Şimdi Ara

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (188. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.626
Cevap
210
Favori
845.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teşekkürler cevap için. birde alcemy ile ilgili sorum olacaktı altta SS attım tawny owl potion yapmak istiyorum fakat already have diyor fakat bunlarda kullanım sınırıda var 3 kerelik. bunlar doluyor mu sonra nasıl oluyor potionlar bir kere yapsak yeterli mi oluyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMuyu -- 12 Temmuz 2015; 14:45:58 >
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    Meditasyon yaptığınız zaman, eğer envanterde alkol ve dwarven sprit var ise, ürettiğiniz iksirler meditasyon bitiminde yenilenecektir.
  • lvl 36 da oyunu bitirmiş bulunuyorum acayip boşluğa düştüm bide kötü sonla bitirdim iyice moralim bozuldu. Bütün ramazanı bu oyunla geçirdim gerçekten witcher 3 oyun dünyasının sanat eseri bir oyun olmuş. Resmen ünlü bir ressamın elinden çıkmış tablo gibi. Mükemmel olmuş. Hala fps düşmesi var yok bug var diyenlere gülüyorum sadece.

Expansion çıkınca baştan başlamak üzere şimdilik kutusuna koyuyorum ve kaldırıyorum. Ömür boyu arşivimde durucak satmicağım arşivlik bir oyun.
  • Oyuna yeni başladım salteper nereden bulabilirim?
  • White Orchard haritasında olmalısınız oyunun başında iseniz. Saltpeter'ı Herbalist'lerde bulabilirsiniz. İlk haritada bir kadın herbalist var, haritayı dolaşınca denk gelirsiniz. White Orchard haritasının sol tarafında, küçük bir kulübede kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selverin

White Orchard haritasında olmalısınız oyunun başında iseniz. Saltpeter'ı Herbalist'lerde bulabilirsiniz. İlk haritada bir kadın herbalist var, haritayı dolaşınca denk gelirsiniz. White Orchard haritasının sol tarafında, küçük bir kulübede kalıyor.

Hocam velendeyim ve hiç bir yerde bulamadım.
  • Merhaba hocam aşağıdaki linkten interactive haritadan Velen'i seçin. Orada kaçtane herbalist olduğunu gösteriyor. Herbalistin simgesi zeytin dalına benziyor.
    Haritada eksiklikler olsada çok kullanışlı.

http://witcher3map.com/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yakşamlar
    oyunda envanterleri saklayabileceğimiz herhangi bir kasa yokmu?
    çok fazla craftlanacak esya topladım geçen bi eve bıraktım oyunu kaydetip çıktım duruyordu ama bugün girdiğimde yok olmuştu :/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BasicWarrior

arkadaşlar yakşamlar
    çok fazla craftlanacak esya topladım geçen bi eve bıraktım oyunu kaydetip çıktım duruyordu ama bugün girdiğimde yok olmuştu :/

kisa bir sure sonra 1.07 guncellemesi ile gelecek o istediginiz hocam. su an yok. guncelleme 1 hafta icinde gelecek deniyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Merhaba hocam aşağıdaki linkten interactive haritadan Velen'i seçin. Orada kaçtane herbalist olduğunu gösteriyor. Herbalistin simgesi zeytin dalına benziyor.

harita çok iyiymiş hocam, eline sağlık :)
  • UyGaR___ kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, haritayı ben yapmadım. Yabancı bir forumda gördüm.

• selverin kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: UyGaR___

quote:

Merhaba hocam aşağıdaki linkten interactive haritadan Velen'i seçin. Orada kaçtane herbalist olduğunu gösteriyor. Herbalistin simgesi zeytin dalına benziyor.

harita çok iyiymiş hocam, eline sağlık :)

Aynen harita cok iyiymis fan yapimi olmasi ayrica sasirtici.

Bu arada yeni bir buga denk geldim, yapmis oldugum bir quest listeye geri geldi ve kirmizi renkte ustelik, ama failed olsa bile normal questler bolumunde gozekmemesi lazim, ki o gorevi cok onceden basarili bir sekilde tamamlamistim. Cok ilginc buglar var bu oyunda ve ben hic bir zaman tamamen duzeecegine inanmiyorum.

1.07 patch Carsamba gunu cikacakmis tum platformlarda. (soylenti)

• quote:

Orijinalden alıntı: UyGaR___

quote:

Orijinalden alıntı: BasicWarrior

arkadaşlar yakşamlar

kisa bir sure sonra 1.07 guncellemesi ile gelecek o istediginiz hocam. su an yok. guncelleme 1 hafta icinde gelecek deniyor.

teşekkürler dostum.
    sırf güncelleme için net bağlatmayı düşünüyorum inanki..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Agalar dayilar babalar ben 27 level dayim, Recommend level 24 e kadar geldim main questlerde. Kac civarında bitiyor oyun ona göre durdurcam görev yapmayı. Bitirenler için söyliyim nerde olduğumu

Ciri yi adadan aldım geldim

• Önemli değil hocam, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

• Daha baya var oyunun sonlarina geldigini saniyorsun belki ama aksine yeni bi act basliyor, hatta bi kere daha oyunun sonuna geldin sanicaksin ama yine devam edicek bu arada 30-35 levele kadar yolu var hocam.

• TaKo kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam kiyamiyorum oyuna :D soru işaretlerinide max. level a saklıyorum Geralt reyizin ortalığı yıkıp yakabilmesi için.

• Böyle bir oyunda spoiler yemeyi asla kabul edemeyeceğim için konuyu hiç takip etmedim. Oyunu az önce bitirdim. Harcadığım her saniyeye, emeğe, yorgunluğa karşılık helal olsun.
    Toplamda yaklaşık iki ayımı aldı bitirmek. Zaten acele de etmedim. Yeri geldi bir kılıç craft etmek için nerelere gittim, nelerle uğraştım,
    bir gwent kartı kazanmak için gwent oyununda saatler harcadım ama dediğim gibi böyle bir oyunda harcanan saatlere, emeğe değer.

Oyundan aldığım hoşuma giden bazı ekran görünteleri.
    Görev yaparken aldıklarım var, görüntüler spoiler içerebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theheretic -- 14 Temmuz 2015; 18:38:15 >

• Sadece Gwent'den basli basina bir oyun cikar. Ben bu kadar dengeli, bu kadar guzel kart oyunu oynamadim daha mthis zevkli. Aslinda ilerde Witcher markasi altinda bir Gwent oyunu ciksa IOS ve android icin baya ilgi gorebilir.
  • 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.