Grup Sohbeti
Xbox uzerinden arkadaşımla grup araması denedik fakat iki taraftada yankı yaptı çok rahatsız ediciydi baya bi ayar kurcaladık fakat beceremedik.Bu tarz bi sorunla karsilasan var mi?
Xbox kardeşliği hakkında
Tek cihazı 2 kişi kullanacağız.Özellikle hikayeli,ilerlemeli oyunlarda ikimizde kendi savelerimizden devam etmek istiyoruz.Bunu nasil yapabiliriz.
Kardeslik olayi sanirim 2 cihaz için geçerli.İlk konsolum biraz fransizim bu konulara.Her oyunda 2 profil acabiliyor muyuz yoksa baska bi ayari mi var?
CNG Havuzu hakkında yardım
2 gün önce yeni taşındığımız adrese güldüren 100 paketini baglattım.Sağolsunlar ertesi gün internetim aktif hale geldi.Hızda indirmede bir sorunum yok.Fakat oyun oynamak nerdeyse imkansiz aşırı derecede gecikme var,ping devamlı dalgalanıyor ve hiç sabit değil.
Pcyi daha kuramadığım için wifi için konuşuyorum.Bu cng havuzunda olup olmadiğımızı nasıl anlayabiliriz? Birisi lütfen yardım etsin.Yoksa bu şekilde 2 sene gitmez.Superonline mumla aramayalım.100 mbps çok iyi bi değer fakat bu ping sorunlarıyla bi önemi kalmıyor...
Firmware Finder ile Update yaparken brick olma.
|
Lag
|
Lol Saçma ping sorunu
|
Cs Go İade paramı alamadım
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 495
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.175 (Bu ay: 32)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 61 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar