Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (551. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25.805
Cevap
199
Favori
1.016.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
58 oy
Giriş
  • 160 saatin sonunda Fallout 4'ü bitirdim. Yapılacak daha epey şey var tabii ancak, genel anlamda yeterli zamanı ayırdığımı düşünüyorum. Şimdi dönelim bakalım ilk aşkımız Geralt efendiye. NG+, Hearts of Stone beni bekler.

Edit: Eklemeyi unutmuşum, zamanında bitirdiğimde NG+ yoktu ve geleceği söylentileri vardı. Herhalde olabilecek en kötü sonla bitirmiştim ve tekrardan başlamaya moralimiz kalmamıştı, birazda ng+ için bekletmiştim, isabet olmuş. Şimdi tüm gayretimiz tersi olması yönünde olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingdomOfH3aven -- 25 Kasım 2015; 6:36:16 >

Witcher 3'te nilfgaard kralı Ciri için "kızım" dedi. Önceki oyunları çok fazla hatırlamıyorum ama farklı bir hikayesi vardı sanki. Bİlen varsa aydınlatsın lütfen. Ayrıca Kral ile gerald'ın daha önceki karşılaşmasını da hatırlayamadım. Araları limoni sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsenik -- 25 Kasım 2015; 19:01:32 >

Orijinalden alıntı: Nén-El

quote:

Orijinalden alıntı: bicer79

vernon roche benimle konuşmuyor mağaranın ortasında öyle dikiliyor ne yapmam lazım

Gönlünü al, ona küçük sürprizler hazırla.

Vernan roche, Novigrad'da Dijkstra ile beraber başka görevlerde de yer alıyor, eğer oralara geldiysen önce Dijkstra ile konuşman gerekiyor olabilir. Gerçi hatırladığım kadarıyla oralara geldiğinde vernan mağarada olmuyor, şehirde oluyordu.

onun kulağına tatlı sözler fısıldadım :D

yok ya uğraşmadım komple sildim elin roçasınlamı uğraşçam

• quote:

Orijinalden alıntı: arsenik

Ciri'nin geçmişi hakkında bilgisi olan bakabilir mi.

Witcher 3'te nilfgaard kralı Ciri için "kızım" dedi. Önceki oyunları çok fazla hatırlamıyorum ama farklı bir hikayesi vardı sanki. Bİlen varsa aydınlatsın lütfen. Ayrıca Kral ile gerald'ın daha önceki karşılaşmasını da hatırlayamadım. Araları limoni sanki.

Aynı şeyleri bende merak ediyorum. Muhtemelen kitabında falan geçiyor olabilir. Geralt ve Kral olayı ise, Geralt ın ne zaman bir kralı sevdiği görüldü :):):)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

"Once we were many, now we are few. Hunters, killers of the world’s filth. Witchers. The ultimate killing machines. Among us, a legend. The one they call Geralt of Rivia. The White Wolf."
  • İndirimdeyken witcher 3 ü kapıp maceraya devam edeyim dedim ama bi sorun yaşıyorum. Oyun birden bire bilgisayarı kitliyor. Donup kalıyo alet. Böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba?

i7 5700hq işlemci
    gtx 960m ekran kartı
    8gb ram
    win 8.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vrl marius -- 26 Kasım 2015; 20:54:20 >

• Her türlü ayarı denedim (ultra mid low herşey açık herşey kapalı). Sonuç değişmedi. Daha oyunun başlarında tutorialda kılıç sahnesinin olduğu kısımda bilgisayar kilitleniyor. İnternette yaptığım araştırmada bu tarz sorunlarla karşılaşan çok kişi olduğunu gördüm. Ekran kartının frekansını düşürüp çalıştırmayı başarabilenler olmuş. Ama o da herkeste işe yaramıyor.
    Steam bazı güncelleştirmelerini hatalı yüklüyor ya da kullanıcıdan kaynaklı bir sorun olabiliyor.Önce Steam'in indirdiği güncelleştirmeleri(bulunduğum bilgisayarda steam yok fakat biraz kurcalarsan bulabilirsin) sil,sonra steam i kaldır ve güncelleştirmeleriyle tekrar kur.
    Ben bu yolu izlemiştim ve şimdi bir sorun olmuyor.

