Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (967. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25.658
Cevap
196
Favori
950.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 965966967968969
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

arkadaşlar şu geliştirilmiş kurtgil zırhı ve çizmesi nerede bilen varmı hazine görevlerindeki tüm witcher teçhizat görevlerini yaptım bir bu kaldı. görevler'de bir teçhizat görevi yok herhangi teçhizat gösteren harita'da yok nerede olduğunu bilen var mı?

ahanda buradan bak

karga tüneğindeki kuyuya, fyke adasının güney batısına vs bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratynn -- 5 Ekim 2017; 16:42:20 >

• quote:

Sende bizdensin o zaman bu oyunun ağır fanı haline geldik dediklerine katılıyorum muhteşem bir yapım bence bir sanat eseri niteliğinde eğer witcher evrenini sevdiysen kitaplarını okumanıda tavsiye ederim pegasus yayınları 3 kitabın çevirisini yaptı bunun dışında mutlak 2. Oyunu oyna 3. Oyunu oynadıktan sonra oynamış dinamiklerinin tuhaf gelmesi normaldir ama bir kaç saat oyna hemen alisirsin

Haklısınız hocam oynamam lazım bir şekilde 2. oyunu da. Zaten Steam indirimlerinden aldım 2. oyunu da duruyor kütüphanede. Keşke zamanı geri sarabilsem de, 2. oyundan, 3'ü bilmeden başlasam. 2. oyunun renk paleti bile bi garip geldi bana. Kitapları da edinmeyi düşünüyorum.

Bu arada benim Geralt. Madalyona dikkat. Kedi Okulu'nu seviyorum. Modla madalyonu değiştim

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 5 Ekim 2017; 16:49:16 >

• STLM 3.2'nin muhteşem bir videosu

@muratynn
    bilgi için teşekkür ederim

@Ambarad
    valla dostum 2. oyunu şiddetle tavsiye ederim çünkü direk 3'den başladıysan hikaye'de biraz aklında soru işareti bırakan kısımlar olabilir 2. oyunu ben 3 kez bitirdim her bitirişim de farklı olaylar, farklı karakterler, farklı bir hikaye döngüsü keşfedilmemiş düzinelerce yer, farklı bir sürü görev keşfettim. yani daha da uzatmayayım sadece şunu söyleyeyim oynamanı tavsiye ederim.

• Bu oyunu bitirenler yada benim gibi 2-3 defa bitirenler bir boşluk duygusu yaşıyor mu? Artık hiçbir oyun keyif vermiyor ne yapacağımı şaşırdım steam de zamanında keyifle oynadığım onlarca oyunum var ama Witcher dan sonra hiç tat alamıyorum. Oturup birileri yeni senaryo, yeni diyaloglar yazsa düşünmeden satın alırım. Mesela Kovir, Zerrikania gibi yerlerde geçen yeni bir DLC.. düşüncesi bile içimi kıpır kıpır yaptı.. Bu oyun dopamin mekanizmamı alt üst etti resmen, çok uçları oynadı çok..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lonelas kullanıcısına yanıt
    hemde nasıl dostum oyunu bitirdikten sonra vay bee diyorsunuz sonra bir boşluk kaplıyor içinizi gerçekten de oyun dünyasında en iyi hikayeli oyunlar arasında ilk 3'e rahat girebilecek bir yapım bu oyunu oynadıktan sonra diğer oyunlar çok yavan geliyor. keşke bu oyuna 2 dlc değilde dediğiniz gibi kovir, Zerrikania gibi yerlerde geçen dlc'lerde gelseydi ama yapmadılar neyse çok iyi bir anı olarak ve bilgisayarımdan hiç silmeyeceğim bir oyun olarak kalacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonelas

Bu oyunu bitirenler yada benim gibi 2-3 defa bitirenler bir boşluk duygusu yaşıyor mu? Artık hiçbir oyun keyif vermiyor ne yapacağımı şaşırdım steam de zamanında keyifle oynadığım onlarca oyunum var ama Witcher dan sonra hiç tat alamıyorum. Oturup birileri yeni senaryo, yeni diyaloglar yazsa düşünmeden satın alırım. Mesela Kovir, Zerrikania gibi yerlerde geçen yeni bir DLC.. düşüncesi bile içimi kıpır kıpır yaptı.. Bu oyun dopamin mekanizmamı alt üst etti resmen, çok uçları oynadı çok..

Bende de öyle, witcher 3'den sonra keyif alarak bitirdiğim hatta normal olarak bitirdiğim başka oyun yok.Diğer oyunlara karşı bütün ilgi ve hevesim gitti sadece multiplayer oyunlar oynuyorum hikaye bazlı oyunlara yaklaştığım yok oynasamda keyif alamıyorum açıkcası.Çünkü witcher'dan sonra hepsi yavan geliyor.Bende bir yandan Türkçeye çevrildikçe kitapları okuyup özlemi gideriyorum evrenin diğer yandan birinci oyundan başladım bitirdim sindire sindire şimdi ikinci oyuna başlıcam sonra üçüncü oyunu tekrar NG+ yapacam.Bi yandan gwent oynuyorum hiç olmazsa kartlar filan bana karakterleri anımsatıyor ve instagramda da sürekli witcher cospaylerini takip ediyorum güzel oluyor .Ben böyle bir oyun oynamamıştım hayatımda napacaz biz bilmiyorum böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 7 Ekim 2017; 0:12:59 >

