Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (1098. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
25.805
Cevap
199
Favori
1.016.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
58 oy
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

velen ve novigrad'da soru işaretlerine gitmek zevk veriyordu. yol üzeri uğruyordum falan.

ama bu adalarda paso hepsi denizin üzerinde ve hepsi aynı kaçakçı zulası başka da bir şey yok. bende bıraktım artık kara üzerinde denk gelirse gidiyorum soru işaretine onun harici uğraşmıyorum bide zaten dağlık alanlar olduğu için yaldır yaldır koşulmuyor yolları takip etmek gerekiyor sıkıntı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BD13B4B4C -- 4 Mayıs 2020; 9:37:40 >

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    blood wıne a gelince, ayı kedi ves. zırhların hepsini büyük usta seviyesinde yapayım dursun dersen para lâzım olacak. yok bir tane kullandığımı yaparım dersen es geçebilirsin. Tek tük yangörev olanları da var ada üstlerinde. Büyük Ağaçlı bir ada var mesela orada görev var. sahilin birinden görülüyor... başka taaa uzaklarda bir adada birine saldırıyorlar yetişip kurtarırsan oda görev veriyor ves. ama önemli bir görev yok.

birisi 160 lık heybe demiş... oyunda 100kg lük heybe (serikan) en büyük olanı, sonra değişik yereller var yine 100 bazı 110 120 ama 160 lık?
    AMD Ryzen 9 5900X ||| ASUS ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO X570 ||| GSKILL 32GB TRIDENT Z NEO 3600MHz CL16 ||| MSİ RX480 GAMING X 8G ||| Scythe Fuma 2 ||| Samsung 980 Pro ||| ASUS ROG Thor 850W Platinum ||| Cooler Master Silencio 650 Pure ||| Win 10 Pro​
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    bende de öyle oldu son 3. bitirişimde ama o senin dediğin baya bir görev içindeydi... demek ki her kapıya bakmamıştın?
    AMD Ryzen 9 5900X ||| ASUS ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO X570 ||| GSKILL 32GB TRIDENT Z NEO 3600MHz CL16 ||| MSİ RX480 GAMING X 8G ||| Scythe Fuma 2 ||| Samsung 980 Pro ||| ASUS ROG Thor 850W Platinum ||| Cooler Master Silencio 650 Pure ||| Win 10 Pro​
  • oyunun şuan ortalarına geldim galiba skellige adalarında yeni geldim sayılır.

bu oyun bitince çok boşluğa düşeceğim.

resmen the witcher 1-2-3 bütün karantina günlerimi neşelendiren tek şey oldu

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    bir gün herkes witcher serisini tadacaktır

boşluğa düşmek ne kelime oyun dünyasını zirvede bırakıyorum bile diyebilirsin o derece

Aslında bir 4. kez de bunşara dikkat ederek mi gitsem, ki normalde gelişi güzel takılıyordum.

Mesela Dövüş Stiline göre Zırh (ayı güçlü, kedi hafif) giyinmek sonra Karakteri ve gelişimini ona göre Skill ağacında sonra mutajenleri açmak... bu tarafına oyunun biraz az ilgi alaka vermişim.

Mass Effect Andromeda ve Zelda bitince bir 4. Witcher 3 görünüyor gibi... ama daha yeni bitirdim sayılır araya bir DA İnquisition (3.) bitirebilirim.
  • Ölüm marşı zorluğunda oynuyorum. Kedi setiyle iki vuruşta ölmeye başlayınca bende ayı seti dizdim rahat rahat oynuyorum. Mutajenler de açık, toksit seviyesi arttıkça hasarım da artıyor. Hiç zorlanmıyorum İksiriydi, yağıydı derken

• zor seviyede oynayınca, mutasyonlarda ikinci ölüm mü ne var, ölünce bir daha fulluyor, o baya işe yarıyordu...
  • Merhaba arkadaşlar.
    *gvent oyunu ustaları var ise biraz anlatırsa sevinirim.
    *hazine avlarından kayda değer birşeyler çıkıyormu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gwent te destendeki kart sayısı önemli 22 den çok fazla kart ekleme. Mümkünse de en güçlü kartların olsun. Komutan borusu ve yakıcı kartları önemli. Casus kartlarında gücü düşük olanı daha makbul ama gücü yüksek olsada desteye ekle. İlla eli kazanacağım diye kasma. ilk oynadığım da gwente hiç bakmamıştım şuan ng+ oynuyorum resmen gwent batağına düştüm her bulduğumda oynuyorum. gwent görevlerinin çoğunu yaptım şimdi skelige dekiler kaldı.
    Birde baron dan alamadım çünkü öldü.

Witcher setleri harici öyle aman aman birşey yok hazine avlarında. en güçlü gümüş kılıç BaW DLC de geliyor yine en güçlü çelik kılıçta öyle. Tabi DLC ler yoksa bosslar dan düşen kılıçlar gayet yeterli. Ben hep kedi okulu seti giydim. İlk başlarda ne bukursan giy oyunda para çok sıkıntı olduğundan setleri oyun bittikten sonra yapabilmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GarbageCollector -- 5 Mayıs 2020; 23:38:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar oyuna yeni başladım, spoiler falan yerim diye konuyu okumaya biraz çekiniyorum

Yalnız grafikler bana biraz eskimiş geldi, reshade falan diye modlar duydum, söyle güzel sade bi görüntü icin hangi modları yüklememi tavsiye edersiniz?

Ayrıca reklam gibi görünecek biliyorum ama isterseniz özelden veya buraya TookLighting'i gösteren videomu atayım fikir verme amaçlı. Şunu da belirtmekte fayda benim videom bir önceki sürüme ait çünkü; PC şuanda sizlere ömür güncel versiyonu kullanamadan rahmetli oldu :)

Ayrıca HD Reworked Project modu:
    Nexus Mods :: The Witcher 3
    The Witcher 3 HD Reworked Project
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/1021

Ve güncel TookLighting modu:

Ekstra birkaç modu da ekliyeyim hazır Nexus'ta denk gelmişken:
    HD Reworked Monster Project:
    HDMR - HD Monsters Reworked mod
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/3580

Tweaks (oyuna ekstra grafik seçenekleri ekleyen bir mod)
    Tweaks
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/2658

Ayrıca Script hatası verirse oyuna girerken Script Merger kullanmayı ihmal etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasterKing-25 -- 6 Mayıs 2020; 11:47:50 >

• hocam cevabınız için teşekkür ederim. tabi ki istediğiniz şekilde atabilirsiniz videoyu güzel olur dediğiniz modları araştıracağım hemen
  • Rica ederim bahsettiğim videom bu ayrıca bir Discord grubu var benim de üye olduğum birçok W3 mod yapımcısınında olduğu sunucunun ismi Gudmods oraya üye olmanızı tavsiye ederim birçok yayınlanmamış mod var orada bilgisini de vermiş olayım
    RISEyoutube
    One of the BEST video I've ever made! The Witcher 3 Wild Hunt [2019 Graphics Showcase Video]
    https://www.youtube.com/watch?v=IgTw53_f_3U&feature=youtu.be

• GarbageCollector kullanıcısına yanıt
    Hocam o kartı sizin durumunuzda da alabiliyorsunuz diye hatırlıyorum. Bahsettiğiniz kişinin odasına gidin, masasının üstünde olmalı

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.