Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (549. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.805
Cevap
199
Favori
1.016.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
58 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: turuncu55

Açıkçası ben filmin çok başarılı olacağını düşünmüyorum. Tabi bu yorumu kitapları okumamış ve sadece oyunları oynamış biri olarak yapıyorum.

Açıkçası oyunda kararları biz verdiğimiz için ve sonunu biz belirlediğimiz için anlamlı ve keyifli oluyor. Tabii ki ortam, çevre ve yan karakterler de etkili ama hikayeyi tek bir gözden anlatınca benim yada bireylerin kafasında canlandırdıkları kadar güzel olmayabilir.

Bir de filmin kesmeli biçmeli fantastik havada olması çok olası. Bu da hikayenin önüne geçip kaliteyi düşürebilir gibi geliyor.

Film kitaplardan yola çıkılarak hazırlanacakmış ama ikinci oyunun ana hikayesi kurgu ve hikaye örgüsü olarak çok sağlam ve doğrudan film olabilir bence...kitapların bir kısmını okudum oradaki anlatımda çok daha edebi gizemli ve karanlık bir dünya hakim olduğu için film yapılmaya daha müsait tabii...örneğin Yüzüklerin efendisini önce okuyup sonra filmlerini izledim. Kitaptan farklı filmden farklı bir tat aldım. tabii ki kitapları filmden çok çok daha muhteşem ama kitabı okurken hayalinde canlandırdığınla başkasının hayalinin perdeye yansıması farklı oluyor ama bu bile insana haz veriyor. son söylediğine katılmıyorum. Neden dersen yine yüzüklerin efendisinden örnek vereyim bence filmin en görkemli ve heyecanın tavan yaptığı sahneleri kesmeli biçmeli savaş sahneleriydi. ilk filmdeki moriadaki dövüş ve orkların yüzük kardeşliğini pusuya düşürdüğü sahneler ikinci filmdeki miğfer dibi kuşatması ve son filmde rohan süvarilerinin gondor a gelişini kim unutabilir. açıkçası ben filmden umutluyum fakat dediğim gibi Geralt ı oynayacak kişi çok doğru seçilmeli ve onun alaycı hazırcevap ve öfkelendiğinde oluşan tehditkar tarzını izleyiciye çok iyi yansıtmalı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Logitaek

Beyler Nvidia nın son güncellemesinden sonra Fps kaybı yaşayan oldumu ? Ben gtx 760 la shadow qualty hariç ultrada oynuyorum genelde 30 - 40 fps arası gidip geliyodu son güncellemeden sonra 25 e kadar düşüyo ayarlada hiç bi değişiklik yapmadım . Fikriniz varmı :) ?

Bende bazı yerlerde özellikle kalabalık şehirlerde hafif takılmalar ve görüntüde titremeler oluşmaya başladı ve akıcılık kayboldu...

• Ak Kurt kullanıcısına yanıt
    Yüzüklerin efendisinin ben de önce kitabını okuyup sonra filmlerini seyretmiştim. Ve açıkçası film kitabın havasını gayet iyi bir şekilde aktarabilmişti. Bu anlamda oldukça başarılı olduğu bir gerçek. Ve de dediğiniz gibi filmlerden akılda kalan en belirgin sahneler helm's deep gibi savaş ve aksiyon sahneleriydi. Ama iş o aksiyon sahnelerini o kalitede çekebilmekte. Niyeyse witcher'ı kafamda o kadar iyi çekemezler gibi bir ön yargı var.

Bir de lotr'da klasik bir iyi kötü mücadelesi var ve hikayeyi bu düzlemde anlatmak çok daha kolay. Witcher'ın kitaplarını okumadığım için yorumumun doğru olduğunu iddia etmiyorum ama oyuna göre net bir iyi kötü mücadelesi yok. Daha çok game of thrones tadında herkes ayrı telden çalıyor ve herkesin kendine göre dertleri var. Bu sebeple film değil de sanki dizi olsa daha başarılı olur gibi geliyor. Bu sayede ana hikayenin yanında kontrat vs gibi şeyleri de vermek daha kolay olur.

Neyse kitapları okumamış biri olarak benim eyyorlamam bu şekildedir, senin ki o şekildedir

Bu arada 3.oyunun %50'sine 200 saatte varan ve oyunu keyifle oynayan biri olarak fikrimizi paylaşıyoruz ama millet eksiliyor. Sizinle aynı fikirde olmak zorundamıyım? Belki de iyi olarak bildiğim ve sevdiğim bir şeyin bozulmasını istemiyorum. Nedir bu eksi hastalığı anlamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Roksan Kandy 2 Stereo Amfi, Project Debut Carbon Esprit SB Pikap, Ortofon M2 Red iğne, Pi 3, SMSL M8 dac, Black Rhodium Jive hoparlor kablosu,
    Projeksiyon: Benq W2700
    PC: Aerocool DS Cube, High Power Astro Lite750w 80Plus Gold, Ryzen 5 3600, Asrock B450m Pro4, 16gb ram, Asus Dual-RX 580, SanDisk Extreme Pro 1TB M.2 NVMe SSD

• quote:

Orijinalden alıntı: turuncu55

Yüzüklerin efendisinin ben de önce kitabını okuyup sonra filmlerini seyretmiştim. Ve açıkçası film kitabın havasını gayet iyi bir şekilde aktarabilmişti. Bu anlamda oldukça başarılı olduğu bir gerçek. Ve de dediğiniz gibi filmlerden akılda kalan en belirgin sahneler helm's deep gibi savaş ve aksiyon sahneleriydi. Ama iş o aksiyon sahnelerini o kalitede çekebilmekte. Niyeyse witcher'ı kafamda o kadar iyi çekemezler gibi bir ön yargı var.

