Şimdi Ara

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (189. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.626
Cevap
210
Favori
844.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sadece XBOX ONE Collector's Edition'a özel fiziksel Gwent desteleri var, ebay'de kovalıyorum ama çok can yakıcı fiyatlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canikoblivan -- 14 Temmuz 2015; 19:10:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu 2 gün önce aldım fakat bugün satmaya karar verdim. Yazacaklarımı oyunu kötülemek için yazmıyorum.Herkesin de dediği gibi oyun şaheser statüsünde ama oyundan neden sıkıldığımı birkaç cümleyle belirtmek istedim.

-Orta derece ingilizcem olmasına rağmen diyaloglardan gerçekten hiçbirşey anlayamadım.Tek tük anlasamda genel olarak kafamda birleştirmeye yetmedi.Oyunda oynadığınız sürenin nerdeyse yarısı diyalog sinematiklerinde geçince ister istemez anlayamayınca insana sıkıcı gelmeye başlıyor.

-Diğer bir sıkıntı az da olsa fps düşüşleri ve uzun yükleme süreleri oldu.Birçok kişiye önemsiz gelse de diğer oynadığım ps4 oyunlarında böyle bir sıkıntı yaşamadığım için gözümde çok büyüdü.

-Bir diğer konu da oynayış açısından rahat gelmedi bana.Örnek veriyorum at sürerken yola ve ata hakim olmak çok zor.Atı ilk harekete geçirirken duraksaması vs aslında bunlar gerçekçilik açısından çok güzel düşünülmüş şeyler olsa da beni çok rahatsız etti.

-Combatlardan da gereken zevki alamadım. Belki saçma bir örnek olucak, farklı oyun tipleri ama bundan önce oynarken çok zorlanmış da olsam Bloodborne oyununda ki combat zevkini alamadım. Yzüzlerce defa 'ÖLDÜN' yazısını görsemde bloodborne de sırf combat heyecanını yaşamak beni oyundan soğutmadı.

-Son olarak diğer arkadaşların da yazdığı gibi oyuna çok uzun süre zaman ayırmak gerekiyor. Zaman sıkıntısı yaşayan arkadaşlara pek önermiyorum.Sorun değil 2-3 ayda oynarım diyorsanız eyvallah :)

Yazdıklarımı kesinlikle oyunu yermek için yazmıyorum. Playstation'a yeni başlamış bir oyuncu olarak bu yazdıklarıma başka katılan varmı merak ediyorum açıkcası.
    Birazda olsa yeni başlayacak arkadaşlara fikir vermiş olurum.Benim gibi oyunun gameplayini dahi izlemeden oyunu almamış olursunuz

• Turkhero kullanıcısına yanıt
    Yazdiklariniz tamam sonucta saydiginiz sebeplerden dolayi oyun size gore degilmis gercekten, fakat bir yere takildim, orta derece ingilizceye ragmen diyaloglardan hic bir sey anlayamamissaniz eger orta derece ingilizce bilmiyorsunuzdur demektir. Oyunun ingilizcesi zor bir ingilizce degil, cogu karakterin duzgun, anlasilir bir aksani var. Ornegin bir Avusturalya aksaniyla karsi karsiya degiliz. Eger ingilizce biliyorsaniz, diyaloglari anlarsiniz, bilmiyorsaniz zaten konusmalarin gectigi tum oyun ve filmlerde zorluk cekersiniz.
  • New Game plustan ses yok mu hâlâ?

• Hiçbirşey sözü biraz fazla olmuş haklısınız ama şöyle anlatayım .1 cümleyi anlasam diğerini kaçırdığım için genel olarak hikayeyi toparlayamadım.(Bunda witcher1 ve2 yi oynamamış olmamında etkisi olabilir)
    Last of us 'ı da ingilizce oynadım fakat onda böyle bir sıkıntı yaşamadım.Detayları ara ara kaçırsamda genel olarak konuşulanları anlamıştım.
    Bu arada aksan sorunu değildi bahsettiğim, zaten altyazıdan takip etmeye çalışıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiQelangelo

Yazdiklariniz tamam sonucta saydiginiz sebeplerden dolayi oyun size gore degilmis gercekten, fakat bir yere takildim, orta derece ingilizceye ragmen diyaloglardan hic bir sey anlayamamissaniz eger orta derece ingilizce bilmiyorsunuzdur demektir. Oyunun ingilizcesi zor bir ingilizce degil, cogu karakterin duzgun, anlasilir bir aksani var. Ornegin bir Avusturalya aksaniyla karsi karsiya degiliz. Eger ingilizce biliyorsaniz, diyaloglari anlarsiniz, bilmiyorsaniz zaten konusmalarin gectigi tum oyun ve filmlerde zorluk cekersiniz.

