Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
11 Misafir (5 Mobil) - 6 Masaüstü5 Mobil
5 sn
25.658
Cevap
195
Favori
951.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kısaydı ama özeldi. Heyecan yaptık yine gece gece. Müzik enfesti. Wild Hunt serinin son oyununa damgasını vuracak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MendhiCS -- 8 Aralık 2013; 3:45:58 >
  • Gifler

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

Çevre detayı müthiş.
    Bu oyun böyle çıkacaksa Cyberpunk'ı hayal edemiyorum.

Bonus trailer müziği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 8 Aralık 2013; 7:14:15 >

• Bütün sistemleri ağlatacak gibi duruyor.
  • Youtube dan kaldırmışlar videoyu, VGA ların linkinden izleyebilirsiniz.

Kısa ama öz bir video olmuş, ana teması da basit. Ekran kartınız hazır değil Çıktıktan sonra 30 sayfa boyunca optimizasyon muhabbeti ön görüyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 8 Aralık 2013; 10:31:44 >

• siberarmi kullanıcısına yanıt
    Laptopu değiştirmeyi düşünmeye başladım o derece
  • Çevre detayları ve grafikler cidden müthiş gözüküyor. Draw Distance olayını da bitirmişler, Skyrim'i dahi aşmışlar draw distance da. Atmosfer zaten harika.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 8 Aralık 2013; 11:29:59 >
  • Oyun mükemmel geliyor tek kelimeyle.Tam bir next-gen oyunu The Division ile birlikte.Cyberpunk'u zaten hayal bile edemiyorum.

Edit:Youtube linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 8 Aralık 2013; 11:33:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Oyun mükemmel geliyor tek kelimeyle.Tam bir next-gen oyunu The Division ile birlikte.Cyberpunk'u zaten hayal bile edemiyorum.

Edit:Youtube linki

Ağzımın suyu aktı harikulade Laptop değiştireceğiz galiba :)

• Anağm.Yeni ekran kartı aramaya başlıyim bari
  • bu vgx yayınını nasıl hd yapacağız çıldırcam
  • Videoyu izlerken :)

http://static1.wikia.nocookie.net/__cb20121222222150/glee/images/4/40/Oh_yeah%21.gif

Bu da oyunun çıkışını beklerken :)

http://o1308.hizliresim.com/1d/k/rlzl2.gif

Gerçekten mükemmel güzüküyor. İşte beklediğim oyun. Dark Souls 2 ve Witcher 3 2014'de coşacağız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 8 Aralık 2013; 13:49:03 >

• Arkadaşlar Yeni Ekran kartı almak şart oldu... bu jenerasyonun ekran kartları bizi götürmez... Adamlar Titanlar ile çalıştırıyorlar oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just Silence

Arkadaşlar Yeni Ekran kartı almak şart oldu... bu jenerasyonun ekran kartları bizi götürmez... Adamlar Titanlar ile çalıştırıyorlar oyunu

Zaten geçen oyunda bile bilgisayarı oyun çıktıktan sonra yenilememe rağmen full ayar kasıyordu ben de Bunda ne olur kimbilir.
  • gümbür gümbür geliyo yeminle
  • Fanlar videoyu çoheyi buldu ama herkesin ortak noktası çok çok kısa olduğu yönünde. Aylardır ses seda çıkmıyordu, biraz daha uzun tutsalardı keşke. Ama şehri bile o görmek harikaydı. Evlerin büyük ksımında girebilecek miyiz acaba ?

Fizik motoru da sağlama olacak gibi. Eşyaların dağılmasını iyi yapmışlar. Kapı önünden geçen yayanın olayı umursamaması ayrı bir olay :) Ayrıca uzuvların kopma olayı da kaldığı yerden devam ediyor. (1. oyun kadar olmasa da )

Wild Hunt Kış 2015 kreasyonu. Elfleri bu kadar ağır zırhlarla görmek ilginç :)

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

• Grafik filan harikulade ona söylenecek laf yok ama umarım oynanışda öyle olur. Witcher'ın ilk oyunundakine yankın yaparler umarım. Konsollar için kolaylaştırmaya basitleştirmeye çalışırlarsa benim gibi rpg fanlarını üzerler.

Bu seriyi çok sevdiğim için sadece güzel veya efsane oyun filan olmasın gelmiş geçmiş en iyi oyun olsun istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Fanlar videoyu çoheyi buldu ama herkesin ortak noktası çok çok kısa olduğu yönünde. Aylardır ses seda çıkmıyordu, biraz daha uzun tutsalardı keşke. Ama şehri bile o görmek harikaydı. Evlerin büyük ksımında girebilecek miyiz acaba ?

Fizik motoru da sağlama olacak gibi. Eşyaların dağılmasını iyi yapmışlar. Kapı önünden geçen yayanın olayı umursamaması ayrı bir olay :) Ayrıca uzuvların kopma olayı da kaldığı yerden devam ediyor. (1. oyun kadar olmasa da )

/>

Wild Hunt Kış 2015 kreasyonu. Elfleri bu kadar ağır zırhlarla görmek ilginç :)

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

Bu zırhlı elemanlar "Hunt" dediğimiz varlıklar zaten ölü bunlar teknik olarak hocam 2. oyunda Geralt'ın flashbacklerinde de böyleydiler :) Yani elf deyince kanlı canlı birşey Iorveth gibi birşey bekliyor insan, bunlar Lord of the Rings'deki Sauron'un vücut almış haline benziyorlar, baya da ta^^aklı görünüyorlar ha karşı karşıya gelmek zor olcak Sanırım Elflerle ilgili bi bağlantıları vardı zırhın içindeki kişilerin ama hatırlamıyorum.

• busterr kullanıcısına yanıt
    Aslında tam olarak ölü/undead değiller, başka bir boyuttan veya mekandan geliyorlar. Tam ne oldukları belki bu oyunda çıkar ortaya, kitaplarda da ne oldukları tam belirtilmiyor her halde yoksa nette görürdük yazıları.
  • 2. oyunda wild hunt ile çarpıştığında kan ve kemik çıkıyor diyordu ortaya ölü değillerdir yani zombi olmadıklarına göre

o nasıl elf zırhı öyle max. chain mail olmalı barbar zırhı gibi
  • 7 kitabında ingilizce ePub'ını buldum bakalım oyun kadar sarıyosa okuyalım çıkana kadar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.