Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25.658
Cevap
195
Favori
950.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Witcher 3 ile ilgili olur kesin sitede açıklanacak olay. Başka bir şey olsa kendi ana sayfalarında açıklarlardı.
  • İyi sayılır ama 2. oyunun CGİ nın eline su dökemez :)
    Umarım ilk oyundaki gibi çizimleri kullanırlar ara sahnelerde, 2 dekiler sönük kalmıştı öncekine göre.
  • Yine iyi gibi ama Platige Image'in diğer videoları gibi olmamış.
  • Video çok güzel.Muhtemelen yanındaki konuşan
    Vesemir
    3d özelliği açıyorum,evde 3d gözlük var ama olmuyor niye acaba Bir kaç güne tr altyazılısı çıkar inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 14 Ağustos 2013; 12:03:23 >
  • WHAT WHAT WHAT ARE YOU DOING?
    killing monsters..
  • Güzel olmuş az daha uzun olsaydı daha iyi olabilirdi.

biraz daha canavarlı video istiyoruz
  • Hatunun sonda elemana bakarak gülümsemesi bana suçlamalarda gerçeklik payı var diyor :) Akşama ziyafet var.

Videodaki Geralt tam kitaplardaki kalıbına uygun davranıyor. Ne kadar soğuk ve mesafeli görünsede kalbinde "beyaz atlı prens" yatıyor.
  • Şu dünyada rpg hariç nerdeyse bütün oyunları oynadım ancak ben the witcher 2 kadar hiçbir oyunu bukadar beğenip , bukadar etkilenmedim. Hele o sahne aralarındaki müzikler beni başka dünyalara götürüyordu. Birde inşallah 2. oyun gibi nvidia 3D visiyon ready ve türkçe alt yazılı olur.
  • 3D olur kesin de, Türkçe olayı başlangıçta olmayacak gibi. 2yi çeviren arkadaşlar konuştuk ama çok sıcak bakmıyorlar gibisinden bir şeyler demişlerdi.
  • Vay yavrum vay. Hiç yoktan güneş gibi doğdu be şu seri. Bekliyoruz bakalım 3'ü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

3D olur kesin de, Türkçe olayı başlangıçta olmayacak gibi. 2yi çeviren arkadaşlar konuştuk ama çok sıcak bakmıyorlar gibisinden bir şeyler demişlerdi.

Evet benimde bildiğim kadarıyla OyunÇeviri pek sıcak bakmıyordu Witcher 3'e (Elindeki çevirilerin yoğunluğundan olsa gerek). Belki 23 Studios çeviriyi üstlenir, aynısını GTA V için yaptılar (Tabi Rockstar kabul etmedi orası ayrı). İnşallah başlangıçta Türkçe çıkar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeufeL-07

Şu dünyada rpg hariç nerdeyse bütün oyunları oynadım ancak ben the witcher 2 kadar hiçbir oyunu bukadar beğenip , bukadar etkilenmedim. Hele o sahne aralarındaki müzikler beni başka dünyalara götürüyordu. Birde inşallah 2. oyun gibi nvidia 3D visiyon ready ve türkçe alt yazılı olur.

arkadaşlar oyuna direk "The Witcher 2" den başlasam birşey kaybedermiyim? yoksa ilk oyundan mı başla dersiniz? yani arada o kadar aman aman bir bağlantı var mı? varsa bile buna illa gerek var mı:) yardımcı olursanız sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxiforum

quote:

Şu dünyada rpg hariç nerdeyse bütün oyunları oynadım ancak ben the witcher 2 kadar hiçbir oyunu bukadar beğenip , bukadar etkilenmedim. Hele o sahne aralarındaki müzikler beni başka dünyalara götürüyordu. Birde inşallah 2. oyun gibi nvidia 3D visiyon ready ve türkçe alt yazılı olur.

arkadaşlar oyuna direk "The Witcher 2" den başlasam birşey kaybedermiyim? yoksa ilk oyundan mı başla dersiniz? yani arada o kadar aman aman bir bağlantı var mı? varsa bile buna illa gerek var mı:) yardımcı olursanız sevinirim..

Ben direk 2 den başladım . 1 in grafiklerinide göz önünde bulundurursak pek birşey kaybettik sayılmaz . He tabiki herşey grafik değil ama zaten 2 dede pek çok yerde hikayenin geçmişine dönüyor, hayaller kuruyor. Kısacası 1 i komple özet geçiyor sana. Ama 2 yi oynamazsan çok şey kaybedersin. Hatta 2 yi en az 3 defa oynamayarak çok şey kaybedersin. Oyunda birden fazla ilerleyiş var. Bir oynayışında dostların düşmanın oluyor , diğer oynadığında düşmanların dostun.

• quote:

quote:

ilk oyun ikinci oyundan komple olarak çok daha sağlam ve iyidir. asıl 2. oyunu oynamazsan bir şey kaybetmiş sayılmazsın.

• Firmalar tripten tribe koşa dursun bir ton adam sırf Türkçe gelecek diye Rome 2'yi ön sipariş geçti bile !

Witcher 2'yide alan çok insan olmuştu, neyin peşindeler ben çözemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

quote:

ilk oyun ikinci oyundan komple olarak çok daha sağlam ve iyidir. asıl 2. oyunu oynamazsan bir şey kaybetmiş sayılmazsın.

kafam iyice karisti simdi:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• harika bir video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 14 Ağustos 2013; 20:38:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner_druid

Arkadaşlar konuyla alakasız kalıyor biraz ama The Witcher serisinin kitaplarını nerden bulabilirim bilen varmı ? (kitapların inglizce olduğunu biliyorum)
    Bir türlü bulamıyorum bilen varsa minnettar kalıcam

http://en.thewitcher.com/forum/index.php?/topic/20967-our-community-fan-translations/

• quote:

Orijinalden alıntı: MendhiCS

quote:

Orijinalden alıntı: caner_druid

Arkadaşlar konuyla alakasız kalıyor biraz ama The Witcher serisinin kitaplarını nerden bulabilirim bilen varmı ? (kitapların inglizce olduğunu biliyorum)
    Bir türlü bulamıyorum bilen varsa minnettar kalıcam

http://en.thewitcher.com/forum/index.php?/topic/20967-our-community-fan-translations/

Hocam süpersiniz teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.