Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (375. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.625
Cevap
194
Favori
945.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 373374375376377
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yetenek ağacına bakmak lazım hocam ama sanmıyorum. Bazı yerlerde benimki de amele sümüğü gibi yapışıyor bazen Witcherlığını konuşturuyor. Sana öyle denk gelmiştir bence.
  • Olum bu Skellige'liler insan mı lan yumruk şampiyonuyla dövüşmek için gittim arena'ya,
    dedim heralde ayı gibi bi adam çıkacak ama karşıma direk bildiğimiz ayı çıkardılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 30 Mayıs 2015; 1:05:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KingdomOfH3aven

Hocam yanlış anlaşılmasın kötülemiyorum, kötülesem ben kendim niye kullanayım. Yardım ettiği doğrudur. Bazen konuyla çok alakası olmayan arkadaşlar yanlış anlayabiliyorlar, grafik moduymuş gibi bir ENB efekti bekliyorlar o yüzden küçük bir not düşmek istedim. Şahsi fikrimi de ayrı olarak ekledim. Onun dışında SMAA gibi ayarları Radeon Pro'dan ayarlıyorum. Sweetfx basit bir araç olduğu için yetersiz geldiği alanlarda birkaç farklı program daha kullanıyorum yani.

yani göze daha hoş görünüyosa sorun yok , çok basite indirgemşisnizde bende ondan yazdım ... bence herkes denemeli bu oyunda özellikle e 2103 grafikleri diye ağladı millet şununla az çok o paletlere ulaşılabiliyor

enb ler çıksın onlarıda kurcalar paylaşırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 30 Mayıs 2015; 1:00:11 >

• evohan kullanıcısına yanıt
    Aynen. Bende şu REDKit'in 2. sürümünü bekliyorum. İlk sürüm gibi kısıtlanmadan gelirse çok kral şeyler görürüz ama bakalım.
  • busterr kullanıcısına yanıt

Spoiler yedim ama güzelmiş Gidip bende döveyim şu ayıyı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GunsNBeer

quote:

Orijinalden alıntı: sword2552

Hocam Ciri'nin ölüp ölmemesi belli sahnelere bağlı aslında. Mesela Kaer Morhen'da kartopu mu oynadınız yoksa birlikte içip dertleştiniz mi gibi (mesela burada kartopu oynamanız gerekiyor çünkü onu mutlu edecek olay o). Yani olay Ciri'yi her fırsatta mutlu etmeye, istediğini yapmaya ve doğruları söylemeye bağlı. Oyunun sonundaki seçimle alakası yok yani.

İçip dertleşmiştik oysa gayet iyi görünüyordu, Ciri için elimden geleni yaptım ama olmadı maalesef, neyse bir ara tekrar başlayacağım, cevap için teşekkürler.

kkratoss Potion of Clearance bulman lazım, 1000 altına satılıyor, Keira Metz de ve bir de Novigrad da bir Merchant da satılıyor.

Teşekkür ederim hocam.İyi oldu bunu öğrendiğim.

• kkratoss kullanıcısına yanıt
    Novigardda bir tane adam vardı onda potion of clearance var biraz pahalıydı ama fazla değil.
  • Crossfire r9 280 ile nasil performans alirim acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu ps4 te oynuyorum kaira metslz ile 3 tane canavar kestik son telepirt ta beyaz loading ekrani 20dk dir donup duruyor bug var sanitim ne yapmaliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rorşak

Novigardda bir tane adam vardı onda potion of clearance var biraz pahalıydı ama fazla değil.

Para bol yeter ki derdime deva olsun. Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mega Therion

bu oyunu en son zorluk seviyesinde oynayip, sık olmeyen adam hakikaten playerdir.

İlk 55 saat Blood and Broken Bones(Hard) , sonraki 60 saat Death March(Very Hard) oynadım ...

Buna rağmen oyunun statik level sistemi yüzünden belirli bir seviyeden sonra kolaylaşmasını eleştirdim

Adrenaline Rush buildi ile oynayın.
  • Ugly Baby ana görevini yapan var mı?

