Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (1099. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
25.805
Cevap
199
Favori
1.016.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
58 oy
Giriş

Hocam herkesi göremiyorsun onun için mod indirdim ben "multi companions" diye bi mod var nexus modda. Yen, ciri, Triss, falan dandelionun mekanında oluyor. Takip ettirip companion olarak kullanabiliyorsun. Bir de Nilfgaard'ın kazanmasına yardımcı olduysan (radovid süikasti görevi) novigrad'da nilfgaard askerlerinin dolaştığı mod var. (O sonda Nilfgaard novigradı ele geçiriyor.)

Orijinalden alıntı: Soap_MacTavish

Hocam herkesi göremiyorsun onun için mod indirdim ben "multi companions" diye bi mod var nexus modda. Yen, ciri, Triss, falan dandelionun mekanında oluyor. Takip ettirip companion olarak kullanabiliyorsun. Bir de Nilfgaard'ın kazanmasına yardımcı olduysan (radovid süikasti görevi) novigrad'da nilfgaard askerlerinin dolaştığı mod var. (O sonda Nilfgaard novigradı ele geçiriyor.)
    O durum beni üzmüştü hocam. Yani o kadar uğraş kimseyi göreme....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden bilmiyorum ama oyunun grafiklerine oynanışına bir türlü alışamıyorum. bi yumuşaklık istiyorum grafiklerde. e3fx reshade, stlm lighting ve reworked project eklentileirni kurdum ama garip geliyor grafikler, acaba tamamen değiştirip grafikleri daha yumuşak hatlı daha izlenebilir hale getiren modlar var mıdır
  • rainmanstern R kullanıcısına yanıt
    Farklı tercihler yapmışsınız ilk ilerlemenize göre.
    En kötü olarak ifade edilen , Ciri'nin öldüğü son ile karşılaşmışsınız. Cadı dediğiniz ladies of the wood un crone larından biri. Ciri ile dövüştüğünüzde hatırlarsanız, biri son anda Vesemir in madalyonunu Ciri'nin boğazından koparıp kaçmayı başarıyordu. Ciri'nin intikamını almış oluyorsunuz.

Birçok yerde farklı yapmış olabilirsiniz. Avallach'ın laboratuvarını dağıtmak yerine Ciri'yi avutmak gibi, babasının huzuruna gidip parayı seçmek gibi, skjall ın mezarına gidelim dediğinde reddetmek gibi, arkadaşlarıyla tanıştırdığında soğuk davranıp kavga ettikten sonra , at çalmayı reddetmek gibi, Vesemir'in ölümünden sonra kartopu oynayıp sakinleştirmek yerine daha korumacı olmak gibi. Yani kısaca Ciri'ye zıt gidecek seçimlerden birini/birkaçını yapmış olabilirsiniz. Son ilerlememde ben de tamamen zıt gitmiştim sırf en kötü sonu görmek için.

• görkemöztürk kullanıcısına yanıt
    Size verebileceğim en önemli tavsiye, asla 3. parti yazılımla mod yüklemeyin. Kurulum açıklamalarını dikkalice okuyup, manual kurulum deneyin mümkün mertebe. Oyunun ana dizininde mods klasörü açıp genelde bunun içine atılması şeklinde kuruluyor modlar. bin ve dlc içine atılan dosyaları da olabiliyor , böyle ek aşamaları. Açıklamasında hepsi belirtilir.

Oyun sürümünüz nedir, indirdiğiniz mod hangisi? Nexus mod manager ı da silin sisteminizden. Oyun dosyalarını doğrulatın. Oyunun kurulu olduğu dizinden mods klasörünü de silin. Oyun sorunsuz açılacaktır.
  • beyler bu özel işaretler nasıl atılıyor yaratıklara tabla seçiyorum bir şey olmuyor, o yetenekler açık olmuyor mu başlangıçta. akgezen mi ne geldi daha başlardayım haşat ediyor beni yarı canını zor alıyorum galiba ben bu oyunu öğrenemeyeceğim
  • Herkes ie merhaba. Blood and wine dlcsinde bir verilen evde yatak odasına av ganimeti yerleştiremiyorum. Envanterinizde buraya yerleştirilecek bir av ganimeti yoktur diyor. Ama bende bir sürü av ganimeti var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Klavyede oynuyorsunuz sanırım. Tab ile seçtikten sonra Q tuşu ile işareti atacaksınız. Her seferinde tab ile radial menuye girmek de bir yerden sonra sıkacaktır , hiç pratik değil. Fare tekeriyle kaydırarak işaretler arasında hızlıca geçiş yapabilirsiniz.

Orijinalden alıntı: bulkane

Oraya yerleştirilecek eşyalar farklı. Bazı görevlerden kazanılabilen kupa, tablo gibi şeyleri kastediyor aslında. Çeviride hata var kafanızın karışması çok normal.
    Anladım teşekkürler. Peki neler? Bir sürü şey topladım hiçbirini kabul etmiyor.