Bir de lotr'da klasik bir iyi kötü mücadelesi var ve hikayeyi bu düzlemde anlatmak çok daha kolay. Witcher'ın kitaplarını okumadığım için yorumumun doğru olduğunu iddia etmiyorum ama oyuna göre net bir iyi kötü mücadelesi yok. Daha çok game of thrones tadında herkes ayrı telden çalıyor ve herkesin kendine göre dertleri var. Bu sebeple film değil de sanki dizi olsa daha başarılı olur gibi geliyor. Bu sayede ana hikayenin yanında kontrat vs gibi şeyleri de vermek daha kolay olur.

Neyse kitapları okumamış biri olarak benim eyyorlamam bu şekildedir, senin ki o şekildedir

Bu arada 3.oyunun %50'sine 200 saatte varan ve oyunu keyifle oynayan biri olarak fikrimizi paylaşıyoruz ama millet eksiliyor. Sizinle aynı fikirde olmak zorundamıyım? Belki de iyi olarak bildiğim ve sevdiğim bir şeyin bozulmasını istemiyorum. Nedir bu eksi hastalığı anlamıyorum.

Böylesine sağlam bir hikayeyle kötü bir film çekebiliyorlarsa çekenleri tebrik edip bir daha film çektirmemek lazım gelir bence...çünkü zor olanı başarmış olurlar...hem film hem dizi olması ve her ikisinin de iyi olması daha güzel olur bencekontrat tarzı şeyler ve bir witcher in nasıl geçindiğini anlatmak film değil belgesel olur bu sebeple o tarz işlere gireceklerini pek sanmıyorum. Daha çok krallıklar arasındaki savaşlar büyücülerin kurduğu entrikalar insanlarla insan olmayanlar arasındaki çekişmeler yapılan karabüyülerin kaldırılmasında Geralt ın oynadığı rolü anlatan bir film olur bence...onu eksileyenlere sormanız lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ak Kurt -- 6 Kasım 2015; 18:50:13 >

• Arkadaşlar bir 7-8 saattir oynuyorum yavaş yavaş çözmeye başladım Witcher 2 de bulunan sistemden biraz farklı ama kesinlikle her şey çok iyi laptop kaldırmadığı için bu konunun ortalarında aranızdan ayrılmıştım ama şimdi PS4 üzerinden oynuorum. Donma takılma yaşamıyorum grafikleride düşükmüş yüksekmiş çok da umurumda değil gayet zevkli bir şekilde oynayabiliyorum artık şükür

"Everything around you that you call life was made up by people that were no smarter than you.
    And you can change it, you can influence it…"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ak Kurt

quote:

Beyler Nvidia nın son güncellemesinden sonra Fps kaybı yaşayan oldumu ? Ben gtx 760 la shadow qualty hariç ultrada oynuyorum genelde 30 - 40 fps arası gidip geliyodu son güncellemeden sonra 25 e kadar düşüyo ayarlada hiç bi değişiklik yapmadım . Fikriniz varmı :) ?

Bende bazı yerlerde özellikle kalabalık şehirlerde hafif takılmalar ve görüntüde titremeler oluşmaya başladı ve akıcılık kayboldu...

Aynen köylerin içinde insanların çok olduğu yerlerde düşüyo özellikle ve ayarları medium a çeksemde fps kaybı aynı oranda oluyo.

RAM : CORSAIR 8GBx2 Vengeance DDR4 3000MHz CL16

Ekran Kartı : SAPPHIRE RX5700XT Referans Model.

İşletim Sistemi : Windows 10 - 64 Bit

Anakart : MSI B450M Gaming PLUS

Monitör : LG 29" 29UM67

Ses Kartı : Creative SB RECON 3D FATALITY PRO

Ses Sistemi : Logitech Z906 Digital 5.1 Speaker System

PSU: FPS Hydro 700W

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ak Kurt

quote:

Aynen köylerin içinde insanların çok olduğu yerlerde düşüyo özellikle ve ayarları medium a çeksemde fps kaybı aynı oranda oluyo.

Ufukta bir önceki sürücüye dönüş görünüyor...

