Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25.658
Cevap
195
Favori
951.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu oyunu high'da oynatabilecek(30 fps yeterli benim için) bir bilgisayara sahip olmam için hangi parçalara ekleme yapmam gerek? tabii olabildiğince en ucuz şekilde kapatmak istiyorum.yani en ucuz ne kadara mal olur bu oyunu high'da oynatabilen parçalar? neleri değiştirmem gerek,sadece ekran kartı ve ram yeterli midir? hangilerini almam gerek?
  • Hunglasxx kullanıcısına yanıt
    AMD
    FX X6 6300 Soket AM3+ 3,5GHz 14MB Cache 32nm İşlemci = *285,86 TL

ZOTAC
    GTX660 GDDR5 2GB 192Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı = *428,79 TL

MSI
    990FXA-GD65 AM3+ AMD 990FX/SB950 DDR3 2133MHz (O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart = *265,44 TL

GSKILL
    4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram = *117,41 TL

CORSAIR
    VS SERİSİ 550W GÜÇ KAYNAĞI = *134,42 TL

Toplam (KDV Dahil):
    1.759,90 TL
    *1.231,93 TL

Vatanın %30 indirimiyle 1.231.93 TL

Bu sistemle yüksek ayarlarda 30 FPS alabilirsin.
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    yani illa yeni bir sistem kurmam gerekiyor mu?ufak eklemelerle bu işi götüremez miyim? mesela gtx640 gibi bir ekran kartıyla,4 yahut 5 gb ram ile ve aynı işlemciyle idare etmez mi beni high'da? çünkü seneye çok fazla ek harcama çıkacak bana,bütçemi sırf bu oyunu high'da oynamak için bitirmek istemiyorum ^^ bazı hayallerim var onlara yatırmak daha mantıklı olacaktır.yani en ucuza kapatmanın derdindeyim bilmem anlatabildim mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunglasxx -- 15 Aralık 2013; 15:20:18 >
  • Hunglasxx kullanıcısına yanıt
    Anladım da işlemci baya bir eski o yüzden işlemci ile birlikte anakartında değişmesi gerekiyor.Ona göre PSU'da baya bir düşüktür o da lazım olacak.Şimdiki sisteme ufak eklemeler bence parayı çöpe atmak olur çünkü eşeğe altın semerde vursan eşek yine eşek değişen bir şey olmaz.Bu paraya toplayabileceğin en iyi sistem budur.Daha düşüğü istediğini vermez.
  • Arkadaşlar burayı bi bakınız paylaşınız lütfen TR dil içinhttp://forum.donanimhaber.com/m_85183376/f_//tm.htm#85235291
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    neyse bakalım low'a da mecbur kalacağız gibi.o parayı bilgisayara yatırmaktan çok başka bir şeye yatırmak geçiyor aklımdan.o yüzden sanırım yalan olacak ^^ neyse bakalım,belki sistem gereksinimleri beklediğimizden daha düşük çıkar da mediumda 25-30 fps alırım
  • Daha sistem gereksinimleri açıklanmadı diye biliyorum, 2. oyunu über hariç son ayarda çalıştıran makine bu oyunu orta ayarda oynatsa yeter.
  • Şu görüntüler 4 çekirdekli işlemciler yetersiz kalacaktır.
    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

• bu bizi aşar arkadaş
  • cgi gibi gözüküyor
  • Türkçe Destekli çıkma ihtimali var mı ?

İşlemci - Ekran kartını yenilemek şart çıkıncada
  • ben şimdiden sistemde değişiklik yapacam sırf bu oyunu full de oynamak için
  • TORU-NAGA kullanıcısına yanıt
    Çekirdek sayısı önemli değil o kadar.Bugün bile 4 çekirdeği hakkıyla kullanan oyun yok denecek kadar az.Çekirdek değil önemli olan mimarisinin nasıl olduğudur.Çekirdek sayısına göre belirlenseydi AMD'nin 400 liralık FX 8350'i ortalığın tozunu attırıyor olurdu şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 16 Aralık 2013; 0:49:23 >
  • Beyler acaba at üstünde savaşmak olacak mıymış
  • mithrandil245 kullanıcısına yanıt
    Planlanan özelliklerden biri ama yapabilir miyiz belli değil demişlerdi at üstünde savaşma için.
  • bu oyunun güzel olduğunu daha ilk oyunda anlamıştım ama bu kadar gelişip popüler olacağını tahmin etmiyordum,helal olsun CD PROJEKT E
  • İmzadaki sistemle, yükek ayarlarda oyunun ikincisinden başlayabilirmiyim?
    ikincisinden başladığım zaman bu oyunu anlayabilirmiyim :)
  • archVillain A kullanıcısına yanıt
    Bende videolarda göremeyince merak ettim. Umarım yaparlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelus26

İmzadaki sistemle, yükek ayarlarda oyunun ikincisinden başlayabilirmiyim?
    ikincisinden başladığım zaman bu oyunu anlayabilirmiyim :)

ben hd 6870 le 1080p ultra (uber sampling hariç) oynadım. seni düşünemiyorum bile. Direk 2. oyundan başlarsan hikayeyi yine anlarsın fakat ilk oyun muazzam bir oyun, bence ilkinden başla
  • Şeriat is Coming kullanıcısına yanıt
    Sistem canavarı olarak namının yürürdüğünü bildiğim için gözüm korktu benimde. Oyun hakkında bildiğim tek detay buydu:) Birinci oyunda Türkçe mi?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.