Şimdi Ara

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (192. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.626
Cevap
210
Favori
845.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncellemeden sonra fps yerlerde. O kadar emek harca, Battle of Kaer Morhen gibi, devasa ve epik bir bölüm tasarla, ama millete 15 fps'de oynat... Yazık olmuş. FPS yüzünden tadını çıkaramadığım için, açıp youtube'dan PC'de oynayanların kayıtlarını izliyorum.
  • thriller89 kullanıcısına yanıt
    Cok abartiyorsun, oyun suan neredeyse sabit 30 fps, gayet oynanabilir durumda. Bir tek ata binince hizli giderken fps dusuyor ki bu eskiden olmayan bir sorun, buyuk ihtimal yakinda iyilestirilir. PC ile hic karsilastirmayalim zaten 60 fps oyunu 30 fps ile karsilastiramazsin, tabii ki arada ucurum fark var. Bir gercek var ki bu oyun konsollara cok agir geliyor, adamlar ne yapsin grafikleri dusurup oyle cikartirsa o zaman da grafikleri kotu, cop derler, yani adamlar ne yapsa suc. Witcher 3u PC'de oynayacaksiniz duzgun bir PC varsa, bende zaten Mac var ve konsol oyunculugunu da seviyorum, dikenine de katlaniyorum. Ama oyunun PC versiyonu her anlamda cok cok ustun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiQelangelo

Cok abartiyorsun, oyun suan neredeyse sabit 30 fps, gayet oynanabilir durumda. Bir tek ata binince hizli giderken fps dusuyor ki bu eskiden olmayan bir sorun, buyuk ihtimal yakinda iyilestirilir. PC ile hic karsilastirmayalim zaten 60 fps oyunu 30 fps ile karsilastiramazsin, tabii ki arada ucurum fark var. Bir gercek var ki bu oyun konsollara cok agir geliyor, adamlar ne yapsin grafikleri dusurup oyle cikartirsa o zaman da grafikleri kotu, cop derler, yani adamlar ne yapsa suc. Witcher 3u PC'de oynayacaksiniz duzgun bir PC varsa, bende zaten Mac var ve konsol oyunculugunu da seviyorum, dikenine de katlaniyorum. Ama oyunun PC versiyonu her anlamda cok cok ustun.

FPS'nin 30'da sabit olmadığı zaten testlerde belli. Bazı bölgelerde resmen 20'ye sabitleniyor. Grafikler biraz kısılıp performans arttırılmalıydı bence. Grafik görsel birşey sonuçta, düşük grafik kalitesi bir sorun değildir tercihtir. Ama düşük kare saniye oranı teknik bir sıkıntıdır, arızadır bana göre. Hiçbir koşulda 30'un altına düşmemelidir.

• Boşuna tartışmayın oyun sorunları tamamen CD projekt kaynaklı sanki über grafikleri varda. Gidin taşın tahtanin kaplamalarina bakın ps2 gibi hala,Infamous ac Unity bundan kat kat iyi,kaplamalarin gec gelme sorunundan tutun,oyun ici ilerlerken kisa yükleme ekranlarina kadar hepsi CD projekt in konsol tecrubesizliginden. Evet Ps4 ve Xone donanim olarak ucmuyor ama bu oyunu 20 fps de oynatacak,hala vice city zamanindan kalma sabit hatitada haritada yükleme ekrani yapacak makinalarda değiller. Sanki oyunda nvidianin gameworks sis efekti var çok gerçekçide cihazı kastiracak,konsol versiyonunda havada sis diye dandirik bir toz bulutu uçuyor ama makina kasıyor Batman de çok daha gerçekçi sis,partikül,duman çıkıyor kasma 0.

Edit:Bu kafada ki insanlardan bir bok olmaz. Oyunun teknik anlamda cok hatalarinin olmasini belirtmem oyuna kötü demem anlamina gelmiyor. Oyun oynadığım en iyi oyun olduğunu belirtmiştim. Şu yazıma bir cevap bile gelmeden sadece -6 alması doğrudan göstergesi bunun. Oyunu kotuluyorum saniyorlar. Neyse devam edin hayatin her bölümünde hicbir zaman eleştiri kavramini öğrenmemis bir toplum olarak cokta şaşırmadım. Ara sahnede bile kaplamalarin geç gelip durmasıda eminim kinsollardan kaynaniyordur 8gbddr5 bellek işleyemiyor bu über kaplamaları siz böyle bilmeye devam edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Danny Santos -- 20 Temmuz 2015; 18:33:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar kaer morhen'e yeni geldim ana hikayede. acaba oyunun bitmesine aşağı yukarı ne kadar kalmıştır ? bitecek diye korkarak oynuyorum resmen. last of us'dan sonra ilk defa bir oyunda başıma böyle duygu geliyor.

20 level oldum. ana ve yan görevleri level dengesine göre gitmeye çalışıyorum az xp vermesin diye. buna rağmen şimdiden 6-7 görev mevcut levelimin bayaa altında kaldı ve 3-5 xp verdi. tüm görevlerden full xp almak sanırım olanaksız.

birde 46 level kılıç diagramı buldum. gözüm pörtledi.
  • UyGaR___ kullanıcısına yanıt
    Geleceğini kurtarmışsın hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkarsilverblade

Geleceğini kurtarmışsın hocam

hakkaten hehheh ng+ geldiği zaman kullanabileceğiz herhalde onu.
    NG+ ve duruma göre expansionlar için de kullanılabilir tahminim. Ama NG+ daha önce gelebilir diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: UyGaR___

arkadaşlar kaer morhen'e yeni geldim ana hikayede. acaba oyunun bitmesine aşağı yukarı ne kadar kalmıştır ? bitecek diye korkarak oynuyorum resmen. last of us'dan sonra ilk defa bir oyunda başıma böyle duygu geliyor.

