< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
| _____________________________ |
|
ışıklandırma ve gölgelendirme farkı var. |
|
Bir şey sormak istiyorum. Bir kılıç gördüm oyunda gerekli level 97 diyor. Ben oyunu 2 DLC dahil bitirdiğimde 51 lvl'dim tüm görevleri de yaptım, 5-10 başarısız görev vardı gerçi ama önemli değil. 97 level nasıl olacağız buna kafam basmadı açıkçası bilgisi olan var mı? ? alan bile kalmadı haritada ![]() |
|
Bu şimdi nextgen mi oluyor. Karakterlerdeki ve roach taki kalitesizliğe bir bakın. Aynı detay düşüklüğü, kalitesiz ekipmanlar, tırtıklı salkım saçak hairwork olmayan tüyler saçlar devam ediyor. Bir de oyuniçi görüntüleri alıp oynama yaptıklarından olsa gerek, fazla keskinlik ve tırtıklanmalar var. Ayrıca cdpr hiç ders almamış ve akıllanmamış. Hala utanmadan 2014 build ve sword of destiny trailer a ait sahneleri clickbait olarak , sayfalarında ve store larda paylaşıyorlar w3 için. Şu yanlışları ea ve ubisoft yapsa , aylarca yıllarca gömülür, denmedik laf bırakılmazdı. Trailer demişken, nextgen update trailer adı altında yayınladıkları, hikayenin en kilit noktalarını gösteren ve aşırı gürültülü müzikle bezedikleri video da büyük talihsizlikti. Saf oynanış koyarsın birkaç dakikalık, eski haliyle farkı gösterirsin. RT açık ve kapalı farkı gösterirsin oldu bitti. Neden insanlar iki saat boş muhabbetleri (twitch yayını kesitleri) ve hikayenin can alıcı yerlerindeki sahneleri görmek zorunda onu da anlamadım. Şimdi fanboylar "ücretsiz güncelleme ne bekliyordun bla bla" diye geliyorlar. Hâlâ bu firmanın yanlışlarını savunuyorlar. Kendi adıma zaten bir şey beklemiyordum, burada yenilik diye gösterilen ve övülen özelliklerden çok daha iyisini zaten hali hazırda deneyimliyorum. Madem durum böyleydi o halde neden free bir update için 2 yıl beklettiler diye sorgularım. Benim için yine değişen bir şey yok , ancak biliyorum görüyorum birçok oyunsever, witcher hayranı, sırf bu güncellemeyi bekliyordu yeniden başlayıp o keyfi yaşamak için. 2 yıl önce daha hiçbir aşamaya geçmeden duyurmaları son derece yanlıştı. Projede ilerleyip sona gelirsin ve net tarih verirsin çıkarırsın. Free bir güncellemeyi bile ertelediler kaç kez. Yanlışlar art arda devam ediyor. Yeni witcher saga ve w1 remake de çok çok erken duyuruldu. Bunları söyleyince bazı fanboyların zoruna gidiyor, gitmesin. Eleştiri bir kişi-ürün-firmanın gelişmesi için elzemdir ve iyiliği için yapılır. |
|
Altına imzamı atarım bu sözlerin oyunu 5000 bin küsür saatten belki de fazla oynamışımdır cidden her yönden oyunun demolarına vs. baktığımda içim gidiyor E3 2013 zaten fazla uçuk bir hayaldi ama bari E3 2014'ün buildi ile oyunu çıkartsalardı diyorum şahsen onu bile beceremediler malesef üstüne zibilyon tane downgrade yedi oyun ama gelmiş CDPR birde pişkin pişkin ''biz downgrade etmedik, optimize ettik'' diyor. Dediğiniz gibi şu downgrade'leri ve 5 para etmez 'next-gen' sürümünü birde marifetmiş gibi free diye diye Twitch yayınında duyurdular ya ne diyim bilmiyorum hatta keşke paralı olsaydı da veya parası neyse verseydikte düzgün, elle tutulur bir next-gen upgrade olsaydı... Bu arada böyle yazıyorum ama oyunu zaten seviyorum sadece oyunu yapan firmanın aşırı derece de şişirilmesi hoş değil ve yine dediğiniz gibi bunca hatayı EA, Ubisoft vs. yapsa yerden, yere vurulurdu ama CDPR yapınca sırf translate'ten fırlamış 'resmi(?)' Türkçe çeviri var diye eleştirmeyeceğimiz anlamına gelmiyor hatta meşhur bir tabir vardır bilirsiniz odun ile kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değil tozunu almaktır bizim ki de bu hesap. |
|
|
Arkadaşlar merhaba seriye tekrar başladim.. Uzun zaman gecti Witcher 1'i sorunsuz bitirip 2'ye gectim. 2.oyunda durmadan masaüstüne atiyor. Save alirkende atiyor alacakkende atiyor.. Oyun oynama konusunda beni yildirmaya başladi ? Bu problemi nasil çözebilirim ? Witcher 2 oynayip sürekli oyundan atmasinin sebebi ne olabilir. Bu durumla karşilaşan bilgi verebilirmi ? Sistem herşeyi karşiliyor , İsinmaya dair asla sorun yok güncellemelerde dahil başka ne olabilir ? |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 4 Aralık 2022; 16:51:9 > |
|
Dedigin gibi , Grafikten kısmadıkca oyundan atiyor.. Bu cok üzücü. Bu oyunu hala neden güncellemezler anlamiyorum. Oysa harika serisi var. |
|
|
|
|
Tlou 2den sonra bir daha hiçbir firma o topa girmez. Bir de Polonya kültürü meselesini de unutmamak lazım. Avrupanın en tutucu halkı. Almanyaya Amerigano Vespucciye falan benzemezler. Adamın aklını alırlar altan. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|