Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (1013. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.664
Cevap
195
Favori
979.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10111012101310141015
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu ne kadar sevsem de dovus sisteminin bastligi yuzunden bir turlu icine cekmiyor. En zorda oynuyorum ve dovus sistemi ayni tusa bas bas bas seklinde, adam kendisi oynuyor oyunu dovusurken. Yuksek seviye esya bulmak da kolay geldi, rastgele bir yerde bir kutu buluyorsunuz icinden bir kac tane yuksek seviye esya cikiyor. dark souls tarzi her hareketi kendiniz belirlediginiz dovus sistemini cok begeniyorum, belki o yuzden bu oyundaki yavan gelmis olabilir. Onun haricinde bir seyine laf edemem oyunun.

2 yıl önce alıp doya doya 180 saate yakın oynadığım ve benim gözümde dünyanın en iyi oyunu olan, bir şaheser, bir roman, bir sanat eseri bugün itibariyle bitti. ne kadar övsem hakkını veremem.
    İndirimle aldığım oyun için ödediğim her kuruş sonuna kadar hakediyor. bu şaheser bu kadar ucuz olmamalı.

Kimi küçük hatalar kimi küçük saçmalıklar bile oyuna olan sevgimi hiç azaltmadı. sanki bir roman gibi oynayarak okudum desem daha doğru olur. şimdi sıra geldi kitaplarına, daha ön siparişte iken aldığım kitapları doya doya okuma zmanı geldi.
    Bir Geralt karakteri anca bu kadar güzel oynatılabilirdi, geliştiriciler bence bu işi (henüz 3.oyunları) çok severek yapmışlar.
    Bir çok arkadaşıma bu oyunu aldırdım aldırmaya devam edeceğim.

Ayrıca bir soruya cevap vereyim, Triss ve Yennefer arasında aklımda daha neşeli ve aşkını daha belirgin gösteren Triss kalmış olsada Yennefer tarafını seçtim, nedeni çok zaman önce Yennefer'ın Geralt için ölmeyi göze almış olması bence aralarında Triss gibi romantik bir ilişki olmasada asıl aşkı Yennefer'ın hak ediyor oluşuydu.Tekrar geriye dönüp Triss ile devam etmek istedim ama galiba bu kadar hikayeyi tekrar oynamak değerini düşürebileceğinden şimdilik vazgeçtim. bir kaç sene sonra tekrar triss ile deneyebilirim nedense oyunun sonlarına doğru Yennefer benden iyi bir dayak yiyecekti

Arkadaşlar ben iki hikaye DLC paketini oynamak istiyorum. ana oyuna ihtiyacım var mı? ana oyunu silmeyi düşünüyorum ama sonra bir 45 gb daha indirmek istemiyorum. bir fikir verir misiniz?

Hobi: Hpi Baja 5b SS - GS Vision pro - Traxxas E-Revo - Rc4wd Trail Finder 2 - Enroute Berg 2.2 - Mst Ms01D - Geprc mark4 - X2 Elf 88mm - Sanwa MT4

• s_demirci_53 kullanıcısına yanıt
    Evet, ana oyuna ihtiyacınız var. Sakın silmeyin. Ana oyun olmadan ek paketleri oynayamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 3 Haziran 2018; 12:57:19 >

Orijinalden alıntı: N3v3N

Hocam son bi şans diye diye 8 saat oynamışım. En son geçenlerde sildim oyunu daha fazla şans vermicem diyerek :( Belki 1ay sonra tekrar denerim. Bazı konuşmalarda bile sıkılıyorum. Kendimi oyuna veremedim bitürlü...
    ben ilk oynayışımda diyalogları bile okumuyordum. şu anda 4 yada 5. kez oynuyorum. ezberlediğim diyalogları bile geçmiyorum. Bu evrenin, karakterlerin, müziklerin ve hikayenin tadını aldığın anda benim gibi steam de oyun süren 500 saate yaklaşabilir aman dikkat. Bu hayatımda yaptığım en tatlı uyarı olabilir. Sırf bütün grafikler ultrada oynamak için bile sistem toplayasım geliyor. Düşün oyunun her görevini bildiğim halde... Zaten önceden oynadığım hiçbir oyun witcher dan sonra tat vermiyor sıkılıyorum.. Bu da en kötü yan etkisi bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: lordinas

ben ilk oynayışımda diyalogları bile okumuyordum. şu anda 4 yada 5. kez oynuyorum. ezberlediğim diyalogları bile geçmiyorum. Bu evrenin, karakterlerin, müziklerin ve hikayenin tadını aldığın anda benim gibi steam de oyun süren 500 saate yaklaşabilir aman dikkat. Bu hayatımda yaptığım en tatlı uyarı olabilir. Sırf bütün grafikler ultrada oynamak için bile sistem toplayasım geliyor. Düşün oyunun her görevini bildiğim halde... Zaten önceden oynadığım hiçbir oyun witcher dan sonra tat vermiyor sıkılıyorum.. Bu da en kötü yan etkisi bence.

