Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (965. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.658
Cevap
196
Favori
950.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 963964965966967
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bulkan

Sorma başkan kimseye en ufak kötü söz söylemediğim hâlde futbol bölümündeki 1-2 kısaltmalı mesajdan dolayı tam 3 hafta çizdiler. O kadar millete hakaret eden ve tahrik eden trollar cirit atarken bu hoş olmadı. Neyse konumuz o değil.

Sendeki olayı bir türlü çözemedim. Hadi diyelim eski sürümü kullandığından bazı modlarda sorun oluyordu. 1.31 goty sürümde Roach nasıl çağırırsın da gelmez, Triss görevi nasıl gözükmez valla şaştım kaldım bu işe. Ben hiç böyle sorunlar yaşamadım. 2 witcher yüklü bende üstelik, ikisinde de farklı farklı 60tan fazla mod yüklü. Steam ve gog goty sürümleri var.

Bazen kayıtlı oyun sapıtabiliyor. Yeni bir manual save alıp tekrar onu yükleyip başlatmak sorunu çözebilir. Olmadı oyunu baştan temizce bir yükle dene. Yanlış kurduğun modlar varsa çakışan falan ondan da olabilir.

Aksilikler yakamı bırakmıyor bir türlü :D dijksta piyasada yok :D dudunun görevleri gelmiyor :D atım bir anda kayboldu :D haritada bile gözükmüyor namıssız :D neyse tekrar kurarız olmadı.

Bir şey daha soracağım. Lambert ile bir vatandaşın icabına bakmaya gidiyorduk. ben o vatandaşı bir türlü öldürmeye gönlüm el vermedi. Öldürdüğümüz zaman oyuna ne gibi etkisi oluyor denedinmi? daha o kısıma gelmedim ben deneyemedim henüz

• Yaw Sildim tekrar kurdum manuel save aktardım gene aynı terane :S dijkstra görev yerinde yok, yan odada duruyor konuşuyorum görevle ilgili seçenek çıkmıyor. triss görev zinciri başlamadı o yüzden evine gittim evdede yok:S dudunun görev zincirleride priscilla ile konuşunca açılıyordu sanırım oda yok ortada :S Atım nerde zaten Kim bilir. şunların çözümünü bulabilen olursa çok sevineceğim. vernon roche ile oxenfurt köprüsünde buluşmada da aynısı olmuştu araştırıp çözdüm lakin bunları yapamıyorum bir türlü bunlar hakkında bulamadım bir şey ingilizcede yok zati :S

Komple sildim, en son savemi manuel aktardım tertemiz modsuz olarak açtım gene olmadı :S ne yapmam lazım? Korsan 1.21 versiyon oynarken bunlar olmadıydı hiç :S elimdeki save dosyamı korsan 1.21 kurup ona aktarsam sorun düzelirmi acaba?

dijksta ile ilgili bug hakkında şu videoyu buldum lakin ne diyor anlamadım tabiki :D

The Witcher 3 - Wild Hunt - Count Reuven's Treasure Bug Solved

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SistemToplayanAdam2017 -- 22 Eylül 2017; 0:2:18 >

• SistemToplayanAdam2017 S kullanıcısına yanıt
    2 kez bitirdim oyunu, 2 seferinde de o görevdeki arkadaşı öldürmedim. Öldürünce ne değişiyor dolayısıyla bilmiyorum.
    Tek bildiğim onun bir yan görev olduğu, oyun sonuna etkisi olacağını sanmıyorum.
  • quote:

2 kez bitirdim oyunu, 2 seferinde de o görevdeki arkadaşı öldürmedim. Öldürünce ne değişiyor dolayısıyla bilmiyorum.
    Tek bildiğim onun bir yan görev olduğu, oyun sonuna etkisi olacağını sanmıyorum.

Usta üstteki mesajlarım hakkında bir fikrin varmı? O kadar oynama saati boşa gidecek:S o kadarda bütün haritayı gezdiydim
    Malesef fikrim yok hocam. Oyunu 3-4 farklı sürümde oynadım hiç böyle sorunlarla karşılaşmadım.
  • quote:

Malesef fikrim yok hocam. Oyunu 3-4 farklı sürümde oynadım hiç böyle sorunlarla karşılaşmadım.

Sorun çözüldü. başka bir arkadaşın ingilizcesi sayesinde paçayı kurtardık :D görevlerden birinde eksik aşama bırakmışım onu yapınca herşey çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SistemToplayanAdam2017 -- 22 Eylül 2017; 1:55:0 >

Öldürdüm, herhangi bir etkisi yok. Sadece yan görev.
  • quote:

Usta bir şey soracağım. trissin vegelbud konağındaki elamanı kaçırma görevlerini bitirdim. tris ve şapşik eleman at üstünde gittiler. Trisin büyücüleri kaçırdığı görev nasıl açılıyordu o görevler başlamadı halada bende?

Ayrıca djkstra vernon roche ile radovidin suikastiyle alakalı görevlerimde henüz açılmadı.

