Şimdi Ara

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (191. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12.626
Cevap
210
Favori
845.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dark dragon

Güncelleme görünmüyor hala tr'ye gelmedi mi?

bu aksam gelir hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu güncelleme olayını takip edeceğim bu geceye kadar gelir inşallah.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar daha önce witcher oynamadim hic sizce bu oyunu almaliyim zorluk cekermiyim ps4 icin bide bu sansürlu sansursuz ne oluyo ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda para sıkıntısı çekiyorum,düşen itemleri craft malzemeleri için kırıyom fakat çok para gidiyo repair için keza öyle önerisi olan varmı.

• Güncellemeden sonra skillege arka planda çalan müzik çok orantısız yüksek çalıyor.

• Viper school gear görevi düzelmemiş hala kapı kilitli bende. Nasıl düzeltildi diyorlar anlamıyorum koskoca oyunda bir demir kapıyı bu kadar patch yayınlayıp düzeltemeyen tek firma sanırım...
  • arkadaslar failed olan gorevleri sonra geri donup duzeltemiyor muyuz ? uzerlerine bastigimda herhangi bir aksiyon olmuyor ?

edit: birde wolf school gear treasure icin kaer morhen'a gitmem gerek sanirim ama yolunu bulamadim :/ haritada gozukuyor ama isinlanma yeri yok. yardimci olursaniz cok sevinirim. ana hikayede suggested level 16 olan the king is dead - long live the king gorevindeyim. bahsettigim hazine gorevi ise 14 istiyor. kafam ondan karisti. simdiye kadar oraya gidebilmem lazimdi sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UyGaR___ -- 18 Temmuz 2015; 22:24:19 >
  • UyGaR___ kullanıcısına yanıt
    Failed olan gorevleri tekrar oynamak gibi bir sansin yok, zaten bu rpg'nin kurali yani hikayeyi sen sekillendiriyorsun. Aslinda fail degil, sen oyle sectin oyle oldu diyelim ona. Kaer Morhen'a hikayede ilerledikce belli bir yerden sonra gidebiliyorsun. su anda ona kasmaya gerek yok, ana hikaye devam et, o bolge acilacaktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiQelangelo

Failed olan gorevleri tekrar oynamak gibi bir sansin yok, zaten bu rpg'nin kurali yani hikayeyi sen sekillendiriyorsun. Aslinda fail degil, sen oyle sectin oyle oldu diyelim ona. Kaer Morhen'a hikayede ilerledikce belli bir yerden sonra gidebiliyorsun. su anda ona kasmaya gerek yok, ana hikaye devam et, o bolge acilacaktir.

anladim hocam, tesekkur ederim :)

• Neden her meditasyon sonrası You cannot do that now mesajı çıkıyor ? Normal bir şekilde yapıyor sıkıntı yok. Ama oyuna dönüşte bu yazı çıkıyor. Başlarda önemsemedim de sinirimi bozmaya başladı artık.
  • Skellige's Most Wanted isimli yan görevi, 1.07'yi güncellemesinden sonra yapmayın. Bug'da kalıyor. Araştırdım, genel bir sorunmuş.
  • Bitirmeyenler için şahanede, bitirenler için bu güncellemelerin bir anlamı yok. Haftalardır NG+ bekliyorum, geçenlerde lvl 41'lik Undvik set gelince NG+'nın bu güncelleme ile kesin geleceğini ummuştum ama yine olmadı.
  • Güncelleme bana gelmedi hala, ne biçim iş anlamadım. Yabancı forumlarda güncellemenin performansı düşürdüğü söyleniyor ayrıca.

• fps nasıl hala kasma,takılma oluyor mu? Arkadaş batman oynuyorum gram takılma yok pc sürümü sorumlu güya ps4 te zerre performans kaybı yok hatta bugüne kadar ps 4 te en akıcı oynayabildiğim oyunlardan biri hayır o da açık dünya bu da...

Bu arada ağustos a kadar 1.08 çıkar mı ya kota bitmeye yakın indireyim diyorum bir de her şey daha düzelmemiş sanırım bug,fps düşüşü filan var diyorlar belki 1.08 çıkar ne dersiniz?

