Şimdi Ara

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (186. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.626
Cevap
210
Favori
845.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun çok zor geldi, daha önce hiç oynamamıştım. :)

Alışmam en az 15 gün alır herhalde.
  • UyGaR___ kullanıcısına yanıt
    Keşke bilmeseydim :/ Bende 21 gün yazıyor
    canını cıkarmısım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hernan Cortes

Oyun çok zor geldi, daha önce hiç oynamamıştım. :)

Alışmam en az 15 gün alır herhalde.

ilk sayfadaki rehberi 2-3 kere oku hocam. sende ben gibisin. milyon tane yabancı tabir var, insan şapşallıyor ilk anda. alıştıktan sonra hastası oluyorsun ama.
    rehber harika hazırlanmış, muhakkak birden çok kez okuyun.
  • UyGaR___ kullanıcısına yanıt
    Şu sıralar çok çalışıyorum,, o yüzden okumaya bile vaktim yok diyebilirim, oynamak istiyorum, en kısa zamanda çözeceğim şu oyunu inşallah.
  • Guncelleme PS4 icin carsamba gununden once gelmeyecek diye bir yazi okudum, belli de olmaz daha erken de cikabilir ama boyle bir soylenti var.
  • MiQelangelo kullanıcısına yanıt
    Benim de yapmadığım iki görev kaldı biri gwent tüm kartları toplama görevi. Baronun aile görevinden çok sonra fark ettim. İş işten geçti o görev öyle kaldı.

Skellige adalarında soru işaretleri kaldı. Bir de Velen'de iki tane. Onlarıda halledersem. Kaç saatte bitirdiğime bakacağım.

Bu sandık olayı güzel oldu. Bütün paramı kalan setleri yapmak için harcayacağım, bir de ng+ özelliği gelse süper olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Hocam gelen patch 1.07 değil sadece artbook vs gibi ek bonuslar için bir update. Patch henüz yayınlanmadı
  • Alkarsilverblade kullanıcısına yanıt
    Aynen öyleymiş, dikkat etmemişim eyvallah.
  • Cok iyi ingilizcesi olmadan oynayip bitiren var mi oyunu?

• Level atlamak çok mu zor yahu, herkes 10-30 arasında, bloodborne'da 322 level'im de garip geldi.

Ayrıca ilk iki oyunu oynamadım, steam'den 6-7 liraya mı ne aldım, ama laptop kaldırır mı bilmiyorum. Onları oynamadan ilk sayfadaki hikayeyi okuyarak mı başlasam diyorum. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: theheretic

İyi geceler arkadaşlar. Oyunda 100 saati aştım. Daha önce bir iki oyunda konuyu takip edip spoiler yediğinden konuyu takip edemiyorum. Benim sorununu yaşamış veya benim gözünden kaçan birşey olup olmadığını bilen arkadaşlar, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Şu ana kadar çıkan bütün dlcleri sorunsuz indirdim ve oyunda gördüm, kullandım. Zırhlar, ek görevler,saç sakal seti, alternatif görünümler hepsi tamam. Fakat ballad heroes neutral cards çıkmıyor. Options(ayarlarda) "on" açık olarak görünüyor fakat gwent deck' e bir türlü gelmedi. Bir görev filan mı yapmamız lazım veya bir tüccardan satın mı alacağız bir türlü bulamadım.

Hocam o görsel bir şey Geralt , Ciri , Triss gibi neutral kartlara yeni görünüş getiriyor.

• Bilge Dede kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam cevabınız için.Şu ana kadar bilmiyordum gerçekten. Ben de dlc geldiğinden beri kartları gwent deck içinde çıkartmaya çalışıyorum. Gerçi şu son on günde gwent görevlerini yapıp o kartların hepsini aldım zaten.

• Oyunu bitirmeme az kalmışken çok güzel bir güncelleme geliyor. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim...

Level 31 oldum. Hiç yan quest, contrat, treasure hunt kalmadı. 4 tane ana quest kaldı sadece. Feline, Griffin, Ursine armor setlerinin hepsini mastercrafted yaptım. Wolf School'un seti kaldı sadece. Kılıç olarak da Ursine sword seti kullanıyorum. Feline ile birlikte 2200 küsür gibi dps değeri oluyor şu anda...

Kılıç mastercrafted yapmak isteyen Novigrad'daki Hattori'ye uğrasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxHound -- 9 Temmuz 2015; 1:27:42 >
  • Şu güncelleme ile biraz olsun framerate ve buglar düzelirse tekrar başlıcam oyuna, şimdiden özledim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda bitirebildim oyunu, gayet keyifli bir 80 küsür saatimi harcamışım oyuna. Son üçte birlik kısımda, yan görevleri falan yapmayı da artık bırakmıştım.