20 level oldum. ana ve yan görevleri level dengesine göre gitmeye çalışıyorum az xp vermesin diye. buna rağmen şimdiden 6-7 görev mevcut levelimin bayaa altında kaldı ve 3-5 xp verdi. tüm görevlerden full xp almak sanırım olanaksız.

Bence Kaer Morhen'e erken gelmişsin, ben level 28 gelmiştim. Yan quest, hunt...vs. hiç kalmamıştı.

Bitmesi konusunda endişelenme daha çok var, level 35 olarak bitirdim, ona göre bir fikir yürütürsün sanırım...

• quote:

Orijinalden alıntı: FoxHound

quote:

Orijinalden alıntı: UyGaR___

arkadaşlar kaer morhen'e yeni geldim ana hikayede. acaba oyunun bitmesine aşağı yukarı ne kadar kalmıştır ? bitecek diye korkarak oynuyorum resmen. last of us'dan sonra ilk defa bir oyunda başıma böyle duygu geliyor.

Bence Kaer Morhen'e erken gelmişsin, ben level 28 gelmiştim. Yan quest, hunt...vs. hiç kalmamıştı.

Bitmesi konusunda endişelenme daha çok var, level 35 olarak bitirdim, ona göre bir fikir yürütürsün sanırım...

haklısın hocam ama dediğim gibi bu yan görev ana görev level dengesini oturtmaya çalıştığımdan öyle oldu herhalde.
    ana hikayeyi pas geçiyorum o halde biraz. hazine, diagram, soru işareti falan takılayım 4-5 level daha.

teşekkür ederim.

• Su oyunu kotuleyenler... oynamayın birader kimse kafanıza silah dayamiyor. Grafik dediniz. the order var; onu da beğenmediniz. Oyun dunya çapında su an 1 numara hala neyin kafasını yasıyorsunuz ben anlamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • thriller89 kullanıcısına yanıt
    Abicim bi 15 diyorsun, simdi 20 diyorsun, karar ver ilk once. Oynamasak inanacaz bilmeyen de oyun resmen calismiyor sanacak. Yapmayin bu kadar insafsiz olmayin. Oyle bir olay yok hangi testlerde oyun 20 fpsde calisiyor son guncellemeyle birlikte? Yukardaki videoyu alinti yapmadan, o videoda da goruldugu gibi ata bindigi zaman fps 30un altinda dogru bu bilinen bir sorun buyuk ihtimal duzeltilecektir cunku updateden once bu kadar kotu degildi, onun disinda neredeyse sabit 30 fps ilerliyor nadiren bir iki frame dusebiliyor. Oyun dunyasinda acik dunya oyunu olup sabit 30 fpste kilitli "hic bir sekilde 30un altina dusmeyen"hangi oyun var? Skyrim? GTA5? Batman?

Grafikleri biraz kismakla olmuyor bu is, grafikler zaten baya bi kisik, oyunun PC versiyonunu gorduysen ne demek istedigimi anlarsin, su anda Medium-High seviyesinde konsollarda, bunun bir ati Low-Medium olur ve o durumda belki oyun 40-50 fpsde calisir, ama bu sefer oyuncularin buyuk kismi grafiklerden sikayet eder, yani adamlar tek bir kisinin istegine gore oyun yapamaz, cogunlugun istegi baz alinir.

• güncellemenin new game + getirmemesi o kadar kötü ki o kadar zırh falan en baştan öyle o şekilde oynamak isterdim ama bunu getirmicekler sanırım neyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrim

güncellemenin new game + getirmemesi o kadar kötü ki o kadar zırh falan en baştan öyle o şekilde oynamak isterdim ama bunu getirmicekler sanırım neyse

Çok kötüymüş. Oyundan soğutur insanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrim

güncellemenin new game + getirmemesi o kadar kötü ki o kadar zırh falan en baştan öyle o şekilde oynamak isterdim ama bunu getirmicekler sanırım neyse

hocam kodlarinda ng+ izlerine rastlanmis. gelecek yani kesin ama ne zaman belli degil..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Valla kodlarda varsa beklemek lazım yeniden başlamıştım bekliyim o zaman öyle olsa çok iyi olacak aslında bakalım bekleyelim görelim

• Ah witcher ah sen insanlara neler yaptırırsın Aramızda kalsın stickeri playstation 4 e yaptık ama oyunu pc de oynuyoruz oda ayrı ironi

• quote:

Orijinalden alıntı: LiuKang

Ah witcher ah sen insanlara neler yaptırırsın Aramızda kalsın stickeri playstation 4 e yaptık ama oyunu pc de oynuyoruz oda ayrı ironi

Harika olmuş hocam ben de tam witcher skin yaptıracaktım
    Yüksek çözünürlüklü olarak wallpaper'ı atar mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 21 Temmuz 2015; 16:38:08 >

• Yeni update'i yapan ve sorun yaşayan var mı ? Ps4'de yama geldi ama indirmeye korkar oldum cevap verebilecek var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiyu

Yeni update'i yapan ve sorun yaşayan var mı ? Ps4'de yama geldi ama indirmeye korkar oldum cevap verebilecek var mı ?

hocam önceki sayfada tecrübelerimizi paylaştık. bi göz at. genel anlamda bir çok sorunun çözüldüğü, eklemelerin yapıldığı yararlı bir uptdate.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UyGaR___ -- 21 Temmuz 2015; 16:56:56 >
  • 
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.