Alıntıları Göster
    siz 5 kez iyi oynadınız, ben oyunu bitirdim bence güzel bitti, tadı bozulmasın diye uzun bir ara verip tekrar oynamak istiyorum.iyice unutmam lazım :)

Hobi: Hpi Baja 5b SS - GS Vision pro - Traxxas E-Revo - Rc4wd Trail Finder 2 - Enroute Berg 2.2 - Mst Ms01D - Geprc mark4 - X2 Elf 88mm - Sanwa MT4

• Beyler oynama suresine nereden bakabilirim arastirdim ama bulamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Envitras

PS4 için envanterde r2ye basili tutunca gözüküyor
    Pc hocam

Orijinalden alıntı: bulkane

Envantere girin. Gamepad ile oynuyorsanız R2 / RT ye basınca oyun süresi vb istatistik bilgileri gösteriyor.
    Klavyede ise shift ya da C tuşu olması lazım. Envantere girince ekranın en alt kısmında buton iconlarında yazıyor hangisi olduğu.
    Tesekkurler hocam eve varinca denicem

• Teşekkürler

• Oyuna 2 sene önce başlamıştım.Bir süre oynadım.Sonra ara verdim.Ara ara yine oynadım.O şekilde oyundan pek birşey anlayamadım.Ama aldığım haz güzeldi , atmosfer etkileyici, müzikler şahane.Şimdi yeni ekran kartı aldım.Bir sürü grafik modu da indirdim.Oyuna tekrar başlayacağım bu vesileyle
  • Son 1 haftadır her gece 4-5 saat oturup oynuyorum.Millet 70-80 saatte oyunu bitiriyor ben daha velene yeni geçtim inanın su güne kadar cok fazla oyun oynadım ama rpglere bir türlü isinamistim.Bu bir oyun degil gercekten sanat eseri.beni rpg oynatan ve cok sevdiren bir yapım oldu.30 tl verdim her bir kuruşunu hak ediyor.

Orijinalden alıntı: Volkoff_007

Son 1 haftadır her gece 4-5 saat oturup oynuyorum.Millet 70-80 saatte oyunu bitiriyor ben daha velene yeni geçtim inanın su güne kadar cok fazla oyun oynadım ama rpglere bir türlü isinamistim.Bu bir oyun degil gercekten sanat eseri.beni rpg oynatan ve cok sevdiren bir yapım oldu.30 tl verdim her bir kuruşunu hak ediyor.
    Ek paketleri kesinlikle al hatta Steam de indirime giriyor direk GOTY sürümünü alabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    MSI RTX 4080 GAMING X TRIO
    SAMSUNG 990 PRO 2 TB
    MSI MEG CORELIQUID S360
    FSP Hydro G PRO ATX3.0(PCIe5.0) 1000W
  • Hocam GOTY aldım.Ama ek paketleri oyunun sonlarına doğru oynayabileceğim sanırım.Çünkü 1 tane görev açıldı 32 levelden aşağı olursan işin sıkıntıya düşer yazıyor.Bu arada dün farkettim gecen senelerde witcher 2 almışım pc kasiyor diye oynayamamıştım.Evren beni iyice cekerse onu da oynarım

• msi gf 62 alarak aranıza katıldım ps4 ten sonra artık bu laptopla oyunlara devam edecem gtx 1060 6gb ve 8. nesil i7 cooler boost 4 amfi sistemi surround 3d ses nahimic 3 steelseries ışık rengi atamalı klavye herşey witcher 3 için :)) şimdi bir tanede joystik almam lazım biliyorum dualshock 4 gibi keyif vermeyecek belki hiçbiri ama şöyle oyunda titreşimi çalışan iyi bir joystik almam lazım arkadaşlar kablolu kablosuz farketmez ben xbox 360 joystiğini beğendim ama ilemiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.