Şimdi Ara

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.626
Cevap
210
Favori
845.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: french press

quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

quote:

Orijinalden alıntı: french press

griffin armor set için georgenin mezarına girdim fakat zehirlenip kalıyorum. nasıl taktik izlemeliyim ?

Mekanı hatırlamıyorum ama etraftaki zehirli dumanlardan bahsediyorsan onlar için Aard kullan kısa süreliğine kayboluyorlar.

griifn steel ve griffin silver swordları hangi balacksmitte carftlayabilirim? ayakusutu gittim birisine demircinin leveli düşük dedi. bir de grifin armor için shirt diye bir şey eksik onu nerden bulacağım

Üç farklı blacksmith var, amateur, journeyman ve master. Kılıç ve zırhlarının açıklamasında hangi blacksmith'i kullanacağın yazıyor, muhtemelen journeyman'dir. Velen'deki birçok köyde journeyman blacksmith var, olmadı Novigrad'a git.

• Arkadaşlar bi örümceği yuvasından çıkarmam için bomba yapmam lazım bu bomba malzemelerini nerden buluyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uncle Trevor

1.04 gelmiş endo'ya nihayet 505 MB

Hiç gelmeseymiş keşke. Hem daha çok bug var hem de novigrad daki tüccar artık shell satmıyor güncellemeyle oyun kötüye gitmiş resmen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yükleme sürelerine acil çözüm lazım bence. loaidingler Bloodborneun eski halinden bile uzun
  • Beyler 13/05/2015 tarihinden sonra D&R'dan sipariş verip de eline ulaşan var mı? Geçenlerde mail göndermişlerdi 09-10 Haziran'da tedarik edip göndereceğiz diyorlardı ancak ses seda çıkmadı hala.
  • Novigradda tavernadan çıktıktan sonra random bir görev geldi hırsızlık olayı falan bi kaç kişiyi takip ettim sonra bi yere girdim 5 6 kişi etrafımı çevirdi silahsız dövüşüyoruz. burayı geçmenin yolu nedir. adamlar benim 10 katım güçte yumruk atıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiQelangelo

Aynen NG+ mutlaka gelecektir diye dusunuyorum, her hafta DLC cikartmanin bir anlami olmaz yoksa cunku cogu kisi oyunun suyunu cikarmistir zaten ilk iki hafta icinde. DLC'ler de gec cikiyor, ama onemli olan tek sey bu sorunlardan arindirmis sekilde duzgun bir DLC cikarmalari.

Bu arada cok ilginc yeni bir bug buldum oyunda, kontrol edin sizde de olabilir. Oyunu oynama surem 100 saatin uzerinde, zaten bir kac gun once kontrol ettigimde yaklasik 3 gun'den fazla olarak gosteriyorken, simdi 2 gun 10 saat olarak gosteriyor. bu sure siz oyunda ne kadar ilerlerseniz ilerleyin bir sure sonra garip bir sekilde azaliyor. Bunlari da gorduk Witcher sagolsun

Witcherin devam edebilecegini soyle aciklamis yapimci:

quote:

We contacted CD Projekt Red for clarification on the issue. A spokesperson tells Joystiq, "The Witcher 3: Wild Hunt will wrap up the saga of Geralt of Rivia, but we do leave open the possibility of returning to the Witcher world." So there you have it, nothing can kill the Witcher, not even the monster of errant marketing.

Dedigin gibi Geralt'in hikayesi bitiyor ama Witcher'in devam etme olasiligi var, ki bence bu puanlar ve satis rakamlariyla yeni bir Witcher yapmamalari icin hic bir sebep yok, su anda oyun dunyasindaki en degerli markalardan biri haline geldi resmen. Yeni bir karakter ve hikaye cok iyi olabilir aslinda, kadin bir Witcher karakteri mesela.

Seri kesin devam edecektir zaten bu yönde açıklamalarda geldi. Yeni bir karakterde iyi olur özellikle dediğin gibi kadın bir karakter ama gözler ister istemez Geralt'ı arayacaktır. :)

Birde sırada daha Cyberpunk mı nedir öyle bir oyunları var ki onada baya ilersi bir tarih verdiler. Yeni Witcher oyunu tahminene 2018'i falan bulur gibime geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Heja-Maica

Arkadaşlar bi örümceği yuvasından çıkarmam için bomba yapmam lazım bu bomba malzemelerini nerden buluyoruz?

