Şimdi Ara

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.626
Cevap
210
Favori
845.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam tv nin marka ve modeli nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

LG 42LB652V ye benziyor bende bu var da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiyu -- 12 Haziran 2015; 22:21:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zargana38

oyunda inanılmaz büyük bir hata yaptım ve tüm keyfim kaçtı gwent oyunları çok hoşuma gidiyordu onun için birkaç görevi finalden sonraya bırakmıştım.keşke bırakmaz olaydım oyun oynayacağım adamlardan birini görevde öldürmüşüm şimdi o quest öyle kaldı trophy de kazanamadım 120 saatlik oyun gitti ya oyuna tekrar başlayacağım ya da ng+ çıkmasını bekleyeceğim bidiğiniz başka bir çözüm var mı(başkasının save dosyasıyla oyuna devam edebilir miyim mesela)

Öldürdüğün görev neydi ? Ben her göreve başlamadan önce girilecek mağara, mekan her neyse hemen dibinde save alıyorum her atacağım adım öncesi keşke böyle ilerlemiş olsaydın şuan bu sorunu yaşamazdın. Ben günlük usb belleğe yedekliyorum kayıtlarımı olursa sorun çıkarsa diye ve hiç kullanmadım sorun yaşamadım çok şükür

• quote:

Orijinalden alıntı: fiyu

quote:

oyunda inanılmaz büyük bir hata yaptım ve tüm keyfim kaçtı gwent oyunları çok hoşuma gidiyordu onun için birkaç görevi finalden sonraya bırakmıştım.keşke bırakmaz olaydım oyun oynayacağım adamlardan birini görevde öldürmüşüm şimdi o quest öyle kaldı trophy de kazanamadım 120 saatlik oyun gitti ya oyuna tekrar başlayacağım ya da ng+ çıkmasını bekleyeceğim bidiğiniz başka bir çözüm var mı(başkasının save dosyasıyla oyuna devam edebilir miyim mesela)

Öldürdüğün görev neydi ? Ben her göreve başlamadan önce girilecek mağara, mekan her neyse hemen dibinde save alıyorum her atacağım adım öncesi keşke böyle ilerlemiş olsaydın şuan bu sorunu yaşamazdın. Ben günlük usb belleğe yedekliyorum kayıtlarımı olursa sorun çıkarsa diye ve hiç kullanmadım sorun yaşamadım çok şükür

Abi rpg türünde bir oyun oynayıp nasıl tek Save ile ilerliyor bu insanlar anlamıyorum .

Ben Save slotlarini doldurdum dönüşümlü Save ediyorum . Su an bir tanesi silinse digeri 15 dk geride . Onu da gectim bir karar alıyorsunuz orada Save edin

• quote:

quote:

Goruntu guzelmis ben gidip mal gibi samsung325070 aldim ... sence kotunudur samsunglar bana cok parlak geldi ya lg mat olmasi cazip

• Oyun sonu hakkinda..

O kadar cabalamama ragmen kotu sonla bitti oyun. Tahminimce ciri'ye karsi cok fazla korumaci davranmam ve surekli geride durmasini soylememle alakali bir durum. Iyi sona ulasanlar nasil bir yol izledi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

quote:

Abi rpg türünde bir oyun oynayıp nasıl tek Save ile ilerliyor bu insanlar anlamıyorum .

Ben Save slotlarini doldurdum dönüşümlü Save ediyorum . Su an bir tanesi silinse digeri 15 dk geride . Onu da gectim bir karar alıyorsunuz orada Save edin

Aynen katılıyorum çok büyük bir hata yapılan kayıtlar çok değerli başkasının kayıtlarını alsam mı ? demiş ama o oyun senin ilerleyişin olmayacak nafile artık birde neden bu kadar çabuk bitirmeye çalışıyorsunuz rahat rahat keyfini ala ala oynamaya devam edin gelecek toplam iki genişleme ile 10+20 saatlik ek oynayış da eklenecek bu acele neden Arkadaşa tavsiyem eğer başka save varsa geriden de olsa onu load ederek yavaş yavaş oyna sorun olmaz

• quote:

quote:

quote:

Goruntu guzelmis ben gidip mal gibi samsung325070 aldim ... sence kotunudur samsunglar bana cok parlak geldi ya lg mat olmasi cazip

Görüntü kalitesi muazzam oyun moduna alıp gecikme sorunu bittikten sonra göz zevkime göre renk ayarlarını yaptım ıps panelde kötülenen hiçbir sorun yok gayet oynanası ve kusursuz ek olarak (Gta online oynarken gecikme var mı diye test ettim söz konusu bile değil) Samsung kötü değil tabi ki ama hep ilk tercih olarak gözü kapalı almak doğru değil en iyisi iyi araştırmak marka üzerinden bakmak yüzeysel olur...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Görüntü kalitesi muazzam oyun moduna alıp gecikme sorunu bittikten sonra göz zevkime göre renk ayarlarını yaptım ıps panelde kötülenen hiçbir sorun yok gayet oynanası ve kusursuz ek olarak (Gta online oynarken gecikme var mı diye test ettim söz konusu bile değil) Samsung kötü değil tabi ki ama hep ilk tercih olarak gözü kapalı almak doğru değil en iyisi iyi araştırmak marka üzerinden bakmak yüzeysel olur...