Oyunun eng si günümüz ile yakından uzaktan alakalı değil, dolayısı ile anlamamak çok normal.

Shant kelimesini gördüm bi diyalogda, cem yılmaz dalgasını yapmıştı. Bu kelimeyi kullanan eski lord lar bile öldü.. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: keremyelsal

quote:

Oyunun eng si günümüz ile yakından uzaktan alakalı değil, dolayısı ile anlamamak çok normal.

Shant kelimesini gördüm bi diyalogda, cem yılmaz dalgasını yapmıştı. Bu kelimeyi kullanan eski lord lar bile öldü.. :)

Hocam Shan't, Shall not yardımcı fiilinin normal kullanım hali zaten,sıkıntı yok onda ama esas thy,thee,thine,thou,art vs devreye girerse sıkıntı başlar Bazı yerlerde yerel ağız ve gramer kullanımı farklılık gösterebiliyor mesela,argo kullanımı dahilinde "slang" dediğimiz sokak ingilizcesi kullanılıyor diyaloglarda. Belki o sıkıntı yaratabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkarsilverblade -- 15 Temmuz 2015; 15:39:15 >

• Uzaktan yakindan alakali degil derken? Shan't (shall not) gunluk konusmalarda cok kullanilmasa da herkesin bildigi, gayet normal bir fiil. Oyun bildiginiz ingilizce zaten bu tarz bir tartismayi daha baska hic bir yabanci forumda gormedim, alakasi olmasaydi amerikalilar da anlamazdi. Sahsen oyun boyunca anlamadigim kelime sayisi 20'yi gecmemistir ki o kelimeler de Muhtesem Yusyil dizisindeki gibi seyler, anlamini bilmeseniz bile ne icin kullanildigini az cok tahmin ediyorsunuz. Simdi Muhtesem Yuzyil dizisi icin de gunumuz Turkcesiyle uzaktan yakindan alakali degil, anlasilmasi cok zor mu diyelim? Ben katilmiyorum goruslerinize kusura bakmayin, dedigim gibi ingilizce biliniyorsa, sorun olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiQelangelo -- 15 Temmuz 2015; 23:14:28 >
  • Alkarsilverblade kullanıcısına yanıt
    Shan't normal bir kullanım değil. Eskiden hayli üst düzey insanlar tarafından kullanılıyormuş. Hiç bir dönemde halk diline inmemiş

• quote:

Uzaktan yakindan alakali degil derken? Shan't (shall not) gunduz konusmalarda cok kullanilmasa da herkesin bildigi, gayet normal bir fiil. Oyun bildiginiz ingilizce zaten bu tarz bir tartismayi daha baska hic bir yabanci forumda gormedim, alakasi olmasaydi amerikalilar da anlamazdi. Sahsen oyun boyunca anlamadigim kelime sayisi 20'yi gecmemistir ki o kelimeler de Muhtesem Yusyil dizisindeki gibi seyler, anlamini bilmeseniz bile ne icin kullanildigini az cok tahmin ediyorsunuz. Simdi Muhtesem Yuzyil dizisi icin de gunumuz Turkcesiyle uzaktan yakindan alakali degil, anlasilmasi cok zor mu diyelim? Ben katilmiyorum goruslerinize kusura bakmayin, dedigim gibi ingilizce biliniyorsa, sorun olmaz.

Shant bir örnekti, bunun gibi bir sürü günümüzden uzak kelime var, katılmayabilirsin. Ben kendimi native diye adlandırmıyorum ama senin bilmediğin kelime 20 ise demek ben intermediate seviyesindeyim onu öğrenmiş oldum

• bende ortayım ingilizcede bende zorlanıyorum başka oyun başka izlediğim okuduğum şeylere göre.

oyunu oynarken ps4 çok fazla ısınıyor sizdede var mı öyle?
  • Oyunun ingilizce ihtiyaci fazla beyler. Yapmayin lutfen
    Amerika menseili bir isletmede calisiyorm. Tele konferans(webex) ile surekli toplanti halindeyim. Oyunda benim bile zorlandigim zamanlar hicte az degil.

Bundan daha agir ingilizce isteyen oyun ornegi verebilirmisiniz? Elbet vardr ama ilk planda aklima gelmedi.

