Şimdi Ara

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (5 Mobil) - 1 Masaüstü5 Mobil
5 sn
12.626
Cevap
210
Favori
845.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ertu birşey sorucam bu keira ile ilk görevimi yaptım sonra görev çıkışında sal ile karşı adaya geçtim ve haritada yazana göre place of haunting gibi bir yer buldum burada ne yapmam gerekiyor. Yeşil ışıklar var ve sürekli kadın ağlıyor tüm katlara baktım kadın filanda yok ama ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

Ertu birşey sorucam bu keira ile ilk görevimi yaptım sonra görev çıkışında sal ile karşı adaya geçtim ve haritada yazana göre place of haunting gibi bir yer buldum burada ne yapmam gerekiyor. Yeşil ışıklar var ve sürekli kadın ağlıyor tüm katlara baktım kadın filanda yok ama ?

sana verdiği magic lamp var ya onu r1 ile kullanarak o yeşil ışıklara tutacaksın en son katta gizli bir kapı açılıyor 2 tane kol var onlar yardımıyla aktifleştiriyorsun. devamını anlatmayayım sen oynarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Estheim

1.04 Endo. PSNe gelmiş.

Tesekkurler. Bunu bekliyordum baslamak icin.

• oyunu geçenlerde aldım sorunlar devam ettiğinden bekletiyorum 1.05 yaması yakın zamanda gelir mi yoksa başlasam mı bilemedim
  • RaiTrQ kullanıcısına yanıt
    Arkadaş cevap vermiş, ek olarak o magic lamp'i haritanın başka yerlerinde de kullanabiliyorsun, aynı işaret beliriyor harita üzerinde, bazı hazine sandıkları bulabiliyorsun.
  • Skellige'e geçtim oyun bir ara her 3 adımda bir dondu ve devam etti bu yaklaşık 3-5 dakika sürdü.

Novigrad yahut Velen'de vs bu sorunu yaşamadım.

Bitirmek üzere olduğum düşündüğüm yedekleme yap sil tekrar yükle muhabbetine bulaşmak istemedim.
    Bitiriyim yaparım.

Bir de arkadaşlar Skellige'de soru işaretleri gezdikçe mi çıkıyor?

Velende böyle birşey olmamıştı haritaya geçer geçmez soru işareti doluydu her yer.
  • Arkadaşlar ne kadar oyun kültürüne tersse de yapacak bir şey yok. Sen görevlerden exp vermezsen glitchini bulurlar. Ben bir tane buldum paylaşım yasak galiba neyse 3-5 saniyede adam kesmeden 50 xp veriyor eheh. İçim rahat etmese dahi yapmak zorundayım setleri kullanabilmem için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: underdog

oyunu geçenlerde aldım sorunlar devam ettiğinden bekletiyorum 1.05 yaması yakın zamanda gelir mi yoksa başlasam mı bilemedim

Oyunda oyun keyfini baltalayacak bir sorun yok. Fps düşmelerinden bahsediyorsan hiç bekleme başla, bu saatten sonra bazı yerlerde 20 fpslere düşen framelerin düzelmesine ihtimal vermiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celeste

quote:

Orijinalden alıntı: underdog

oyunu geçenlerde aldım sorunlar devam ettiğinden bekletiyorum 1.05 yaması yakın zamanda gelir mi yoksa başlasam mı bilemedim

Oyunda oyun keyfini baltalayacak bir sorun yok. Fps düşmelerinden bahsediyorsan hiç bekleme başla, bu saatten sonra bazı yerlerde 20 fpslere düşen framelerin düzelmesine ihtimal vermiyorum.

Cevap için teşekkürler. Fps düşmesi ve exp problemi varmış heralde o yüzden başlamıyordum. Neyse başlayayım ben o zaman :)
  • beyler meditasyon yapınca canım dolmuyo neden
  • quote:

Orijinalden alıntı: LieWoneR

beyler meditasyon yapınca canım dolmuyo neden

galiba oyunun zorluğunu mediumdan higa çıkarınca oldu bilen varsa beni aydınlatabilir mi
  • LieWoneR L kullanıcısına yanıt
    evet en son 2 zorluk derecesinde meditasyon ile can dolmuyor. yemek yiyerek yada swallow potion ile dolduracaksın. veya "suns and star" yeteneği ile.

