Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (716. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
25.658
Cevap
195
Favori
951.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 714715716717718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nette sıcaklık ölçme programları var onlarla bakabilirsiniz sıcaklıklara
    oyundayken bir 30 dakika sonra aşağı alıp bakabilirsiniz
    oyun esnasında sıcaklık ölçen programlarda bulabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: BooMANx

Aklıma bir tek sıcaklık geliyor
    Nette sıcaklık ölçme programları var onlarla bakabilirsiniz sıcaklıklara
    oyundayken bir 30 dakika sonra aşağı alıp bakabilirsiniz
    oyun esnasında sıcaklık ölçen programlarda bulabilirsiniz

Benim Ram 4x4 RAM Ama niye 4 ram Yaziyor ? 8 degilde niye 4 :S
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: --STALKER--

Hocam, bu karakter geliştirme menüsünde,kahve rengli özelliklerin mutajenini nasıl yapıyoruz?Onun yuvası boş ama kahve rengi mutajen yok.@BooMANx

Malesef oyunda sarı renkli özelliklere bonus verecek mutajen yok yapmamaları kötü olmuş

Kahve rengi demek istedin sanırım ama orda mutujen koyma yeri yapılmış,ordan dedim acaba farklı bir şekilde mi elde ediliyor diye.
  • ilk önce işletim sistemin 32 ise 64 bit olanı yüklemelisin ardından ramleri anakartta aynı renkteki slotlara takman lazım ısıyı ise msi afterburner ve rivia turner programlarını kurarak oyun içinde ölçebilirsin eğer sorun ısı ise kasa temizliği termal macun yenilemesi işlemci fanının yerine oturmuşmu diye kontrol et
  • 1.22 yaması için TR altyazı yaması var mı arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atsuma

1.22 yaması için TR altyazı yaması var mı arkadaşlar.

En son Paylaşilan Yama İndir.. Tekrar üstüne Kur Düzeliyor.
  • BooMANx kullanıcısına yanıt
    Ama o yaratikla konustugumuzda bize erkek oldugunu soyluyordu sanki. Ve o yaratikla cirinin dovustugu yer ayni yerde degildiki haritalari farkli yerdeydi buna eminim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • skill sıfırlama iksirini cebe yerleştirdim ama cepte gözükmüyor kullanamıyorum yardımcı olabilecek varmı? (v1.22)
  • recep054gs kullanıcısına yanıt
    Evet Ciri nin dövüştüğü yer farklıydı ama zaten kitapta aynı yerden bahsedilmiyor.
    Ruh Fısıldayan tepenin altında diyor ama ağaç bataklıkta diyor

Wiki de bahsetmiş zaten

The text, She Who Knows provides some insight into the history to the spirit of the Whispering Hillock.
    ((The spirit inside the tree is actually druidess, the mother of the crones)), that went mad and its madness eventually spread across the land where she ruled, Velen, therefore their daughters kill her and bury the body in the bog. Her soul refused to leave the land so the sisters imprisoned it.

Şimdi daha dikkatli okudum doğru annenin kanı hapsolduğu ağaca akmış ruhda oradaki ağaç görünümündeydi zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BooMANx -- 23 Haziran 2016; 4:57:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MelihDOĞAN

skill sıfırlama iksirini cebe yerleştirdim ama cepte gözükmüyor kullanamıyorum yardımcı olabilecek varmı? (v1.22)

Hocam gamepad ile oynuyorsan X'e basıp direkt olarak tüket, cebe koymaya gerek yok. Klavyede tüket tuşu hangisi bilmiyorum.
  • Mutajenlerden bonus alabilirsiniz sadece kahve renklilerden alamazsınız
    Mesela sırada 3 slot var 2 kırmızı 1 kahve rengi skill kullanıp kırmızı mutajen yerleştirdiğinizde 2 kırmızının bonusu alırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BooMANx -- 22 Haziran 2016; 21:13:31 >
  • Cornelias kullanıcısına yanıt
    aa oldu valla hiç aklıma gelmemişti envanterde iksir içilmiyor die biliyordum saol
  • quote:

Mutajenlerden bonus alabilirsiniz sadece kahve renklilerden alamazsınız
    Mesela sırada 3 slot var 2 kırmızı 1 kahve rengi kullanıp kırmızı mutajen yerleştirdiğinizde 2 kırmızının bonusu alırsınız
    sadece yeşil, kırmızı, mavi mutajen var
    Bonuslarıda sadece mavi ve kırmızı veriyor yeşil mutajene bonus verecek özellik yoktu sanırım

Yeşil mutajenler can veriyor hocam. Hatta geliştirildiğinde 500 hp kadar veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: goksukara

quote:

Mutajenlerden bonus alabilirsiniz sadece kahve renklilerden alamazsınız
    Mesela sırada 3 slot var 2 kırmızı 1 kahve rengi kullanıp kırmızı mutajen yerleştirdiğinizde 2 kırmızının bonusu alırsınız
    sadece yeşil, kırmızı, mavi mutajen var
    Bonuslarıda sadece mavi ve kırmızı veriyor yeşil mutajene bonus verecek özellik yoktu sanırım

Yeşil mutajenler can veriyor hocam. Hatta geliştirildiğinde 500 hp kadar veriyor

Pardon doğru Alchemy özellikleri bonus veriyordu yeşillere galiba
    Hiç alchemy özelliği kullanmadığım için unutmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BooMANx -- 22 Haziran 2016; 21:18:32 >

• o kadar çabalamama rağmen
    oyun kötü sonla bitti ve ciri öldü ama eğer ölmeseydi geralt yerine ciri ile oynamaya devam edebiliyo muyduk ? ona göre eski savelerden başlarım tekrar

ayrıca bu gwent ktiabını hangi npc satıyor tam yerini bilen var mı acaba ? bide oyunun yüzde kaçını bitirmişiz kaç saat sürmüş onlara nerden bakıyoruz.
  • Santiago Munez kullanıcısına yanıt
    Malesef Ciri ile oynama imkanı yok
    Oyunun oynanış süresi için inventory de c ye basıp oradan ögrenebilirsiniz
    gwent kitabını aşagıdaki gösterilen yerden alabilirsiniz

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BooMANx -- 22 Haziran 2016; 22:01:05 >
    Cok tesekkur ederim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende gwent kitabı o satıcıda yok hocam. meditasyon yaptım ülke değiştirdim save değiştirdim yine de gözülmedi satıcıda. başka bildiğiniz bir satıcı var mı?

oyun steam sürümü.
  • c0mpeng C kullanıcısına yanıt
    Türkçe yama kurulumu, kuruluysa 0.30 sürümümü kurulu?
    ilk çıkığı sürüm kurulu. yama bozulmadı diye güncellemedim güncelliyeyim sorun yamadansa
  • 
Sayfa: önceki 714715716717718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.