Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (963. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.658
Cevap
196
Favori
950.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 961962963964965
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam lethoyu save aktarmadan göremiyoruz değilmi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainJack

Letho'yu Kaer Morhen'a getirdiğim için nerdeyse sopa yiyecektim. Eskel, Lambert, Veron Roche, Wes hepsi bu lanet herifin burada ne işi var neden getirdin diyor

Vesemir'in cenazesinden sonra barıştıracaktım onları,bakın zaten az kaldık neden bu küslük diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 12 Eylül 2017; 10:40:14 >

• Şöyle ki:

Ben oyuna save aktarmadan başladım. W3 ü bitirdim. Kalan kontratlar vardı yapayım dedim. Karşıma Letho çıktı. Tabi bitirdiğim için Kaer Morhen savaşında o olmadı. Ölüm marşında başlayayım dedim envanterlerim vs hepsi yerli yerinde. Bu defada o görevde Letho çıkmadı.İptal edip sıfırdan başladım, herhangi bir aktarma vs olmadan. Letho ordaydı. Gönderdim Kaer Morhen'a. Eskella beraber görünmezlik büyüsüyle ormana girdiğimizde falan yanımızda oluyor. Diyaloglar değişiyor. Şimdi Toustiant görevlerindeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charlie Chaplin

Aslında bugün başlayacaktım ben fakat altyazı eklemek istediğimde İngilizceden Türkçeye çeviri yapmaya izin vermedi. Lehçeden Türkçeye çevriliyor sadece ve değiştirmeyi de bulamadım. Bir sekmede İngilizceden çevirip sekmelerde geçiş yaparak yazılır ama bu süreyi 2 kat daha uzatır herhalde. Pratik olmaz.

Baya sıkıntılıymış o zaman bende ingilizce altyazıyı görünce umutlanmıştım.Kimse çevirmek istemez doğal olarak sanırım direk ingilizce izlicez anlamadan
  • -Bane kullanıcısına yanıt
    Dediğim şekilde yapılır aslında zor görmüyorum ben. Evden ayrılacak olmasam başlardım. Keşke yazın başlarında veya ortasında çıksaydı bu belgesel çoktan çevirmiş olurduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charlie Chaplin -- 12 Eylül 2017; 17:47:2 >
  • Charlie Chaplin kullanıcısına yanıt
    Aynen çok zamansız geldi, gönüllü çeviri grubuna da attım belki zamanı olup el atan birisi çıkar.
  • CaptainJack kullanıcısına yanıt

hocam bende aşağı yukarı bütün kontratlari tamamladım lethoyu göremedim en zorda bi alttakiyle oynuyorum save aktarmaya aslında save aktarıp başlamak istiyorum ama tw 2 bir yerden sonra sıkıyor ikinci kez bitirmeye tahammülüm yok oysaki sıkılmadan tw1 ı ikinci kez bitirdim

• Valla benim olay tamamen tesadüf eseri oldu. Bilmiyorum Letho'nun çıkacağını, bilseydim en başta o şekilde oynardım. Bi nevi easteregg gibi bişi oldu benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaReD22

hocam bende aşağı yukarı bütün kontratlari tamamladım lethoyu göremedim en zorda bi alttakiyle oynuyorum save aktarmaya aslında save aktarıp başlamak istiyorum ama tw 2 bir yerden sonra sıkıyor ikinci kez bitirmeye tahammülüm yok oysaki sıkılmadan tw1 ı ikinci kez bitirdim

Oyununda Letho'nun yaşayabilmesi için, Vizima'da yıkanıp, tıraş edilirken Nifgaard'lı General sana birkaç soru soruyor, Roche mi Iorveth mi, Sile yi öldürdün mü yoksa kaçmasına izin mi verdin gibi. O sorulardan Letho'yu öldürmedim seçeneğini seçmen gerek.

• bladeGny kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• arkadaşlar oyuna yeni başladım aslında rpg pek tarzım değildir ama oyunun atmosferi, puanları, tavsiyeleri vs. cezbettiği için deneme kararı aldım. ama goty türkçe versiyonuna sahip olmama rağmen ayrıntı çok fazla ve ne yapacağımı tam olarak bilemiyorum. buda insanın sıkılmasına neden oluyor ister istemez. en son efsunger ustasıyla bir handaydım, yennefer denen ablayı arıyoruz, işte bazı yerlerde durup birşeyler topladım, çiçektir, alet edavattır, sonra mezarlık cadısı ile savaştım zorlandım ama hakladım, bazı çeşitli yaratıklarada denk geldim öldüm, yendim gibi. bu arada en zorun bir alt seviye zorluk derecesinde oynuyorum. uzun lafın kısası yani ilk etapta neler yapmalıyım arkadaşlar ? oyunu öğrenmek, bitirmek ve zevk almak istiyorum. bana tavsiyelerde bulunursanız burdan özelden çok sevinirim...
  • Oyunu Pc sürümde joypad ile oynayan var mı?
    Rahat oynanabiliyor mu klavye mouse'a nazaran?
  • Faustino kullanıcısına yanıt
    Hocam bende oyunu edindim indirdim ps4'e, hiç rpg oynamadım bir de yaratık falan öldürüldüğünü görünce (pek sevmem bu yaratıklı muhabbeti) öyle hiç başlamadım. Geçenlerde youtube dan bir baktım uu olaylar olaylar sadece yaratık değilmiş olay. Haksızlık ettiğimi düşünüp tam bu oyuna başlayacaktım sizin yazıyı görünce yine tadım kaçtı. Bende sizin gibi ne yapacağımı bilmiyorum. Oyunda türkçe yama var ama bu güzel oyunu beceriksizlikten berbat eder bırakırım diye korkudan başlayamıyorum. Ya şöyle bi oyunu anlatan yazı video görsel bişey yok mudur? Hocam size de yardımcı olan olursa bana da ulaşın lütfen???
  • woltmer kullanıcısına yanıt
    Pcde dualshock 4 ile oynuyorum en başından beri. Aldığım keyif muazzam.
    Rahatlık hafif bir ifade kalır.