Şimdi baron kendini astı fakat bu görev baron ile konuşmam gerektiğini söylüyor, nasıl olacak bu iş?

Edit: Tamamdır, sorun çözüldü, boşuna telaş yapmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragnar -- 30 Mayıs 2015; 7:45:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoguzhan55

Yemek yeme tuşu hangisi ölüyorum anca bide türkçe yama lazım mutlaka çünkü çok alt yazı var bide hafif kasma varmı sizde imzamda olan sistemde bile kasıyor.

Bendede steam fps yi 40 civarı ölçüyo ama görüntüde bariz bi donukluk var.Monitörlemi alakalı acaba diye düşünüyorum bende .
  • Tyrion Lannister'la ilgili spoiler içerir.

• quote:

Orijinalden alıntı: freshmind

quote:

Orijinalden alıntı: Mega Therion

bu oyunu en son zorluk seviyesinde oynayip, sık olmeyen adam hakikaten playerdir.

İlk 55 saat Blood and Broken Bones(Hard) , sonraki 60 saat Death March(Very Hard) oynadım ...

Buna rağmen oyunun statik level sistemi yüzünden belirli bir seviyeden sonra kolaylaşmasını eleştirdim

Adrenaline Rush buildi ile oynayın.

Katılıyorum , Level 36 dayım , sadece don ve tahta ile no mans landde yaratık doğruyorum , Level 20 den sonra son derece zayıf kalıyor ortam bence....

Şöyle zevkli zevkli oynamak isteyen 19 dan sonra level almak için kasmasın hatta 17-18 ... ..

new game yapayım diyorum ya da eski save dosyasından başlayayım yemiyor şimdi aynı şeylerin üzerinden geçmek...