• -Bane kullanıcısına yanıt
    yapımcıdan yeni witcher oyunu yapmasını bekleyeceğiz ama o da imkansız gibi bir şey ama arkadaşın dediği gibi bir kaç dlc daha olabilirdi dlc anlamında biraz kısır kaldı.

neyse hepimiz için şunu diyebiliriz güzel bir anı olarak kalbimizin bir köşesinde witcher serisinin yeri olacak
  • ben format esnasında silmiştim oyunu. tekrar indirip bi daha bitireceğim. kart oyunlarını oynamamıştım onlarla filan uğraşırım :) yeni oyunlar sarmıyor :S
  • GOTY sürümünde İndirilebilir İçerikler bölümü olmadığı için Yennefer'ın, Triss'in kıyafetini değiştiremiyorum. Nereden değiştirebilirim?
  • Akbell kullanıcısına yanıt
    Oyunun ana dizininde mesela "The Witcher 3 Wild Hunt GOTY Edition\bin\config\base" bu klasörde dlc.ini dosyasını açın.

dlc_yen_alternate_look=false
    dlc_ciri_alternate_look=false
    dlc_triss_alternate_look=false

Alternatif görünümler varsayılan olarak kapalı. Hangi karakterin alternatif kıyafetini açmak istiyorsanız "false" i "true" olarak değiştirin ve kaydedin. Bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulkan

Oyunun ana dizininde mesela "The Witcher 3 Wild Hunt GOTY Edition\bin\config\base" bu klasörde dlc.ini dosyasını açın.

dlc_yen_alternate_look=false
    dlc_ciri_alternate_look=false
    dlc_triss_alternate_look=false

Alternatif görünümler varsayılan olarak kapalı. Hangi karakterin alternatif kıyafetini açmak istiyorsanız "false" i "true" olarak değiştirin ve kaydedin. Bu kadar.

Teşekkürler deneyeceğim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

yapımcıdan yeni witcher oyunu yapmasını bekleyeceğiz ama o da imkansız gibi bir şey ama arkadaşın dediği gibi bir kaç dlc daha olabilirdi dlc anlamında biraz kısır kaldı.

neyse hepimiz için şunu diyebiliriz güzel bir anı olarak kalbimizin bir köşesinde witcher serisinin yeri olacak

Kitapları henüz okumadım ama, evrene sadık kalmak için devam oyunu gelmiyor sanırım. Zaten hikayeye sadık kalınmayacaksa, devam oyununun gelmemesi daha mantıklı olur. Çünkü bu tarz oyunlar gücünü kitaplardan alıyor. Kitabın dışına çıkıldığı zaman saçmalama olayı yüksek olabiliyor.. Örnek Shadow of Mordor.

Ama mesela evreni etkilemeyecek şekilde DLC'ler çıkabilir. Geralt ve Ciri'nin beraber efsunger kontratları peşinde koştuğu, ikisinin beraber olduğu bir yan hikaye olabilir mesela. Ya da ne bileyim Geralt-Eskel-Lambert üçlüsüne has bir DLC vs.

• Ya beyler ben bu velen e seyahat bölümündeyim ama hızlı seyahatte oyun donuyor yükleme ekranında kalıyor daha önce bu sorunla karşılaşan varmı?
  • pcde 80 saat falan oynadım üstüne ps4 için aldım şu an baştan oynuyorum hala aynı zevkle oynuyorum yok böyle bir oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altın kaplama elmas yiyen gariban

Ya beyler ben bu velen e seyahat bölümündeyim ama hızlı seyahatte oyun donuyor yükleme ekranında kalıyor daha önce bu sorunla karşılaşan varmı?

Hocam bende velene hızlı seyahat görevindeyim ama bir türlü hızlı seyehat yapamadım. Seyehat tabelasında gidiyorum ama velende seyehat tabelası olmadığı için seyehat yapamıyorum. Siz nasıl seyehat yaptınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu çok merak ddiyorum yalnız 1 ve 2yi oynamak istemiyorum. Ne yapmalıyım

• Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Neden oynamak istemiyorsunuz hocam? 1 neyse de 2'yi kesinlikle oynamanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robert Nesta

Neden oynamak istemiyorsunuz hocam? 1 neyse de 2'yi kesinlikle oynamanızı tavsiye ederim.

2yi aslında oynayabilirim hocam. 1in hikayesini nasıl öğreneceğim

• Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    http://lorekeeper.net/witcher-tarihceleri-witcher-1in-ozeti/

Daha kısası

• quote:

Orijinalden alıntı: Kendomen

quote:

Orijinalden alıntı: Altın kaplama elmas yiyen gariban

Ya beyler ben bu velen e seyahat bölümündeyim ama hızlı seyahatte oyun donuyor yükleme ekranında kalıyor daha önce bu sorunla karşılaşan varmı?

Hocam bende velene hızlı seyahat görevindeyim ama bir türlü hızlı seyehat yapamadım. Seyehat tabelasında gidiyorum ama velende seyehat tabelası olmadığı için seyehat yapamıyorum. Siz nasıl seyehat yaptınız?

Sanırım Daha önce velene gitmiş olman gerekiyor diye biliyorum.Ordaki tabelayı kullanman veya ordan geçmen gerekiyorda olabilir.Ben kendi sorunumu çözemedim en azından seninkilye uğraşayım.
  • 
Sayfa: önceki 965966967968969
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.