile hiçbir sorun kalmadı oyunda. Dialog ve seslendirmelerden ancak 3-5 puan kırılabilir. Ama 89 gibi bir nokta atışı tamamen "bir puan daha vermeyeyim" kastı belliki.

aynen valla

bomba diye beklediğim diğer içi boş oyunları bitirince oyunsuz kaldım,dedim bir de rpg deneyeyim;buna bir daldım ki hala aynı heyecanla oynuyorum.Harbi harbi yıllardır yapıldığına değmiş,içi dopdolu şaheser bir oyun olmuş.Bu sayede rpg'ye de alışmı oldum,hemen jade empire ve hellgate london kurdum.fena değiller ama bunun yerini tutamazlar kesinlikle.Harbi harbi yılın oyunu valla.

Hellgate'i o kadar övdük ama fena şişirdi vallahi. Açıp oynamak içimden gelmiyor artık. Belki bu kadar oyunun arasında sıkıyordur. Biraz zaman geçsin tekrar deneyeyim. Az da övmedik ha.

• Oyunu kurmayı beceremeyince(olmuyor kardeşim tüm bayram sabahları gitti) internette okuduğum incelemeler ve yorumlar sonucu Neverwinter Nights a geçtim.Açıkçası özlemişim adam gibi rpg yi, bu tür hoşuna gidenler Witcher dan sonra onada baksın derim yanlız çok daha iyi ingilizce gerekiyor

Puanlamaya gelince merlinden bir inceleme ve verdikleri puana bakın.Bu adamlara oyun inceletiyorlarya, güzelim sitelere yazık oluyor....

www.merlininkazani.com
    Hata - Merlininkazani.com
    http://www.merlininkazani.com/review_screen.asp?GID=2627&frm=

• Arkadaşlar, karakterin kafası güzel oldu!. Sallana sallana yürüyor, toxic arttı. nasıl ayılacak bu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DanGWaR

Oyunu kurmayı beceremeyince(olmuyor kardeşim tüm bayram sabahları gitti) internette okuduğum incelemeler ve yorumlar sonucu Neverwinter Nights a geçtim.Açıkçası özlemişim adam gibi rpg yi, bu tür hoşuna gidenler Witcher dan sonra onada baksın derim yanlız çok daha iyi ingilizce gerekiyor

Puanlamaya gelince merlinden bir inceleme ve verdikleri puana bakın.Bu adamlara oyun inceletiyorlarya, güzelim sitelere yazık oluyor....

www.merlininkazani.com

quote:

Eksiler;

Görevleri yapması bazı zamanlar can sıkıcı olabiliyor, bazı program hataları var

"Bu oyundaki görevler de can sıkıcıysa, sen oyun oynamayı bırak kardeş" demezler mi adama? Hangi oyundaki görevler bundakilerden daha 'az can sıkıcı' onu da yazsaymış keşke. İşte, kendince incelemiş eksik olmasın.

Edit: Birde Grafik 85 demiş.. Kime, neye göre 85?? Crysis'e göre 85'tir de geri kalan tüm oyunlara göre 120 filan olması lazım. Zaten bir oyunu 3 kriterde incelemek de göz yaşartıcı bir çabaymış. Hey Allah'ım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragdol -- 23 Aralık 2007; 22:14:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: NeCroMaN

Arkadaşlar, karakterin kafası güzel oldu!. Sallana sallana yürüyor, toxic arttı. nasıl ayılacak bu?

meditasyon yapacaksın hemen bir fireplace bul yada birine git meditasyon iste
  • Bu oyun TPS şeklinde RPG mi yoksa Diablo gibi yukarıdan bakılan tarzda mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kyorhan

Bu oyun TPS şeklinde RPG mi yoksa Diablo gibi yukarıdan bakılan tarzda mı ?

TPS şeklinde.Ancak 2 farklı tps kamera stili bulunuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: kyorhan

Bu oyun TPS şeklinde RPG mi yoksa Diablo gibi yukarıdan bakılan tarzda mı ?