• Oyunu bitirdim. Contract Treasure ve yan görevlerini full yapmama rağmen çoğu mağaraya yada soru işareti görevine gitmedim. Buna rağmen oyunu 2. kez baştan death match'ın bir alt zorluğunda açıp yeniden başladım.
    Tavsiyem şudur ki ana görevleri falan sallayın gidilmedik soru işareti yeri bırakmayın. Ben ikinci kez başladığımda bu şekilde başladım ve aman yarabbim dedim neler neler kaçırmışım böyle.
    Gelelim benim düşünceme göre oyunun artı ve eksilerine.
    Artılar olarak;
    Senaryo. Senaryo gayet tatmin edici. Konuda bir arkadaşında dediği gibi hikayeye bu kadar etki ettiğiniz yaptığını seçimleri yarım saat sonra keşke yapmasaymışım dediğiniz bir başka oyun daha yok. Evet hikaye Geraldın hikayesi gibi gelebilir ama kesinlikle öyle değil. The Witcher 3'de oyunu oynayan herkesin kendisine has bir hikayesi var diyebilirim ve siz bunu hissedebiliyorsunuz. Yada şöyle diyeyim. The Witcher 3, CD Projektin hazırladığı bir hikaye değil, sizin yazıp yönettiğiniz bir hikaye. Artık size hangisi daha mantıklı geliyorsa.
    Grafikler. Grafikler hiçte öyle downgrade yapılmış bir durum söz konusu değil. Optimizasyonda gayet iyi olmuş. Ben high'ta oynamama rağmen ağzımın suları aktı. Bu oyunu ultrada 1080p yada 4k falan oynamaya kalksam diyorum, diyemiyorum. Çünkü hayal gücüm henüz o uç noktaları düşünmeye hazır değil.
    Harita. Haritadan zaten bahsetmeye gerek yok. RPG türündeki Open World oyunlar arasında açık ara en geniş ve en yaşayan dünyaya sahip bir oyun olmuş. Atmosferi kesinlikle Skyrim ile yarışır hatta çocuğu bile koyar geçer yani.
    Seslendirme: Bu durumdan uzun uzun bahsetmeye gerek yok aslında adamlar karakterlerden tutunda invertoy kısmında yada yapılan en ufak şeyde bile ayrı ayrı özenle seslendirmeye çalışmışlar ama benim için en önemlisi ana karaterimiz olan Geraldın ne denli performans sergilediği olacaktı ki kesinlikle 10üzerinden 10u haketti benim gözümde. Dikkkatimi çeken ve en çokta hoşuma giden olay Geraldın daha yağmur yağmaya başlamadan önce bunu memnuniyetsiz bir biçimde dile getirip(bu adam fırtınalı havaları niye sevmiyor anlamadım. )o anı hisettmemizi sağlamaları olmuş.
    İtemler: İtem bakımında gördüğüm en dolu dolu RPG diyebilirim. Özellikle contract görevleri vede soru işaretleri olan yerlere gittiğinizde inanılmaz itemler buluyorsunuz.Ben ilkde craft yapmak için çok fazla craft malzemesi arayacağımızı düşünüyordum fakat bu görevleri yaparken bulduğum gerek sword gerekse armor itemleri bir hayli tatmin etti. Hatta öyleki bazen tam bulduğum bir item için oha ulan bu ne böyle, ben bunla yürür giderim derken 5 dk bile geçmeden o itemin daha iyisini bulduğum zamanlar oldu RELIC sınıfında
    Gelelim eksilere;
    Aslında çok fazla hatta bana göre yok denecek kadar az ama olsun yinede dikkatimi çekenleri yazayım.
    İlki renk palentlerinde gün batımında güneşin yer yüzüne düştüğü renk paleti seçimi. Bu durum zaman zaman gözü yormakla berabere hata haza Witcher Sense özelliğimizi kullanmamız gereken zamana denk geldiğinde cidden kötü bir görüntü oluşmuyor değil. İlk defa bir oyunda sırf bu yüzden gözlerimi kısmak zaman zamanda monitörden ayırmak durumunda kaldım.
    İkinci olarak çoçuklar için yapılan modellemeler. Gerek kız olsun gerekse erkek, sanki fotokopi makinasından çıkmışlar gibi. Yüz modellemeleri tek tip olmak üzere saça başa şapka çil mil gibi basit değişiklikler ekleyip tek tipde bırakmış modellemeleri. İşin kolayına kaçmışlar kısaca.
    Üçüncü olarak her ne kadar devasa bir haritaya sahip olsada ben açıkcası yaratık ve yaratık yoğunluğu olarak tatmin edici bulmadım. Yani wolfler ghoullar falan var ama bunlar hem çeşitlilik bakımından hemde yoğunluk bakımından bana az geldi niyeyse. Sanırım bunda Diablo 3den gelmemin bi etkisi var. Alıştık orda nonstop yaratık kesmeye burda durum böyle olunca yadırgadım biraz.
    Dördüncü ve son olarak combatta iken tam bir tanesine vuracağız arkadan sağdan soldan aynı anda saldıran yaratıklar olduğu zaman Gerald kum torbasından farksız bir hale geliyor. Bunu yapımcımu böyle ayarladı yoksa yapay zekanın işimidir nedir bilemem ama ben açıkçası pek beğenmedim.

Son olarak oyun parasını hatta parasından daha fazlasını hakeden son zamanlardaki nadir oyunlardan bir tane olmuş. Valla tebrik etmek lazım CD Projekti. Adamlar sözünün arkasında durmuş. Zaten oyuna gelecek DLC'lerinde ücretsiz olduğunu düşünürsek geriye tek sıkıntı oyunun Türkçe dil desteğine sahip olmadığı kısım kalır. Umarım bu durumda yakın bir zaman diyebileceğimiz bir tarihte giderilir ve The Witcher 3 herşeyiyle 4 / 4 lük bir oyundu diyerek exc. oyunlar arasında yerini alır.

• Hadi gençler kendinize iyi bakın, bitti benim oyun
  • oyunun sonuna doğru yaklaşıyorum benim karakterin yüzü iyice dağıldı kötü bir sonamı yaklışıyorum acaba ????
  • ahaha Death Match'da oynamanın zorlukları

• [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    Patates cuvalı gibi yere yapışmamak için yere yakınken zıplamaya basman gerekiyor.Öyle yapınca takla atıyor yere yapışmak yerine.Gene hasar alıyorsun ama çok daha az oluyor aldığın hasar
  • 
Sayfa: önceki 373374375376377
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.