• Haklisiniz o zaman ne diyeyim, ben Amerika'da yasadigim icin olsa gerek oyun gayet anlasilir geldi. Yalniz benim de ingilizcem mukemmel seviyede asla degil ama bence Turkiye'de orta derece ingilizcenin acilimi biraz farkli, ben kendimi orta derece diye biliyorum (IELTS sinav sonucum 6.5) ve oyunda zorlanmiyorum konusmalari anlamak icin. Zor ingilizce isteyen bir film aklima geldi hemen mesela, The Django filmi (ki izlemeyen varsa mutlaka tavsiye ederim mukemmel bir film) o filmde mesela alt yazi olmadan filmin yarisini kacirabiliyorum eski Texan aksan yuzunden.

Bu arada guncelleme yalan oldu galiba, bugun de gelmedi. Yeni DLC yarin cikiyor, bir ihtimal guncellemeyele birlikte cikabilir. DLC de onemli bir sey degil, Ciri icin alternatif kostum. Oyunu bitirmis olanlar icin zaten bir sey ifade etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiQelangelo -- 15 Temmuz 2015; 23:16:32 >
  • Hocam sen amerika yasiyorsan zaten olay bitmstr. Guru kalirsn yanimizda:) bazi insanlar dil konusunda kabiliyetli oliyor. Unide okurken vardi birkac arkadasim. Adamlar herseyi aninda kapardi. Biraz yetenek meselesi.
    Arada takilirsam tekten sorucam sana habern olsn ;)

• fasakasa kullanıcısına yanıt
    Halk dilinden kastınız orta çağ diliyse, eskiden kullanılan ingilizce zaten günümüz ingilizcesinden farklılıklar gösterir. Benim kastım "shall not" yardımcı fiilinin herhangi argo,slang yahut ekstra bir kullanım olarak görülmediği,gramer içinde de normal bir yeri olan ancak güncel kullanımı bir nebze daha düşük olan bir yapı olduğudur. Eğer British kökenli bir ada ülkesinde yaşıyorsanız bunun bir çok yerde kullanıldığını görürsünüz zaten. Sadece ingiliz kökenli olmayan göçmenler ve anadili ingilizce olmayanlar pek tercih etmiyor. Highborn değil sadece biraz daha edebi ve ağdalı kullanımlarda ağırlıklı görebileceğiniz bir yapıdır sonuç itibariyle.
    Uzatmaya gerek yok yani tartışma amaçlı söylemedim kesinlikle :)

Konuya dönelim; Kısacası oyun standart bir ingilizce'nin biraz üzerinde seviye istiyor ki tam anlayabilesiniz konuyu,esprileri ve özellikle diyalogları. Intermediate seviye ile oynarsınız,genel olarak konuyu anlarsınız ancak eğer çok detayı ile oynuyorsanız(lore ile ilgileniyorsanız vs) o zaman standart ingilizce yetmez fikrimce. Ek olarak kelime dağarcığınızın da iyi olması gerektiğini düşünüyorum(oyunun geçtiği çağ ve mekanları da göz önüne almak gerekir)
    Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkarsilverblade -- 16 Temmuz 2015; 2:15:42 >

• Evet dil gördüğüm en sıkıntılı oyun oldu benim için. Hicbir oyunda zorlanmam bunda bir elimde telefonla sözlük sözlük oynuyorum :)

Yine de ingilizceniz orta civarındaysa sözlük yardımıyla anlayarak oynayabilirsiniz. Oyuna gelirsek 19 Mayista aldım çıktığı gün,hala bitiremedim 100 küsür saat olmuş(soru işaretlerine hiç gitmedim neredeyse,oyunu bitirince gidicem hepsine oradanda 50 100 saat oynarım heralde). Ve cok sıkı bir Gta hayranı olan ben,Gta V in çıkışını heyecandan inanamayarak takip eden ben açık konusucam bu oyunu daha cok beğendim. Daha önce hic witcher oyunu oynamamistim hatta varlığından haberim bile yoktu. Eski çağları çok sevdiğim için ve kendimce izlediğim videolardan Game Of Thrones a benzettigim için ilk kez oynayacak olmama rağmen season pass ile birlikte aldım ve sanırım oyun alırken yaptığım en iyi karar bu oldu. 30 saatlik bir içerik gelicekmis merakla bekliyorum.

• Arkadaşlar acaba koleksiyon sürümü türkçe dille gelir mi?Bir bilgisi olan yada bir başvuru filan var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle bayramınız kutulu olsun.

