Şimdi Ara

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (329. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.626
Cevap
210
Favori
844.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 327328329330331
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Monkey Business

quote:

Orijinalden alıntı: Carcharies

quote:

Orijinalden alıntı: Monkey Business

Taze taze bastım...
    Bu mesaja eklenen görseller:

Nerede bastırdın hocam banada lazım acil

Kendim basıyorum hocam...

En son bunu yaptım;
    Bu mesaja eklenen görseller:

Baskı kalitesi fena durmuyor. Hele kumaş ile bütünleşik gibi bir yapıdaysa tadından yenmez. Ücreti mukabilinde istediğimiz bir baskı göndersek yapabilirmiyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Deve Katili kullanıcısına yanıt
    Rica ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ezio4141

Arkadaşlar , PS4'te oynarken sizde de anlık ufak donmalar oluyor mu Witcher'da ?

Sadece ilk açıldığında oluyor sonrasında olmuyor. Konsolun sıcak hava çıkışı ve hava emiş yerlerinin sirkülasyonunun iyi olduğundan emin ol. İmkanın varsa dik kullanmanı tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

quote:

Orijinalden alıntı: Patikle penguentos

quote:

Orijinalden alıntı: aLdacTrack

Merhaba arkadaşlar,

Ormanın Hanımları görevinde gitmemiz gereken mağaranın önündeki kurt adamı nasıl kesiyoruz? 30dk'dır uğraşıyorum sürekli canını yeniliyor sinirim bozuldu artık

Yukarıda cevabı vardı sanırım önce parça et vermen gerekiyor

Parça eti nasıl veriyoruz?

Bir de baronla alakalı bir sorum var:

Baron'un karısını velen'de bul diyor fakat nasıl bulacağım bilemiyorum kocaman haritada. Ne yapabilirim

Parça eti tüccarlardan alabilirsin

• ben sadece kendi kaydımı tutuyorum karışmasın diye oto falan siliyorum birde ne zamandan kalma görevdir hiç dikkat etmedim oyunun atmosferine kaptırmışım kendimi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Ormanın Hanımları görevinde gitmemiz gereken mağaranın önündeki kurt adamı nasıl kesiyoruz? 30dk'dır uğraşıyorum sürekli canını yeniliyor sinirim bozuldu artık

Baron'un karısını velen'de bul diyor fakat nasıl bulacağım bilemiyorum kocaman haritada. Ne yapabilirim

Parça eti tüccarlardan alabilirsin

Aldıktan sonra nasıl kullanabiliyoruz peki hocam etkileşim gibi bir şey mi oluyor?

• Arkadaşlar 21 levelim. Novigraddaki bütün ana görevleri bitirdim yeni geçtim skeligeye bir iki görev yaptım 17 seviyesinde oyunun bitmesine az mı kaldı yoksa daha var mı ?

• Carcharies kullanıcısına yanıt
    Hocam çok detaylı ve karışık görsel olursa baskı yavan duruyor,sade olanlar her zaman daha hoş oluyor.

Baskı yaptığım cihaz çok kaliteli ayrıca üzerine spiral ile extra parlaklık veriyorum ve gayet canlı duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackprague

Arkadaşlar 21 levelim. Novigraddaki bütün ana görevleri bitirdim yeni geçtim skeligeye bir iki görev yaptım 17 seviyesinde oyunun bitmesine az mı kaldı yoksa daha var mı ?

Daha çok var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 16 Eylül 2016; 20:59:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Carcharies kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten devamlı dik konumda kullanıyorum sıcaklığı yere vermemesi için. Hava almasıda iyi konumda ama 1.5 yıl oldu alalı cihazı , sanırım içerisi tozlandır artık. Garanti olduğu için sökemiyorum da temizlemek için. Bende oyun arada bir anlık olarak takılıyor nedense.
  • Evet arkadaşlar, reddit de bir kişi CDPR'a mail atmış. PS4 PRO'ya özel geliştirmeler olacak mı diye, aldığı cevap maalesef olumsuz olmuş. Şuan için planları olmadığını söylediler. Şimdilik sadece GWENT oyununa ve Cyberpunk 2077 için sıkı bir şekilde çalıştıklarını söylediler. Bu ne demek derseniz, eğer PS4 PRO alacak iseniz mevcut PS4'de az da olsa fps düşüşleri oluyordu, bu PS4 PRO da olmayacaktır. Tabii birde 4K ekranınız varsa 4K'ya upscale yapacak o kadar.
  • Bir dlc görevinde bileşim yapmak için kurtboğan otu gerekiyor tüm simyacıları dolaştım bulamadım. Nerden bulurum bilen var mıdır?

• Ek paketler içinde hocam oyun içindeki ayarlardan kostüm gibi birkaç özelliği açabilirsiniz isterseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: nopnog

Bir dlc görevinde bileşim yapmak için kurtboğan otu gerekiyor tüm simyacıları dolaştım bulamadım. Nerden bulurum bilen var mıdır?

hocam otacıların çoğunda mevcut o ot. gözünden kaçmış olmalı.
    baş psikopos meydanındakine bi uğra. novigrad, merkez.
  • Deve Katili kullanıcısına yanıt
    Oyunu tr psn'den aldıysanız dlc'leri de tr psn'den alırsanız oynayabilirsiniz benim bildiğim kadarıyla, yanlış bilgi vermek de istemem tam olarak bilen arkadaşlar varsa yardımcı olalım size.

• UyGaR___ kullanıcısına yanıt
    Buldum eyvallah. Meydandaki değil de ona yakın haritada görünmeyen bir otacı varmış.

• Teşekkür ederim cevap için yavaş oynuyorum bitmesin diye daha çok varsa sevindim :)

• quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar,

hocam ciriyi cadıların yanında arama görevi varya onu yapın bulursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buralara da bi geldik -- 16 Eylül 2016; 22:51:51 >

• LordMurat55 kullanıcısına yanıt
    haydaa. cdpr yapmayacak da kim yapacak bu isi... ilk onlar el atar diye dusunuyordum acikcasi.

• UyGaR___ kullanıcısına yanıt
    Oyun cok kapsamli, tum detaylara el atmaya kalksalar diger projeleri aksar diye cekinmislerdir.
  • 
Sayfa: önceki 327328329330331
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.