Oyun güzel olmasına, güzel ama bir noktadan sonra niye burada bırakmadılar, boşu boşuna şu kadar uzattılar diye kendinize sormaya başlıyorsunuz. Oyun zaten çoğu açık dünya oyunların kaderini paylaşmış bana kalırsa. Senaryo ile açık dünyada yapılacak yan görevler arasındaki denge ziyadesiyle kaçırılmış. Evet yan görevler kaliteli, hatta bazılarından bayağı bayağı bir oyun falan çıkar ama bu sizi ana hikayeden uzaklaştırdığı, konuyu dağıttığı gerçeğini ortadan kaldırmıyor. Açık dünya oyunlarda bu dengeyi adam gibi kurabilen bir GTA var, diğer oyunlarda maalesef bu dengeyi görmek pek mümkün olmuyor. Witcher'da bu dengeyi gözetememiş.

Grafikler, atmosfer falan çok konuşuldu, bu konuda söyleyecek başka bir kelimeye gerek görmüyorum, gayette kaliteli ve güzel bir iş çıkartmış adamlar. Polonya gibi bir ülkeden böyle küçük bir stüdyodan Witcher gibi bir oyunun çıkması başlı başına takdir edilesi bir durum zaten.

Yalnız oyun bende Witcher 2 kadar etki bırakamadı, 2. oyunun bendeki yeri müstesna, bir defa Witcher serisinin choose/consequence olayının tesiri 2. oyundaki kadar hissettirmiyor kendini. 2. oyunda bir noktada kısıtlı olsa da, açık dünya oyundu, keşke o yapı bozulmamış, hikaye o yapı üzeriden anlatılmış olsaydı. Zaten PC'de grafikleri tam ayarlarda açınca, bu nesil oyunlardan pek geri kalmadığını görüyorsunuz. Ümit ediyorum ki, en azından 2. oyunu PS4 için de ilerde çıkartmış olsalar.

Oyunu oynamayan arkadaşlar varsa, ilk oyundan itibaren oynayıp bitirmelerini şiddetle tavsiye ederim. Zaten iki oyunu da PC'de Türkçe olarak oynama imkanı var, ilk oyun fanlar tarafından çevrilmiş ama çok başarılı olmuş bir çalışma, ikinci oyunda da yine oyuncuların katkısı ile hazırlanmış resmi bir Türkçe yama var. İlk oyunun grafikleri belki rahatsız edebilir ama sonuçta 2007 yılında çıkmış bir oyun, yine de kaliteli grafikleri var zamanına göre. Sevdiğiniz tür ise zamanınızı ayırın derim...

Sonuç olarak, serinin uzun soluklu bir seri olması ve eski oyunların başarı üzerine büyük beklentiler ile çıkmış bir oyundu. CDPR bu noktada tebrik edilmesi gereken bir firma. Ancak senaryonun sonunun adam gibi bağlanmaması, gereksiz yere uzatılması, açık dünya ile senaryodan uzaklaşan yapısı oyunun eksileri olmuş. Ufak tefek kontrol problemleri de az da olsa dikkatinizi çekiyor ama sonuçta ortada klasik seviyesine yakın bir oyun var. Çıktığı zaman bir çok kişi GOTY adayı olarak gördü ama ben şahsen bu ödülü hak edecek düzeyde bir yapım olduğunu düşünmüyorum. Bu küçük sorunları maalesef oyunun o düzeye çıkmasına engel oluyor.

• Abilityleri dengeli mi dağıtmak lazım yoksa bikaç skille' mi basmak lazım?
  • Ingilizce lazım mi oyunda ?

• crazytown_ kullanıcısına yanıt
    İngilizce olmadan oyundan sıkılırsınız. Oyunun görevleri diyaloglar üzerine dayalı, anlamdan oynarsanız bu görevleri ne için yaptığınızı çözemezsiniz ve çok çabuk sıkılıp oyunu bırakırsınız.

• crazytown_ kullanıcısına yanıt
    normal bi oyuna göre katlarca ağır inglizcesi var diyebilirim ama bu gözünüzü korkutmasın . Oyun inglizce yazı ve diyalogla dolup taşıyor , bunu bi fırsat görüp yabancı dilinizi geliştirebilirsiniz . Siz elinize bi sözlük alıp gördüğünüz kelimeleri çevirin , zamanla olup biteni anladığınızı anlamaya başlayınca zevk almaya başlayacaksınızdır .
  • Genişleme paketinin büyüklüğü neredeyse Witcher 2 kadar olacakmış. İlk paket 10, ikincisi ise 20 saatlik bir oynanış sunacakmış. Yeni hikaye, ana hikayeye dair yeni ara sahneler, yeni eşyalar, yeni kartlar ve çok daha fazlası demiş Konrad Tomaszkiewicz abimiz.

http://www.pcgamer.com/the-witcher-3-expansions-are-almost-the-size-of-the-witcher-2/
  • 
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.