Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (550. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
25.805
Cevap
199
Favori
1.016.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
58 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Faltuner

gıcığın tekiydi zaten iyi olmuş ng+ da düzeltirsin hiç saveden falan geri almaya çalışma bence akışına bırak

Zaten saveden geri aldık mı RPG oynamanın ne anlamı kaldı hocam. Yasını tutup bitireceğiz oyunu.
  • Arkadaşlar gwent card setini direk cprden alanların durumu ne. Asendia ile gondermişler ptt turkiye barkodu vermediler takipte edemiyorum 31 ekimde türkiyeye gelmiş ama bilgi bulamadım mail attım cevap bekliyorum ama en azından bilen varmı aranızda başka izlenebilecek bir yol ?
  • Mrb beyler.. geçen ay aldığım i3 4160 ve r7 265 tabanlı sistemimle bir oyun deneyimi yaşamak istedim. bir arkadaşın tavsiyesiyle bu oyunu indirdim. hayatımda oynadığım en en iyi oyundu. daha iyisi olamaz. müzikler efektler.. hikaye herşey mükemmel. yalnız şu an boşlukta hissediyorum kendimi çünkü oyun bitti. iki tane expansion pack varmış. onlar ana konunun devamı mı acaba? indireyimmi sizce oynamaya değer mi?. birde witcher 2'nin grafikleri sizce nasıl oynamaya değer mi?

Orijinalden alıntı: helloween

Mrb beyler.. geçen ay aldığım i3 4160 ve r7 265 tabanlı sistemimle bir oyun deneyimi yaşamak istedim. bir arkadaşın tavsiyesiyle bu oyunu indirdim. hayatımda oynadığım en en iyi oyundu. daha iyisi olamaz. müzikler efektler.. hikaye herşey mükemmel. yalnız şu an boşlukta hissediyorum kendimi çünkü oyun bitti. iki tane expansion pack varmış. onlar ana konunun devamı mı acaba? indireyimmi sizce oynamaya değer mi?. birde witcher 2'nin grafikleri sizce nasıl oynamaya değer mi?

Hearth of stone var şuan indirilebilir olarak. Hikayenin devamı olarak düşünebilirsin aslında fazla detay vermek istemiyorum :) heycanı kaçmasın . Ben indirdim kurdum biraz vakit geçirdim gayet güzel devam ediyo ama tr yamayı bekliyorum tekrar baştan başlayıp oynıcam. Şu harika senaryoyu iyice anlayarak oynayamadığım için çok üzülüyorum açıkcası

RAM : CORSAIR 8GBx2 Vengeance DDR4 3000MHz CL16

Ekran Kartı : SAPPHIRE RX5700XT Referans Model.

İşletim Sistemi : Windows 10 - 64 Bit

Anakart : MSI B450M Gaming PLUS

Monitör : LG 29" 29UM67

Ses Kartı : Creative SB RECON 3D FATALITY PRO

Ses Sistemi : Logitech Z906 Digital 5.1 Speaker System

PSU: FPS Hydro 700W

• quote:

Orijinalden alıntı: Logitaek

quote:

Orijinalden alıntı: helloween

Mrb beyler.. geçen ay aldığım i3 4160 ve r7 265 tabanlı sistemimle bir oyun deneyimi yaşamak istedim. bir arkadaşın tavsiyesiyle bu oyunu indirdim. hayatımda oynadığım en en iyi oyundu. daha iyisi olamaz. müzikler efektler.. hikaye herşey mükemmel. yalnız şu an boşlukta hissediyorum kendimi çünkü oyun bitti. iki tane expansion pack varmış. onlar ana konunun devamı mı acaba? indireyimmi sizce oynamaya değer mi?. birde witcher 2'nin grafikleri sizce nasıl oynamaya değer mi?

Hearth of stone var şuan indirilebilir olarak. Hikayenin devamı olarak düşünebilirsin aslında fazla detay vermek istemiyorum :) heycanı kaçmasın . Ben indirdim kurdum biraz vakit geçirdim gayet güzel devam ediyo ama tr yamayı bekliyorum tekrar baştan başlayıp oynıcam. Şu harika senaryoyu iyice anlayarak oynayamadığım için çok üzülüyorum açıkcası

hikayeyi biraz anladım fakat yan görevleri yapmadan oyunu hızlıca bitirmeyi istedim. bu yüzden çok pişmanım. oyunu en baştan oynama heveside gitti. keşke acele etmeseydim diyorum..

• 1.12 yaması ne zaman çıkacak bilen var mı? Open Sesame görevindeki hatadan dolayı takılıp kaldım...
  • arkadaşlar family matters gorevinde baron's wife gibi birşeyde takılı kaldım yönlendirme filan gelmiyor anlamadım gitti bu konu hakkında bilgi sahibi olan bir arkadaştan rica ediyorum pm den yazmasını.
    LG 42LM660S
    C180 Komp. AMG
    SYM Joymax 250i
    PS4 500gb
  • Arkadaşlar Şu çıkan dlc nin fiyatı g2a da 15 tl. Alsam mı yoksa 2016 daki dlc yi bekleyip beraber mi alsam ? Alsam da şu anda oynamayacağım çünkü.