1.07 güncellemesi gecikecek gibi ayrıca ufukta NG+ özelliğinin ekleneceği görünmüyor. Bazı oyuncular zaten oyun 120 saatin üzerinde ve genişleme paketi gelecek deyip NG+ özelliğinin saçma olduğu
    görüşü hakimken, bazı oyuncular ise oyuna yeniden başlarsak bütün eşyalarımızdan feragat etmek saçma olacak görüşü hakim.

Neyse biz gelelim 1.07 güncellemesine. Ayrıntılarıyla spoiler butonu içe alarak ekliyorum çünkü güncelleme detayları çok fazla. İyi okumlar dilerim.

Patch 1.07 değişikliklerin tam listesi aşağıda görülebilir.

Geralt'ın için alternatif bir hareket tarzı tanımlandı. Etkinleştirmek için, Gameplay \ Movement Response alt menüsüne gidin.

Nadir bir sorun olan oyuncunun atının yere düşmesi, bu sorun giderildi.

Nadir bir sorun olan at üstünde bomba atarken oyunun kilitlenmesi, bu sorun giderildi.

the Ladies of the Wood quest’deki sonsuz yükeleme ekranı sorunu giderildi.

Çeşitli çarpışma düzeltmelerini içeriyor.

Oyuncu ana hikâyeyi tamamlandıktan sonra bile Wild Hunt savaşçıları kalıyordu. Bu sorun giderildi.

Oyuncuların defalarca bir tefeciden aldıkları dövizleri, Vivaldi Bankası’na satma sorunu giderildi.

Oyuncuların bir kereden fazla tek bir sandıkta defalarca altın sömürme sorunu giderildi.

Oyuncular Potion of Clearance’ı kullandıktan sonra bazı skiller’in sıfırlanma sorunu giderildi.

Hedefe kilitlenme sorunu giderildi, daha duyarlı hale getirildi.

Manzara elementleri, belirli tırmanma alanları, oynanabilir bölgeden ayrılmak veya beklenmedik görevlerde ilerleyen oyuncuları önlemek için seçilen oyunun sınırlı alanlarında biz dizi değişiklik içerir.

Bazen oyuncular ilk kez Skellige’ye ulaştıktan sonra, Sign kullanma sorunu giderildi.

Belirli kaynaklardan alınan hasarın yanlış hesaplama sorunu giderildi.

Beklendiği gibi alternatif silahların dayanıklılık düşmeme sorunu giderildi.

Eğer oyuncu manule hedeflemede slow motion kullanmışsa, hareketten sonra oluşan hata giderildi.

Belli görevlerin meditasyon yapmayı engelleme sorunu giderildi.

Stamina’nın her zaman düzgün yenilenmeme sorunu giderildi.

Eğer oyuncu Dimetrium Bombasını kullandıktan sonra oluşa bulutun içinde kalırsa Geralt’ın istatistiklerinde oluşan sorun giderildi. Cluster skill aktive edildi.

Birden fazla görevlerde iyileştirmeler, açıklamalar ve haritada işaretleme amacıyla biri dizi sorun giderildi.

At kullanırken belirli koşullarda oluşan ağırlık uygulama sorunu giderildi.

Oyuncuya kolaylık sağlamak için sandık eklendi. Oyuncular artık dünyanın çeşitli yerlerinde kullanabilecekleri ve erişebilecekleri, yağmaladıkları eşyalarını saklayabilecekleri sandıklar eklendi. Sandık yerleri harita üzerinde işaretlenebilir.

Oyuncunun atı genellikle köprüleri veya diğer dar geçitleri geçmeden önce aniden durdurma sorunu giderildi.

Yük hesaplaması doğru güncellenmiyordu bunun sonucunda oluşan aşırı yük uyarısı sorunu giderildi.

Nadir oluşan oyuncuların Sign kullanırken farklı bir sign seçememe sorunu giderildi.

Bazen oyuncuların craft sayfasını açamama sorunu giderildi.

Tüm tüccarların önemsiz yağmaları kabul etmeme sorunu giderildi.

Crafting ve alchemy bileşenleri artık stoklamada ağırlık yapmayacak.

Belli zırh/saç kombinasyon etkileşim sorunu giderildi.

Quen Sign zaman zaman diyalog sahneleri sırasında patlama sorunu giderildi.

Oyuncunun Passiflora’da Madame Serenity ile gwent oynayamama nadir sorunu giderildi.

