Şimdi Ara

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (187. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.626
Cevap
210
Favori
845.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • season pass alınmaya değer gözüküyo kesinlikle bakalım gelsin görelim zaten oyun çok iyi bide ek paketleri ile daha da iyi olacaktır
  • Oyunun ps4 sürümünde sık sık fps düşüşleri oluyormuş ve Loading ekranı çok uzun sürüyor diye duydum 30-40 saniye gibi doğrumu ? Ona göre oyunu alıp almamakta karar vereceğimde.
  • Funder kullanıcısına yanıt
    Loading ekranı uzun katılıyorum.
  • Loading ekrani biraz uzun ama sadece oyuna girerken loading yapiyor. Bidahada sknti olmuyor. Cok takilmaya gerek yok yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Doğrudur . O seviye fps düşüşlerinin rahatsızlık verip vermeyeceği kişisel bi mesele aslında , fakat grafiklerin ve atmosferin muhteşem oluşundan pek fazla gözünüze batmaz diye düşünüyorum . Uzun Loading ekranı sadece öldüğünüz veya uzun fast travel yolculuğu ( örneğin ; Novigrad'dan Skellige'e ) yaptığınız takdirde karşınıza çıkıyor , köyler arası yaptığınızda bu süre çok daha kısa . Oyunu alıp almama kararınız bunlara bağlıysa dert etmeden alın derim .
  • wolven seti mastercraftladım hep bear kullanıyodum wolvende çok iyiymiş lvl 34 üm 2500 dps ye kadar çıktım white wolfa wolf school set yakışır tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: NE0NB1RD

Doğrudur . O seviye fps düşüşlerinin rahatsızlık verip vermeyeceği kişisel bi mesele aslında , fakat grafiklerin ve atmosferin muhteşem oluşundan pek fazla gözünüze batmaz diye düşünüyorum . Uzun Loading ekranı sadece öldüğünüz veya uzun fast travel yolculuğu ( örneğin ; Novigrad'dan Skellige'e ) yaptığınız takdirde karşınıza çıkıyor , köyler arası yaptığınızda bu süre çok daha kısa . Oyunu alıp almama kararınız bunlara bağlıysa dert etmeden alın derim .

Batman Arkham Knight'ta ps4 30 fps stabil performans sunuyor o muazzam grafiklere ve açık dünyaya rağmen.Bence bu oyun optimizasyon özürlüsü.
  • Sonunda level 35'te hikayeyi bitirdim, oynama surem 17 gun'den fazla, yani 410 saattan fazla, saka gibi Witcher 3 acik ara hayatimda en cok zaman harcadigim oyun, va daha bir suru soru isareti ve bir kac yan gorev var bitirmedigim, DLC'ler de gelince zaten bu sure en az bi 100 saat kadar uzar benim icin, bitmeyen oyun yapmis adamlar.

Ben biraz abartili konusuyor olabilirim ama 27 yasindayim 10 yasimdan beri bilgisayar oyunu oynuyorum, teknik aksakliklari bir kenara birakirsak, oyun icerigi acisindan ve sanatsal sunumuyla Witcher 3 bugune kadar oynadigim en iyi oyun. Game of Thrones'un oynanabilir versiyonu gibi resmen. Yilin oyunu secilmez ise uzulurum gercekten sonuna kadar hak eden bir yapim olmus.

1.07 patchi sabirsizlikla bekliyorum oyunu buyuk olcude iyilestiren duzeltmeler geliyor, cok buyuk bir update.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiQelangelo -- 11 Temmuz 2015; 16:58:07 >

Batman oynayın o zaman .
  • New Game + gelecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiQelangelo

Sonunda level 35'te hikayeyi bitirdim, oynama surem 17 gun'den fazla, yani 410 saattan fazla, saka gibi Witcher 3 acik ara hayatimda en cok zaman harcadigim oyun, va daha bir suru soru isareti ve bir kac yan gorev var bitirmedigim, DLC'ler de gelince zaten bu sure en az bi 100 saat kadar uzar benim icin, bitmeyen oyun yapmis adamlar.

Ben biraz abartili konusuyor olabilirim ama 27 yasindayim 10 yasimdan beri bilgisayar oyunu oynuyorum, teknik aksakliklari bir kenara birakirsak, oyun icerigi acisindan ve sanatsal sunumuyla Witcher 3 bugune kadar oynadigim en iyi oyun. Game of Thrones'un oynanabilir versiyonu gibi resmen. Yilin oyunu secilmez ise uzulurum gercekten sonuna kadar hak eden bir yapim olmus.

1.07 patchi sabirsizlikla bekliyorum oyunu buyuk olcude iyilestiren duzeltmeler geliyor, cok buyuk bir update.

W1>w2>w3

• @Funder Batman Arkham Knight konsollarda çok iyi çalışıyor hatta karşılaştırma videolarına baktım PC, PS4, Xbox One arasında fark yok neredeyse ve sabit hiç düşmeden 30 FPS veriyor, gerçekten çok akıcı. Oyunu %100 bitirdim şimdi New Game + yapıyorum ve çokta beğendim ama açık konuşmak gerekirse Witcher 3'ün yarısı olamaz Batman Arkham Knight. Bu kadar geniş bu kadar detaylı bir dünyada ufak teknik sorunlar olması normal ki gerçekten arada FPS düşüyor, kaplamalar geç geliyor PS4 versiyonunda ama oyundan zevkimi hiç engellemedi.