"Once we were many, now we are few. Hunters, killers of the world’s filth. Witchers. The ultimate killing machines. Among us, a legend. The one they call Geralt of Rivia. The White Wolf."
  • Vandering of darkness yan görevini yap yada ladies of wood kitabını bulup oku.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

Yanlışlıkla save dosyamla sildiğim oyunu sonradan internetten level 70 save game ile tamamlamakla kalmadım sonra karadaki neredeyse tüm keşfedilmemiş yerleri gittim. Artık Relic olmayan ve Level 55 aşağısı itemlerı Stasha almıyorum.

Artık hangi item takayım şaşırıyorum ama vazgeçilmezim Great Sun Armor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gordon01 -- 15 Kasım 2015; 20:57:40 >
    Dahili Bileşenler: Intel Core i7 4770K || Arctic Freezer 34 eSports Duo rev2 || MSI Z87 MPOWER MAX || G.Skill RipJaws 2x4GB DDR3 1866Mhz || Gigabyte GTX 1060 Xtreme Gaming 6G || Samsung 850 PRO 256GB || Seagate 1TB Barracuda || Corsair AX760i 760W || Creative Sound Blaster Z || Pioneer DVR-S21FXV DVD-RW || 3x Corsair AF140 LED
    Harici Bileşenler: Corsair Obsidian 750D || Asus 23" VX239H IPS LED || Logitech G710+ || Razer Lancehead Tournament Edition || SteelSeries QcK Limited Mousepad || Edifier C2XD 53W RMS Optik || Asus RT-AC68U 1900Mbps || NetMASTER CBW-383ZN || Creative EVO ZX || Xbox One Controller + Wireless Adapter + Play &amp; Charge Kit || Lexmark MS510DN Mono Laser

• Merhaba Arkadaşlar,

Ben daha yeni 10 lvl oldum :D, şimdi kafam karıştı biraz main quest in velen kısmı bitti beni velen den diğer şehre gönderiyor. Levelimdeki yan görev ve kontratlarıda bitirdim gibi, ama haritanın daha %60 ı felan açılmadı, şimdi Novigrad a gidecez sonra bu şehre geri gönderirmi bizi main quest, kalan kısmı sonramı halledecez. Yoksa bu şehri tamamen gezeyim levelime uygun işleri tamamlayıp sonramı devam edeyim main queste, kafam karıştı. Şimdi kalan kısım da levelime göre değilse boşuna kasmayım diyom.
  • Hocam haritanın tamamı ulaşılabilir değil Velen, Novigrad gibi şehir haritaları var sınırlarına ulaştığında uyarıp tekrar içine yolluyo seni zaten. Senaryo ilerledikce diğer haritalarada gitceksin zaten (Skellige gibi ) istediğin zaman hızlı seyahat noktalarından istediğin haritalara gidebiliyosun tekrar geri dönememen gibi bi durum yok yani. Zaten oyunun en büyük ve güzel haritası Novigrad ve Velen :D

RAM : CORSAIR 8GBx2 Vengeance DDR4 3000MHz CL16

Ekran Kartı : SAPPHIRE RX5700XT Referans Model.

İşletim Sistemi : Windows 10 - 64 Bit

Anakart : MSI B450M Gaming PLUS

Monitör : LG 29" 29UM67

Ses Kartı : Creative SB RECON 3D FATALITY PRO

Ses Sistemi : Logitech Z906 Digital 5.1 Speaker System

PSU: FPS Hydro 700W
  • vernon roche benimle konuşmuyor mağaranın ortasında öyle dikiliyor ne yapmam lazım

1 ve 2 oynamadım, önce bir iki yi oynamak lazım mı acaba?

bendeki patch 1.02 bunu yeni çıkan 1.11 patch yüklesem oyundaki hata düzelirmi en baştan başlamak istemiyorum

Orijinalden alıntı: Rwenzori

tr altyazı desteği var mıydı oyunda?

1 ve 2 oynamadım, önce bir iki yi oynamak lazım mı acaba?

1 ve 2. Oyunu kesinlikle oynaman lazım. İkisininde Türkçe dil desteği var. Ya da en azından 2. Oyunu oynaman lazım 3. Oyundan önce. Çünkü 3. Oyun 2. Oyunun kaldığı yerden devam ediyor gibi yapıldığı için sıkıntı olur. 3. Oyun için de arkadaşlar Türkçe yama hazırlıyor. 2016 ortaları gibi çıkabilir diye düşünüyorum. Hatta bende oynamayı bıraktım. Türkçe bekliyorum.

"Once we were many, now we are few. Hunters, killers of the world’s filth. Witchers. The ultimate killing machines. Among us, a legend. The one they call Geralt of Rivia. The White Wolf."
  • Teşekkür ederim, 2 yi satın aldım, 1 i de edinip başlayim o vakit, önümde 3 e kadar uzun zaman olsa gerek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Teşekkür ederim, 2 yi satın aldım, 1 i de edinip başlayim o vakit, önümde 3 e kadar uzun zaman olsa gerek

Güzel :) witcher dünyasında kaybolmaya hazırlan

• quote:

Orijinalden alıntı: bicer79

vernon roche benimle konuşmuyor mağaranın ortasında öyle dikiliyor ne yapmam lazım

Gönlünü al, ona küçük sürprizler hazırla.

Vernan roche, Novigrad'da Dijkstra ile beraber başka görevlerde de yer alıyor, eğer oralara geldiysen önce Dijkstra ile konuşman gerekiyor olabilir. Gerçi hatırladığım kadarıyla oralara geldiğinde vernan mağarada olmuyor, şehirde oluyordu.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.