Şimdi Ara

the witcher 3 bitirenler bi baka bilirmi :D

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
41.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunu bitirdim ve heart of stone dlcsinide bitirdim ve bir kaç sorum var

şimdi hani trissle sahirelerin kacmasına yardım ediyorduk orda tris e seni seviyorum felan seçenekler vardı bide hoşçakal felan diye ben seni seviyorum filan o seçenekleri seçtim ve tris gitmekten vazgeçti sonra işte seviştiler felan daha sonra oyunun sonuna doğru yennefer la triss bi plan yapıp beni bi hana çağrıp orda yataga kelepçeleyip gitmişlerdi ikisini birden idare etmeye çalıstıgı için
    sonra işte vahşi avla savastım oyun bitti sonra ne triss i bula biliyorum nede yennefer i acabaa yereleri nerede bide ben o sahirelerle kaçacağı zaman seni seviyorum yerine hoşçakal filan seçeneklerine tıklasaydım sonuc değişecekmiydi yani orda triss gidecekmiydi ve gitmiş olsaydı şu oyunun sonlarına doğru gelen 2 si beraber beni hana çağırıp orda bıraktıkları görev gelecek miydi bide dlcde gelan shani
    evi toplamaya gidecem istersen sonra gel tekrar gorusuruz dedi dlcnin ana gorevini bitirip evine gittim kimse yoktu 2 tane yan gorev var dlcnin acaba onları yaptıktan sonramı bula bilirim onu yada nerde bula bilirim ? aklımda deli sorular :D inş anlata bilmişimdir

• Kaçırdın hatunları.. Bi ona bi buna dersen olacağı bu.
    Birini sevip tek eşlilikten yana olacaksın yoksa sap gibi kalıyorsun.

Neyse esas konuya gelelim.. Oyun boyunca bir daha göremiyoruz ikisini de (seçimin ne olursa olsun)
    Ama yapımcı firma bunun eksikliğini çakmış ki Blood and Wine dlc'sinde finalinden sonra size bir kıyak yapıp sevdiğiniz (seçtiğiniz) hatunu evinize getiriyor (Blood & Wine da ev satın alma, dizme döşeme var. O eve geliyor)
    Şu an bende Yenefer mevcut. Tüm gün bu modda:
    Yapay Zekanın Yanıtı

The Witcher 3: Wild Hunt Oyunu Bittikten Sonra Karakterlerin Akıbeti

The Witcher 3: Wild Hunt'ı tamamladıktan sonra, oyunun sevilen karakterlerinin sonraki kaderleri merak konusu olmaktadır. İşte oyunun bitişinden sonra karakterlerin nerede olduğu hakkında bilgiler:

Triss Merigold

Triss'in kaderi, oyunun sonunda yaptığın seçime göre değişir. Eğer onu romantikleştirirseniz, oyunun son sahnesinde onu Kaer Morhen'de Geralt ile buluşacak. Ancak, onu romantikleştirmezseniz, Kovir'e dönerek büyücü konseyine katılır.

Yennefer

Yennefer'in kaderi de yaptığın seçime bağlıdır. Eğer onu romantikleştirirseniz, oyunun sonunda onu Kaer Morhen'de Geralt ile buluşacak. Ancak, onu romantikleştirmezseniz, Vengerberg'e giderek büyücü konseyine katılır.

Her İkisini de Seçmek

Hem Triss'i hem de Yennefer'i romantikleştirmek mümkündür, ancak bu, oyunun sonuna doğru "Tango İçin Üç Kişi Gerekir" adlı bir göreve yol açar. Bu görevde Geralt, iki kadın arasında seçim yapmaya zorlanır.

Diğer Karakterler

• Ciri: Ciri'nin kaderi oyunun son seçimi ile belirlenir. Oyunun başındaki Ciri'nin kaderi seçimini yeniden yaparsanız, farklı bir son elde edersiniz.
    • Zoltan Chivay: Zoltan, oyunun sonunda Kaer Morhen'de kalır.
    • Dandelion: Dandelion, oyunun sonunda Kaer Morhen'de kalır.
    • Lambert: Lambert, oyunun sonunda Kaer Morhen'de kalır.
    • Eskel: Eskel, oyunun sonunda Kaer Morhen'de kalır.

Sonuç

The Witcher 3: Wild Hunt'ın sonu, oyuncuların yaptığı seçimlere göre değişen çok yönlü bir deneyim sunar. Oyundaki karakterlerin kaderleri, oyuncuların kararlarına bağlıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • mikails666 kullanıcısına yanıt
    Kaçırdın hatunları.. Bi ona bi buna dersen olacağı bu.
    Birini sevip tek eşlilikten yana olacaksın yoksa sap gibi kalıyorsun.

