Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (598. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25.808
Cevap
199
Favori
1.016.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
58 oy
Popüler Konular listesinde
41. Sırada  bugün en iyi #6
Giriş
  • arkadaşlar silahları, zırhları vs kıyaslamakta zorluk çekiyorum. mesela iki tane zırh var. 1. sinde zırh 20, diğerinde 19 diyor ama 19 olanda başka özellikler de yazıyor altında. 20 olanda öyle bir şey yazmıyor. hangisi daha iyi oluyor bu durumda karar veremiyorum.

Orijinalden alıntı: xX.3B.Xx

Oyun çok fazla sağlam olmuş yalnız, kaç gündür başından kalkamıyorum o kadar sürükleyici hikayesi var Bunda türkçe yamanın payı büyük.
    Yalnız kanlı baronun eşi Anna'yı arıyorum ve sadece kambur bataklığının orada olduğunu biliyorum, haritada hiçbir yer işaretli değil, nasıl bulabilirim acaba? Kızını buldum bi tek eşi kaldı?

vereceğin kararlara çok dikkat et çünkü o görevin sonunda senin kararların doğrultusunda bi kaç şey oluyo bilgin olsun
    Anakart: MSI MPG X570 GAMING PRO CARBON WIFI Ram : Corsair RGB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Ram İşlemci: AMD Ryzen 5 3600X Ekran Kartı: MSI NVIDIA GeForce RTX2060 Gaming Z 6GB 192Bit GDDR6 Psu: Seasonic Focus Plus 850W 80 Gold SSD: Samsung 970 Evo Plus NVMe 500GB 3500MB/s-3300MB/s M.2 Monitör: MSI Optix MAG271C 27" 144Hz 1ms (HDMI Display) Full HD Curved Oyuncu Monitör Dark N10 Advanced 5x12cm Kırmızı Fanlı Fan Kontrollü Full Cam Yan Panelli USB 3.0 Bilgisayar Kasası Ses Sistemi: Creative Inspire T3300 2 1 İşlemci Soğutucusu: Arctic Freezer 34 Esports DUO Kırmızı CPU Soğutucu

• quote:

Orijinalden alıntı: hangman23

arkadaşlar silahları, zırhları vs kıyaslamakta zorluk çekiyorum. mesela iki tane zırh var. 1. sinde zırh 20, diğerinde 19 diyor ama 19 olanda başka özellikler de yazıyor altında. 20 olanda öyle bir şey yazmıyor. hangisi daha iyi oluyor bu durumda karar veremiyorum.

Çok farketmiyor gözüne hangisi veya hangisinin özelliği daha çok hitap ediyorsa onu kullan. Mesela ben kıyafetlere hiç axii veya yrden oyması işlemiyordum ilgimi çekmiyor diye igni aard veya quen çakıyordum. Ekstra boostları da gene kendi zevkime göre verdim. Ahım şahım fark yaratmıyor biri öbürüne kıyaslan.
    Instead, I will simply...BREAK YOU!
    -Bane
    Steam: -Bane
  • Beyler herkese iyi oyunlar öncelikle. 2 tane sorum olacaktı.

1. Witcher 2 oynarken art arda igni vs atabiliyorduk. Yeni oyunda yok sanırım?

2. Triss ile 6 ay öncesini anlatan kitap var mı?
    hocam o kadar vaktim yok açıkçası. Skyrim oynamadım ama biliyorum, gerçi open world kıyaslaması yapamam. Neden o kadar değil meslea?
  • Oyunu an itibariyle bitirdim ve tek kelime ile muhteşem bir oyundu. Hala etkisindeyim ve bir kaç günde öyle kalacağım gbi hissediyorum. Eğer tüm seriyi hala oynamayan varsa mutlaka oynamalı 1-2-3 şeklinde saveleri aktararak gittim ve seri benim için kısmen bitmiş oldu (daha ek paketler var )

Oyunun sonu çok etkileyiciydi bir an gerçekten Ciri öldü sandım kendi kendime acaba nerde hata yaptım ? diye sorar olmuştum gerçekten çok kötü hissediyordum ama o kılıcı alıp hana gidince bu işte bi iş var dedim ve cirinin yaşadığını öğrenince ağzım açık kaldım öyle Bizim karakterde yaptığım seçimlere göre forever alone (daima yanlız) yaşayacak. Bir tarafta triss bir tarafta yen cidden seçim yapmak zordu...

