Şimdi Ara

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.626
Cevap
210
Favori
845.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Oyunun sonuna etkisi yok, ama oyunun bir noktasında işe yarıyor, ileride göreceksin. Kaer Morhen'e gönderiyorsun. Bu Keira, adadaki kulede çalışmalar yapan Alexander adında birinin araştırmalarının peşinde, biz Keira'ya adadaki laneti kaldıracağını sanarak yardım etmiştik, fakat Keira o bilgileri kral Radovid'e satma peşindeymiş. Kendisi eskilerden önemli bir şahıs olduğu için bataklıkta yaşamaktan sıkılmış ve vebaya çözüm için Alexander'ın araştırmalarını kullanma peşinde, Radovid'in de buna çok bir mebla ödeyeceğini düşünüyor. Ancak Radovid büyücüleri, insan olmayanları düşünmeden öldürüyor, biz de bunun intihar olduğunu söyleyerek Kaer Morhen gitmesini, orada güvende olacağını söylüyoruz. Kaer Morhen'e de hikayenin bir noktasında gideceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Oyunun sonuna etkisi yok, ama oyunun bir noktasında işe yarıyor, ileride göreceksin. Kaer Morhen'e gönderiyorsun. Bu Keira, adadaki kulede çalışmalar yapan Alexander adında birinin araştırmalarının peşinde, biz Keira'ya adadaki laneti kaldıracağını sanarak yardım etmiştik, fakat Keira o bilgileri kral Radovid'e satma peşindeymiş. Kendisi eskilerden önemli bir şahıs olduğu için bataklıkta yaşamaktan sıkılmış ve vebaya çözüm için Alexander'ın araştırmalarını kullanma peşinde, Radovid'in de buna çok bir mebla ödeyeceğini düşünüyor. Ancak Radovid büyücüleri, insan olmayanları düşünmeden öldürüyor, biz de bunun intihar olduğunu söyleyerek Kaer Morhen gitmesini, orada güvende olacağını söylüyoruz. Kaer Morhen'e de hikayenin bir noktasında gideceksin.

Yalnız @french press Keira Metz'i Kaer Morhen'e göndermemiş anladığım kadarıyla, notlarını alıp geriye kalan kısımda ne yapacağı konusunda onu serbest bırakmış.

Bu konuda üç farklı çözüm yolu var, her birinin sonuçları olmak üzere spoiler içerir;

Öldürmek ki bu benim yaptığım, Kaer Morhen'e gitmek üzere ikna etmek ki bu ilerde aşk hayatımızı etkileyebiliyormuş da okuduğum kadarıyla, veya üstte yazdığım. Eğer böyle olursa Keira Metz gidiyor, başarısız oluyor ve onu bir direğe bağlı bir biçimde diri diri yakıyorlar. İleride Triss ile olan bir yan görevde de onun yanmış ve cansız bedenini alıyormuşuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 11 Haziran 2015; 12:03:03 >

• evet direkt kaher morgan seçeneği değil de ben diğer seçeneği seçtim, önce notları ver gibisinden bir seçenekti
  • Hikayeyi bitirdim. Ne olur ne olmaz spoiler içine alıyım yazacaklarımı.
    hikayede güzel ilerlememe rağmen kötü sonu oynadım. Ciri öldü. Hangi seçimlerden sonra kötü sona bağladım merak etmiyor değilim :) bu arada merak ettiğim bir şey hikaye bittikten sonra yen veya trissle karşılaşma şansımız var mı ? Yoksa sadece second questleri yapıp oyunu tamamen bitiriyor muyuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ciri'nin ölmemesi için ona hem şefkat göstermek hem de kendi ayakları üzerinde durmasını sağlamak gerekiyor. Geralt'ı babası gibi gördüğü için ondan duyduğu şeyler direk etkiliyor sonu. Mesela Kaer Morhen'de kar topu oynaman gerekiyor, Avallach'ın mekanını beraber dağıtmanız gerekiyor, Emhyr ile konuşma konusunu ona bırakman gerekiyor, Skjall'ın mezarına beraber gitmeniz gibi belli birkaç keskin nokta var.

