Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (1028. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
12 Misafir (6 Mobil) - 6 Masaüstü6 Mobil
5 sn
25.658
Cevap
195
Favori
960.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10261027102810291030
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: first9

lenovo z510 laptobum var. gta 5 oynanabiliyor, çok yüksek fps olmasa da. oyunu almayı düşünüyorum da sizce akıcı bir şekilde oynanır mı? olmazsa iade edebilirim tabi ama şu an bulunduğum konumda sınırsız internet yok o yüzden boşa +30 gb harcamayayım dedim.
    30 fps ve 1366x768 rahatsız etmiyorsa o civarlarda oynanır medium ayarlarda.
  • Geralt ilk kez Vizima'ya gittiğinde alay komutanı tarafından tıraş esnasında sorgu yapılıyor ama ben de 2. oyuna dair hiçbir şey sormadı ve çok kısa sürdü? Oyuna başlarken 2. oyun kaydını yüklemeyi yapmadığım halde böyle oldu. Bug mı bu?
  • Renegade Havoc R kullanıcısına yanıt
    Kendiniz söylemişsiniz 2. oyun kaydı aktarmadım diye. Traş olurken biraz uzun süren diyaloglar (witcher 2de olan hadiselerle ilgili sorular), yalnızca witcher 2 kaydı aktarırsanız ya da oyuna başlarken witcher 2 seçimlerini simule et seçeneğini seçerseniz çıkıyor.

Yani bug değil, olması gereken bir durumu yaşıyorsunuz.
  • Geralt ve 7 kediler

Imgur
    Geralt & 7 cats
    https://imgur.com/a/0LUtK8v

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 24 Eylül 2018; 14:15:44 >

• Teşekkürler.
  • ya arkadaş yeni başladım oyuna da. niye öldükten sonra 2 dk yükleme sürüyor?

ayar oldum, oyundan soğudum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bcan402 kullanıcısına yanıt
    oyunun yükleme ekranından muzdaripsen mutlaka ssd al. bende ssd var ve yükleme ekranları öldükten sonra 10 saniye anca sürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_demirci_53

oyunun yükleme ekranından muzdaripsen mutlaka ssd al. bende ssd var ve yükleme ekranları öldükten sonra 10 saniye anca sürüyor.
    PlayStation 4

• bcan402 kullanıcısına yanıt
    ama hocam burası pc konusu
    ps4'de zamanında bu oyunla ilgili ssd denemesi yapmışlar çok fazla fark etmemiş.
  • s_demirci_53 kullanıcısına yanıt
    aa pardon mobilde direkt Google'dan aratınca buraya geldim.

sss takılıyormuş ama 1 oyun için de uğraşamam o kadar

mecbur idare edecez :)

• Bu oyun için çoook geç kalmışım.

• Arkadaşlar kırmızı ile işaretlediğim yerde ekran görüntüsünde de görebileceğiniz gibi zaman zaman garip renk değişimleri oluyor. Genelde hep o bölgede ve kareler şeklinde oluyor. Daha önce bu sorunu yaşayan oldu mu? Aldığım FPS'te ya da oyunun çalışmasında hiçbir problem yok. Sadece o bölgede saniyelik olarak gidip gelen kareler sinirimi bozuyor.

Edit: Grafik ayarlarını "Yüksek"ten "Ultra"ya alıp GeForce Experience ile optimize edince sorun çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreus -- 9 Ekim 2018; 23:53:11 >

• arkadaşlar merhabalar ben oyunu üçüncü kez bitirdim geçen iki sefer bitirişimde ciri hayatta kalıyordu ve witcher oluyordu ancak şimdi öldü eski kayıtlardan tekrar oynayacağım witcher olması için hangi cevapları veriyorduk kesin bir dille emir verdim gitmemesi için ve gitti şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurcel

Öncelikle herkese merhaba, Bu efsane oyunu steam'den 1 yıl önce almıştım. Şimdi oynamak nasip oldu. Fakat şöyle bir sıkıntım var. Çevre grafikleri mükemmel görünüyorken sadece karakterlerin dokularında sıkıntı var. Şişme bebek gibi duruyorlar. Grafik ayarlarından ne yaptıysam düzeltemedim. Ekran Kartının son sürücüsü yüklü. FPS'te sıkıntı yok yağ gibi akıyor ama o grafikten dolayı oyunu böyle oynamak istemiyorum. Sistemimi aşağıya yazıyorum. Arkadaşlar lütfen yardımınızı rica ediyorum.