Neyse esas konuya gelelim.. Oyun boyunca bir daha göremiyoruz ikisini de (seçimin ne olursa olsun)
    Ama yapımcı firma bunun eksikliğini çakmış ki Blood and Wine dlc'sinde finalinden sonra size bir kıyak yapıp sevdiğiniz (seçtiğiniz) hatunu evinize getiriyor (Blood & Wine da ev satın alma, dizme döşeme var. O eve geliyor)
    Şu an bende Yenefer mevcut. Tüm gün bu modda:
     the witcher 3 bitirenler bi baka bilirmi :D

Spoiler diye bir buton var !!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furandor kullanıcısına yanıt
    Adam başlığa bitirenler bi baksın yazmış zaten.
  • Aynen hocam bizde Triss hamarat gacıdır diye aldık geldi verandaya uzandı bütün gün bırakın bir işe yaramayı elletmiyor bile bütün gün seme gibi yatıyor yakında şarap mahzenini üstüme yap diyecek diye korkuyorum
  • Hocam ben trissi seçmiştim, yalnız kalmıyım diye yennefera yol vermiştim. Ama aklım yen de kalmadı değil. Blood and wine da triss mi geliyor acaba, yenneferi getirmem mümkün değil mi bi daha

• OneMoreChance kullanıcısına yanıt
    Yok kimi seçersen o olur. Arkadaş ikinci oyundan Triss'e bende ilk oyundan Yenefer'e vurgunum. Seçime göre sonda eve geliyor ikisinden biri. O bana Triss geldi dedi. Bende Yenefer vardı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ustanak U kullanıcısına yanıt
    Yeneffer mevcut nedir abi triss stoklarda kalmamış galiba

• bayılıyorum şöyle konulara
    çok güzel ve tatmin edici cevaplar gelmiş hepinize çok teşekürler oyun sonunda sap gibi kalınca gıcık oldum :D o kadar emek verdik kızlara bi anda bırakıp gittiler :D
    hocam sımdı ben oyun sonu ****lik yaptım 2 side gitti kalplerde yok haritada geralt a yazık oldu ben 2. bölümü satın alsam şu senın bahsettiğin orda bana kim gelir peki seçim hakkını 2sinden yana kullandım 27 bin para var boşuna duruyo anasını bi yardımcı olsan bıde seçim yapıp 2sınden birisi geldiği zaman yııne hoşna fişne yapa biliyor muyuz ?
    hocam sımdı ben oyun sonu fırlamalık yaptım 2 side gitti kalplerde yok haritada geralt a yazık oldu ben 2. bölümü satın alsam bana kim gelir peki seçim hakkını 2sinden yana kullandım 27 bin para var boşuna duruyo anasını bi yardımcı olsan bıde seçim yapıp 2sınden birisi geldiği zaman yııne hoşna fişne yapa biliyor muyuz ?
  • Bende seninle aynı duruma düştüm ama sonda benim eve gelen Yeneffer değil Ciri oldu. Oyunu bir dahaki oynayışımda Yeneffer'e yürüyeceğim yoksa Triss'e mi yürüsem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsterixOburix -- 24 Temmuz 2018; 22:3:2 >
  • AsterixOburix A kullanıcısına yanıt
    Önce yennefer sonra triss.İki kere daha oynamış olursun hem ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi witcher_king -- 24 Temmuz 2018; 22:08:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • witcher_king kullanıcısına yanıt

• Seçtiğiniz başka tercihlerle oyunun farklı bir alana odaklaşması bu oyunun zaten en çok tututan noktalarından biri.O yüzden oyunun sonu seçtiğiniz tercihlere göre şekilleniyor.

Triss odaklı gittiğinizde oyun size triss ile alakalı bir sona çıkarıyor.Yennefer odaklı olduğunuzda da başka bir son.

Nacizane tavsiyem bu tarz sonuçları öğrenmek için ytube danda kaynak bulmanız.Bence bu durumları burda detaylı bir şekilde paylaşmak doğru değil.Bu oyuna ilgi duyan çoğu insan zaten oyunu çoktan bitirmiştir ama bitirmeyenler içinde bazı şeylerin saklı kalması oyunun cazibesini daha arttırdığı için onlarada saygı duymak lazım.
  • Ben Ana Oyunda yennefer i seçtim
    Ana oyun sonuda Ciri Witcher oLuyodu
    BLood and wine da yanımda kimse yok sadece Dandelion geldi
    Yennefer Hiç yanıma Gelmedi Konuşmadık
    Nasıl Düzeltebilirm
  • Ben biraz bencil davranmiş olabilirim. Maleef Oyun Sonunda dandelion eşegi geliyordu :Pp
  • BenBne B kullanıcısına yanıt
    Sadece Blood and Wine DLC'sini oynarsan hep Dandelion gelir.

Diğerlerinin gelmesi için oyunu en başından açıp oynaman gerek.

Ayrıca söylemem gerekir ki uğraştığına değmeyecek kadar önemsiz gelen karakterin kim olduğu. Zaten 20-30 saniyelik sinematik ve 4-5 tane konuşma seçeneği var. Bir şeyi değiştirmiyor pek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.