Bildirim
The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (1080. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Evet bütün ekran görüntülerimde ışıklandırma modu mevcut bazılarında sadece ekstra olarak Reshade yüklemiştim fakat sondan dördüncüsünde sanırım sadece WLM ışıklandırma modu mevcut ama hangi versiyonu onu bilemiyorum diğerlerinde bazılarında New Real Lighting BETA, Immersive Lighting, TookLighting, Lighting Deluxe vs. vardı tabii hepsini aynı anda kullanmıyorum bildiğiniz gibi öyle olmuyor :) ayrıca beğenmenize sevindim -
Code içindeki bu hataları alıyorum. Hangi modlardan kaynaklı olduğunu anladım ama çözemedim. Error [content0]game\gui\main_menu\ingamemenu\igmoptions.ws(30): I dont know any 'IGMActionType_Button'
Error [mode3hud]local\menuconfig.ws(58): 'e3mc' is not a member of 'handle:CR4Game'
Error [mode3hud]local\menuconfig.ws(59): 'e3mc' is not a member of 'handle:CR4Game'
Error [modimmersivemotion]game\player\movement\locomotiondirectcontroller.ws(913): 'sprintSpeed' is not a member of '&handle:CR4Player'
Error [modimmersivemotion]game\player\movement\locomotiondirectcontroller.ws(920): 'runningLanding' is not a member of '&handle:CR4Player'
Error [modimmersivemotion]game\player\movement\locomotiondirectcontroller.ws(922): 'runningLanding' is not a member of '&handle:CR4Player'
Error [modimmersivemotion]game\player\movement\locomotiondirectcontroller.ws(1109): Could not find function 'EnableRunningLanding'
Error [modimmersivemotion]game\player\movement\locomotiondirectcontroller.ws(1111): Could not find function 'EnableRunningLanding'
Error [modimmersivemotion]game\player\movement\locomotiondirectcontroller.ws(1115): Could not find function 'StartSlow'
Error [modimmersivecam]game\gameplay\damage\damagemanagerprocessor.ws(41): 'ic' is not a member of 'handle:CR4Player'
Error [modimmersivecam]immersivecamconfig.ws(630): 'ic' is not a member of 'handle:CR4Player'
Error [modimmersivecam]immersivecamconfig.ws(631): 'ic' is not a member of 'handle:CR4Player'
Error [modimmersivecam]immersivecamconfig.ws(421): Could not find function 'ResetHBCam'
Error [modimmersivecam]immersivecamconfig.ws(423): Could not find function 'ResetComCam'
Error [modimmersivecam]immersivecamconfig.ws(425): Could not find function 'ResetExpCam'
Error [modimmersivecam]immersivecamconfig.ws(431): Could not find function 'SetHBCam'
Error [modimmersivecam]immersivecamconfig.ws(433): Could not find function 'SetComCam'
Error [modimmersivecam]immersivecamconfig.ws(435): Could not find function 'SetExpCam'
Error [modimmersivecam]immersivecamconfig.ws(450): Could not find function 'IsSlowMoActive'
Error [modimmersivecam]immersivecamconfig.ws(455): Could not find function 'SetSlowMoActive'
Error [modimmersivecam]immersivecamconfig.ws(461): Could not find function 'SetSlowMoActive'
Error [modimmersivecam]immersivecamconfig.ws(477): Could not find function 'IsSlowMoActive'
Error [modimmersivecam]immersivecamconfig.ws(482): Could not find function 'SetSlowMoActive'
Error [modimmersivecam]immersivecamconfig.ws(496): Could not find function 'SetSlowMoActive'
Error [modimmersivecam]immersivecamconfig.ws(504): Could not find function 'SetSlowMoActive'
Error [mode3hud]game\gui\menus\commonmenu.ws(2016): Could not find function 'GetDeathOrCommon'
Error [mode3hud]game\gui\menus\commonmenu.ws(2018): Could not find function 'GetDeathOrCommon'
Error [mode3hud]game\gui\menus\commonmenu.ws(2019): Could not find function 'GetDeathOrCommon'
Error [mod0000_mergedfiles]game\gui\main_menu\commoningamemenu.ws(55): 'ic' is not a member of 'handle:CR4Player'
Error [mode3hud]game\gui\menus\deathscreenmenu.ws(73): Could not find function 'GetDeathOrCommon'
Error [mode3hud]game\gui\menus\deathscreenmenu.ws(390): Could not find function 'GetDeathOrCommon'
Error [modimmersivecam]game\player\states\vehicles\horseriding.ws(281): Could not find function 'IncreaseHBOffset'
Error [modimmersivecam]game\player\states\vehicles\horseriding.ws(282): Could not find function 'DecreaseHBOffset'
Error [modimmersivecam]game\player\states\vehicles\horseriding.ws(283): Could not find function 'IncreaseHBDepth'
Error [modimmersivecam]game\player\states\vehicles\horseriding.ws(284): Could not find function 'DecreaseHBDepth'
-
Bu modlar aslında uyumlu. Script merger, çakışmaların hemen hepsini otomatik çözüyor.
