Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (966. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25.658
Cevap
196
Favori
950.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 964965966967968
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyununuz hangi sürüm ve versiyonu kaç? Mod yüklü mü, yüklüyse tam olarak hangileri yüklü listesini paylaşınız.
    Hiçbir yere mi ışınlanamıyorsunuz yoksa sadece Velen ile mi ilgili sorun?
  • Evet değerli arkadaşlar. 5. mod öneri listemi oluşturmaya karar verdim. Umarım benim gibi oyunun hastası ve oyunu güzelleştiren modlarla ilgisi olan witcher severlere faydası olur diyerekten başlıyorum. :)

    Mod Öneri listesi #5


    En son listeyi güncellediğimden bu yana oldukça güzel modlar, bazılarının da güncellemeleri çıktı. Önceki önerilerime ek olarak, birazdan bahsedeceğim modlar oyun deneyiminizi baştan aşağı değiştirecek, keyfiniz katlanacak emin olabilirsiniz.

    Uzun zamandır buglarının düzelmesini beklediğim E3 Moves modu nihayet güncellendi geçen hafta. Hızlı yürüme yerine koyduğu e3 jogging animasyonunu kaldırmış eleman, e3 backwards dodge animasyonunu düzeltmiş ve birkaç ek animasyon daha eklemiş. Elde kılıç varken quen atarkenki animasyonun aynı e3 demolarındaki gibi olması mesela. Zıplama, inceleme animasyonları da birebir e3tekilerin aynısı.
    Nexus Mods :: The Witcher 3
    E3 Moves
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/2353/?


    Önemli not: E3 moves playable sürümünü indireceksiniz Eylül 19'da güncellenen dosya 1.0 olarak geçiyor. Ek olarak, modun tam randımanlı çalışması için Immersive Cam modunu mutlaka kurmalısınız. Yoksa tanıtım videosundaki yavaş yürüme animasyonu sizde çalışmaz & zıplama animasyonunda görüntüde atlama olur. Immersive cam olmadan bu mod tam verimli değil kısaca. Zaten Immersive cam de bence olmazsa olmazlardan biri. Zira e3te gösterilen kamera açılarını neredeyse birebir getiriyor. Orijinal oyunun kamera açıları ve animasyonlar bunlarla kıyaslanınca çok tuhaf gelecektir.

    Immersive cam;
    Nexus Mods :: The Witcher 3
    Immersive Cam
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/689/?


    Tweaks: Bu mod o kadar harika birşey ki nasıl anlatsam bilemedim. Yine olmazsa olmazlarımdan.
    Oynanış, gösterge ve en önemlisi rendering (grafik ve post proccesing efektleri) ayarlarında bir sürü gizli ayarı açıyor. Oyunun 2014 buildinde olan birçok ayarı bu modu yapan eleman geri getirmiş. Çok büyük zaman ve emek harcadğı belli. Config dosyalarında birçok faydalı kodu bulup oyunda aktif etmiş.
    İnanılmaz kullanışlı, temiz ya da modlar yüklü oyun farketmeksizin uyumlu ve sorunsuz çalışan muazzam bir mod. Physx özelliğini varsayılan olarak cpu yerine gpu yani ekran kartına atamayı sağlayan bir ayar var mesela benim gibi giriş seviyesi sistemi olanlar için tam lifesaver bir özellik. İşlemciye binen yük bir hayli azalıyor. Hem gelişmiş render seçenekleri sayesinde daha detaylı ve güzel görsel içeren hem de daha akıcı çalışan bir oyuna sahip olmuş oldum. Olası soruna karşı vanilla files diye optional sürüm de eklemiş ama kesinlikle en ufak bir sorun yaşamadım şahsen. Oyunda kalite ve akıcılık arasında güzel denge tutturmak isteyen herkese öneririm.
    Nexus Mods :: The Witcher 3
    Tweaks
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/2658/?


    E3 2014 Geralt : Geralt'ın göz rengi ve dokusunu ve yüz hatlarını, modellemesini tamamen E3 2014 demolarında gösterilen şekline getiren şahane bir mod. Benim gibi 2014 E3 demolarında gösterilen özelliklerin ve materyallerin hayranı olan biri iseniz bir denemenizde fayda var.
    Nexus Mods :: The Witcher 3
    E3 2014 Geralt
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/2638/?


