Bildirim
The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (329. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
Rica ederim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ezio4141
Arkadaşlar , PS4'te oynarken sizde de anlık ufak donmalar oluyor mu Witcher'da ?
Sadece ilk açıldığında oluyor sonrasında olmuyor. Konsolun sıcak hava çıkışı ve hava emiş yerlerinin sirkülasyonunun iyi olduğundan emin ol. İmkanın varsa dik kullanmanı tavsiye ederim
quote:
Orijinalden alıntı: Deve Katili
quote:
Orijinalden alıntı: Patikle penguentos
quote:
Orijinalden alıntı: aLdacTrack
Merhaba arkadaşlar,
Yukarıda cevabı vardı sanırım önce parça et vermen gerekiyor
Bir de baronla alakalı bir sorum var:
Parça eti tüccarlardan alabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ben sadece kendi kaydımı tutuyorum karışmasın diye oto falan siliyorum birde ne zamandan kalma görevdir hiç dikkat etmedim oyunun atmosferine kaptırmışım kendimi -
quote:
quote:
quote:
quote:
Merhaba arkadaşlar,
Parça eti tüccarlardan alabilirsin
Aldıktan sonra nasıl kullanabiliyoruz peki hocam etkileşim gibi bir şey mi oluyor?
-
Arkadaşlar 21 levelim. Novigraddaki bütün ana görevleri bitirdim yeni geçtim skeligeye bir iki görev yaptım 17 seviyesinde oyunun bitmesine az mı kaldı yoksa daha var mı ?
Hocam çok detaylı ve karışık görsel olursa baskı yavan duruyor,sade olanlar her zaman daha hoş oluyor.
Baskı yaptığım cihaz çok kaliteli ayrıca üzerine spiral ile extra parlaklık veriyorum ve gayet canlı duruyor.
quote:
Orijinalden alıntı: blackprague
Arkadaşlar 21 levelim. Novigraddaki bütün ana görevleri bitirdim yeni geçtim skeligeye bir iki görev yaptım 17 seviyesinde oyunun bitmesine az mı kaldı yoksa daha var mı ?
Daha çok var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 16 Eylül 2016; 20:59:11 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam zaten devamlı dik konumda kullanıyorum sıcaklığı yere vermemesi için. Hava almasıda iyi konumda ama 1.5 yıl oldu alalı cihazı , sanırım içerisi tozlandır artık. Garanti olduğu için sökemiyorum da temizlemek için. Bende oyun arada bir anlık olarak takılıyor nedense. -
Evet arkadaşlar, reddit de bir kişi CDPR'a mail atmış. PS4 PRO'ya özel geliştirmeler olacak mı diye, aldığı cevap maalesef olumsuz olmuş. Şuan için planları olmadığını söylediler. Şimdilik sadece GWENT oyununa ve Cyberpunk 2077 için sıkı bir şekilde çalıştıklarını söylediler. Bu ne demek derseniz, eğer PS4 PRO alacak iseniz mevcut PS4'de az da olsa fps düşüşleri oluyordu, bu PS4 PRO da olmayacaktır. Tabii birde 4K ekranınız varsa 4K'ya upscale yapacak o kadar. -
Bir dlc görevinde bileşim yapmak için kurtboğan otu gerekiyor tüm simyacıları dolaştım bulamadım. Nerden bulurum bilen var mıdır?
Ek paketler içinde hocam oyun içindeki ayarlardan kostüm gibi birkaç özelliği açabilirsiniz isterseniz.
quote:
Orijinalden alıntı: nopnog
Bir dlc görevinde bileşim yapmak için kurtboğan otu gerekiyor tüm simyacıları dolaştım bulamadım. Nerden bulurum bilen var mıdır?
hocam otacıların çoğunda mevcut o ot. gözünden kaçmış olmalı.
baş psikopos meydanındakine bi uğra. novigrad, merkez. -
Oyunu tr psn'den aldıysanız dlc'leri de tr psn'den alırsanız oynayabilirsiniz benim bildiğim kadarıyla, yanlış bilgi vermek de istemem tam olarak bilen arkadaşlar varsa yardımcı olalım size.
Buldum eyvallah. Meydandaki değil de ona yakın haritada görünmeyen bir otacı varmış.
Teşekkür ederim cevap için yavaş oynuyorum bitmesin diye daha çok varsa sevindim :)
quote:
quote:
quote:
Merhaba arkadaşlar,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buralara da bi geldik -- 16 Eylül 2016; 22:51:51 >
-
haydaa. cdpr yapmayacak da kim yapacak bu isi... ilk onlar el atar diye dusunuyordum acikcasi.
Oyun cok kapsamli, tum detaylara el atmaya kalksalar diger projeleri aksar diye cekinmislerdir.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X