Bu görevler nasıl açılıyordu uzun zaman geçince unuttum. sanki djksranın hazinesini teslim ettikten sonra açılıyor diye hatırlıyorum yanlışmıyım?
  • Özellikle Witcher 3'le beraber rpg standartlarım acayip değişmiş. Bugün farkına vardım. Uzun süredir Skyrim oynamıyordum, bir hevesle yükleyip saatlerce modlama işiyle falan uğraştım. Neyse işte bir hevesle girdim biraz oynadım ama o hevesim kısa sürede yok oldu. Aklıma sürekli Witcher geldi. Atmosfer, senaryo, yaşayan dünya hissi, müzikler, oynanış falan derken Witcher bambaşka bir boyuta geçti. Bu saatten sonra nasıl rpg oynayacağım bilmiyorum. Anlayacağınız sıkıntılı durumdayım.
    Başkan ilerledikçe açılacaktır hepsi. Ben 2 kez bitirdim ek paketler dahil, 3.ye doğru gidiyorum ama hiçbir zaman kendimi kasmadım şunu yapsam şu görevi kaçırırım vb diye. Her yeri inceledim ve her bulduğumu okumaya çalıştım. Görevleri kontratları ve keşif olayını dengeli ve level gereksinimine göre güzelce yapmak lazım. Böyle ilerleyince zaten gerisi kendiliğinden geliyor.

Ben şimdi bunları tek tek anlatsam hiçbir zevki esprisi kalmaz senin açından, okuyanlar için de spoiler olur.
  • quote:

Başkan ilerledikçe açılacaktır hepsi. Ben 2 kez bitirdim ek paketler dahil, 3.ye doğru gidiyorum ama hiçbir zaman kendimi kasmadım şunu yapsam şu görevi kaçırırım vb diye. Her yeri inceledim ve her bulduğumu okumaya çalıştım. Görevleri kontratları ve keşif olayını dengeli ve level gereksinimine göre güzelce yapmak lazım. Böyle ilerleyince zaten gerisi kendiliğinden geliyor.

Ben şimdi bunları tek tek anlatsam hiçbir zevki esprisi kalmaz senin açından, okuyanlar için de spoiler olur.

Hay arkadaş resmen sorunsuz oyunda habire kendi kendime sorun çıkartıyorum :S Get junior görevinde junirou öldürtükten sonra, fasttravel modunu kullanıp direk novigrada ışınlandım, halbuki kapının önüne çıkmam lazımdı :S radovidin adamları beni gemiye çağıracaklardı. böylece radovidin vereceği philippa görevleri, dijkstra ve roche ile suikast görevleri ve trisi kaçırma görevleri açılacaktı. Hiç aklıma gelmedi direk ışınlandım modu kullanarak, epeyde ilerledim şimdi :S kayıtlı savede yok. Hay kafama .........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SistemToplayanAdam2017 -- 25 Eylül 2017; 22:50:4 >

ışınlandığın yere geri döndüğünde kurgu kaldığı yerden devam edecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beetleguese

ışınlandığın yere geri döndüğünde kurgu kaldığı yerden devam edecektir.

Hatamı anlayınca hemen denedim zaten evin önünde dolandım, oxenfurtu resmen juniorun evide dahil olmak üzere adım başı gezdim :D ama nafile, oyundada epey ilerledim zaten, sanırım yapılacak bir şey yok, Başka bir arkadaş debug console ile bir şeyler yapılaiblir demişti onu bekliyorum bakalım ne olacak
  • Ben bu nedenle şu mod işlerinden hep uzak duruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chaos7

Ben bu nedenle şu mod işlerinden hep uzak duruyorum.

Yaw modlarda zerre problem yok, Asıl sorun modu kullanan benim gibi adamlarda :D işin kolayına kaçmak için fast travel kullandım şimdi sürünüyorum :D Radovidin gemisine nasıl zıplarım 20 dkdır onu denedim nafile gene olmadı :D Yokmu bu oyunun uçma hilesi zıplama hilesi ya

• Yine harika coverlanan parçalardan biri olmuş.
  • STLM (Super Turbo Lighting Mod) yeni sürümü çıktı.

En son mod öneri listemi güncellediğimden bu yana baya güzel modlar çıktı ya da güncellendi. Müsait bir anımda listeyi güncelleyip bir öneri daha hazırlayacağım.
    Şimdilik herkese STLM 3.2 sürümünü kullanmalarını öneririm. Gerçekten muhteşem olmuş. Tam aradığım kıvamda bir ışıklandırma modu. Reshade falan da kullanmayın sadece STLM.

Nexus Mods :: The Witcher 3
    Super Turbo lighting Mod
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/657/?

• Sırayla 3.1.2, 3.2 ve 3.2 alt' i hem reshade li hemde reshadesiz denedim sonuç 3.1.2 ve reshade (Absolute Prereleasa reshade) açık ara en iyisi benim için, mükemmel bi görsellik
  • Beyler velen e hızlı seyahat yapamıyorum. Neden sizce?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SZR_CLN kullanıcısına yanıt
    Absolute prerelase reshade henüz stlm 3.2 için güncellenmedi. Güncellenince harika olacağına eminim. Bir süre ben de aynı bahsettiğiniz şekilde 3.1.2 ve absolute rs ile kullandım gerçekten çok güzeldi.

Stlm 3.2de gözlemlediğim kadarıyla rs ye gerek kalmamış. Daha güçlü bloom ve lens flare efekti modun içinde birlikte geliyor ben bu hâliyle de çok beğendim.
    Size bir tavsiyem de birkaç güne kadar güncellenecek olan tookaface in yaptığı custom weathers and clouds for stlm modunu denemeniz. Tamamen stlm sürümlerini baz alarak geliştiriyor eleman & uzun süre favorimdi. Yeni sürümü yayınlanınca yine kullanacağım elbette.
  • 
Sayfa: önceki 963964965966967
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.