Yennefer ve Triss'i bulma konusunda ise, Yen'le ya da Triss'le evlendiği sonlar var, bu durum değişiklik yaratıyordur muhtemelen. Triss, bir konuşmada Pont Vanis'e gideceğini söylüyor ama orası en kuzeyde kalan bir yer, oyunun haritasının dışında kalıyor. Yennefer'ı ise bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: french press

Hikaye ile ilgili

Şimdi keira ile ormanda şarap içip seviştikten sonra sabah onu kulede buluyoruz. ben burada önce beni kullandın falan dedim sonra kapışmaya başladık onu öldürdüm. sonra içime dert oldu bir önceki saveden başladım bu sefer farklı cevaplar verdim. elindeki notları istedim verdi ve gitti. fakat nereye gitti hiç bilgim yok.. yaptığım seçim oyun sonuna direkt etki edecek değil mi ?

Keira'yı Kaer Morhen'e göndermiştim ben, oradaki savunmada Lambert yada Eskel'den birini ölmek üzereyken kurtarmıştı ama oyunun sonuna direk bi etkisinin olacağını sanmıyorum.

• Thunderbolt yapmak için yeşil fetüs istiyor, nerden bulabiliriz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Lord of Undvik yan questinde karşılaştığım bir bug...

Quest sonunda
    mağaradaki kar canavarıyla
    savaşmaya başlayacağız. Ara video giriyor savaş öncesi, bitince savaş başlıyor ama biz görmüyoruz çünkü loading ekranında takılı kalıyor oyun. Siyah ekran yani. Arkadan sesler geliyor bir süre sonra da öldün diye load seçenekleri ekranı geliyor. Nette araştırdığımda birçok kişinin bu sorunla karşılaştığını gördüm. Önceki save'lerimden tekrar yükleyip denememe rağmen bir çözüm bulamadım. Mecburi olarak o questi o şekilde bırakmak zorunda kaldım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxHound -- 11 Haziran 2015; 15:25:03 >
  • Oyun içi zorluğu degiştire biliyoruz degil mi

• Arkada?lar oyuna yeni ba?ladym da bir iki sorum var, çift kylyç var gümü? olany neye göre kullanyyoruz di?erini neye göre kullanyyoruz? bide bu kylyçlary kyyafetleri nasyl upgrade ediyoruz. yeni bir tane mi olu?turuyoruz? bide tavsiyeniz var my daha 2 lvlim unutmadan bide bu strong attack nasyl yapylyyo tu?u yok biz mi olu?turuyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hawk Eyes

Arkada?lar oyuna yeni ba?ladym da bir iki sorum var, çift kylyç var gümü? olany neye göre kullanyyoruz di?erini neye göre kullanyyoruz? bide bu kylyçlary kyyafetleri nasyl upgrade ediyoruz. yeni bir tane mi olu?turuyoruz? bide tavsiyeniz var my daha 2 lvlim unutmadan bide bu strong attack nasyl yapylyyo tu?u yok biz mi olu?turuyoruz?

arkadaş daktilo ile bağlanılıyormuydu foruma ilk defa gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoxHound

The Lord of Undvik yan questinde karşılaştığım bir bug...

Quest sonunda
    mağaradaki kar canavarıyla
    savaşmaya başlayacağız. Ara video giriyor savaş öncesi, bitince savaş başlıyor ama biz görmüyoruz çünkü loading ekranında takılı kalıyor oyun. Siyah ekran yani. Arkadan sesler geliyor bir süre sonra da öldün diye load seçenekleri ekranı geliyor. Nette araştırdığımda birçok kişinin bu sorunla karşılaştığını gördüm. Önceki save'lerimden tekrar yükleyip denememe rağmen bir çözüm bulamadım. Mecburi olarak o questi o şekilde bırakmak zorunda kaldım...

Dün geçtim ben orayı, hiç bir sorun yaşamadım.

• Merhaba arkadaÅŸlar

Witcher 3 kutusundan çıkan oyun müziklerinin olduğu dvd yi ps4 te dinleyebiliyormuyuz?Ben denedim ama tanınmayan disk dedi.Mecburen PC'de dinleyeceğiz herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: gurmer

Merhaba arkadaÅŸlar

Witcher 3 kutusundan çıkan oyun müziklerinin olduğu dvd yi ps4 te dinleyebiliyormuyuz?Ben denedim ama tanınmayan disk dedi.Mecburen PC'de dinleyeceğiz herhalde.

