Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.658
Cevap
195
Favori
950.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • youtube da bulamadım buradan koyayım gamescomda ki kapalı sunumdan oynanış videosu sızdırmışlar, 2.20 ci dk dan sonra başlıyor
    Leadergamer
    Witcher 3, gamescom oyun içi videosu sızdırıldı - Leadergamer
    http://leadergamer.com.tr/witcher-3-gamescom-oyun-ici-videosu-sizdirildi-49675.html

• Leadergamer'a bak yahu NeoGAF'ta bile onların linkini paylaşmışlar.
  • Gamescom a gidip kendileri mi çektiler videoyu ne
  • Yav şu oyun türkçe gelse ne sevinirim abi ya. Alırım orjinal düşünmeden
  • oyun türkçe gelir heralde
  • Tomb Raider'ın TressFX ine karşılık, The Witcher 3 ten FurFX. Açınca patlayacak çoğu bilgisayar büyük olasılıkla
    Tek kurt FPS yi 410 dan 140 a düşürmüş.

• camwilmotyoutube
    NVIDIA previews technology being used by The Witcher 3, makes fur and hair look realistic
    http://www.youtube.com/watch?v=JMGPKlpaIxI....ciddi
    anlamda kalite kokuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mateemre -- 9 Eylül 2013; 15:42:29 >
  • Triss yoksa ben yokum aga.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LivingDeads69

Triss yoksa ben yokum aga.

Witcher 3 de bence yennefer yengeyle triss yenge arasinda baya aksiyon yasanacak gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Tomb Raider'ın TressFX ine karşılık, The Witcher 3 ten FurFX. Açınca patlayacak çoğu bilgisayar büyük olasılıkla

http://gamebanshee.com/news/112241-the-witcher-3-wild-hunt-fur-tech-overview.html

1024×768 ve 270 fps düşürüyor, iyiymiş

• Arkadaşlar 23 Studios The Witcher 3 türkçe dil desteği için imza kampanyası başlatmış lütfen bir imzada sizler atın arkadaşlarınızla paylaşın şu güzelim oyunu kendi dilimizde oynayalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHO3N1X -- 10 Eylül 2013; 15:17:35 >

• quote:

The Witcher 3 ü Türkçe görmek isteyenler bu sayfaya mum diksin.

http://www.change.org/tr/kampanyalar/the-witcher-3-wild-hunt-%C4%B1n-t%C3%BCrk%C3%A7e-dil-deste%C4%9Fine-sahip-olmas%C4%B1-i%C3%A7in-bir-imza-da-sen-ver#share

Attık imzayı,umarım gerçekleşir

• quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd_

quote:

Tomb Raider'ın TressFX ine karşılık, The Witcher 3 ten FurFX. Açınca patlayacak çoğu bilgisayar büyük olasılıkla

http://gamebanshee.com/news/112241-the-witcher-3-wild-hunt-fur-tech-overview.html

1024×768 ve 270 fps düşürüyor, iyiymiş

"in fact, Nvidia demoed its Fur tech at a mere resolution of 1024×768 and the Titan card was able to only push 65fps when there were two wolves on screen. "

Ekranda sadece 2 tane kurt var ve 1024*768 gibi çok çok düşük bir çözünürlükte Titan sadece 65 FPS verebiliyorsa seneye oyun çıktığında ekranda 2 kurttan fazlası olacağına göre ve 1920*1080 ultra ayarlarda oynamak isteyeceğimize göre 4 tane Titan SLI bile yetmeyecek demektir. Hatta 2014'ün en high end kartının SLI sının da yeteceğini sanmıyorum. Dolayısıyla bal gibi de gayet çöp bir teknoloji. Açamayacak olduktan sonra neye yarar. Bu çöpü kaldırıp Tress FX i satın alıp koysalar bari. Tress Fx kurtlara/hayvanlara da uygulanabilir sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 14 Eylül 2013; 17:11:43 >

• PS4 te bu destanı yazabilecek miyiz acaba ?
  • Arkadaşlar CdProjeckt'ten birkaç kişiye oyunun Türkiye'de çok sevildiğini, Witcher serisinin tutulduğunu, Türkçe çıkan oyunlara özel ilgi olduğunu mesaj olarak yollamıştım. Geri dönüceklerini beklemiyordum fakat bir e-mail aldım.

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

Elbette bunu çoğu kişi çevirebilecektir fakat ben yine de Türkçe'sini yazayım.

"İlk olarak mesajınız için teşekkürler. Ülkenizde iyi bir hayran kitlesi olduğunu biliyoruz ve Türkçe metin yerelleştirmesi yapmayı düşünüyoruz. Duyurular için gözünüz bizde olsun."

Tek isteğim şu oyunun Türkçe çıkması.. Ee ne dersiniz beyler Türkçe çıkar mı sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TxsMelih -- 19 Eylül 2013; 17:05:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TxsMelih

Arkadaşlar CdProjeckt'ten birkaç kişiye oyunun Türkiye'de çok sevildiğini, Witcher serisinin tutulduğunu, Türkçe çıkan oyunlara özel ilgi olduğunu mesaj olarak yollamıştım. Geri dönüceklerini beklemiyordum fakat bir e-mail aldım.

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

Elbette bunu çoğu kişi çevirebilecektir fakat ben yine de Türkçe'sini yazayım.

"İlk olarak mesajınız için teşekkürler. Ülkenizde iyi bir hayran kitlesi olduğunu biliyoruz ve Türkçe metin yerelleştirmesi yapmayı düşünüyoruz. Duyurular için gözünüz bizde olsun."

Tek isteğim şu oyunun Türkçe çıkması.. Ee ne dersiniz beyler Türkçe çıkar mı sizce?

çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum, zaten altyazı gelmeden ben yalamış yutmuş olurum ve altyazıya da ihtiyacım yok ama çok kral adamlar yemin ederim. bu yolladıkları mail de bunun sebeplerinden sadece biri.. böyle yapımcı zor bulunur bu devirde..

• Helal olsun adamlara. Sonunda bizi adam yerine koyan firma bulduk. Önemsiyorlar bizi demek ki Böyle bir oyunu Türkçe oynamak RPG severler için harika olur. Skyrim'de resmi olmasada çevriliyor. RPG'leri Türkçe oynamak bu türe daha fazla oyuncuyu çekebilir. Zaten hiç RPG oynamayan adama oyuncu demem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 20 Eylül 2013; 18:41:47 >
  • Gerçekten de amatör ruhunu kaybetmeyen 1-2 büyük firmadan biri. Hatta belki de tek firma. Tebrik etmek gerek. Gerek DRm konusu olsun, oyuncuları dinlemek olsun...oyuncularına bu kadar değer veren başka bir firma daha yok. Witcher 3 çıktığında kesinlikle orijinal alınmalı ve destek verilmeli derim. Böyle değerli firmaların batıp gitmesini istemeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 20 Eylül 2013; 19:50:46 >
  • aslında buraya hepimizin gönderebileceği ortak bir ingilizce mail hazırlayalım.herkes göndersin cd projekt red e. maksat ilginin büyük olduğunu anlasınlar iyice....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.