Şimdi Ara

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
12.626
Cevap
210
Favori
845.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ryo mass effect 2 ne kardesım sen pc demı oynuyorsun pc de bı oyun mu bu yoksa bı oyun stıl adımı merak ettım kusura bakma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celeste

quote:

Orijinalden alıntı: gurmer

Cevap icin tskler hocam.Birde psnden oyun indirme hizi cok dusuk sizde de de oyle mi?

Yok normal.

Herhangi bir ayar yaptınmı hocam,Benim hı çok berbat.2 gblık oyunu 3-4 saatte indiriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu bitirmek icin acele etmiyorum bu bir efsane..

• quote:

Orijinalden alıntı: uoy12345

ryo mass effect 2 ne kardesım sen pc demı oynuyorsun pc de bı oyun mu bu yoksa bı oyun stıl adımı merak ettım kusura bakma

Ryo = Rol Yapma Oyunu, İngilizce de RPG = Role Playing Game

Mass Effect, BioWare'in hazırladığı ve üç oyundan oluşan Ryo serisi. İkinci oyun dediğim gibi oynadığım en iyi Ryo'dur. Witcher 3'ü PS4'te bitirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patikle penguentos

Oyunu bitirmek icin acele etmiyorum bu bir efsane..

Insanin hic bitmesin dedigi oyunlardan biri

• Bitmesin diye ana questleri yapmaktan hep kaçınıyorum, yan görevler, contractlar yapıyorum ve haritayı keşfediyorum. Oyunun bir güzelliği de genelde bu tarz yan aktiviteler beni oyundan soğutur ama Witcher 3 de bu duyguyu hiç yaşamadım.
  • Arkadaşlar merhaba oyun içindeki konuşmaları hızlı geçemiyorum neden acaba her tuşa bastım halbuki

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Bitmesin diye ana questleri yapmaktan hep kaçınıyorum, yan görevler, contractlar yapıyorum ve haritayı keşfediyorum. Oyunun bir güzelliği de genelde bu tarz yan aktiviteler beni oyundan soğutur ama Witcher 3 de bu duyguyu hiç yaşamadım.

Yan görevler nakış gibi işlenmiş resmen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Afr0oo kullanıcısına yanıt
    Kare ile geçiyorsun da, böyle bir oyunda aynı sahnenin tekrarı olmadıkça konuşma geçmek hakarettir yalnız.
  • Yok hocam gececegimden değil hiç bir türlü geçemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afr0oo -- 12 Haziran 2015; 0:31:57 >

• Dandelion sevgilileriyle buluştum en son, oyunun neresindeyim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afr0oo

Yok hocam gececegimden değil hiç bir türlü geçemiyorum

Cihan tuşu ile geçiliyor ama burada bir arkadaş daha geçemiyorum demişti.İlginç bir sorun gerçekten

• Uncle Trevor kullanıcısına yanıt
    Aynen serdar hocam bazı yerler çok gereksiz acaba oyun tam yüklenmedi onla alakalı olabilir mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Belkide...Tam yüklensin bakalım yine aynı mı

• günaydın herkese ,

@melkor23 hocam rehber süper ve tamamını okudum eline sağlık ama gwent ile ilgili bir sorum olacak,

4-5 rakibi yendim ve yeni kartlar aldım ancak bu kartlar ( adını tam hatırlamıyorum ama ile geçiş yaptığımız desteler )diğer kartların yanına gidiyor ve ben bu kartları seçip oyunuma ekleyemiyorum. yapıp bu kartların oldugu diğer destelere gidince de o destelerde yeterli kart olmadıgından mecburen eski deste ve kartlarla oyuna başlamak zorunda kalıyorum. bilmıyorum ben mi bir noktayı atlıyorum ama düşük level gwent görevlerindeki rakiplerin dahi çok güçlü kartları oldugundan kaybediyorum. var mıdır püf noktası?

• DualShock 4 yöntemi çalışıyor mu PS4 te?
  • dennisrodman kullanıcısına yanıt
    Kart oyunlarını sevmediğim için Gwent'i hiç oynamadım, rehberdeki gwent bilgileri de başka arkadaşların söyledikleri, istersen onlara sor ya da bilen başka biri cevaplasın.
  • dennisrodman kullanıcısına yanıt
    Her gwent kartının kendi sınıfı var(monster,nilf guardian vb) onun için kazandığın kartlar kendi sınıfında ki destelere gidiyor. O desteleride görevleri yaparak ya da satıcılardan gwent kartı satın alarak tamamlayabilirsin

Aynen dostum oyunu tam yüklemediğin için geçemiyorsun aynısı bende de oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: zargana38

Her gwent kartının kendi sınıfı var(monster,nilf guardian vb) onun için kazandığın kartlar kendi sınıfında ki destelere gidiyor. O desteleride görevleri yaparak ya da satıcılardan gwent kartı satın alarak tamamlayabilirsin

eyvallah hocam tşkler
  • 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.