Maalesef.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • serothesnake kullanıcısına yanıt
    O değil de hocam bunun metal kolyesl lazim resmi magaza disinda bir yerde yok

• Celeste kullanıcısına yanıt
    Cevap icin tskler hocam.Birde psnden oyun indirme hizi cok dusuk sizde de de oyle mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurmer -- 11 Haziran 2015; 17:38:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

quote:

Orijinalden alıntı: Hawk Eyes

Arkada?lar oyuna yeni ba?ladym da bir iki sorum var, çift kylyç var gümü? olany neye göre kullanyyoruz di?erini neye göre kullanyyoruz? bide bu kylyçlary kyyafetleri nasyl upgrade ediyoruz. yeni bir tane mi olu?turuyoruz? bide tavsiyeniz var my daha 2 lvlim unutmadan bide bu strong attack nasyl yapylyyo tu?u yok biz mi olu?turuyoruz?

arkadaş daktilo ile bağlanılıyormuydu foruma ilk defa gördüm

Kardeş duzeltiyorum. Sorum soyle çift kılıc ne ise yarıyor gümüş ve demirin arasında fark var mi ? Strong attack nasıl yapılıyor ?

• silver sword yaratıklar için steel kılıç insanlar için.. strong atack hmmm bunu da sorma artık
  • 176 saatte bitirdim oyunu. 38 lvl.

Oyunun sonunu tam olarak belirleyen 4 tane pilot seçim var. Ve bu seçimlerin hepsi zamanlı. Dikkat edin. Ben kaç defa save load yaptığımı hatırlamıyorum ama seçimleri yapmadan önce tahmin ettiklerim ve yine Mass Effect'de ki gibi cesaret edemeyip seçmediklerim doğru çıktı hep. Load yoluyla tatmin eden sona ulaştım.

Baba ve yönlendirme rolünü iyi yaptığımdan Ciri yaşıyor. Emhyr Var Emhyreis'e öldüğünü söyleyip Witcher moduna soktum hatunu. Aslında istediğim İmparatorun yerine geçtiği sondu ama bu da istediklerimden biri olduğundan kabul ediyorum bunu. Eksik olan Epilogue da. Yennefer ı falan da görmek isterdim, hatta Zoltan, Dandi vs 1 saatlik Epiloguelar olacak dediler 10dk da geçti. Radovid görevinde çok fena ikilem yaşayıp sonunda King Slayer değilim diyip rest çektim şişkoya. Sonu etkiledi tabii. Yennefer, Triss ikisiyle de yattığımdan evlenmedi Geralt. Threesome sahnesinde yaptığım belli olunca iki hatun da flörtüm olarak kaldı.

Bütün yan görevleri sağı solu her boku bitirdim. Bunları yaptıktan sonra ana görevden başka bir şey kalmıyor. Act I uzun diyordum ama değil, genel olarak hangi Actta yan görevlere başlarsanız o act uzunmuş aslında. Ondan sonra ana görevlere aralıksız devam edebiliyorsun. Save import 2. oyundan da kötü olmuş. Letho dışında hiçbir şeyi değiştirmiyor. Roşla veya Trissle yaptıklarımızın hiçbir önemi yok. Keşke böyle olmasaydı. Haritalar, her adımın level design ı efsaneydi. Bir tek Skellige biraz boş geldi bana. ? ları da öyle. Velen & Novigrad kombosuna göre yani.

Kaer Morhen görevinde Suicide Mission havası aldım. Katsinler efsaneydi. Baronlu quest Chaini efsaneydi. Ciri'ye babalık yapmak, seks manyağı ve Dünyalar güzeli Yennefer'ımla yiyişmek efsaneydi. Oynadığım en iyi Ryo Mass Effect 2'nin bir tık altında olmasına rağmen asla unutamayacağım ve yeri doldurulamayacak oyunlar arasında en tepelere oynayacak bir baş yapıttı.

• quote:

Orijinalden alıntı: gurmer

Cevap icin tskler hocam.Birde psnden oyun indirme hizi cok dusuk sizde de de oyle mi?

Yok normal.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.