@MiQelangelo Hocam dediklerinize katılıyorum bende oyunu o kadar beğendim ki hem PC hem PS4 versiyonunu oynuyorum senkronize olarak birinde yaptığım seçimi diğerinde yapmıyorum ve ilk başta bu seçimler bir işe yaramıyor diye düşünmeme rağmen bir seçimin oyunun 80. saatini etkilediğini görünce ağzım açık kaldı. Tekrar tekrar söylüyorum ama en ufak bir yan görev bile oldukça detaylı ve normal bir film ya da oyun sırf o yan görevin sahip olduğu hikayeden başlı başına oyun ya da film yapar. Git kurt adam öldür görevi bile ilerledikçe oldukça detaylanıyor, başka yönlere gidiyor. Oyunu oynarken sürekli bu kadar şeyi nasıl yazmışlar, seslendirmişler diye düşünüp durdum. Bende yılın oyunu seçilmezse üzülürüm ve şu an için alacak bir oyun yok ama Fallout 4 gibi büyük bir rakibi var bekleyip göreceğiz ki Fallout 4'ün süper olması gerekiyor bunun için. Witcher 3 oynamadan önce yan görevi biraz farklı olan oyunlara adamlar uğraşmış diye düşünüyordum Witcher 3 den sonra derinliği olmayan yan görevlere hiç tahammülüm kalmadı örneğin eski Arkham oyunlarında yan görevleri hep severdim ama son oyunda gözüme battı, sıkıldım resmen bunların sorumlusu hep Witcher 3. Eski izometrik RPG oyunları çok dolu olurdu ve oyunlar bu hale geldikleri zaman gerek teknolojileri gerek harcanan emek olarak o derinliğini kaybetti ve kimse şikayetçi değildi çünkü o kadar detaylı olamaz diye düşünüyorduk ama Witcher 3 bunu başardı. Witcher dan önce Dragon Age Inquisition oynuyordum ve saatlerimi harcamıştım çokta beğenmiştim ama Witcher çıktığından beri Dragon Age için ne dandik oyun bu la diye düşünmeye başladım ve hiç açmadım.

• Sonunda bitirdim ben de Witcher 3 'ü level 35 olarak. Oynadığım en iyi 3 rpg diye bir liste yapacak olsam kesinlikle o liste yer alırdı Witcher 3. Yılın oyunu olacağına kesin gözüyle bakıyorum. Üşenmedim saydım, yan quest, contrat, treasure hunt ve ana questler olarak toplam 233 tane görev yapmışım. Bu gerçekten muazzam bir rakam. Şimdi sırada Batman var. Henüz oynamadıysanız kesinlikle kaçırılmaması gereken bir yapım...

• 2K kullanıcısına yanıt
    Fallout 4 bu sene cikarsa sayet yilin oyunu olacaktir bu bir kere kesin olan bir sey. Ama benim gonlumden Witcher 3 geciyor orasi ayri. CD Project Red cok sanssiz bir firma gercekten, Witcher 2 ciktiginda da bir anda surpriz sekilde Skyrim duyuruldu ve yilin oyunu secildi, Witcher 2'nin yeterince reklami yapilmadi, cok buyuk haksizlik oldu o sahesere ve cok kucuk bir kitle oynadi o oyunu. Witcher 3un de benzer bir kaderi paylasmamasini umud ediyoruz.
  • arkadaşlar bi kaç sorum var.

gwent oyununda 3 tur var bildiğiniz üzere bu turlar ne zaman bitiyor tam anlayamadım yani bazen 3. kartta ilk tur bitiyor bazen 7. kağıtta bitiyor

birde silver sword craft yapacağım malzemeleri buldum fakat wrong craftsman diyor nereden bulacağım doğru craftçıyı ?
  • Gwent'te turun ne zaman biteceğini sen belirliyorsun. Rakip pass derse onun puanını geçip eli kazanabilirsin ya da spy kartlarını kullanarak elindeki kart sayısını arttırıp pass diyip ilk eli verebilirsin. İkinci tura kart üstünlüğü ile başlarsın. Örnekler çoğaltılabilir, bu tamamen senin oynayışına bağlı...

Craft yapamıyorsan eğer, demek ki o blacksmith'in seviyesi yeterli değildir. Oyunda Amateur, Journeyman ve Master olarak seviyeleri var armorer ve blacksmith'lerin...

Master armorer Crows Perch'teki Yoana, master blacksmith ise Novigrad'taki Hattori...

• Hem witcher hem fallout hayrani olarak insallah fallout ertelenirde yilim oyuni witcher 3 onumuzdeki sene ise yilin oyunu fallout olur diyorum. Ikiside bnm gozumde ayni. Bu sekilde siralama yapilincada uzuluyorum. Sanki evlat ayirmak gibi geliyor:)

• Ne zaman gelecekmiş 1.07 yama hala beklemedeyiz yaw

• quote:

Orijinalden alıntı: Patikle penguentos

Ne zaman gelecekmiş 1.07 yama hala beklemedeyiz yaw

aynen, bi zaman verseler keske. istedigim neredeyse her sey gelecegi icin su an oyunu acip bu hali ile ilerlemek istemiyorum. icim de gidiyor oynamadikca :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.