İkisi de diyebiliriz.
  • bu oyunu vista da rahat oynayan var mi aranizda. ben bir türlü oynayamadim image dosyasi seklinde kurdum tüm patchleri yaptim. herkes xp mi burda.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: DanGWaR

Oyunu kurmayı beceremeyince(olmuyor kardeşim tüm bayram sabahları gitti) internette okuduğum incelemeler ve yorumlar sonucu Neverwinter Nights a geçtim.Açıkçası özlemişim adam gibi rpg yi, bu tür hoşuna gidenler Witcher dan sonra onada baksın derim yanlız çok daha iyi ingilizce gerekiyor

www.merlininkazani.com

quote:

Eksiler;

Görevleri yapması bazı zamanlar can sıkıcı olabiliyor, bazı program hataları var

"Bu oyundaki görevler de can sıkıcıysa, sen oyun oynamayı bırak kardeş" demezler mi adama? Hangi oyundaki görevler bundakilerden daha 'az can sıkıcı' onu da yazsaymış keşke. İşte, kendince incelemiş eksik olmasın.

Edit: Birde Grafik 85 demiş.. Kime, neye göre 85?? Crysis'e göre 85'tir de geri kalan tüm oyunlara göre 120 filan olması lazım. Zaten bir oyunu 3 kriterde incelemek de göz yaşartıcı bir çabaymış. Hey Allah'ım..

Harbiden yahu , bu adamlar neye göre grafikleri karşılaştırıyorlar anlamak mümkün değil . Şimdiye kadar çıkmış en güzel grafikli rpg oyunu bu yahu. Oyunun konusuna zaten laf olmaması lazım. Konu müthiş , ilerleyişi harika , yan görevlerin bir çoğu çok iyi ve bazıları bir şekilde bağlantılı oluyor ana tema ile. Hiçbir şekilde oyun sıkmadı beni, ama tabii konuyu herkez beğenicek diye bir şart yok.bir çok etken olabilir; yeterli ing. bilinmemesi , fantasy rpg 'den hoşlanmamaları vs. vs. Gerçi bu konuyuda beğenmeyenler varsa , gerçekten rpg 'yi bıraksınlar, sci-fi takılsanlar bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aerich -- 24 Aralık 2007; 10:34:31 >

• "Görevleri yapması bazı zamanlar can sıkıcı olabiliyor" merlindeki arkadaş FPS yada strateji oynuyor sanmış kendini sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sith -- 24 Aralık 2007; 10:55:39 >
  • halt etmiş o rpg siteleri.Ne demek sıkıcı görevler,canavar gibi çatır çatır görevleri var.Millet tutturmuş bi karakter yaratma ekranı,yok zırh diye ondan böyle puanlar aldı.bu oyun bana bile rpg sevdirdi,şimdi bu bittikten sonra yana yana rpg arayacağım ama bunun gibi güzelini nasıl bulacağım orasını bilmiyorum.

şimdilik chapter 2'deyim,bayram tatili,finaller felan derken pek oynayamadım.zaten bitmek üzere chapter 2 görevleri.Ama sınavlar bitsin hemen ne kadar yan görev var hepsiyle birlikte bitireceğim oyunu.
    bu bittikten sonrası için şimdiden şu oyunları hazır ettim;

jade empire(dövüş sistemi güzel görünüyor)
    sacred
    hellgate london
    dungeon siege 2

Hayırlısı bakalım,açtım rpg sayfasını bir daha kapatmam artık.Oblivion'un demosunu birkaç ay önce denemiştim ama beğenmemiştim,oyun kıtlığına düşersem onu da denerim belki,Witcher'ın yerini tutmaz ama olsun.

• bu oyun tam rpg sayılmaz. çünkü karakter geliştirmede alternatif yok. bu arada bu oyuna en çok benzeyen jade empire.

ha oyun süper orası ayrı.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.