Eğer oyuncu White Orchard’daki gwent oyunu kazanamamışsa şimdi Zoltan’ın kartı Hanged Man's Tree bölgesinde mevcuttur.

Dörtyol kavşağındaki hancı ile konuşamama ve gwent oynayamama sorunu giderildi.

Yerelleştirilmiş sürümlerdeki bir dizi ifadeleri ve yanlış yazım düzeltmelerini içeriyor.

Oyun akış sistemindeki iyileştirmeleri içerir. Oyuncuların NPC spwan sürelerinde belirgin bir azaltma sağlandı, daha az bulanık doku deneyimi geliştirildi. Oyunun yüklenme hızında genel bir iyileştirme sağladı. En çok dikkat çeken konsollar ve SSD’ye sahip olmayan sistemlerde akış sistemi geliştirildi.
    No Man Land bölgesinin bataklıklarında performans artırıldı.

Oyunun performansını etkileyecek sisin oluşma sorunu giderildi.

Kaer Morhen Savaşı sırasında performans geliştirildi çeşitli FX optimizeleri yapıldı.

Oyun boyunca performansı artırmak için bir dizi performans geliştirildi.

Genel oyun performansı artırıldı.

Keira’nın sihirli kabarcık performansını olumsuz etkileyebilecek bir sorun giderildi.

Fare imlecinin oyun video oynatımı sırasında, imlecin görünür kalmasını öngören bir sorun giderildi.

Kullanıcının disk alanı biterse ve yeni bir oyun kaydetmek istiyorsa bunun için bir uyarı eklendi.

Colorblind modu düzgün kaydedilmeme sorunu giderildi.

Novigard’daki Closed City görevinde Zoltan’ın yanlış yerde görünme sorunu giderildi.

Last Wish görevi sırasında Gerald ve Yennefer ayrıldıktan sonra görüşme devam edecekti. Bu sorun giderildi.

Broken Flowers görevi sırasında bazı karekterlerin bazı sahnelerde oluşan iki eş zamanlı görüntü sorunu giderildi.

Battle of Kaer Morhen görevi sırasında bazı hedeflerin oyuncuda bulunmaması nedeniyle görev otomatikman başarısız sayılıyordu. Bu sorun giderildi.

Bazı durumlarda Lambert Final Trial görevi sırasında teknede yerinde olmama sorunu giderildi.

Bazı durumlarda Deadly Plot görevi esasında Madame Serenity’nin yanlış pozisyon sorunu giderildi.

Fake Papers görevi sırasında kardeşlerin birinin ölmesi sonucu görevin başarısız sayılma hatası giderildi.

The Heroes' Pursuits: For the Goddess' Glory! in Skellige görevi sırasında son at yarışın başlamam sorunu giderildi.

Kaer Morhen görevi savaşından sonra Novigrad’daki istenmeden yapılan nesnelerin sorunu giderildi.

Family Matters görevi sırasında Gerald Bloody Baron’un gardiyanı nakavt etme sırasında oluşan ve görevin ilerlemesini engelleyen bir sorun giderildi.

Get Junior görevi sırasında meşaleyle etkileşim sorunu giderildi.

Iron Maiden görevindeki sonsuz yükleme ekranı sorunu giderildi.

Contract: The Apiarian Phantom görevi sırasında bazı durumlarda oyuncuların sözleşmeyi imzalama sorunu giderildi. Bu hatayla karşılaşan oyuncular dondurulmuş kovana dönüp ve tekrar çevresindeki ayak izlerini incelemekle aşıyordu.

Through Time and Space görevi sırasında oyuncunun bir odada kilitli kalma sorunu giderildi.

Get Junior görevinden sonra nadir oluşan oyuncunun Vernon Roche'un kampına ulaşma sorunu giderildi.

It Takes Three to Tango görevi sırasında alınan şarap şişesi her zaman düzgün çalışmıyordu bu sorun giderildi.

In Wolf's Clothing görevindeki sorun giderildi.

Bazı nadir durumlarda Echoes of the Past görevi sırasında Wild Hunt askerinin cesediyle etkileşime girememe sorunu giderildi.

Advancement of Learning görevi sırasında Keira’nın Kaer Morhen’a gitmesi istendiğinde portal düzgün çalışmıyor ve görev ilerlemiyordu, bu sorun giderildi.

Gwent görevi sırasında Novigarddan Scoia'tael Elf’in oynamaya müsait olma sorunu giderildi.

King's Gambit görevi sırasında oyuncunun bir mahzende kilitli kalma sorunu giderildi.