    STLM 3.2 (Super Turbo Lighting Mod) : Yaklaşık 2 yıldır essenthy isimli elemanın geliştirdiği , tamamen E3 2014 görselliğini hedeflediği muazzam bir ışıklandırma modu. Kimi zaman başka ışıklandırma modlarını kullanmış ve önermiş olsam da an itibariyle açık ara en günceli ve en iyisi stlm 3.2 dir diyorum. Bloom, lens flare efektleri modun içinde aktif olarak geliyor. Bu benim gibi reshade sevmeyenler için bulunmaz bir nimet. Yansımalar, bulutlar, ışık hüzmeleri, alev ve igni firestream işaretindeki efektler falan muazzam olmuş. E3 demolarına bu kadar yaklaşan bir görsellik olmadı sanırım daha önce.
    Nexus Mods :: The Witcher 3
    E3 2014 Geralt
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/2638/?


    Bir de alt versiyonu var. Velen ışıklandırmasını Novigrad'ta aktif eden alternatif sürüm. Buna gerek yok bence, normalini kullanıyorum ama isteyenler deneyebilir belki bunu daha çok sevebilirsiniz. Novigrad atmosferi daha karanlık & sisli oluyor alternatif sürümde.

    Improved Particle Systems: Parçacık efektlerinin, özellikle alev ve igni firestream ile saçılan alev parçacıklarının daha güzel, yoğun olmasını sağlayan güzel bir mod. Birkaç farklı sürümü var ama siz tarih olarak en güncellerini deneyin. Main files kısmında.
    Nexus Mods :: The Witcher 3
    Improved Particle Systems
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/2493/?


    Main files takiler işaret efektlerini de etkiliyor. Siz quen, aard vb için farklı modlar kullanıyorsanız benim gibi Optional Files sekmesindeki alternatiflerden birini indirmenizi öneririm. Dosya isimlerinden anlaşılıyor hepsi zaten. Benim kullandığım mesela "Improved Particle System NosingsLigeCompatibility" olanı. İşaretleri etkilemeyen, lite ve compatibility sürümlerinin kombinasyonu şeklindedir bu sürüm. Diğer bazı sürümler cpu ya fazla yük bindirdiği için yapımcı bu yönde geribildirim aldı ve bu sürümü yaptı. STLM 3.2 ile birlikte kullandığınızda igni firestream efektinin ne kadar harika olduğunu ve e3 demolarındakine benzediğini farkedeceksiniz.

    E3 moves ile birlikte kullanılmasını önerdiğim 2 harika mod daha var.

    Combat Speed Mod: Combat esnasındaki tüm animasyonların hızını belli kriterlere ve aldığınız skillere göre, zırh ağırlığına göre op olmadan arttırabileceğiniz çok kullanışlı bir mod. Yine e3 örneğini vereceğim ama 2014te gösterilen combat animasyonları ve Geralt'ın hızı, reflekslerinin seriliği ile final sürümün uzaktan alakası yok. Bu gibi modlarla daha seri tepki veren, akıcı güzel bir dövüş deneyimi yaşayabiliyorsunuz.

    Better Combat Animations: Siz de combat esnasında tam üst üste 2-3 kılıç darbesi indirebilecekken (hızlı saldırıda) Geralt'ın ağır hareket etmesinden, balerin gibi 360 derece dönmesinden, sırf bu saçma animasyon yüzünden gereksiz yere düşmandan tek yemekten sıkılmadınız mı.
    İşte bu modun içindeki bir sürüm tam benim gibi düşünenler için hayat kurtaracak cinsten. Olmazsa olmaz benim için.
    Better combat animations - no long range spinning yazanı öneririm. Menzilli hızlı saldırıları direkt kısa menzilli hızlı saldırılarla değiştiren sürüm;
    Nexus Mods :: The Witcher 3
    Better Combat Animations
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/2538/?


    Normal better combat animations yazanı da güzel aslında. 6-7 random vuruş animasyonu ekliyor mesafeli hızlı ataklar için. 360 spinler nispeten daha az ama hala var. Bu iki dosya main files kısmında.