Oyunun kendi sürümündeki script yapısından kaynaklı bir hata gibi geldi bana.
Şu community patch - base i mutlaka kullanın. Olmazsa olmaz bir scriptler bütününden oluşan dosya. Mod değil, orijinal ama düzeltilmiş scriptleri içerir.Nexus Mods :: The Witcher 3
Community Patch - Basehttps://www.nexusmods.com/witcher3/mods/3652?tab=files
Main file ı kurmanız yeterli. Bir content bir de mods içine atılan dosyaları var ona dikkat edin zaten basit.
Bunu kurduktan sonra immersive cam + immersive motion ı silin. Script merger i çalıştırın, soruya Evet diyin programı kapatın. Sildiğiniz 2 modu tekrar kurup programı tekrar açın. Sol üstte gördüğünüz script çakışmalarını seçip tekrar birleştirin. Bu sefer olması lazım. E3 hud & immersive cam in kurulum adımlarına dikkat edin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 26 Ocak 2020; 2:1:33 >
-
Arkadaşlar bu oyunu severek oynuyorum ama lvl olayıyla ilgili sıkıntılarım var!
Bitiremediğim bir görev olunca gidip bikaç lvl yükselip gelip o görevi kolayca yapmak şevkimi kırıyor ya da benzer şekilde bir dünya görev var ama hızlıca lvl yükseldiğimiz için düşük lvl olarak kalan görevleri yapmak gelmiyor içimden. Hem çok kolay oluyor hemde verdiği ödüller çok basitleşiyor levelıma göre.
Bana önerebileceğiniz birşey var mı arkadaşlar -
En zorda oyna
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Oynanış ayarlarında "düşman ölçeklendirme" diye bir seçenek var. Düşük levelda kalan görev & düşmanlar için çok kullanışlı bir ayar. Karşınıza gelen düşmanlar asla sizin levelınızdan düşük olmuyor bu sayede. Hem en zorda (ölüm marşı) hem de bu seçeneği açık olarak oynamanızı öneririm. Not: Düşman ölçeklendirme ayarı bazı bosslarda saçma hasar modeline sahip bir dengesizliğe yol açtığı için (Djinn gibi) bu durumlarda bu ayarı kapatmanız iyi olur. Boss u geçtikten sonra tekrar açabilirsiniz.
Diğer önerim de görevin istediği level ile karakter levelı arasındaki fark 5ten fazla olmamalı iki yönde de. + - 5 yani. Bu sayede tam XP alırsınız. Aradaki fark 6 ve daha fazla olursa o zaman düşük XP alıyorsunuz. Elbette karakterinizi geliştireceksiniz ama level farkının çok açılmamasına da dikkat etmeniz gerekiyor. İlla ki kıyıda köşede düşük levelda yapılmamış görevler kalabiliyor. Onda da dediğim gibi düşman ölçeklendirme sayesinde en azından denk levelda düşmanla kapışırsınız. Düşük XPden kaçış yok. Bunun için modlar var ama ben pek sıcak bakmıyorum.
Oyunun başı hariç level & xp kasmak zor değil bence.
-
sorun da o waiting for to k3diff close diyor k3diff diye bir şey açılıyor ama kapatmya çalıştığımda merge result hasnt been saved diyor save quit deyince de hata veriyor olmuyor.
Edit modları tek tek denedim. E3 Hud sorunlu. Mod sayfasına baktım nerdeyse herkes benimle aynı ya da benzer hataları almış. Script mergerle bile hallolmadı ondaki hatalar öyle diyeyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 26 Ocak 2020; 11:54:34 > -
Arkadaşım ona bir çare yok maalesef. Oyunu çok severim ama şu güzelim oyunun en kötü 2 yanı var birincisi şu lvl sistemi ikincisi ise ölüm marşı zorluk derecesinde dahiquote:
Orijinalden alıntı: Lazzow
Arkadaşlar bu oyunu severek oynuyorum ama lvl olayıyla ilgili sıkıntılarım var!
Bitiremediğim bir görev olunca gidip bikaç lvl yükselip gelip o görevi kolayca yapmak şevkimi kırıyor ya da benzer şekilde bir dünya görev var ama hızlıca lvl yükseldiğimiz için düşük lvl olarak kalan görevleri yapmak gelmiyor içimden. Hem çok kolay oluyor hemde verdiği ödüller çok basitleşiyor levelıma göre.
Bana önerebileceğiniz birşey var mı arkadaşlar
hiç zor olmayışı. O yüzden mekanlara olaylara bırak kendini oyna gitsin.
-
Cevap yazdıklarında var, görevleri seviyesine göre hâletmek. Skelige görevi geldiğinde senin Level müsaitse ama sen daha novigrad'da devam eder hertürlü levelüstü görevler yaparak level kasarsan bir zaman sonra tabii ki de görevler level altı ve basit olur.
oyunun görev çizgisi belli zaten, anagörevler level tutunca hemen yapılacak sonra o levelde olan yan görevler vesayre...
