Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (1029. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25.623
Cevap
194
Favori
945.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10271028102910301031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla hocam 50 saat ana senaryo 30 saatte dlcler desek hatta dlcleri 40 yapalım etti 90 yan görevler soru işaretleri kontratlar hazine avlarida bi 30 saat tutsa 120 saat yapar hocam ama skellige bolgesindeki soru işaretleri çok fazla ve çok ugrastiriyor düz 150 saatte oyunda bitirilmedik birsey kalmaz diye düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OptimizedSettings

Valla hocam 50 saat ana senaryo 30 saatte dlcler desek hatta dlcleri 40 yapalım etti 90 yan görevler soru işaretleri kontratlar hazine avlarida bi 30 saat tutsa 120 saat yapar hocam ama skellige bolgesindeki soru işaretleri çok fazla ve çok ugrastiriyor düz 150 saatte oyunda bitirilmedik birsey kalmaz diye düşünüyorum
    150 saat baya uzun hocam 1 aya biter heralde
  • dimontales kullanıcısına yanıt
    Hızlı seyahatleri kullanirsaniz belki bu süre daha da kisalabilir

• quote:

3 farklı ana son var galiba hocam bende ikisini yaptım son 1 kaldı belki onu da yaparim birgün ama bir daha witcher baslarmiyim bilmiyorum şimdi haritayı sifirlayip hos dlcsine geçeceğim

Yuzde yüz tamamlamayı düşünüyorum
    Aynen öyle ben 1 tanesini hiç yapmamıştım o yüzden tekrar başa sardım sırf onu yapmak için.

Orjinal olarak ilk kez bitiriyorum steam üzerinden ve full başarım olarak bitirmeyi hedefliyorum.

Bu arada başarım demişken ''Even Odds'' adlı başarımı gözümden kaçırdığım için Toussaint hariç tüm kontratları aldım ve yeni kontrat yok. Bu başarımı kazanmak için 2 kontratı hiç bir yetenek büyü vs. kullanmadan tamamlamak gerekiyor. Bu başarımı Toussaint'den aldığımız kontrat ile tamamlayabiliyor muyuz ?

• nTaG kullanıcısına yanıt
    Bunun cevabını bende merak ediyorum belki bulkan hocamız biliyordur

• quote:

Bunun cevabını bende merak ediyorum belki bulkan hocamız biliyordur
    Eğer bilmiyorsa da öğrenmeme az kaldı
  • nTaG kullanıcısına yanıt
    Hocam söylediğiniz başarımla ilgili hiçbir bilgim yok. Zira hiç başarım odaklı oynamadım pek de sevmem achievement ve trophy işlerini.

Bilgi olmadan fikir sabihi olunmaz ama mantıken başarımla ilgili yazdığınızı okuyunca, sorunuzun cevabı evet olmalı. Çünkü 2 kontrat diyor, ana oyun ya da felanca ek paketteki kontrat vb demiyor. Hepsi dahil olarak düşünebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulkane

Hocam söylediğiniz başarımla ilgili hiçbir bilgim yok. Zira hiç başarım odaklı oynamadım pek de sevmem achievement ve trophy işlerini.

Bilgi olmadan fikir sabihi olunmaz ama mantıken başarımla ilgili yazdığınızı okuyunca, sorunuzun cevabı evet olmalı. Çünkü 2 kontrat diyor, ana oyun ya da felanca ek paketteki kontrat vb demiyor. Hepsi dahil olarak düşünebilirsiniz.
    Normalde ben de pek kasmam o tür şeylere ama artık fantezi aradığım için elimde de orjinal oyun varken full achievement yapıp zirvede bırakayım istiyorum.

Evet genel bir başarı ama bu başarım varken BaW DLC'si yoktu. Sonraki updatelerde ona uyarladılar ise ne ala, ama unuttularsa eski savelerden kontrat tamamlanmamış bir tane bulmam gerekicek

• Triss ve Yennefer ile olan randevuna kaliteli şarap getir diyor. Gidiyorum alıyorum bir tüccardan değişen bir şey olmuyor. Acaba oyun buga mı girdi? Bilen birisi yardımcı olursa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne oyundu be

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben geçen hafta aldım GOTY 1 haftada ev-iş yapa yapa bitirdim oyunu. Şimdi dlc'ler kaldı onlarıda bitircem inş
    Şimdi sormak istediklerim var

Avallac'h'ın bunca zaman bu şekilde yalan söylediğini neden ciri anlamadı veya anlamamazlıktan geldi?
    Nette okuduklarımla iyi sonla bitirdik , son kalan cadıyı sonradan mı öldüreceğim?
    Triss yenn gibilerini tekrar görme veya beraber quest yapma şansı var mı?

Dlc'lerden önce keşfedilmemiş yerler ve kontratları mı yapmak daha sağlıklı yoksa yardırayım mı? 33 lvl'im şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Louis Van Gaal

Ben geçen hafta aldım GOTY 1 haftada ev-iş yapa yapa bitirdim oyunu. Şimdi dlc'ler kaldı onlarıda bitircem inş

Avallac'h'ın bunca zaman bu şekilde yalan söylediğini neden ciri anlamadı veya anlamamazlıktan geldi?
    Nette okuduklarımla iyi sonla bitirdik , son kalan cadıyı sonradan mı öldüreceğim?

