Bildirim
The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (17. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
güzel seyler bizi bekliyor -
Kaç gün olmuş oyunda hakkında hiçbir gelişme yokmu?
Özelliklede Türkçe yama konusunda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ses soluk yok oyundan bu aralar.
Bununla idare ediverin bir süre daha.
-
quote:
Orijinalden alıntı: siberarmi
-
quote:
Orijinalden alıntı: siberarmi
Bunu yabancı bir sitede görmüştümEklemek istedim ama kısmet sanaymış. Her gördüğümde anlamsız anlamsız gülüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 26 Ekim 2013; 15:24:36 >
-
Nasıl geçecek lan 30 Eylül'e kadar vakit? :( -
Bekle babam bekle 1 sene geçermi lan -
quote:
Orijinalden alıntı: TheLiqht
Nasıl geçecek lan 30 Eylül'e kadar vakit? :(
Oyun 30 Eylüldemi çıkıcak?
quote:
Orijinalden alıntı: GeraltofRivia
quote:
Aşağı yukarı,evet. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: GeraltofRivia
quote:
Aşağı yukarı,evet.
Yuh ya Eylül nedir bende önumuzdeki mart ayında falan cikar diyordum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRivia -- 28 Ekim 2013; 23:28:00 >
Yuh ya :( ben de mart nisan gibi bekliyordum. Resmi açıklama mı geldi yoksa dedikodu mu?
2015 te zaten cyberpunk 2077 var nasıl yetişecekler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 30 Ekim 2013; 8:40:41 >
Bu 30 eylül tarihi bildiğim kadarıyla kesin bilgi değil firma açıklamadı henüz. Amazonda 30 eylül gözüküyor ama resmi bir şey yok.
www.bolumsonucanavari.com
Amazon: "The Witcher 3 Eylül Sonunda Çıkacak"http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Amazon_The_Witcher_3_Eylul_Sonunda_Cikacak-42594.htm
-
Arkadaşlar çıkış tarihi resmi olarak açıklanmadı. Yer tutucu tarih olarak yazılmış olabilir. Yani o tarihe kadar çıkabilir. O tarihde yılın 3. çeyreği bitiyor. Bir kere nisandan önce çıkması beklenmiyor. Yaz ayındada çıkarmayacağına göre en uygun tarih nisan-mayıs oluyor. Ayrıca herşeyin planı programı vardır. 30 eylülde çıkmaz böyle bir oyun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 30 Ekim 2013; 15:49:03 > -
Eurogamer.net
The Witcher 3 PC "will have absolutely no DRM"http://www.eurogamer.net/articles/2013-10-30-the-witcher-3-pc-will-have-absolutely-no-drm
oyunda yine DRM olmayacak. otistikleri düşünüp steam versiyonunu yayınlayabilirler.
-
Drm ne oluyor ki olmayacak ? -
quote:
Orijinalden alıntı: xpress_
Drm ne oluyor ki olmayacak ?
Kopya koruma. -
CD Project'in büyüme öyküsü.
Eurogamer.net
Seeing Red: The story of CD Projekthttp://www.eurogamer.net/articles/2013-11-06-seeing-red-the-story-of-cd-projekt
-
VGX oylamasında oylarımızı Witcher 3'e verelim arkadaşlar :) -
Oylamanın sonunda bir video gelecek gibi his var içimde.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X