    Disable Cinematic Killcam: Bu da olmazsa olmazlarımdan. Bahsettiğim better combat animations modunun Optional kısmında mevcut zaten görürsünüz. Düşmanın işini bitirirken giren (bitirici animasyonları) animasyondaki yakın çekim sinematik kamerayı iptal eden bir mod. Yanlış anlaşılmasın, animasyon yine mevcut ama yakın ve ağır çekim kamera açısı yok. Ağır çekim olayları hiç sevmem, benim için tam bir immersive breaker dır bizim dilde tam karşılığını nasıl anlatsam bilemedim. Dövüşteki akıcılığı bozuyor, yavaşlatıyor sevmiyorum.

    Complete Animations 2.1 : Oyunu 100lerce saat oynayıp bitirdikten sonra kendi kendime sordum. Yürürken, at üstünde, hatta yüzerken bile tek tuşla tak diye yiyecek, içecek, iksir tüketebiliyoruz. Çatışma anında bile. Bu gerçekçiliğe ve immersion a tamamen zıt. İşte complete animations burada devreye giriyor. Lootlamaktan tutun yiyecek içecek tüketimine, kılıç yağlamaktan bileği taşında kılıçları bilemekten zırh tamirine kadar birçok animasyonu içeriyor. Standart ayarlar profili ve tamamen özelleştirilebilir alternatif seçenekleriyle gelen çok fonksiyonlu bir mod.
    Nexus Mods :: The Witcher 3
    Complete Animations
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/2632/?



    STLM 3.2 ışıklandırma moduyla birlikte ileride kullanmanızı önerdiğim, yakında güncellenecek olan 2 moddan bahsedeceğim.

    Custom Clouds and Weather: Tamamen STLM üzerinde geliştirilen, özel hava şartları ve bulutları ile birçok düzeltme içeren şahane bir mod. STLM kullananlar için sadece.
    An itibariyle STLM 3.2 ye uyumlu olan sürümü yayınlandı. Custom clouds and weather v3 çıktı;
    Nexus Mods :: The Witcher 3
    Custom Clouds and Weather
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/2420/?


    Epeydir reshade preset önermemiştim. Absolute Prerelease Reshade: Ortalama ve üzeri bir sisteminiz varsa, wiedzmin ya da stlm modlarından birini kullanıyorsanız, bu rs modu denemenizi öneririm. Bunun da amacı stlm gibi e3 2014 görselliğini mümkün olduğunca yakalamak. Bu rs preset de yakında stlm 3.2 ye göre güncellenecek.
    Nexus Mods :: The Witcher 3
    Absolute Prerelease ReShade
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/1394/?


    Önerceğim 2 adet Kaer Morhen - Viper zırh seti retexture modu var.

    The Legendary Viper II - Ultimate Collection : Burada birçok farklı alternatif viper armor çeşidi mevcut.
    Benim önerdiğim ise en güncel tarihli olan, ViperE32014UHD olanı. E3 2014 gameplay demolarını baz alan çok kaliteli bir retexture. Hâlâ kullanmakta olduğum favorilerimden biri.
    Nexus Mods :: The Witcher 3
    The Legendary Viper II - Ultimate Collection
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/1665/?


    Viper setler için kullanılması önerilen, hd chainmail modu. Viper setin bel, karın ve sırt kısmındaki zincirleri daha kaliteli ve hd yapıyor.
    Nexus Mods :: The Witcher 3
    HD Chainmail for Viper Armors
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/1372/?


    Bir diğer viper retexture modu, E3 2013 and VGX Viper Armor: Yine download kısmında birkaç alternatif mevcut. Açıklamaları yazıyor basit zaten.
    E3 2013 yazan 2013 tanıtımlarında gösteirlen viper armor texture u. VGX yazan ise yine viper setin VGX trailerlarında gösterilen şekli retexture. Çok kaliteli olduğunu belirtmek isterim. Yukarıdaki modla birlikte bir diğer favorim bu. Viper E3 2013 olanını da uzun süre kullandım valla 3ü de birbirinden güzel. Siz anlık keyfinize göre dilediğinizi kullanırsınız.
    Nexus Mods :: The Witcher 3
    E3 2013 and VGX Viper Armour
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/2257/?


    Arbalet hariç tüm techizatın karakterinizle birlikte eşit levelde olmasını, level atlamasını sağlayan çok beğendiğim bir mod.
    Leveling Witcher and Relic gear UPDATED;
    Nexus Mods :: The Witcher 3
    Leveling Witcher and Relic gear UPDATED
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/2120/?