AMD Ryzen 9 5900X ||| ASUS ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO X570 ||| GSKILL 32GB TRIDENT Z NEO 3600MHz CL16 ||| MSİ RX480 GAMING X 8G ||| Scythe Fuma 2 ||| Samsung 980 Pro ||| ASUS ROG Thor 850W Platinum ||| Cooler Master Silencio 650 Pure ||| Win 10 Pro​

• Ciriyi imparatoriçe yapmak için ne yapmak lazım? Anladığım kadarıyla vizimaya götürünce elini tutmamam gerekiyor. Elini tuttum, özgüven aşıladım, kartopu falan oynattim yine efsunger olmayi secti

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulkane

5 temel işaret başta açık oluyor. Zamanla her birinin alternatif olanlarını yetenek puanıyla açıp geliştirip , aktif olması için slota koyup kullanabiliyorsunuz.
    Klavyede oynuyorsunuz sanırım. Tab ile seçtikten sonra Q tuşu ile işareti atacaksınız. Her seferinde tab ile radial menuye girmek de bir yerden sonra sıkacaktır , hiç pratik değil. Fare tekeriyle kaydırarak işaretler arasında hızlıca geçiş yapabilirsiniz.
    cevap için çok teşekkür ederim. tavsiye ettiğiniz bir sıralama var mı yetenekler için? ya da en önemlileri sizce hangileri?

Orijinalden alıntı: Chosen

cevap için çok teşekkür ederim. tavsiye ettiğiniz bir sıralama var mı yetenekler için? ya da en önemlileri sizce hangileri?

Alıntıları Göster
    İşaretleri kısaca şöyle özetleyeyim :

Yrden: Bence diğerlerine kıyasla oyundaki en gereksizi. Belli bir güç çemberi oluşturuyor ve hayaletlere sadece bu çember içinde saldırabiliyorsunuz. Ayrıca diğer canlılar da bu çemberde normalden daha yavaş hareket ediyor. Hayaletler oyunda fazla yer kaplamadığı için aslında çok sık kullanmanız gerekmiyor. Fazla üstünde durmanızı önermem

Axii: Geliştirirseniz diyaloglarda oldukça faydalı, aksiyona bulaşmadan diplomasi ile sorunları çözebiliyorsunuz. Onun dışında Roach korktuğu zaman sizi üstünden atmasın diye de kullanılıyor, bir de canı tam bile olsa düşmana uyguladıktan sonra tek vuruşta indirebiliyorsunuz bazen. Hiç değilse diyaloglu geliştirmesini yapmanızı tavsiye ederim

Aard: Geliştirdikçe düşmanların yere düşmesine sebep oluyor ve yere düşen düşmanlara tek atabiliyorsunuz. Geliştirmenizi tavsiye ederim. Alternatif modunda da tüm çevreyi saran bir saldırı yapıyor, kalabalık düşmanlara karşı son derece etkili

Igni: Oldukça gerekli, çoğu durumda hayat kurtarabiliyor. Ne kadar geliştirirseniz o kadar iyi. Alternatif modunda da basılı tutarak bir süre boyunca durmadan alev atmanızı sağlıyor, onu da öneririm. Ayrıca geliştirdikçe de düşmanlar belli bir süre devamlı alev almaya ve daha çok can kaybetmeye başlıyor

Quen: En etkili işaret diyebilirim. Üstünde durup geliştirecekseniz oyunu en zora alın, hatta o zaman bile öyle çok zorlamayabilir. Alternatif modunda Geralt’ın çevresinde bir güç kalkanı oluşturuyor ve düşmanlar size ve o kalkana saldırdığında sizin canınız artarken düşmanın canı azalıyor. Normalde kalkan aktifken güç barı azalıyor, düşman vurunca da azalıyor ama geliştirirseniz sadece düşman vurduğunda azalıyor bar. Mutlaka geliştirin

@TheNewAtilla

Hocam Ciri'nin efsunger yerine imparatoriçe olması için kendisini Emhyr'e götürmeniz ama size verilen parayı reddetmeniz lazım. Onun dışında efsunger olması için yapmanız gereken seçimlerin birebir aynısını yaparsanız imparatoriçe oluyor

• psycho90 kullanıcısına yanıt

Birebir dediğini yaptım yine efsunger oldu. Acaba radovid’i oldurmedim o yüzden mi imparatoriçe olmadi

• Mübarekler hala oyunu oynamamış ve oynamaya başlayanlar var neden spoiler içine almıyorsunuz bilgileri...?
    AMD Ryzen 9 5900X ||| ASUS ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO X570 ||| GSKILL 32GB TRIDENT Z NEO 3600MHz CL16 ||| MSİ RX480 GAMING X 8G ||| Scythe Fuma 2 ||| Samsung 980 Pro ||| ASUS ROG Thor 850W Platinum ||| Cooler Master Silencio 650 Pure ||| Win 10 Pro​
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNewAtilla

Birebir dediğini yaptım yine efsunger oldu. Acaba radovid’i oldurmedim o yüzden mi imparatoriçe olmadi

Evet hocam onu söylemeyi unutmuşum, Radovid ve Dijkstra'nın ölmüş olması gerekiyor

• psycho90 kullanıcısına yanıt
    Hadi ya tüh. Bir daha baştan oynayacağım yine o zaman. Umarim ng+ save’ini bir daha ng+ yapabiliyoruzdur

• quote:

Orijinalden alıntı: TheNewAtilla

Hadi ya tüh. Bir daha baştan oynayacağım yine o zaman. Umarim ng+ save’ini bir daha ng+ yapabiliyoruzdur
    Maalesef yapamıyorsunuz ama Nexus’ta onunla ilgili bir mod var diye hatırlıyorum, oradan bulup yapabilirsiniz

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.