Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (1011. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
25.654
Cevap
196
Favori
948.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10091010101110121013
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-05471E679

BAW'ı ana oyunu bitirdikten sonra.

Hearts Of Stone'u
    Kaer Morhen Muharabesinden
    sonra

Alıntıları Göster
    Hocam ben dlc lere oyunu bitirdiğimde başlamıştım. Merak ettim neden heart of stones a kaer morhenden sonra başla dedin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yugiman

Hocam ben dlc lere oyunu bitirdiğimde başlamıştım. Merak ettim neden heart of stones a kaer morhenden sonra başla dedin?

Alıntıları Göster
    Hikaye açısından daha uygun gibi geliyor.Ayrıca dlc'ye özel rünler hikayede (her ne kadar az kalsa da) faydalı olabilir.Tabi siz bilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 4 Mayıs 2018; 11:12:39 >

• Vesemirin ölmesine baya duygulandım kurtarma şansımız yok galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: shaaawn

Vesemirin ölmesine baya duygulandım kurtarma şansımız yok galiba
    Ne yazık ki
  • 6 yıldır oyun oynamıyodum.şuan acaip şekilde sevip oynadığım oyunlar arasında ilk sırayı aldı gibi.bu nasıl bir hikayedir be kardeşim mübarek oyunu yaşıyoruz sanki.böyle baş yapıtların tekrar çıkmasını umuyorum.
    başarısız görevlerin tekrar yapılması mümkün değil sanırım.oyun işleyişine etki ediyor mu acaba ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzyken

6 yıldır oyun oynamıyodum.şuan acaip şekilde sevip oynadığım oyunlar arasında ilk sırayı aldı gibi.bu nasıl bir hikayedir be kardeşim mübarek oyunu yaşıyoruz sanki.böyle baş yapıtların tekrar çıkmasını umuyorum.
    başarısız görevlerin tekrar yapılması mümkün değil sanırım.oyun işleyişine etki ediyor mu acaba ?

Evet ediyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna yeniden başladım.Hadi bakalım 5. ve son kez bitireceğim oyunu.Farklılık olsun diye Lehçe dublajla oynayacağım.
  • Arkadaşlar Gog Expansion pass Ucuza nerden alabilirim, yada İndirim ne zaman yapilir ? yardimci olabilecek varmi.
  • ozzyken kullanıcısına yanıt
    Başarısız görevler kısmında bazen çok sıradan, hikayeyi ya da işleyişi etkilemeyen görevleri de gösteriyor.
    Hepsi değil ama bazıları işleyişe etki ediyor. O göreve ait manuel save almamışsanız geri dönüşü yok.

Sıfırdan ya da new game plus ile başlayıp farklı seçimlerle ilerlemek de güzel oluyor. Mevcut oynyayışınızda çok ilerlediyseniz onu bitirdikten sonra da yapabilirsiniz.
  • Absnthe kullanıcısına yanıt
    Gog bilmiyorum ama steamde goty sürüm sık sık 30TL ye düşüyor indirimlerle. Bunu almak da iyi bir seçim olur.
  • S.a arkadaşlar ara ara witcher oynuyorum 35 lwlim

Bu skill ağacı için nelere vermem gerekli ?

Bu konuda bilgi verecek yada site söyleyecek biri var mı?

• gwent oynuyorum genelde . geraltın kartı varmı oyunda varsa nasıl kazanırım ?
  • Merhaba, witcher 3 goty ve witcher 2 bulunan gog hesabını 10 liraya satıyorum. Bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman007 -- 9 Mayıs 2018; 22:48:25 >
  • Bu konunun içinde nasıl arama yapabilirim acaba.Oyunu ikinci sefer bitirmek uzereyim dlclere ulasmam icin hizlica ilerlemem lazim.Modlar paylasilmisti bi dünya onlara ulaşmaliyim.Sadece save yedeği almisim.Burdaki paylasilan modlarida kurmustum dogal olaram uçmuş onlar

• Dede yapmışlar Geraltı...

• 5.defa bitiremedim. Normal gerçi. Novigrad'da sıkılıp bıraktım. 4 defa bitirmek yeterli zaten.
  • Ulan nasıl bir oyundur bu ya yanlis hatirlamiyorsam son oynadigim rpg 2011de lotr war in the northdu hic sevmezdim rpg o oyunu bile sirf lotr icin bitirmistim ve tam rpg sayilir mi bilmiyorum

Oyun inanılmaz guzel ya cok begendim çözene kadar yarisindan cogu bitti ve bazi yerlerinde gereksiz amelelik yaptiriyor oyun ama sonlara dogru o kadar zevkliydiki saniyesinde bitti gibi oldu cok uzuldum oyunu sonuc odakli ve hizli oynadigima

Misal adam toplama bolumlerini falan hic yapmadim hem 2 3 lvl geriden geldim yan gorevleri sallamadim falan cok pismanim keske vahsi avla cok cok cok daha fazla kapissaydik oyunda boss sayisini az tutmuslar sanirim tekrar olmasin diye

Kesinlikle muthis bir oyun far cry 5 gibi bir sanat eseri fps (ki en iyi oldugum daldir)ten sonra birakirim sevmem ben bunu diyordum ondan geri kalir yani varsa o da optimizasyon ve birazcik mekaniklerdir

9/10

Bu arada nerdeyse 0 rpg tecrubesiyle en iyi sonu elde etmeyi cok sukur basardim SPOILER en iyi sonun basinda kahroldum sonra acayip sevindimSPOILER

Son olarak bu efsane müziği de bırakıyorum ve gidiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ak Kurt

Dede yapmışlar Geraltı...

https://youtu.be/ExnyOdIVmUk
    Fan made

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Fan made

Alıntıları Göster
    Öyleyse iyi...şu inanılmaz benziyo yalnız...

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: Tianshang

gwent oynuyorum genelde . geraltın kartı varmı oyunda varsa nasıl kazanırım ?
    ‘’Old Pals’’ isimli yan görevden kazanıyorsun hocam Geralt kartını.İnternetten görevin adını yazıp araştırırsan nasıl alman gerektiğini bulabilirsin

• 
Sayfa: önceki 10091010101110121013
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.