    Enemy Hud 2.0: Göstergeleri değiştiren, birçok alternatif seçenekleri ve göstergelerde npcler düşmanların barları, isimleri vb için farklı renk seçenekleri bulunan muazzam bir mod. Düşman göstergesini birebir e3 demolarındaki gibi yapabiliyorsunuz mesela.
    Nexus Mods :: The Witcher 3
    Enemy HUD 2.0
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/2079/?


    Hairworks on Everything but Geralt : Daha önce de önerdiğim harika bir mod, olmazsa olmazlarımdan. Hairworks efektini Geralt üzerinde iptal edip diğer tüm npc ve yaratıklarda açıyor. Standart hairworkste Geralt'ın saçları çok tuhaf duruyor, kalın kalın şehriye telleri gibi. Saçlar aşırı beyaz ve sakal çok çirkin duruyor, piksellenmeler var. İşte bu mod imdadımıza yetişiyor.
    Hairworks u açık ve seviyesini ön ayarını da düşük olarak ayarlamanız gerekiyor. Sadece saç ve saç sakal birlikte olan sürümü mevcut. Ben saç ve sakalı içeren sürümü kullanıyorum.
    Nexus Mods :: The Witcher 3
    Hairworks on everything but Geralt
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/165/?



    Son olarak, yine E3 2014 demolarında farkettiğim bir özellik. Geralt combattan çıkınca sağlığı belli bir hızda kendiliğinden yenileniyor, combattayken böyle birşey olmuyor tabi. Bununla ilgili bir mod farkettim yakın zamanda.
    Health Regen Options: Birkaç alternatif sürümü var. En tepedeki main files kısmı sadece nexus mod manager ile kurulması için uyumlu yapılmış. Sürümleri installer arayüzünden seçmek için. Ben onu değil altta optional olanlardan birini seçtim. Combat esnasında kapalı, combattan çıkıp serbest olduğum zaman normal hızda canın yenilenmesini tercih ediyorum.
    Nexus Mods :: The Witcher 3
    Health Regen Options
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/955/?


    Bunların hepsini ve daha fazlasını yükleyip aynı anda kullanabilirsiniz. Önceki sayfalarda açıkladığımız gibi çakışan modları birleştirmeyi öğrenmeniz gerekiyor, bunun için script merger isimli aracı kullanacaksınız.

    Script Merger;
    Nexus Mods :: The Witcher 3
    Script Merger
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/484/?


    Oyunda bir texture ve mod limiti var. Bu limite ulaştığınızda, oyun ya açılmayacak (görev yöneticisinde çalışıyor gözükecek ama açılmayacak) ya da açılacak ama loading ekranları kısır döngüye girecek, save i yüklemeyecek.
    Mod limitini bypass etmenin, birçok texture u aynı anda kullanmanın bir yöntemi var. Mod Merger isimli aracı kullanmanız gerekiyor.

    Mod Merger;
    Nexus Mods :: The Witcher 3
    Witcher 3 Mod Merger
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/1931/?


    2 programla ilgili de tutorial anlatımlar youtubeda mevcut. Buradan anlatması hem zahmetli hem de karışık olacağı için videodan izlemeniz yararınıza olur. İlk başta zor ve karmaşık gelecektir ama mantığı kavrayınca aslında basittir. Bu araçları kullanamıyorsanız bazı modlardan özellikle texture modlarından feragat etmeniz gerekecek. Çünkü dediğim gibi oyunda bir limit var. Kimi kullanıcı 65 tane modu bir arada sorunsuz çalıştırır, bahsettiğim yöntemlerle, kimisi de bilmediği için limite takılır ve oyunu açılmaz vb.
    Kısaca mod limitine ve uyumluluğuna dikkat ettiğiniz sürece en ufak bir sorun olmayacaktır. Güzel modların her zaman hayranı ve destekçisiyimdir.

    İyi avlanmalar değerli witcher severler! :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 2 Ekim 2017; 16:51:8 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bulkan

    Oyununuz hangi sürüm ve versiyonu kaç? Mod yüklü mü, yüklüyse tam olarak hangileri yüklü listesini paylaşınız.
    Hiçbir yere mi ışınlanamıyorsunuz yoksa sadece Velen ile mi ilgili sorun?

