Şimdi Ara

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (330. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.626
Cevap
208
Favori
860.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün Blood And Wine'da yan görev gereği işim bankaya düştü, gerekli belgeler için vezne vezne bütün bankayı dolaştım, CD Projekt Red alemsin ya

iPhone 13 Pro Max | PlayStation®5 Digital | Macbook Air 13" MID 2012
    | SONY 55X90J |
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

quote:

Orijinalden alıntı: Patikle penguentos

quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

quote:

Orijinalden alıntı: Patikle penguentos

quote:

Orijinalden alıntı: aLdacTrack

Merhaba arkadaşlar,

Ormanın Hanımları görevinde gitmemiz gereken mağaranın önündeki kurt adamı nasıl kesiyoruz? 30dk'dır uğraşıyorum sürekli canını yeniliyor sinirim bozuldu artık

Yukarıda cevabı vardı sanırım önce parça et vermen gerekiyor

Parça eti nasıl veriyoruz?

Bir de baronla alakalı bir sorum var:

Baron'un karısını velen'de bul diyor fakat nasıl bulacağım bilemiyorum kocaman haritada. Ne yapabilirim

Parça eti tüccarlardan alabilirsin

Aldıktan sonra nasıl kullanabiliyoruz peki hocam etkileşim gibi bir şey mi oluyor?

Evet zaten aldıktan sonra diyaloglarda yazacak parça et ver diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TaKo kullanıcısına yanıt
    hahhah :) gule gule oynamistim o gorevi, adamlar harika ya :)

Atatürkçü Düşünce Topluluğu
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

Arkadaşlar ben şu örümcekli bölümü geçemedim bir türlü. Örümcek Full sağlıkta öldürüyor beni tek vuruşla. Ne yapabilirim. 10 gündür sıkıldım valla.

Stun at orumcege. 10 gundur ne yaptin bilader. 10 gunde 10 oyun biter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLuBu -- 17 Eylül 2016; 9:46:58 >

Ne yapmam gerek?

Bu noktalara gidince haritada o işaretler cıkmıyor ayrıca alt ksımdakı harita işaretlerindede gözükmüyor

Alt kısım kırmızı renkte levhalar kısmı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

Arkadaşlar ben şu örümcekli bölümü geçemedim bir türlü. Örümcek Full sağlıkta öldürüyor beni tek vuruşla. Ne yapabilirim. 10 gündür sıkıldım valla.

Muhtemelen levelin yetmiyordur. Başka görevler yap oraya sonra gidersin. Görev listesinde kırmızı olan görevlere gitme. Zaten bahsettiğin görev Velen'e geçtikten sonra aldığın adamın kardeşini bulma kontratıysa oraya hepten sonra git. :)

sorununa gelince ilk defa goruyorum acikcasi. hakkaten de kirmizi carpi var yon tabelalarinda.

• Witcher 3 u tr destegi olmadigi icin oynayamadim cok diyaloglu oyun oldugunu biliyordum simdi tr destegi ile ilgi alanima girdi ama fifa 17 ve bf1 geliyor onlari biraz oynuyayim yoksa witcher a sira gelmez anca yilbasina dogru alirim insallah bi de indirim olursa oynamicak olsam da alirim zaten gozu diktim bu oyuna bu kadar kisi oynuyorsa ve begeniyorsa oyun hakkaten guzeldir...

Xbox : brigand35
    Psn : brigand_35
    BF1 server : KODAMANLAR (TR)
  • quote:

Orijinalden alıntı: UyGaR___

hocam witcher boyle mi oynanir allah askina, hic bir tabeladaki ilanlari inceleyip almamissin valla gordugum en yavan ekran...

sorununa gelince ilk defa goruyorum acikcasi. hakkaten de kirmizi carpi var yon tabelalarinda.

tüm harıtayı henuz acmadım.
    ana gorevı kenara bırakıtım yan gorev ve kontratları yaparak acıyorum harıtayıda.
    almadıgım tabelalardakı gorevlerıde oralara gıttıgımde alıyorum.
    tabelalar ıcın gıtmıyorum yanı uctan uca.sıra ıle yavas yavas

iPhone 13 Pro Max | PlayStation®5 Digital | Macbook Air 13" MID 2012
    | SONY 55X90J |
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

En zor seviyede mi oynuyorsunuz? En zor seviyede hızlı seyahat deaktif olabilir mi acaba? İlk defa sizde görüyorum böyle bişeyi...

sorunu az once cozdum
    yer ısaretlerınden hızlı seyahate geldıgım zaman L3 ıle tıkladıgım zaman aktıf duruma gectı.
    sanırım ıstenıldıgınde kapanıp ıstenıldıgınde acılabılen bır yapsı var hızlı seyahetın.