Son olarak koleksiyon sürümü ile ilgili bir haber var mı? Türkçe gelme ihtimali ile ilgili bir duyumu filan olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 19 Temmuz 2015; 15:30:34 >
  • Bendede endo versiyon var ya iki gun once yada dun aldim updatei. Performans artisi bariz goze carpiyo bence ama hala stabil frame performansi alamiyorsunuz arada dusmeler yasaniyor fakat eskiye nazaran daha az. Bendede bugda kalan bi treasure hunt gorevi vardi hala ayni degisen birsey olmamis. Bu hatalar baska bir oyunda olsa muhtemelen ayar olabilirdim ama bı ıyın çık gizil yaaaaa

• Bu yeni güncelleme ile fps değerleri düzeleceğine daha da kötü hale gelmiş. Güncelleme bir çok değerli yenilikler, düzeltmeler getiriyor ama fps'de anormal düşüşler var.

Son güncellemeye nazaran yer yer 8 fps'lik bir düşüş söz konusu. Neredeyse 20-25'lik bir performans kaybı söz konusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 19 Temmuz 2015; 16:03:55 >

• Bana daha gelmedi lanet olası güncelleme

• Guncellemyi sonunda deneme sansi buldum, cok guzel gelismeler var. Bir kere oyuna girer girmez daha akici oldugunu hissediyorsunuz, tabi alternatif kontrol ozelligi sayesinde donusler ve genel animasyonlar daha akici ve guzel olmus. Craft esyalarinin artik agirlik tutmamasi cok iyi, esyalariniz icin saklama sandigi (stash) gelmis kesinlikle en basindan beri olmasi gereken bir seydi. Inventoryde sort, pin gibi bir suru guzel ozellik gelmis. inventoryde menuler arasinda gecis cok hizlanmis.

Simdi gelelim isin kotu ve bana gore cok garip olan kismina, at surerken fps yerlerde, arada oyunun durdugu bile oluyor ve ortalama 20 fpslerde calisiyor oyun at uzerindeyken, inince hemen duzeliyor. Boyle bir sikinti eskiden yoktu, neaptilar da bu hale geldi bilmiyorum. Atin davranislari kesinlikle daha iyi orasi bariz, ozellikle cagirildiginda cok daha hizli yanimiza gelip, genellikle oraya buraya takilmiyor artik. Ama fps sorunu su anda cok ciddi, bir sonraki guncellemede el atarlar buna. Bende bug'da kalan bazi gorevler guncellemeden sonra duzeldi, bir tanesi hala duzelmedi (The Bastion) Onun disinda Kacirmis oldugunuz bazi gwent kartlari tekrar oyuna dahil edilmis, ornegin oyunun basinda Zoltan kartini kacirdiysaniz artik Hanged Man's Tree'nin yanindaki kucuk bir kasada bulabilirsiniz.

Genel olarak guncellemeyi cok basarili buldum, zaten 7.5 gblik devasa bir guncelleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiQelangelo -- 19 Temmuz 2015; 22:48:07 >

• Güncellemeden sonra staminia yenilenme sorunu var galiba?

• MiQelangelo kullanıcısına yanıt
    Inventory ve tab düzenlemesi gayet güzel oldu. Crafting malzemelerinin,kitapların ağırlık katmaması ek bonus. Stash özelliğini çok önemsemesem de opsiyon olarak bulunması iyidir. Bahsettiğiniz üzere menüler arası gayet akıcı geçiş sağlanıyor artık. Oyun içi ise kendi bakış açımdan oyunda akıcılık sağlanmış,geçişlerde ve bataklık bölgelerde fps düşüşleri düzeltilmiş,hareket kabiliyetimiz daha kıvrak ve algılamada daha çabuk etkileşime cevap verir hale gelmiş.
    Genel olarak beni oldukça tatmin etti ve yeterli geldi.
    Elbette hala bazı buglar,ufak tefek sorunlar olacaktır,kul yapısı sonuçta ama adamlar çalışıyor uğraşıyor,çoğu firma gibi kulaklarını tıkayıp para saymaya devam etmiyorlar. Bundan sonraki büyük patch muhtemelen NG+ olacaktır diye tahmin ediyorum ya bakalım artık hayırlısı

• 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.