Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (1012. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (7 Mobil) - 2 Masaüstü7 Mobil
5 sn
25.664
Cevap
195
Favori
980.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10101011101210131014
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    saolasın eyvallah.

Orijinalden alıntı: Ak Kurt

Öyleyse iyi...şu inanılmaz benziyo yalnız...

Alıntıları Göster
    Ben cok benzetemedim yav

Adamin genetiği baya özel ona benzeyecek birini kolay kolay bulamazlar ayni hitmandeki gibi buyuk bir rezillik olabilir

Boyle olacaksa umarim filmi de dizisi de olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne yaptıysam bi türlü ısınamadım oyuna. Sanırım bu tarz oyunlar bana gore değil. Sıkılıyorum hemen...
    WoW--- N3v3N#2167 Sylvanas-Alliance
  • Kutulu GOTY versiyonda, Genişleme paketlerinin keyleri ayrı mı? Yoksa tek key ile mi aktif ediyoruz? Ön sipariş versiyon var bende gog, baktım kutulu GOTY'lar da ucuzlamış, ondan alacağım da ana oyun yalan olmasın, ayrı hesap açarım gerekirse :D

Orijinalden alıntı: hamza5806

Ben cok benzetemedim yav

Adamin genetiği baya özel ona benzeyecek birini kolay kolay bulamazlar ayni hitmandeki gibi buyuk bir rezillik olabilir

Boyle olacaksa umarim filmi de dizisi de olmaz

Alıntıları Göster
    Hocam neresini benzetemedin...yüz hatları eğer fotoda oynama yoksa birebir eşleşiyor nerdeyse...Geraltın burnunun dudağının kaşının ve çenesinin bittiği yerde elemanınkiler başlıyor...tabi karakter olarak yansıtır mı bilemem...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Ak Kurt

Hocam neresini benzetemedin...yüz hatları eğer fotoda oynama yoksa birebir eşleşiyor nerdeyse...Geraltın burnunun dudağının kaşının ve çenesinin bittiği yerde elemanınkiler başlıyor...tabi karakter olarak yansıtır mı bilemem...

Alıntıları Göster
    Hocam adamin elmacik kemigine yanaklarına falan bak az biraz benzettim ben

• Arkadaşlar bir sorum olacaktı. Steamde hearts of stone ve blood and wine'nın dlc'ler bölümünde tik ini kaldırmıştım. Şimdi tekrar tik yaptığımda 10 gb dosya indirmeye başlıyor. Önceden indirmiş ve oynuyordum. Dosya indirmeden tekrar nasıl aktif edebilirim dlc'yi yardımcı olursanız sevinirm.

Sabancı Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi - 2014
    James Hetfield Hayranları | DH Mühendisler ve Mühendis Adayları Odası
    | Intel Core i7-4720HQ - 2.60GHz@3.60GHz | nVIDIA GeForce GTX970M | 16GB DDR3L 1600MHz |
    Steam Profile | Uplay/GOG Galaxy/Xbox : oNamelessWonder

• NamelessWonder kullanıcısına yanıt
    Yeniden yüklemek dışında ben de çare bulamadım. Tesekkur ederim cevap için.

Hocam baştan bende ayni dusuncedeydim. RPG oyunları benimde tarzım değildi. Hatta bu yüzden oyunu çok geç aldım onca övgüye puanlara ragmen. Çünkü oyun aynı zamanda TPS idi. Başladıktan 2-3 gün sonunda satacaktim zaten bana göre değildi diye. Ardından hadi dedim biraz daha şans vereyim dedikten sonra başından kalkamaz oldum. 4 ay boyunca tüm görevleri, yan görevleri, DLC hikayeleri eksiksiz tamamladım ve gonul rahatlığıyla sattim. Ve suanki düşüncem gelmiş geçmiş en muazzam oyunların başında gelen bir efsane oldugu yönünde. Tavsiyem şans ver...

Olacak İş Değil
  • Faustino kullanıcısına yanıt
    Hocam son bi şans diye diye 8 saat oynamışım. En son geçenlerde sildim oyunu daha fazla şans vermicem diyerek :( Belki 1ay sonra tekrar denerim. Bazı konuşmalarda bile sıkılıyorum. Kendimi oyuna veremedim bitürlü...
    WoW--- N3v3N#2167 Sylvanas-Alliance
  • N3v3N N kullanıcısına yanıt
    bir daha şans ver hocam kur tekrar gene şans ver 1 ay sonra keyif almadın mı sonra gene şans ver eminim bir yerde o tutkuya bağlanacak ve oyunun hakkını vereceksin
  • ben 2 sene önce satın aldım. şuan 160 saat kadar oynadım bazen başka oyunlara dalıp haftalarca witcher oynamadığım oluyor ama bence iyi yapıyorum böyle bir şaheser bir kaç güne bitirilip kaldırılmaz...

Hobi: Hpi Baja 5b SS - GS Vision pro - Traxxas E-Revo - Rc4wd Trail Finder 2 - Enroute Berg 2.2 - Mst Ms01D - Geprc mark4 - X2 Elf 88mm - Sanwa MT4
  • Sapkowski,sorulan "Geralt’la ilgili başka bir kitap daha yazacak mısınız?" sorusuna Evet yanıtını vermiş.CDProjekt,Geralt'ın hikayesi bitti dedi ama anlaşılan daha bitmemiş.

https://kayiprihtim.com/haberler/edebiyat/the-witcher-serisine-yeni-bir-kitap-geliyor/

Az önce aldım.

God of war 3 ü bitirip 1 haftaya başlamayı planlıyorum.

Tavsiyeleriniz varsa alirim.

Teşekkürler.

• erha-n kullanıcısına yanıt
    Verebileceğim tek tavsiye sindire sindire yavaş yavaş her yeri keşfederek oynaman öyle sadece ana senaryoya odaklanip hızlıca bitirmeni tavsiye etmem çünkü bittikten sonra büyük boşluğa düşersin

Diğer bir tavsiyem zorda oynamanız boss keserken zorlanmak iksir kullanmak oyunu daha zevkli hale getiriyor

• 3-4 Ay önce bilgisayarımı yeniledim. Daha öncesinde laptopta denemek için korsan indirmiştim ama bırakamadım oynamayı.. 1.5 senedir de steam kütüphanede bekletiyordum olur da bilgisayar toplarsam sağlam sağlam oynarım diye.Laptopta 2 kere ana hikayeyle sadece HoS ve üstüne de 1 kere NG+, HoS ve BaW eklentileriyle beraber bitirdim.

Geçen gün ise bu şahesere tekrardan başladım yeni bilgisayarımda ve Ölüm Marşı zorluğunda. İnanılmaz zor ve karakter level almak nedir bilmiyor sanki. Velen ana hikaye neredeyse bitecek (çok fazla yan görevlere bulaşmadım daha) ve hala 7 levelim

Yapmadığım farklı seçimleri yapmaya, ulaşamadığım sonlara ulaşmaya çalışacağım bu sefer. Sadece ana hikaye sonunda kararsızım hala nasıl bitirsem diye düşünüyorum çünkü önceki bitirdiklerimin hepsinde

Ciri'yi kurtarıp Witcher yapmıştım. Aslında witcher yapma en iyi son gibi ama imparatoriçe olmasını sağlamak da istemiyor değilim bu sefer

• 
Sayfa: önceki 10101011101210131014
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.