    Hocam 1.24 sürüm. Türkçe yama haricinde mod yüklü değil. Bana velen e seyehat et diyor görevde, ama velen de seyehat tabelası olmadığı için seyehat yapamıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O sürümü hiç kullanmadığım için birşey diyemeceğim. Böyle bir sorun hiç yaşamadım.
    İsterseniz oyunu silip tekrar yükleyin, 1.31 e güncelleyin. Sorun kalmayacaktır.

    Vizima'da bir kapı var mini haritada göstermesi lazım. Oraya gidip hızlı seyahat yazısı çıktığında tıklayıp gidebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bulkan

    O sürümü hiç kullanmadığım için birşey diyemeceğim. Böyle bir sorun hiç yaşamadım.
    İsterseniz oyunu silip tekrar yükleyin, 1.31 e güncelleyin. Sorun kalmayacaktır.

    Vizima'da bir kapı var mini haritada göstermesi lazım. Oraya gidip hızlı seyahat yazısı çıktığında tıklayıp gidebilirsiniz.

    Tamamdır teşekkür ederim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CDPR az önce paylaştı 6 bölümlük mini seri geliyor




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • STLM 3.2 ışıklandırma moduyla birlikte mutlaka denemenizi önerdiğim, önceki mesajda da bahsettiğim custom clouds and weather modunun v3 güncellemesi çıktı. Sadece STLM 3.2 moduna tam uyumlu olarak geliştirilen bir mod. Hem hava durumu çeşitliliği, hem bulutların daha gerçekçi olması hem de genel olarak atmosferi daha iyi duruma getirmesiyle benim vazgeçilmezim olan bir eklenti. STLM kullananlara tavsiye ederim. Hava durumu ve bulutlarla vb ilgili birçok fix de içeriyor.

    Nexus Mods :: The Witcher 3
    Custom Clouds and Weather
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/2420/?




  • Yukarda haberini verdiğim 6 bölumlük belgeselin ilk bölümü geldi, acaba Türkçe altyazı ekleyebilecek var mı ona göre bekleyelim yoksa bişey anlamadan izlicez




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Çok iyi ya
  • dostum bu wiedzmin mod ile karşılaştırırsan sence stlm mi yoksa wiedzmin mi
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Açık ara STLM 3.2. Yukarıda bahsettiğim custom clouds and weather ile birlikte oyun çok güzelleşiyor. WLMnin tek beğendiğim yanı downwarren (aşağıbostan) kısmı birebir e3teki gibi. STLMden tek üstün olduğu kısım bu diyebilirim. Diğer tüm bölgelerde STLM daha iyi bence.

    WLM yapımcısı gerçekçilik katacam diye karanlık yerleri, iç mekanları ve geceleri aşırı karartıyor. Ara sahnelerde karakterlerin yüzü görünmüyor. Gece önünü göremiyorsun, combatlar falan sıkıntı. Elimde meşaleyle dövüşmeyi hiç sevmiyorum.
    Tamam gece dediğin karanlık olur, meşaleye falan ihtiyaç duyarsın ama karakterimiz de witcher yani. Karanlıkta görme niteliğine sahip biri, sıradan insan değil. Fake karakter ışığını kaldıracam diye oyunu mahvetmiş WLM yapımcısı yoksa 7.6 sürümünde baya iyiydi. 8den itibaren beğenmiyorum şahsen. 9. versiyonla ilgili tanıtım videoları yayınlıyor ama onlar da bana iç açıcı gelmedi.




  • işin ilginç yanı bu wlm yapımcısı modu uzun bir süre güncellemeyeceğini söylemişti. o arada sen cezalıydın forumda paylaşmıştım ne olduda tekrar başladı ilginç bu arada hem wlm 8.0 hemde stlm nin yeni versiyonunu karşılaştırdım stlm en net görsellik sağlıyor. uyumlu hava modu ile görsellik tavan yapıyor. wlm ise renk anlamında biraz iyileştirme yapıyor ama nedense uzak yerleri çok bulanık gösteriyor sanki oyunu oynarken insanın içi kararıyorbu iki versiyonu da az önce deneyimledim. bunları fark ettim. birde wlm 7.6 ile karşılaştırayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 3 Ekim 2017; 0:3:43 >
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Bulanıklık, hareket bulanıklılığı & alan derinliği efektlerini kapatıp bir de öyle denemenizi öneririm. Dediğim gibi STLM bence açık ara en iyisi mevcut ışıklandırma modları arasında. Çizim mesafesini arttıran & birkaç efekti daha editleyen özellikleri var o yüzden daha net görsellik sunması normal. Hemen tüm bölgeleri elden geçirdi yapımcı. Bacalardan tüten dumandan su kalitesine kadar. Sıradan bir ışıklandırma modu değil yani, çok detaylı bir mod.

