Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (1089. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
25.623
Cevap
194
Favori
945.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10871088108910901091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar özellikle düşman hud larını daha az görünür şeffaf yapacak bir mod varmıydı yada bunun için genel bir hud moduda olabilir

birde yeni armorlardan oluşan bir mod falan varmı en son çıkan
  • Yeni armorlardan ziyade W2'deki armorları ve bazı oyun içinde giyilebilir olmayan armorları giymemizi sağlayan Shields modu var:

Nexus Mods :: The Witcher 3
    Shields
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/2356

Ayrıca Friendly HUD modu mevcut HUD ile ilgili birçok şeyi keyfimize göre değiştirmeyi sağlayan belki bu işinize yarar:

Friendly HUD
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/365

Son olarak bu modları kurduktan sonra Script Merger kullanmayı unutmayın.

@evohan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• her geçen gün daha iyi modlamalarla daha iyi grafikler elde edilebiliyor, bu oyun hiç eskimeyecek sanırım senelerdir nasılda oynatıyor kendini, şu doğada olmak atımızı sürmek bile yeter ya

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]
    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]
    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 15 Mart 2020; 9:16:56 >

• evohan kullanıcısına yanıt
    Herhalde bir ben bitirdikten sonra( bütün hikaye,yan görev,gizli görev ve kontratları) oyunun cazibesi kalmadı. (Sadece gizli pek çok yer açılmayı bekliyordu)

• Mucizevi bir yapım,efsane.Ps4 te 140 saat geçirdim başında,uykusuz,yemeksiz,insanı acayip bağlıyor,kısa zamanda tekrar oynayacağım ve yaptığım seçimlerin aksini yapacağım bakalım neler olacak,herkese tavsiye ediyorum,iyi oyunlar arkadaşlar.
  • The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 16 Mart 2020; 16:40:2 >

• 41 lwl im ve gwente merak sardim, bütün kartları kazandimi sanırken , R.geralt (15 güç) kartının olmadığını anladim ,gecmis gorevlerde basarisiz bi gwent gorevi varmis ,geriye donuk gorevi de yapamiyorum ,bu durumla karsilasan var mi ? Nasil bi yol izlemem gerekiyor ...

• novigrad gwent oyuncularından birisinden veya o görev bitince veriyor olması lâzım...
    vivaldi (bank) serenitz (genelev) reuven (istihbarat) ya da novigrad dışındaki scoiatel tüccarıyla oynama opsiyonu varsa bir oyna yen...
  • arkadaşlar ng+ da kedi zırhı kasıyorum ancak gelişmiş kedi zırhı için (2. aşama) görevi tamamlamama rağmen gümüş kılıç üretme şeması gözükmüyor. Var mı daha önce başına gelen?

edit: görevde o şema zaten yokmuş kendinizin bulması gerek.

İlk diyagram Oxenfurd Gate in güneyindeki bir evde bulunuyor. Tahta merdivenleri kullanarak ilk kata ulaşın. Diyagramı üst kattaki sandıkta bulacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Broon -- 19 Mart 2020; 12:29:24 >

• Oyunu güzelleştiren efekt ,gold,görev vs modlar ve gwent kartlarına çeşitlilik sağlayacak modlar var mi ? Hangi sitelerde bulabilirim varsa kullanan varmi daha once .

• @Tianshang Nexus Mods isimli site var Witcher 3 olmak üzere birçok oyuna dair modlar mevcut:
    Mods :: The Witcher 3
    https://www.nexusmods.com/witcher3

• Eyv.saolasin

• Tianshang kullanıcısına yanıt
    O kartı djikstra ile işş Birliği yapınca görev çıkıyor ayakkabıcı taler çok ağzı bozuk o görev ise triss in görevi bitince rıhtımda teklif ediliyor.

• Broon kullanıcısına yanıt
    Hocam, ben onları İnternet üzerinden bakarak buldum. Eğer vaktiniz varsa tüccarları gezerken denk gelebilir.

• Şu oyunu oynamaktan yoruldum ama oynama isteği duyduğum beni tatmin edebilen tek oyun da bu oyun. Oyun oynamayı çok sevmem ama buna bayılıyorum. Tekrar başlayasım var. Özledim yav.

Vazgeçemiyorum...
  • Oyun yeni bitirdim temiz bi 90 saat devirdim. İşin garip yanı oyunun dlc'leri ana oyundan daha güzel. :)
  • evohan kullanıcısına yanıt
    Şahane görüntüler hocam. Hangi modlar kurulu denemek isterim.

• The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

• Bir mod ne kadar iyi olursa olsun, ekrana baktığımda görseller sanki kağıtmış da monitöre yapıştırılmışlarmış gibi görünmesine engel olamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 10871088108910901091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.