Şimdi Ara

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (184. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.626
Cevap
210
Favori
845.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu bitirdim, baya baya boşluğa düşürdü beni şuan. Karakterleri, hikayesi, müzikleri... Tadı gerçekten damağımda kaldı, çok alışmıştım. İyi sonla bitirdim ama diğer sonu tercih ederdim;

Benim sonumda Ciri yaşadı ama babasının yanına gitti. Yanımda kalmasını isterdim, neyse ki save'lerim duruyor. Kaer Mohen savaşının sonundan tekrar load yapıp bu sefer yanımda kalıp Witcher olmasını sağlicam. Bu arada Vasemir'in ölümü tam bir Game of Thrones havasındaydı, şok oldum. Üstelik o kadar duygusal bir sahnedeydi ki ciddi ciddi moralim bozuldu.

Daha önce de yazdığım gibi, uzun zamandır bir oyundan bu kadar etkilenmemiştim. O oyun da The Last of Us'tı ama The Witcher 3'teki sahiplenme duygusunu çok daha iyi vermişler. The Last Of Us'ta Ellie'ye birşey olmasın diye endişeleniyordum ama The Withcer 3'te Ciri'ye bişey olacak diye ödüm patlıyordu resmen. Nasıl sahiplendiysem kızı gözümden sakınır oldum. Oyunu çift hak satışa çıkarmıştım ama satılana kadar bir kez daha farklı sonla bitirmeye çalışıcam.

• TaKo kullanıcısına yanıt
    hocam merhaba
    bende ilk defa bir oyunu dijital aldım diye pişmanım. kutulu alıp saklamalıydım bu oyunu sonsuza kadar. :) velen haritasının daha 1/10 unu falan açmışımdır, 40 saat olmuş. film gibi oyun yaa. yan görevlerin bile hikayesi var, kimisi etkiliyor insanı.

yapan, düşünen ekibin eline sağlık. ah birde fps düşüşleri olmayıp yağ gibi akıtsaymışlar keşke oyunu. tek eksisi bana kalırsa.
  • oyunu yaklaşık 100 saat kadar gameplay in sonunda bitirdim. Mükemmeldi gerçekten. Tek eleştirim olacak. En zorun bir altında oynamama rağmen oyun biraz kolay geldi. Toplasan 5-6 kere anca ölmüşümdür.
  • Arkadaşlar main quest family matters te "investigate all remaining leads in velen and find barons wife " görevini bir türlü yapamadım bulamıyorum .yardımcı olabilecek varmı?teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BasicWarrior

Arkadaşlar main quest family matters te "investigate all remaining leads in velen and find barons wife " görevini bir türlü yapamadım bulamıyorum .yardımcı olabilecek varmı?teşekkürler

hocam o görevde aynı sorunu dün ben yaşadım. her yere baktım witcher sense ile, bulunacak her şeyi buldum, hala duruyordu. herhalde bug'a girdi dedim, başka göreve başladım üzülüp. düzeldi sonra. yapıldı dedi. ama hangi görevi yaptım hatırlamıyorum malesef.
  • Sorma dostum ya kafayı yedim bulucam diye , baya inceledim ama türkçe açıklaması yok ingilizce bazıları ucundan anlatmış inventory deki kitabı okuyunca oluyor gibide bendede kitap yok belki siz istemeyerek eşyalarınızı kurcalarken o sırada yapıldı görev.

• BasicWarrior kullanıcısına yanıt
    Sıralama karışık olabilir...

Baron sizi kızının ve karısının odasına götürüyor. Orada karısının odasını ararken bir şarap şişesi buluyorsunuz kırılmış, onu inceleyince kokuyu takip etmeye başlıyorsunuz. Devamını çıkaramıyorum ama o kokuyla birlikte bağlanıyor olaylar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BasicWarrior

Sorma dostum ya kafayı yedim bulucam diye , baya inceledim ama türkçe açıklaması yok ingilizce bazıları ucundan anlatmış inventory deki kitabı okuyunca oluyor gibide bendede kitap yok belki siz istemeyerek eşyalarınızı kurcalarken o sırada yapıldı görev.

Bug filan değil ana senaryoya devam et o görevle bağlantılı birşeyler bulacaksın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bloodborne'dan sonra combat dinamiği bayağı yavaş diyorlar, oyunu aldım bikaç güne başlarım. İlk sayfayı dikkatli okurum artık.