    WLM yi yapan eleman bana sorarsanız cozutmuş. Bir ara patreon açtı para dilendi, hayatında birşeyler yolunda gitmiyormuş pcmi satmam gerek falan dedi, sonra bırakıyorum dedi. Devam etti, en son shirataki denen bir ergen bunun hakkında video falan yapmış. Karşılıklı atıştılar. Bu sefer komple bırakıyorum dedi son bir güncelleme yapacaktı. Versiyon 9 final olacak diye biliyorum yine sözünü yemezse tabi.
    STLM yi yapan essenty bunlarla hiç muhatap olmadı. Sık olmasa da seyrek aralıklarla modunu güncelliyor, twitterından oyun içi ssleri paylaşıyor modda geliştirme yaptıkça. WLM yi yapan eleman zamanında STLMnin env dosyalarını almış, onun üzerine geliştirme yapmıştı hatta eskiden açıklamasında yazardı. Sonra araları kötü oldu, sıfırdan modladığını iddia etti...mod topluluğunda birkaç ergenin aptalca aralarındaki atışmasından ibaret olay özetle.








  • beyler burayı yapan varmı kapıyı bir türlü açamadım heykel yüzlerini içeriye dışarıya çevirdim olmadı




  • arkadaşlar şu geliştirilmiş kurtgil zırhı ve çizmesi nerede bilen varmı hazine görevlerindeki tüm witcher teçhizat görevlerini yaptım bir bu kaldı. görevler'de bir teçhizat görevi yok herhangi teçhizat gösteren harita'da yok nerede olduğunu bilen var mı?
  • iki heykel birbirine baksın kapı yanlarındakileri yapmışsın zaten
  • Witcher evrenini bu oyunla tanıdım ve Orta Dünya'dan sonra en sevdiğim evren oldu. Keşke önce 2. oyununu oynasaydım diyorum bazen. Çünkü Wild Hunt'ı oynadıktan sonra 2, oyun mekaniği olarak sarmıyor.

    Oyunu yaklaşık 2 ay önce bitirmeme rağmen, geçen günlerde yine başladım ve sonlara doğru geliyorum. İnsan hiç bitmesin istiyor. Bu oyunu sadece oyun yapımcıları değil, film yapımcıları dahi kendine örnek almalı. Ben daha önce hiçbir oyunda böyle hikaye örgüsü, kendini film gibi izlettiren sinematik sahneler, Geralt ve diğerleri gibi, mimik yapan karakterler görmedim. Geralt'ın yüzündeki hüznü ve merakı net bir biçimde hissediyorsunuz. Kaer Morhen'deki direnişi sinemada oynat, emin olun sırıtmaz. İnsan "Bana geçmesin, sabaha kadar izlerim" diyor. Bi kaç aydır hayatım Witcher oldu resmen. Diğer oyunlardan soğudum.

    İmkansız ve hayal gibi ama, şu oyuna yeni bi DLC duyurulsa, sevinçten havalara uçarım.




  • 1. Oyun 2 den daha iyidir asıl onu oynayın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SZR_CLN kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ambarad kullanıcısına yanıt
    Sende bizdensin o zaman bu oyunun ağır fanı haline geldik dediklerine katılıyorum muhteşem bir yapım bence bir sanat eseri niteliğinde eğer witcher evrenini sevdiysen kitaplarını okumanıda tavsiye ederim pegasus yayınları 3 kitabın çevirisini yaptı bunun dışında mutlak 2. Oyunu oyna 3. Oyunu oynadıktan sonra oynamış dinamiklerinin tuhaf gelmesi normaldir ama bir kaç saat oyna hemen alisirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 964965966967968
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.