• turuncu55 kullanıcısına yanıt
    ben sizi eksilemedim, fikrinizin bazı yerlerine de katılıyorum ama sırf son kısım için eksileyebilirdim. bu çarpık görüş ile çok karşılaştım sizin aracılığınız ile bir defa daha ifade edeyim yanlışlığı.
    bende beğenmediğim düşünce veya yazıyı normal olarak eksiliyorum. nasıl ki sizi artılayanlara nedir bu artı hastalığı demeyecekseniz eksileyenlere de fikrinize beklediğiniz saygıyı gösterip kabul etmelisiniz.
    evet sizde onlarla, benle vs. aynı düşünmek zorunda olmadığınız görüşlerinizi yazdığınız gibi eksileyenler de görüşlerini çok uzatmadan bildirmiş oluyor.
    Hocam bende Witcher serisine yeniyim, W3 ile başladım (115 saat oynadım hehehe) sonra W2 En.Ed aldım ama kontroller garip geldi NG+ NG+HOS oynadıktan sonra W2 geçicemde kontrollere kolayca alışmak için öneriniz var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Do you think I am a hypocrite? Well, you should. I wouldn't disagree with you. The road to power is paved by hypocrisy, and casuelties. Never regret.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 100 hayranım

Hocam bende Witcher serisine yeniyim, W3 ile başladım (115 saat oynadım hehehe) sonra W2 En.Ed aldım ama kontroller garip geldi NG+ NG+HOS oynadıktan sonra W2 geçicemde kontrollere kolayca alışmak için öneriniz var mı?

Kontroller için pek yorum yapamam alışmanız gerekli ama witcher 3 den sonra grafik olarak çok aşağıda olan bir oyun değil ayrıca zorluk sistemi de witcher 3 e göre 1 tık daha zor (her seçenek için). Yan görevler esas hikâye boss fight hepsi gayet keyifli 2 . oyunda da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

"Everything around you that you call life was made up by people that were no smarter than you.
    And you can change it, you can influence it…"
  • CooL_ROMEO kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum hocam. Zaten baya mod indirdim ENB falanda yükledim grafik sıkıntı olmuyacak anlaşılan

Do you think I am a hypocrite? Well, you should. I wouldn't disagree with you. The road to power is paved by hypocrisy, and casuelties. Never regret.
  • "falan da" olacak, da ayrı yazılıyor.

"olmuyacak" değil, "olmayacak" olacak o.

• o "herkez" bir zahmet öğrensin o zaman. daha yaşınız gençken öğrenin. yarın iş güç sahibi olduğunuzda ya da olmaya niyetlendiğinizde acı acı öğretirler adama.

• quote:

Orijinalden alıntı: arman09

Dying light benimde cok hosuma gitti witcher 3 de efsane gerçekten ama mad max nedense sarmadi beni orj oyun almak her acidan güzel bence sirf multi icn orj almak olmaz tamam bazı oyunlar tek kişilik oluyor misal witcher serisi ama oyunlar parasini hak ediyor arkadaş o yüzden tek kişilikte olsa orj alinmali korsan oyun oynamakta var elbet ama guncellemesiydi virüsü idi cracki idi falan cok ugrastiriyo adami ben suan bekar olsam ciddi söylüyorum her oyunu orj alir oynardim indirimlerde oluyor sürekli ama evli olduğum için alamıyorum arada küçük sürprizler olmadigi müddetçe tabi:)

bana oyun önersene
  • Oyunu bitiren arkadaşlar en iyi armor ve weapon set hangisi

Birde oyun için en stabil win 10 nvdia driveri hangisi teşekkürler
    Asus TUF B450M-Pro - Ryzen 5700X3D - MAG CORELIQUID E240 - XFX Quicksilver RX 9070XT Magnetic Air Edition - Corsair 4x8GB DDR4 3000 MHZ - Samsung 970EVO Plus 1TB - Samsung 860 EVO M.2 SSD 250GB - Samsung 840 PRO SSD 128GB - WD HDD1TB - Phanteks Eclipse P360A - Corsair RM850X 2024v. - MSI MAG 274QRF QD E2
  • Beyler ben çok kötü bir şey yaptım.

Keira var ya hani bu büyücü. Bana bir görev vermişti adadaki laneti kaldır diye. Kaldırdım, sonra bununla bir geceyi deniz kıyısında geçirdik. Ertesi sabah bu gitmiş adada bir şeyler yapmış. Anlayacağınız beni kullanmış. Gittim onun yanına elinde bir kağıt var. Onu vermesini istedim vermeyince üstelemeye başladım. Bu sefer savaş moduna girdi baktım bana vuruyor. Bende ona vurdum ama sanıyorum ki biraz gözünü korkutup elindeki kağıdı alacağım. O son vuruşu yapmamla kanlar içinde yere yığılması bir oldu. Şok oldum böyle olmasını istememiştim. Çok sempatik biriydi iyi vakit geçiriyorduk onunla. Üstüne üstün elinden aldığımız kağıdı da okumadan yaktık. Hiç uğruna öldü zavallıcık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63DBB8E76 -- 8 Kasım 2015; 21:44:50 >

• gıcığın tekiydi zaten iyi olmuş ng+ da düzeltirsin hiç saveden falan geri almaya çalışma bence akışına bırak
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.