Önereceğiniz bir şeyler var mı başlangıç için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutevaziadam

Bloodborne'dan sonra combat dinamiği bayağı yavaş diyorlar, oyunu aldım bikaç güne başlarım. İlk sayfayı dikkatli okurum artık.

Oyuna Death March seçip başlayın hocam.
    Kısacası hard.
    Oyun hakkında bişey bilmiyorum diyip easy yada normal seçmeyin lâkin biraz ilerleyince hard bile yetmeyecek. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Unorthodox

quote:

Bloodborne'dan sonra combat dinamiği bayağı yavaş diyorlar, oyunu aldım bikaç güne başlarım. İlk sayfayı dikkatli okurum artık.

Kısacası hard.
    Oyun hakkında bişey bilmiyorum diyip easy yada normal seçmeyin lâkin biraz ilerleyince hard bile yetmeyecek. :)

Eyvallah, zaten bloodborne'dan sonra çok zorlanacağımı düşünmüyorum. :) Bunda da co-op var mıydı?
  • oyuna ufaktan giriş yaptım müzik atmosfer çok iyi duruyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Unorthodox

quote:

Kısacası hard.

Eyvallah, zaten bloodborne'dan sonra çok zorlanacağımı düşünmüyorum. :) Bunda da co-op var mıydı?

Yok hocam co-op.

• Oyunun ps4 versiyonu sıkıntılı diyor çoğu kişi. Çok fazla donma oluyormuş. Dh ahalisi de yaşadımı aynı sıkıntıyı?
  • Yok öyle birşey arkadaşım. Donma falan kim sallamışsa oynamadan toto'dan sallamış anlaşılan. Sorunsuz,sıkıntısız oynuyorum kendi adıma
  • PS4 için 1,06 güncellemesi çıkmadı mı henüz?
  • Oyunu tam 345 saat boyunca oynamisim, daha ana senaryoyu bitirmedim bile. level 34. Forumda benden daha fazla oynama suresi olan var mi merak ediyorum.

• MiQelangelo kullanıcısına yanıt
    Hocam ne yaptınız öyle. Rekor kırmışsınız, Oyunda börtü böceğin fotoğrafını çekip, çetelesini mi tuttunuz.

Dün akşam oyunu bitirdim fakat gezmediğim yerler hala var. Kaç saat tuttu bakmadım.

Adamlar destan yazmış resmen. Oyun bitmesin diye ağır ağır oynuyordum. Fakat sonu muhteşemdi. Diğer son çeşitlerini merak ettim.
    Ciri hakkında spoiler içerir

Ciri yanımda kaldı ve witcher olmayı tercih etti. :D

Ayrıca arkadaşlar 1.07 güncellemesi duyuruldu bütün platformlar için.

Patch 1.07 değişikliklerin tam listesi aşağıda görülebilir.

Geralt'ın için yeni, alternatif (opsiyonel) hareketili yanıt modu.

Toplanan öğeler için oyun boyunca çeşitli yerlerde kullanılabilir depolama alanları olacak. Saklama yerleri oyuncunun haritası üzerinde işaretli olacak.

Crafting ve alchemy bileşenleri artık stoklamada ağırlık yapmayacak.

Kitaplar artık envanterin özel bir sekmesine yerleştirilecek ve okunmuş kitaplar gri renkte görünecek.

Çoklu sıralama seçenekleri envanterde mevcut olacak.

Alchemy formülleri ve crafting şemaları "tutturulmuş" olabilir, bunun anlamı malzemeleri yapmak için gerekli olan tüm malzemeler uygun dükkanların panellerinde işaretlenebilir olacak.

Görevlerle ilgili bir takım büyük ve küçük hatalar giderildi.

FX, sahneleri ve genel oyun optimizasyonu dahil birkaç performans geliştirmeleri yapıldı.

At davranışlarında çeşitli iyileştirmeler yapıldı.

Kaynak

• selverin kullanıcısına yanıt
    guncellemenin icerigi harika gorunuyor. bir cok yakindigimiz konuya deginilmis. bir an once gelir umarim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • UyGaR___ kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam, o kırmızı sandık şeklini görmekten ve görevlerde oluşan buglardan nefret ettim. En azından witcher gear setlerini depolayabilmemiz mümkün olacak.

• 
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.