İşlemci: AMD Phenom II X6 1090T 3.20 GHZ
    Ram: 14 GB
    Ekran Kartı: 4 GB Sapphire Radeon R9 380
    İşletim Sistemi: Windows 10 Pro

Merhaba Arkadaşlar,

Bu durumun çözümü yok. Şöyle ki 42 GB olan oyunu silip tekrar indirmek zorunda kaldım. Bu sefer sorunsuz bir şekilde çalıştı. Herhalde oyunu sunucudan indirirken bir yada daha fazla dosyayı indiremedi diye düşünüyorum.

Bilginiz olsun.

• Witcher 3 enchanted edition gibi bir mod var iyi pc im olsa tekrardan oynayabilirim bu modla merak edenler ytb dan bakabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: OptimizedSettings

arkadaşlar merhabalar ben oyunu üçüncü kez bitirdim geçen iki sefer bitirişimde ciri hayatta kalıyordu ve witcher oluyordu ancak şimdi öldü eski kayıtlardan tekrar oynayacağım witcher olması için hangi cevapları veriyorduk kesin bir dille emir verdim gitmemesi için ve gitti şimdiden teşekkürler
    Dostum Ciri'yi bulduktan sonra önemli karar eşikleri var. Çoğunlukla onu destekleyen cevapları vermen lazım;

1-Kaer Morhen'de savaştan sonra Avallac'h Ciri ile yeteneğini çalıştığı kısım var. Orada Ciri'yi rahatlamk için kartopu savaşı yap.
    2-İmlerith'i öldürdükten sonra imparatora götürmeyebilirsin, eğer götürürsen de kesinlikle parayı kabul etme.
    3-Ciri'yle beraber onun dostlarını ziyaret et.
    4-Biberiye ve Kekik'de yukarı çıkarken Ciri önünü kesip Sahirelerin onunla konuşmak istediğini söylediği yer var. Ya ona destek verip kendi girmesini iste veya onunla birlikte gir.
    5-Avallac'h'ın laboratuvarında Ciri ile beraber etrafı dağıt.
    6-Skjall'ın mezarına Ciri ile birlikte git.

ve kulede ona emir verme, iyi şanslar dileyip gönder. O sırada Ciri Ayaz'a düştükten sonra seninle geçirdği zamanların skitini gösteriyo. Orada geri dönüp dönmeyeceği anlaşılıyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nTaG -- 14 Ekim 2018; 16:27:38 >

• Neyse bu seferlikte böyle bitsin oyun dördüncü kez baslarsam o şekil cevap veririm :)

• quote:

Neyse bu seferlikte böyle bitsin oyun dördüncü kez baslarsam o şekil cevap veririm :)
    3 kez tabiri caizse mutlu son şeklinde bitirdim ama bu sefer imparatoriçe yapmak istiyordum. Sırf yine kurtardım ama imparatoriçe olmadı diye ''Sisler Adası'' manuel kayıtına dönüp tekrar bitireceğim. Bu da böyle bi manyaklık
  • nTaG kullanıcısına yanıt
    3 farklı ana son var galiba hocam bende ikisini yaptım son 1 kaldı belki onu da yaparim birgün ama bir daha witcher baslarmiyim bilmiyorum şimdi haritayı sifirlayip hos dlcsine geçeceğim

Yuzde yüz tamamlamayı düşünüyorum

• quote:

3 farklı ana son var galiba hocam bende ikisini yaptım son 1 kaldı belki onu da yaparim birgün ama bir daha witcher baslarmiyim bilmiyorum şimdi haritayı sifirlayip hos dlcsine geçeceğim

Yuzde yüz tamamlamayı düşünüyorum
    %100 tamamlamak ortalam kaç saat sürer hocam?
  • 
Sayfa: önceki 10261027102810291030
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.