IGN
    Bombs - The Witcher 3 Wiki Guide - IGN
    http://www.ign.com/wikis/the-witcher-3-wild-hunt/Bombs
    Bomba türleri bunlar ve istediği malzemeler bunları doğadan ya da tüccarlardan satın alabilirsin alchemy sekmesinden görebilirsin tek tek eksikler neler ona göre satın al eksiklerini

• french press kullanıcısına yanıt
    Yumruk yumruğa dövüş olayında iş biraz oynayanın kabiliyetine kalıyor. Sürekli dodge yapacaksın ve art arda üç, dört yumruk atmayacaksın yoksa savunmaya denk gelip afallıyorsun. Ben genelde dodge yaparken sağa ya da sola yapmıyorum, yumruk gelirken geriye kaçıyorum ve akabinde hemen saldırıyorum. Sağa sola kaçtığın zaman çoğu kez rakip savuşturuyor.
  • quote:

Yumruk yumruğa dövüş olayında iş biraz oynayanın kabiliyetine kalıyor. Sürekli dodge yapacaksın ve art arda üç, dört yumruk atmayacaksın yoksa savunmaya denk gelip afallıyorsun. Ben genelde dodge yaparken sağa ya da sola yapmıyorum, yumruk gelirken geriye kaçıyorum ve akabinde hemen saldırıyorum. Sağa sola kaçtığın zaman çoğu kez rakip savuşturuyor.

Rakibin staminasını azaltmakta önemli dodge yaparak.

Ben kolayını buldum ama sürekli üçgene basa staminası her sıfırlandığında sağlam bi yerleştiriyorsun.
    Hiç bişey yapamıyor paso üçgene basınca.

• quote:

Aynen yanına git geriye Dodge yap yumruk atıyor illa sonra vur .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam dediğiniz gibi oynuyorum zaten de etrafımı 5 6 kişi çevirmiş illa gelip biri vuruyor ve anormal enerji götürüyor benim yumruklarımın yanında
  • ben daha once hic bukadar dolu bir oyun oynamamistim hikayesini okadar merak ettiriyorki diyaloglari incigine cincigina kadar seciyorum su kim bu kim nerede nolmus vs hicte sıkılmıyorum oyun icinde oyun var bu gwent denen meret cok eglenceli ve inanilmaz kaliteli bir oyun keske bunun online i olaydi

• Selamlar arkadaslar iyi oyunlar Velendeyim baya bi soru isareti gectim, berberi ariyordum nihayet buldum ama tutsak etmisler adami o kadar anahtar var biri uymadi onun anahtarini bulabilecegimiz yer var sac sakal birbirine girdi

• Sonraki DLC yeni side quest icerecek, keske her hafta yeni quest cikarsalar.

Bu arada arkadaslar bu oyunu Death March'ta oynamaya calisin, ben ilk basta cok zor olur diye orta seviyede baslatmistim ama oyunda ilerledikce daha zora aldim ve sunu soylemeliyim oynun oynanmasi gereken zorluk seviyesi kesinlikle Death March. Aslinda zor degil, ama sadece bu modda kiliclara surulen oil olsun, skill agacinin nasil yapildigi olsun, kullanilan bombalar olsun bu takim seyler sadece bu zorluk seviyesinde anlam kazaniyor. Aksi taktirde oyun asiri kolay ozellikle ilk iki zorluk seviyesinde hic bir taktik yapmadan gozu kapali hic bir buyu, oil vs. kullanmadan savas anlarinda tek bir tusa surekli basarak hepsini gecersinizi zaten. Mutlaka en zor zorluk seviyesinde en azindan bir deneyin derim, zor gelirse her zaman zorlugu dusurebilirsiniz.
  • Selamlar arkadaslar iyi oyunlar Velendeyim baya bi soru isareti gectim, berberi ariyordum nihayet buldum ama tutsak etmisler adami o kadar anahtar var biri uymadi onun anahtarini bulabilecegimiz yer var sac sakal birbirine girdi

• MiQelangelo kullanıcısına yanıt
    gecen hafta gelen quest dlc si kendi kendine direk aktif oluyor mu yoksa biz biryerden mi aktif ediyoruz vede yen in kiyafetlerini degistirme isi nereden yapiliyor yardimci olavilir misiniz

• Dennis Jr kullanıcısına yanıt
    DLC'leri oncelikle tek tek indirmeniz gerekiyor PS store'dan. Sonrasi ise DLC icerigini oyunda bulmaniz gerekiyor, bu gear olabilir gorev de. Tum bunlarin yerini ise youtube'da kisa bir arama yaparak ogrenebilirsiniz.
  • Arkadaşlar x basılı tutarak at binince at yolu otomatik takip ediyor ya bunu kapatmanın ya da engellemenin bir yolu var mı? x basmadan gidersek takip etmiyor ama bu sefer de koşmuyo

• MiQelangelo kullanıcısına yanıt
    quest gorevini nereden bulacagiz ? oyunda direk aktif oluyor mu gorev ? armor setlerini vs buldum

• 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.