Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (714. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25.658
Cevap
195
Favori
950.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 712713714715716
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu bitirdim. Gerçekten efsane oyunmuş. Ek paketleri indiriyorum bakalım. Witcher 2 sarmamış bırakmıştım. Bunu bırakamadım çok emek harcamışlar. Oyunda bir kere bile gwent oynamadım Hiç anlamam kart oyunlarından bunu da anlamadım
  • İlk ona gittim ben alınca kılıcı, açmadı terbiyesiz beğenmedi beni :(
    3. seviye yapmamıştım o elemanı paraya kıyamayıp ( ayrıca pek de beğenmediydim gelen enhancementları) ondan olabilir belki.
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    Ben adamcağızı hem parasal anlamda ihya ettim hem de sohbet muhabbet gönlünü hoş tuttum. Sağolsun kendisi de güzelce açtı soketleri kılıca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPEREN A.

Oyunu bitirdim. Gerçekten efsane oyunmuş. Ek paketleri indiriyorum bakalım. Witcher 2 sarmamış bırakmıştım. Bunu bırakamadım çok emek harcamışlar. Oyunda bir kere bile gwent oynamadım Hiç anlamam kart oyunlarından bunu da anlamadım

Gwent oynadıktan sonra bağımlısı yapıyor en iyisi hiç bulaşmamak
  • BooMANx kullanıcısına yanıt
    Velen e gelmem lazım hocam , hızlı seyahat yerine gelince bulunduğum noktayı gösteriyor sadece

bir sürü kıyafet oldu en ucuzu 500 kılıçlarda keza öyle koleksiyonluk kılıçlar
  • Oyunu bitirme sürem 47 saat. Ek paketsiz. Sizlerde nasıl?
  • Oyuna kutulu olarak sahibim ücretsiz 16 tane dlc yi nasıl indiriyoruz arkadaşlar ? Gog üzerinden mi ? Kendi mi indiriyor yoksa biz mi indiriyoruz ? Oyuna henüz başlamadım ama sorayım dedim şimdiden :)
  • deluxx kullanıcısına yanıt
    Space ile dünya haritasına geç oradan velene tıkla git istediğin yere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deluxx

Velen e gelmem lazım hocam , hızlı seyahat yerine gelince bulunduğum noktayı gösteriyor sadece

bir sürü kıyafet oldu en ucuzu 500 kılıçlarda keza öyle koleksiyonluk kılıçlar

Haritadan space bas sonra Velen i aç oradan herhangi bir bölgeye hızlı seyahat yapabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPEREN A.

Oyunu bitirme sürem 47 saat. Ek paketsiz. Sizlerde nasıl?

Oyunda ana görevleri yaptıktan sonra hiç bakmadım ama şu an tüm yan görevler haritadaki keşfedilecek yerler +2 DLC 89 saat sürdü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BooMANx -- 21 Haziran 2016; 16:12:33 >
  • gamepad ile oynadığım için büyütme sınırlıydı , anladım şimdi sağolun arkadaşlar

oynadığım saat 85 olmuş , velen çirkin bebekteyim ne kadar kaldı bilmiyorum bitmesine
  • deluxx kullanıcısına yanıt
    Çok bir şey kalmadı. sindire sindire oynamaya bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: deluxx

gamepad ile oynadığım için büyütme sınırlıydı , anladım şimdi sağolun arkadaşlar

oynadığım saat 85 olmuş , velen çirkin bebekteyim ne kadar kaldı bilmiyorum bitmesine

Oyunun en zevkli kısımlarına gelmişsin çok az kalmasada az kalmış bitmesine
  • Harika bir oyundu ya. 100 saat oynama süresiyle Velen, Novigrad ve White Orchard'daki tüm soru işareti, ünlem, görev vs her şeyi yaptım. Skellige ve Toussaint'da az bir kısım kaldı. Keşke oyunu kafamdan silebilsem de aynı zevki alarak tekrar oynayabilsem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneMoreChance

Harika bir oyundu ya. 100 saat oynama süresiyle Velen, Novigrad ve White Orchard'daki tüm soru işareti, ünlem, görev vs her şeyi yaptım. Skellige ve Toussaint'da az bir kısım kaldı. Keşke oyunu kafamdan silebilsem de aynı zevki alarak tekrar oynayabilsem..

Aynı kafadayız hocam.
  • İngilizcem kötü değildir ama bu şaheser oyunu pc de türkçe yama ile tam anlayarak,ultra 120 fpsde oynayanları kıskanmıyor değilim.Sırf bu oyun için pc toplanır
    -Konsol sahibi fakir bir köylü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla yan görevleri,kontratları,hazine avlarını yapayım derken ana göreven pek ilerleyemiyorum.Genel olarak Fpsci olduğumuzdan,oyunda ilerledikçe yol kattetmek gerektiği bilincine sahibim,sanki ana seneryoyu ilerletmeyince olduğum yerde dolanıyorum hissi oluşturuyor,bu biraz beni azda olsa sıkmaya başladı gibi.:) ama ne hakkını yiyeyim,böyle detaylı yan seneryolar vs hazırlanmış pek oyun hatırlamıyorum.Metal gear solid 5,bak bakta azıcık utan witcherdan
  • Hearth of Stone'a başlayacam da Ciri öldü mü cidden sonunda öyle demişti kestiğimiz çirkin kadın..
  • Benim gwent alayını topla görevi bitmiyor bu görevin gidişatını ne kadar kart kaldigini nereden toplayabileceğimizi takip edebileceğim bi sistem var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALPEREN A. A kullanıcısına yanıt

Oyunu Kötü sonda getirmişsiniz evet Ciri öldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BooMANx -- 21 Haziran 2016; 15:51:10 >
  • 
Sayfa: önceki 712713714715716
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.