Asıl klavye mause rahatsızlıktır bana göre. Ekrana mecbur yakın duracaksınız, göz sağlığı için bir tehdit. Diğer bir olay ise rahatsız oturma pozisyonu. İstediği kadar lüks rahat pc koltuklarından olsun yine de bir süre sonra aşırı rahatsızlık veriyor.
    Sadece witcher değil fps hariç pcdeki genel oyunculuk için konuşuyorum. Fps oyunları hariç gamepad ile arkana yaslanarak oynamak en iyisidir benim deneyimlerime göre. Dualshock 4 candır bu arada.
  • Youtubedan vb witcher 3 ile ilgili rehberlere bakabilirsiniz arkadaşlar.

Youtube a hemen girin, "the witcher 3 başlangıç rehberi" yazın çıkar. En üstten başlayarak ilk 3-4 videoyu dikkatle inceleyin. Ardından bu konunun ilk sayfalarına bakın.
    Yine konudaki son 15-20 sayfada benim ve diğer değerli arkadaşların çok faydalı önerileri var hem mod kurulumu hem de oyunda soruları olanlar için onlara da bakabilirsiniz.

Şunu da belirteyim, hızlı menüde hani harita, karakterler, envanter vb çıkan kısımda ya da direkt starta bastığınızda ana menü kısmında "Eğitim" bölümü var. Ona tıklayıp girin, oyunla ilgili her türlü bilgi mevcut. Bir nevi kendi içinde rehberi var. Normal ilerlemenizde de sizi yönlendirecektir eğer oynanış ayarlarındaki ekran üstü eğitim seçeneğini ellemediyseniz.

Oynamadıysanız serinin ilk 2 oyunundaki hikayeyi özet geçen videolara & yazılara bakıp hikaye konusunda bilgi edinebilirsiniz. 2. oyundan başlamak da bir seçenek.
    Bir anda olacak iş değil, belki haftalar aylar sürebilir tam olarak olaya hakim olmanız. Detayların içinde boğuldum sıkıldım kafasına girip pes etmeyin hemen. Oyunu kavradığınızda ne kadar harika bir sanat eseri olduğunu anlayacaksınız. Sabır ve keşif kilit nokta bu oyunda. Bu zamanda witcher olmak zor iş. Haydi iyi avlanmalar. :)

• serdarrx kullanıcısına yanıt
    Birkaç güne gelmesine imkan yok. Zira xbox one x çıkışını yaptığı dönemde gelecek yeni patch. Ta 2017 Haziran'da E3te bu şekilde olacağı doğrulanmıştı.
    Umarım pcye de remastered , enhanced edition tarzı bir içerik güncellemesi yaparlar ilk 2 oyunda olduğu gibi. Bu tabi bir temenniden ibaret, gelecek patch ile alakası yok.
  • Her dlc ile baska oyun keyfi veriyoe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hislerime tercüman olmuşsunuz yüreğinize sağlık. Aynen katılıyorum.
    10.yıldönümü videosunu defalarca izledim, acayip duygulandım. Bende bıraktığı etki tarifsiz.

Hayatımda oynadığım açık ara en iyi oyun. (bununla birlikte uncharted, the last of us ve god of war serisi gelir elbette) En efsane seri. Her anından muazzam keyif alıyorum. CD Projekt Red de en sevdiğim , en oyuncu dostu firmadır benim gözümde.
    Çıtayı öyle bir yükseltti ki artık neredeyse diğer hiçbir oyundan keyif alamıyorum. Kıstas ölçü hep witcher 3 oluyor kıyaslarken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 19 Eylül 2017; 18:3:48 >
  • Bu fistek, tüccarlara satılabilir yada sökülerek zanaat malzemesi haline getirilebilir diyor ama ben malzemelerimi söktürmek istediğimde fistek görünmüyor.Fistek sökülünce ne oluyor yada zaten sökülmüyor mu? satmak mı lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustang_88

Hocam bende oyunu edindim indirdim ps4'e, hiç rpg oynamadım bir de yaratık falan öldürüldüğünü görünce (pek sevmem bu yaratıklı muhabbeti) öyle hiç başlamadım. Geçenlerde youtube dan bir baktım uu olaylar olaylar sadece yaratık değilmiş olay. Haksızlık ettiğimi düşünüp tam bu oyuna başlayacaktım sizin yazıyı görünce yine tadım kaçtı. Bende sizin gibi ne yapacağımı bilmiyorum. Oyunda türkçe yama var ama bu güzel oyunu beceriksizlikten berbat eder bırakırım diye korkudan başlayamıyorum. Ya şöyle bi oyunu anlatan yazı video görsel bişey yok mudur? Hocam size de yardımcı olan olursa bana da ulaşın lütfen???

Hocam aslında oyunu öğreten pek çok kaynak var videolar olsun yazılar olsun ama işte bunları öğrenmekte biraz zahmet isteyebiliyor. Ben mesela dün akşam 3-4 saat kadar oynadım oyunu ve evet henüz acemisi olmama rağmen görevler, haritalardaki soru işareti yan görevler filan epeyce sardı. Oyun adeta oynatmıyor yaşatıyor kendisini. İşte biraz sabır ve zaman gerekiyor hocam hakim olabilmek için. bulursam paylaşırım tabikide hocam

• 
Sayfa: önceki 961962963964965
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.