• griffin armor set için georgenin mezarına girdim fakat zehirlenip kalıyorum. nasıl taktik izlemeliyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: french press

griffin armor set için georgenin mezarına girdim fakat zehirlenip kalıyorum. nasıl taktik izlemeliyim ?

Mekanı hatırlamıyorum ama etraftaki zehirli dumanlardan bahsediyorsan onlar için Aard kullan kısa süreliğine kayboluyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

quote:

griffin armor set için georgenin mezarına girdim fakat zehirlenip kalıyorum. nasıl taktik izlemeliyim ?

Mekanı hatırlamıyorum ama etraftaki zehirli dumanlardan bahsediyorsan onlar için Aard kullan kısa süreliğine kayboluyorlar.

super bilgi tesekkurler
  • Oyunu her an bitirebilirim ama inatla bitmesin diye etrafta dolanip soru isaretleri ve hazinelere gidiyorum, cok acayip bir oyun yapmis adamlar oyun demek hakaret resmen, DLC'ler cikacak daha hikaye devam edecek vs. keske seri Witcher 4 ile devam etse diye dusunuyor insan.
  • MiQelangelo kullanıcısına yanıt
    Geralt'ın hikayesini bitirdiklerini ama Witcher'ın devam edeceğini söylemişlerdi. Mutlaka yeni bir oyun gelecektir, gelmesi de gerekiyor.

Ben tamamen tükettim oyunu ya, Skillige'de denizdeki soru işaretleri dışında yapacak hiçbir şey kalmadı. Dlc'den ziyade NG+ 'yı bekliyorum ben, çünkü Steam'deki bilgi doğru ise oyunun ilk dlc'si Hearts of Stone Ekim'de, ikinci dlc Blood and Wine ise 2016 ilk çeyreğinde gelecek. O vakte kadar bu oyunun raflara kalkma ihtimali çok yüksek, özellikle de ikinci dlc tarihi epey geç.
  • 1.04 gelmiş endo'ya nihayet 505 MB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uncle Trevor -- 9 Haziran 2015; 21:19:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

quote:

griifn steel ve griffin silver swordları hangi balacksmitte carftlayabilirim? ayakusutu gittim birisine demircinin leveli düşük dedi. bir de grifin armor için shirt diye bir şey eksik onu nerden bulacağım
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Aynen NG+ mutlaka gelecektir diye dusunuyorum, her hafta DLC cikartmanin bir anlami olmaz yoksa cunku cogu kisi oyunun suyunu cikarmistir zaten ilk iki hafta icinde. DLC'ler de gec cikiyor, ama onemli olan tek sey bu sorunlardan arindirmis sekilde duzgun bir DLC cikarmalari.

Bu arada cok ilginc yeni bir bug buldum oyunda, kontrol edin sizde de olabilir. Oyunu oynama surem 100 saatin uzerinde, zaten bir kac gun once kontrol ettigimde yaklasik 3 gun'den fazla olarak gosteriyorken, simdi 2 gun 10 saat olarak gosteriyor. bu sure siz oyunda ne kadar ilerlerseniz ilerleyin bir sure sonra garip bir sekilde azaliyor. Bunlari da gorduk Witcher sagolsun

Witcherin devam edebilecegini soyle aciklamis yapimci:

quote:

We contacted CD Projekt Red for clarification on the issue. A spokesperson tells Joystiq, "The Witcher 3: Wild Hunt will wrap up the saga of Geralt of Rivia, but we do leave open the possibility of returning to the Witcher world." So there you have it, nothing can kill the Witcher, not even the monster of errant marketing.

Dedigin gibi Geralt'in hikayesi bitiyor ama Witcher'in devam etme olasiligi var, ki bence bu puanlar ve satis rakamlariyla yeni bir Witcher yapmamalari icin hic bir sebep yok, su anda oyun dunyasindaki en degerli markalardan biri haline geldi resmen. Yeni bir karakter ve hikaye cok iyi olabilir aslinda, kadin bir Witcher karakteri mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiQelangelo -- 9 Haziran 2015; 22:33:20 >

• 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.