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    gerçekten her dalda ödül almayı hak ediyor inş the game awardsda da 7 de 7 yapar
    Best Open World
    Best Story
    Best Audio
  • Hepsini alacaklar tabii

• Hearts Of Stone eklentisi oyundan sonrasını mı anlatıyor, yoksa öncesini mi?

http://thegameawards.com/
    Steam: -Bane
  • Witcher 2 yi oynadim ingilizce olmadigindan oyununun basinda hic zevk alamadim sonra sonra oyunu biraz anladikca sarmaya basladi ama genede oyun bi turlu kendine bagliyamadi beni cunku konuyu anliyamiyoruz sacma sapan dillerde oyun cikartan oyun firmalari bole buyuk oyularda turkleri adam yerine koymuyolar buda benim gibi dil yoksunu oyuncu arkadaslarin oyunlardan sogumasina neden oluyo

Sorum su witcher 3 tede durum aynimi bol bol diyalogla dil bilmeyenlere oyunu zehredicek dercede sorunlu bi oyunmu yani bu oyuna kendimizi kaptirabilmek icin illa ingilizce bilmemiz sartmi

Orijinalden alıntı: bektas34

Witcher 2 yi oynadim ingilizce olmadigindan oyununun basinda hic zevk alamadim sonra sonra oyunu biraz anladikca sarmaya basladi ama genede oyun bi turlu kendine bagliyamadi beni cunku konuyu anliyamiyoruz sacma sapan dillerde oyun cikartan oyun firmalari bole buyuk oyularda turkleri adam yerine koymuyolar buda benim gibi dil yoksunu oyuncu arkadaslarin oyunlardan sogumasina neden oluyo

Sorum su witcher 3 tede durum aynimi bol bol diyalogla dil bilmeyenlere oyunu zehredicek dercede sorunlu bi oyunmu yani bu oyuna kendimizi kaptirabilmek icin illa ingilizce bilmemiz sartmi

Evet şart. Hatta Witcher 3 için daha da şart.

"Once we were many, now we are few. Hunters, killers of the world’s filth. Witchers. The ultimate killing machines. Among us, a legend. The one they call Geralt of Rivia. The White Wolf."
  • Witcher evreni dil olarak diğer rpg oyunlarına kıyasla daha ağır bir dil kullanır. Diğer oyunlarda yada rpg oyunlarında tüm hikaye herkesin rahatça anlayabileceği şekilde modern kelimeler kullanılarak oluşturulur ancak Witcher dünyasında atmosfere daha çok uyması için CD Projekt muadili modern kelimeler yerine doğrudan o kelimenin ingilizcedeki eski karşılıklarını da kullanmaktadır. O yüzden genel olarak tabloya bakılınca biz oyuncular diğer oyunlara nazaran daha ağır bir ingilizce ile karşılaşıyoruz. Çok kez bahsi geçti o yüzden tekrardan irdelemek istemiyorum ancak saçma sapan diller dediğiniz her ülke, satış rakamı olarak Türkiye'den çok daha fazla satıyor. Ülkenin büyüklüğü ve nüfusu değil oyun satış rakamları firmaları alakadar eder bunu unutmamak gerek. Bu yüzden de Türkçe gelmedi. Ancak Witcher 3'ün çıkışında o güzel fiyatlandırma yüzünden satışlar firmayı tatmin etmiştir ve büyük ihtimal çıkarsa eğer bir Enhanced Edition'da yada en kötü ihtimal Cyberpunk 2077'te Türkçe dil seçeneğini görürüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: EverettZ15

Hearts Of Stone eklentisi oyundan sonrasını mı anlatıyor, yoksa öncesini mi?

Bağımsız bir hikayesi var.
    Hatta ''CD Projekt olay örgüsünü öyle güzel kurmuş ki oynadığınız hikayenin ana senaryoyla bir bağı olmadığını bildiğiniz halde bir şekilde Hearts of Stone'u bütünün içinden ayıramıyorsunuz''(alıntı)

Meğer ana oyunda bir yerlerde Ek paket ile ilgili şeylerden bahsediyorlarmış :) Ama bende bilmiyorum

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.