Birçoğu 'bütün' görevleri topluyor alıyor sonra sırasıyla hâlediyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amd radeon 520 2 gb
İntel core i3-7020u 2.30 ghz
4 gb ram
Sistemim böyle, Witcher 3'ü düşük ayarlarda 1280x720 çözünürlükte 30 fps oynama ihtimalim var mı? Witcher 2'yi bu ayarlarla yaklaşık 30 fps civarı oynadığım için bu oyunu oynayamam gibime geliyor ama. -
patates grafik moduyla anca. O şekilde de oynayacağına hiç oynama. 30'u bırak 15 bile alman nerdeyse imkansız. İlerde inş güzel bir pc'in olunca içinde kalan oyunları doya doya oynarsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 26 Ocak 2020; 15:59:54 > -
Hayır E3hud sorunlu değil. Ben onun üzerine yeri geldi 100 farklı mod da kurup oynadım. Hâlâ oynuyorum.
Belli ki sizin script merge işleminde bir sorun olmuş. Bahsettiğiniz hatada, conflictleri çözmeden çıkmaya çalıştığınızı gösteriyor.
Mod listenizden bir de script merger açık hâlde ikisinden de SS alıp paylaşın isterseniz. Neler kurulu neler merge edilmiş bir görelim. Ayrıca kesinlikle mod manager ya da vortex yazılımlarıyla mod kurmayın. Manuel kurulum en sağlıklısıdır her zaman.
Script merger için unofficial patch diye bir yama daha yayınlanmıştı. Mevcut olanın üzerine dosyalar kopyalanıyor basit bir işlem. Kurmadıysanız bunu da bir deneyin.Nexus Mods :: The Witcher 3
Script Merger Unofficial Patchhttps://www.nexusmods.com/witcher3/mods/3395
Kullandığınız modlardan birinin/birkaçının E3hud ile uyumsuz olma ihtimali de var. Sonuçta çok kapsamlı bir mod, benzer dosyaları editleyen modlarla uyumlu olmuyor genelde. Bazen de script merger ın oto çözemediği script çakışmalarında manual merging işlemini yapmak gerekiyor. Bunu öğrenmesi daha zor. Kendim deneme-yanılma ile öğrenmiştim, iki modun da scriptlerindeki gerekli satırları alt alta kopyalama yöntemiyle.
E3hud , çok güzel bir mod. Bundan mahrum kalmayın diye bunları önermek istedim.
Bir de dosyalar kısmında "unification patch compatible scripts 1.2" isimli bir ek daha paylaşmışlar. Bende buna gerek kalmadan sorunsuz çalşıyor mod ama size faydası olabilir.
-
Aslında bir videodan nasıl yapılacağını görüp ona göre baka baka yapmıştım ama bu sefer content0/bilmemne bilmemne hataları gelmişti 3-4 tane. O hatalardan farklı olarak. Tekrar deneyecem e3 hudu
Error [content0]game\gui\main_menu\ingamemenu\igmoptions.ws(30): I dont know any 'IGMActionType_Button'
Error [content0]game\gui\commonmainmenubase.ws(73): Could not find function 'GetChosenMainMenuType'
Error [content0]game\gui\main_menu\maincreditsmenu.ws(397): Could not find function 'GetChosenMainMenuType'
Warning [content0]engine\environment.ws(30): Global native function 'EnableDebugOverlayFilter' was not exported from C++ code.
Warning [content0]engine\environment.ws(32): Global native function 'EnableDebugPostProcess' was not exported from C++ code.
Warning [content0]engine\showflags.ws(11): Global native function 'DebugSetEShowFlag' was not exported from C++ code.
aldığım hata bu script mergerda immersive motion ile çakıştığını söylüyor. Nofall damage ile de no rolling stairs çakışıyormuş. İşin komiği Script mergeri kullandıktan sonra gene bu hataları aldım. O nification patch compatible scripts 1.2'yi kullandığımda da oyun hiç açılmıyor. Şöyle ki görev yöneticisinde bile ayrıntılardan bakınca witcher3.exe var işlemler sekmesinde witcher 3 yok.
Edit: Mod limit fixi çalıştırmayı unutmuşum en son paragraftaki o durum ondan kaynaklıymış. Şimdi oyuna girdi. Sıkıntı gönüllü yamada bazı tr karakterlerde sorun var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 26 Ocak 2020; 20:1:14 >
-
GoG Newslatter aboneliğine Witcher 1 EE + Gwent Kartpaketi veriyor...
(Gwent daha önce kurulu olması lâzım ki oda bedava zaten.)
-
Oyunu hiç oynamadım linç etmeyin ama bu aralar başlamayı düşünüyorum serinin eski oyunlarını oynamam şart mı 3'ü oynamam için
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X