• emmre129 E kullanıcısına yanıt
    İlk seriden itibaren oynamak şart mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Emple

İlk seriden itibaren oynamak şart mı

Hikayeyi tam anlamıyla anlamak isterseniz evet oynamalısınız. mesela 1. oyundaki çoğu şeyin yanıtı 3. oyunda veriliyor. 2. oyundanda başlarsanız olur ama ben baştan oynamanızı tavsiye ederim :)
    ASUS ROG STRIX Z790-F - Core i7 13700k - Corsair H115I RGB Platinum 280 mm CPU Cooler - Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (2x16GB) DDR5 5200Mhz - ASUS TUF 3070 OC - Kingston 120GB V300 SSD - Crucial MX300 750GB SSD - Corsair RM850 850W Fully Modular - Dualsense Controller - Corsair K100 RGB Keyboard- Logitech G Pro Wireless Gaming Mouse - Corsair Gaming MM300 Anti-Fray Cloth Gaming Mouse Pad - Hyperx Cloud Alpha Wireless Headset - LG 27GL850 27' Nano IPS 1440p 1ms - Phanteks Eclipse P500A Mesh
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

beyler oyunu oynayanlar şimdi başlıyorum 2. zorlukmu 3. zorluktamı oynayalım 2 çok kolay oluyorsa 3. zorlukta başlayacağım
    @emmre129

3. oyundan bahsediyorsan zorluk seviyesi oyun içindende değiştirilebiliyor. Eğer zorlanırsan düşürürsün benim tavsiyem hard mod yani 3. zorlukta açıp oyunu yavaş yavaş, sindire sindire oynaman olur. günde 3-4 saat oynasan herhalde 2 haftaya bitirirsin. Deli gibi oynarsan benim gibi hikayenin sonunu çok merak etmeye başlıyorsun ve belli bi yerden sonrada sıkıyor yan görev, kontratlar falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmre129 -- 4 Nisan 2016; 18:02:41 >
    ASUS ROG STRIX Z790-F - Core i7 13700k - Corsair H115I RGB Platinum 280 mm CPU Cooler - Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (2x16GB) DDR5 5200Mhz - ASUS TUF 3070 OC - Kingston 120GB V300 SSD - Crucial MX300 750GB SSD - Corsair RM850 850W Fully Modular - Dualsense Controller - Corsair K100 RGB Keyboard- Logitech G Pro Wireless Gaming Mouse - Corsair Gaming MM300 Anti-Fray Cloth Gaming Mouse Pad - Hyperx Cloud Alpha Wireless Headset - LG 27GL850 27' Nano IPS 1440p 1ms - Phanteks Eclipse P500A Mesh
  • Oyunun sürümünü nereden görebilirim, TR yama için soruyorum.
    Hearts of Stone kuruldu Blood and Wine yakında diyor, daha çıkmadı mı bu dlc, çıktı diye biliyorumda.

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Oyunun sürümünü nereden görebilirim, TR yama için soruyorum.
    Hearts of Stone kuruldu Blood and Wine yakında diyor, daha çıkmadı mı bu dlc, çıktı diye biliyorumda.

Tarihi belli değil fakat haziran veya temmuzda çıkacak büyük ihtimal.

Oyunun sürümünü nereden görebilirim, TR yama için soruyorum.

Oyunun versiyonu menüde The witcher 3: Wild Hunt yazısının altında yazıyor bendeki v1.12 (steam) Blood and Wine pakedi haziranın başı temmuz sonu gibi çıkabilir aslında 1. çeyrekte çıkacak deniyorduda ertelendi sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmre129 -- 4 Nisan 2016; 18:11:37 >

New Game deyip oyuna bakayım dedim, 2' yi oynayan birisi olan Yennefer' i görerek spoiler yedim sanırım, gerçi bu gidişler 2' de bitecek gibi değil, çok zaman harcamalak lazım bitirmek için

Zorluk dereceleri nasıl ayarlanmış, Story and Sword "normal" mi oluyor?
    Only story cok kolay adı üstünde sadece hikaye oyunda gelen geçen tek yiyor bu zorlukta. Diğeride normal mod hem hikaye hemde kılıç bunun ileriside zor ve cok zor olarak sıralanabilir yanlız dikkat et zor ve çok zor modlarında can yenilemek ilk başlarda biraz sıkıntı, meditasyon yaparak dolduramıyorsun.

Orijinalden alıntı: emmre129

Only story cok kolay adı üstünde sadece hikaye oyunda gelen geçen tek yiyor bu zorlukta. Diğeride normal mod hem hikaye hemde kılıç bunun ileriside zor ve cok zor olarak sıralanabilir yanlız dikkat et zor ve çok zor modlarında can yenilemek ilk başlarda biraz sıkıntı, meditasyon yaparak dolduramıyorsun.

Anladım hocam, teşekkürler.
    Bu arada yamada 16 DLC paketini de indirin demiş, acaba 1.12v ' lu oyunuma tüm dlc' ler dahil midir?
    steam oyunu, expansion pass mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 4 Nisan 2016; 18:31:33 >

quote:

Orijinalden alıntı: emmre129

Anladım hocam, teşekkürler.
    Bu arada yamada 16 DLC paketini de indirin demiş, acaba 1.12v ' lu oyunuma tüm dlc' ler dahil midir?
    steam oyunu, expansion pass mevcut.

Aynı sürümü oynadım. Tüm dlcler var o pakette yeni çıkacak olan blood and wine dahil. Steam kütüphanenizde oyuna tıklarsanız orada sahip olduğunuz dlc paketleri görünür zaten. alternatif olarak kütüphaneden sağ tık>özellikler>dlc

• emmre129 E kullanıcısına yanıt
    Tekrar teşekkürler hocam, TR yama yüklenmeye hazır o zaman.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.