Triss ile lağımda giderken sıçalar çıkıyor
    1. Cisi sıçanlar hemen öldürüyor ve ölmüolar efsungar zırhı kıkıcı var ona rağmen
    2.cisi buruşmuş mektubu okumama rağmen kapı açılmıyor devam edemiyorum sinir oldum videolarda millete bişey tapmıo sıçanlar ama benim ağzıma sıçıo bi ısırıo yarı can gidio sanki 40 lvl grifin

. Drive club VR - Batman VR - Tom clancy - Siege -VR Worlds - Sports Bar - Headmaster - NFS 2015 Fifa 17 - The witcher - Ufc 2 - MGS: Phantom Pain - Grand Theft Auto V - Last of Us - Rigs VR - Job simulator VR Robinson The Journey
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

En zor seviyede mi oynuyorsunuz? En zor seviyede hızlı seyahat deaktif olabilir mi acaba? İlk defa sizde görüyorum böyle bişeyi...

sorunu az once cozdum
    yer ısaretlerınden hızlı seyahate geldıgım zaman L3 ıle tıkladıgım zaman aktıf duruma gectı.
    sanırım ıstenıldıgınde kapanıp ıstenıldıgınde acılabılen bır yapsı var hızlı seyahetın.

Haritada ki simgeleri açıp kapatıyorsunuz sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: FiFAMaster10

Beyler bi yer var geçemedim

Triss ile lağımda giderken sıçalar çıkıyor
    1. Cisi sıçanlar hemen öldürüyor ve ölmüolar efsungar zırhı kıkıcı var ona rağmen
    2.cisi buruşmuş mektubu okumama rağmen kapı açılmıyor devam edemiyorum sinir oldum videolarda millete bişey tapmıo sıçanlar ama benim ağzıma sıçıo bi ısırıo yarı can gidio sanki 40 lvl grifin

Buda video beyler

. Drive club VR - Batman VR - Tom clancy - Siege -VR Worlds - Sports Bar - Headmaster - NFS 2015 Fifa 17 - The witcher - Ufc 2 - MGS: Phantom Pain - Grand Theft Auto V - Last of Us - Rigs VR - Job simulator VR Robinson The Journey

• FiFAMaster10 kullanıcısına yanıt
    Level ölçeklendirmeyi kapa

Orijinalden alıntı: Funder

Level ölçeklendirmeyi kapa

Bu neydi abi ??
    Kapattım kendiliğinden öldüler
    günlerdir uğraşıom
    Allah razı olsun ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiFAMaster10 -- 17 Eylül 2016; 14:41:17 >
  • arkadaslar skılllerı nasıl verdınız acaba?
    buıld olarak arattım cok farklı seyler yapanlar olmus sııznkıler nasıl acaba paylasırmısınız?

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

Arkadaslar hizlı seyahat sorunum hala sürüor

Ne yapmam gerek?

Bu noktalara gidince haritada o işaretler cıkmıyor ayrıca alt ksımdakı harita işaretlerindede gözükmüyor

Alt kısım kırmızı renkte levhalar kısmı

Resmini paylastiginiz Velen haritasinda hic hizli seyahat noktasi aktiflestirmemissiniz gibi gorunuyor. Normalde burada pek cok yesil hizli seyahat noktasi olmaliydi.
    Acaba ana senaryoda mi yeterince ilerlemediniz? Ana senaryoda hangi gorevdesiniz, yazabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zepharoth -- 17 Eylül 2016; 17:23:55 >

• Oyunun ps4 goty versiyonu alsam dlc lerde türkçe oluyor mu?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.