Bazı durumlarda oyuncunun Final Preparations görevi sırasında Triss’i bulamama sorunu giderildi.

Now or Never görevinden sonra Kingfisher hanındaki hancıyı yerinde bulamama sorunu giderildi.,

Escape görevi sırasında Yennefer’in Oxenfurt’a ışınlama sorunu giderildi.

Ne zaman Golden Sturgeon’da Captain Wolverstone bulunmuyordu, bu nadir sorun giderildi.

Reason of State görevi sırasında nadir oluşan korumaların düşman olmama sorunu giderildi.

Contract: The Creature from the Oxenfurt Forest görevi sırasında nadir oluşan griffin’in görünmeme sorunu giderildi.

Contract: Phantom of the Trade Route görevi sırasında oluşan wyvern’in görünmeme sorunu giderildi.

the Of Swords and Dumplings görevi sırasında Skellige’den Sukurs’un, Hattori’nin koruması olamama sorunu giderildi.

Echoes of the Past görevi sırasında oluşan görüntü problemi giderildi.

The Contract: Devil by the Well görevinde artık Gerald doğru sayıyor.

Oyuncunun Final Trial görevi sırasında Kaer Morhen’da oluşan nadir sorun Lambert ile konuşamama hatası giderildi.

Hey, You Wanna Look at my Stuff? Görevini tamamlayamama sorunu giderildi.

Fencing Lessons göreinden sonra atın ortaya çıkmama sorunu giderildi.

Scavenger Hunt: Viper School Gear görevi sırasında anıt mezarın kilitli olma sorunu giderildi.

Rosemary and Thyme görevi sırasında ve Broken Flowers yumruk dövüşü görevinden sonra Signs ve kılıçların kullanılamama sorunu giderildi.

Disturbance görevi sırasında oluşan nadir sorun giderildi.

Dirty Funds görevindeki hata giderildi.

Contract: The Phantom of Eldberg görevinde oluşan yükleme ekranı sorunu giderildi.

The Of Dairy and Darkness görevinde Aeramas’ın Konutu sırasında oluşan yükleme ekranı hatası giderildi.

Deadly Delights ve Jenny o' the Woods contracts görevlerinde kaybolma sorunu giderildi.

Oyun istikrarını artıran bir dizi güncelleştirmeyi içerir.

Eğer oyuncu yiyecek slotuna Potion of Clearance’i koyduktan sonra tükettikten sonra yiyecek slotuna yiyeceklerin yerlşememe sorunu giderildi.

Envanter paneline kitaplar sekmesi eklendi.

Ek yükleme ekranı talimatlarını içerir.

Formüller ve diyagramlar için iğneleme özelliği eklendi. Eğer formüller / diyagramlar tutturulmuş ise maddelerin bileşenleri ve malzemeleri dükkânda vurgulanır. Bu büyük ölçüde şu anda ihtiyaç duyulan malzemeleri satın almayı kolaylaştırmak için yapıldı.

Onarılması gereken eşyalar envanterde vurgulanma özelliği eklendi.

Okumamış veya okunmamış kitapları farklı Envanter panelinde işaretlenmesini sağlayan bir özellik eklendi.

Mevcut tüm DLC paketlerin listesi Main Menu/Options/ Downloadable Conten alt menüsünden takip edilebilir.

Donanımada daha geniş bir yelpazede HairWorks optimize etmek, genel görünüme ödün vermeden, biraz saç ve kürk görüntü kalitesini düşüren ek ayarlar eklendi.

Kaynak

• selverin kullanıcısına yanıt
    iyi bayramlar oncelikle,

Konuya pek ugramiyorsunuz galiba, bu patchin ayrintilari uzun suredir herkesce biliniyor ve beklemedeyiz halen, buyuk ihtimal haftaya ertelendi bugun de gelmez ise. Yapimcinin twitter hesabindan sadece "soon" aciklamasini duyuyoruz, tarih ve zaman kesinlikle verilmiyor. Ayrica NG+ cogu oyuncunun istek listesinde yer aliyor ve yapimci da boyle bir olasiligi dusunduklerini, fakat her hangi bir soz veremeyeceklerini acikladi. NG+ mode gelecek gibi gorunuyor su asamada ama yakin zamanda degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiQelangelo -- 17 Temmuz 2015; 17:33:01 >
  • selverin kullanıcısına yanıt
    nerdeyse tum sikintilari gideriyor. 4 gozle bekliyorum bakalim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.