Dlc'lerden önce keşfedilmemiş yerler ve kontratları mı yapmak daha sağlıklı yoksa yardırayım mı? 33 lvl'im şuan
    Oyunun hikayesi ile alakalı bilgi vermeyi pek sevmem ama tavsiyem dlc ye başlamadan önce ana haritayı tam anlamı ile keşfetmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreDFace

Oyunun hikayesi ile alakalı bilgi vermeyi pek sevmem ama tavsiyem dlc ye başlamadan önce ana haritayı tam anlamı ile keşfetmen.

Alıntıları Göster
    Spoiler'den vs çekiniyorsan pm atabilirsin ,

bunun dışında dediğin kafamdakini yansıtıyor. Tam hikayeyi yapıp yan- kontratları yapıp dlc geçeyim diyorum
  • quote:

Ben geçen hafta aldım GOTY 1 haftada ev-iş yapa yapa bitirdim oyunu. Şimdi dlc'ler kaldı onlarıda bitircem inş

Hearts of stone dlcsini oynarken bir yandan da haritayı süpür blood and wine da çok fazla paraya ihtiyacın olacak
    O ikisinin pek olayı kalmadı artık yeni karakterler de iyi

o cadıyı kötü sonla bitirirsen görüyorsun yoksa görmüyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Elric.

quote:

Hearts of stone dlcsini oynarken bir yandan da haritayı süpür blood and wine da çok fazla paraya ihtiyacın olacak
    O ikisinin pek olayı kalmadı artık yeni karakterler de iyi

o cadıyı kötü sonla bitirirsen görüyorsun yoksa görmüyorsun

Alıntıları Göster
    Sen beni mi stalkliyon her konuda varsın

OK akşam eve gideyim 1 hafta daha no social life devam edecez anlaşıldı

• quote:

Spoiler'den vs çekiniyorsan pm atabilirsin ,

bunun dışında dediğin kafamdakini yansıtıyor. Tam hikayeyi yapıp yan- kontratları yapıp dlc geçeyim diyorum

Alıntıları Göster
    Birde haritanın alakasız yerlerinden sağlam kıyafetler filanda oluyor.Beklemediğin bir anda bir yaratıkla mücadele edip sonunda ilginç öğeler kazanabiliyorsun.

Hakikaten deniz derya bir oyun saygı duymak lazım.
  • quote:

Sen beni mi stalkliyon her konuda varsın

OK akşam eve gideyim 1 hafta daha no social life devam edecez anlaşıldı

Hep şu konuda birine yardım etmeye çalışırdım ve hep geç kalırdım

Hayalim gerçekleşsin diye yazdım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreDFace

Birde haritanın alakasız yerlerinden sağlam kıyafetler filanda oluyor.Beklemediğin bir anda bir yaratıkla mücadele edip sonunda ilginç öğeler kazanabiliyorsun.

Hakikaten deniz derya bir oyun saygı duymak lazım.

Alıntıları Göster
    24 lvlken bu soru işaretlerinden birine gittim haritanın ücra köşesinde.

Bi mağaraya girdim golemmiş , dur dedim yanından geçeyim mağarada ilerleyeyim. Hani vurdu demiyorum sadece üfledi öldüm.

Şimdi tekrar korkuyorum aslında oyunu bitirdik ama şu mağaralara vs girince tekrar başımıza bela almayalım diye.

O yüzden kontrat ve ikincilleri yapacağım biraz daha güçlenene kadar ardından dlcler ile birlikte ?'lerini keşfedeceğim.

Benim bu zamana kadar oynadığım en güzel oyun. Yalnız dövüş mekanikleri bi yerden sonra sıkmaya başlıyor maalesef. Keşke sürekli yenilenebilen bir olsaydı

• quote:

24 lvlken bu soru işaretlerinden birine gittim haritanın ücra köşesinde.

Bi mağaraya girdim golemmiş , dur dedim yanından geçeyim mağarada ilerleyeyim. Hani vurdu demiyorum sadece üfledi öldüm.

Şimdi tekrar korkuyorum aslında oyunu bitirdik ama şu mağaralara vs girince tekrar başımıza bela almayalım diye.

O yüzden kontrat ve ikincilleri yapacağım biraz daha güçlenene kadar ardından dlcler ile birlikte ?'lerini keşfedeceğim.

Benim bu zamana kadar oynadığım en güzel oyun. Yalnız dövüş mekanikleri bi yerden sonra sıkmaya başlıyor maalesef. Keşke sürekli yenilenebilen bir olsaydı

Alıntıları Göster
    Evet bir süre sonra mekanikler sıkabiliyor ama modlarla bu açığı kapatabilirsin.

• Witcher 3 Hearts of Stone DLC sini bitirdim ancak
    müzayede evindeki yaşlı kadından aldığım zırh şemaları şu anda kullandığım usta yapım kedi zırhını geliştirmedi? Zırhçıya gidip yeni zırh yaptırmak istediğimde de çıkmıyor... Sorun nerede olabilir?

Steam den arkadaş Youtube linkini attı, seviyenin 40 olması gerekli olduğundan kırmızı görünüyormuş dikkat etmemişim sorun çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renegade Havoc -- 23 Ekim 2018; 20:6:38 >
  • 
Sayfa: önceki 10271028102910301031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.