Hocam gecikme suresi olarak 32 lerde en iyi oymus forumdan onerdiler bende arastirdimda tahmin ettigimden renkli cikdi arkada hep parlaklik var babam demisdi lg alalim diye keske dinleseydim cahiliyet foruma kandim :) birde oyun videolari yayinlamiyorlar hocam ya yayinlasalar kasilastiricaz samsung led tv kullananlar lutfen goruntu ayarlsrinibyazsin birde aldigim tv smartta deil o ara sksigiz diyr ucuz almaya clsmisdim

• dostum her attığım adımda save alıyorum ama gvent questlerinde o adamı öldürmeme rağmen mission failed olmadı görev bu yüzdende ben oyunda ilerlemeye devam ettim bayağı bi ilerlediğim için geri dönüş şansımda kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zargana38 -- 12 Haziran 2015; 22:50:13 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam gecikme suresi olarak 32 lerde en iyi oymus forumdan onerdiler bende arastirdimda tahmin ettigimden renkli cikdi arkada hep parlaklik var babam demisdi lg alalim diye keske dinleseydim cahiliyet foruma kandim :) birde oyun videolari yayinlamiyorlar hocam ya yayinlasalar kasilastiricaz samsung led tv kullananlar lutfen goruntu ayarlsrinibyazsin birde aldigim tv smartta deil o ara sksigiz diyr ucuz almaya clsmisdim

Önerilen modeli biliyorum yabancı kaynaklarda da en düşük gecikmeye sahip bütçe dostu tv olarak geçiyor konsol için alacaklara ve şöyle bir şey var çok parlak diyorsun. Oyun modun'da aç sonra arka ışığı biraz kısmaya başla çok parlak dediğin seviye azalana ama ekran çok karanlık olmayana dek ondan sonra renk,keskinlik, gibi ayarlara bak önce varsayılanda bırak tek tek bak oyunu açıp incele sonra tekrar tekrar dönüp ayarları değiştir baktın çok bozuldu sıfırla tekrar dene

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloo.

Oyun sonu hakkinda..

O kadar cabalamama ragmen kotu sonla bitti oyun. Tahminimce ciri'ye karsi cok fazla korumaci davranmam ve surekli geride durmasini soylememle alakali bir durum. Iyi sona ulasanlar nasil bir yol izledi ?

Tahmin ettiğin gibi Ciri'ye karşı olan davranışlarından ötürü kötü sonla bitmiş. Önce ki sayfada şunu yazmıştım, Ciri'nin ölmemesi için ona hem şefkat göstermek hem de kendi ayakları üzerinde durmasını sağlamak gerekiyor. Geralt'ı babası gibi gördüğü için ondan duyduğu şeyler direk etkiliyor sonu. Mesela Kaer Morhen'de kar topu oynaman gerekiyor, Avallach'ın mekanını beraber dağıtmanız gerekiyor, Emhyr ile konuşma konusunu ona bırakman gerekiyor, Skjall'ın mezarına beraber gitmeniz gibi belli birkaç keskin nokta var.

• fiyu kullanıcısına yanıt
    hocam2 aydır çözemedim ya oyun moduda güzel durmuyor bence akıcı zaten ama parlaklık var sizle bir pm leşelim
  • quote:

dostum her attığım adımda save alıyorum ama gvent questlerinde o adamı öldürmeme rağmen mission failed olmadı görev bu yüzdende ben oyunda ilerlemeye devam ettim bayağı bi ilerlediğim için geri dönüş şansımda kalmadı

Dediğin şekildeyse üzücü olmuş merak ettim hiç mi geride kalan save yok çok düşük seviyede ve görevleri tekrar yapmayı göze alıp devam etmen için soruyorum ? Varsa geride bir daha mı oynayacağım falan demeden eldeki kalan neyse ona yönel başka ne diyebilirim bilmiyorum gerçekten
  • melkor23 kullanıcısına yanıt

Evet birkacini yapmadim o yuzdenmis demek ki. Olsun yine de cok guzel ve bol vakit gecirdim oyunda.
  • Superior ve Mastercraft Silahları yapamıyorum çevireceğim adamın seviyesine çok düşük diyor neredeki npc ye gitmem lazım çevirmek için?

• quote:

Orijinalden alıntı: Arda6

Superior ve Mastercraft Silahları yapamıyorum çevireceğim adamın seviyesine çok düşük diyor neredeki npc ye gitmem lazım çevirmek için?

Baron'un kalesindeki blacksmith'le Novigrad'daki meydana yakın blacksmith, master blacksmith görevleri veriyor, onları yapman lazım.
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Görevlerin adı nedir acaba?

• Arda6 A kullanıcısına yanıt
    Görevlerin isimlerini hatırlamıyorum, ama zaten bahsettiğim blacksmith'lere gittiğin zaman, oyun sana master blacksmith ile ilgili soru sorabileceğin seçenek sunuyor, sorduktan sonra da görevi alıyorsun.
  • nasıl sonla bitirmeyi isteyenler şu sayfaya baksın kesin sonuçtur isteyen denesin. sadece 7 duruma bağlı cirinin kaderi

http://www.vg247.com/2015/05/28/the-witcher-3-how-to-get-the-best-ending/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolgaturgut -- 13 Haziran 2015; 0:36:17 >
  • 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.