Şimdi Ara

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com] (281. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.153
Cevap
249
Favori
815.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
464 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fewertyx

Eskisini silip yenisini yüklemek istediğimde textler kaybolmuş ve menüde test yazılarını gördüm :(

silmemeliydiniz silmek tehlikeli sonuçlar doğruyor üstüne kurun
  • Arkadaşlar r9 280x ile oyun orta-yüksek ayarlarda donuyor. Sorun ne olabilir? Donmadan kastım ani fps düşüşleri. Gölge vesaire kapattım hatta hepsini orta yapıp doku kalitesini yüksek yaptım yine fps düşüşleri oluyor.

r9 280x 3 GB

i5 4460

8 GB

sorun ne olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterofagar

Hocam bitkilerle uğraşacağına nexusmod dan the witcher save dosyasını indir tüm iksirler ve kılıçlar açık. rahat rahat oynarsın.

en zorda oynuyorum tüm iksirleri ve kılıçları açınca hile kullanıyo gibi olur gibime geliyo
  • Pcyi geriye çektim geri geldi sildiklerim ama deneyeceğim...
  • Sizler varya muhteşemsiniz. Elinize emeğinize sağlık. Ek paketinde çevirisi bitmiş. Allah razi olsun. Bu ekip başka oyunlara el atsa piyasada çevrilerek oyun kalmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dezert kullanıcısına yanıt
    Var. Al hocam.http://goo.gl/4TU6gA

Dosyayı indir belgelerim the witcher gamesaves içerisine at, oyundan yükle. HOS oynanmamış save dosyası. Ben bunu yükleyip HOS a başladım.
  • o.aydınlı kullanıcısına yanıt
    Benim 1. amacım senaryoda ilerlemek film izler gibi senaryoyu görmek :D 2. sırada RPG olayları geliyor, iksir hazırlamalar envanter geliştirme vs :)
  • "Dinime kufur eden Ebedi Atese tapsa." 😂😂👏

• Arkadaşlar ben ana oyuna v0.12'yi kurmuştum ve şu an HoF eklentisine sahip değilim, ileride o eklentiyi de satın aldığım zaman o da otomatik Türkçe olacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CarmillaVicatto

"Dinime kufur eden Ebedi Atese tapsa." 😂😂👏

eee kim çevirdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryder1511

Arkadaşlar ben ana oyuna v0.12'yi kurmuştum ve şu an HoF eklentisine sahip değilim, ileride o eklentiyi de satın aldığım zaman o da otomatik Türkçe olacak mı?

hayır.

• tzakhi T kullanıcısına yanıt
    Adamsin gece gece iyi guldum

• deli oyun yapmışlar ya , yennefer da yennefer yani :D
  • masterofagar kullanıcısına yanıt
    Çok sağol hocam

• Oda 34 lvl armor hacı bendeki 34 lvl bana daha yüksek lvl lazım ya

Şey var bide, Canavar 'a Tipine Soktuğum diyor Geralt :D
    Tekrardan eline sağlık bu da bitti Umarım şu çeviri resmi olurda 2. paketi kısa sürede yayınlarsınız, tabi paket çıktıktan sonra :D

Gençler birde 30 saat oynanışı nasıl hesaplıyorlar bilmiyorum. Haritayı herhalde at yada hızlı gitme ile değil yürüyerek ilerleme ile hesaplıyorlar. Tam tamına 15 saatte bitti rahat rahat oynayarak.

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com]

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterofagar -- 24 Nisan 2016; 3:42:26 >

• display driver uninstaller ile safe modda ekran kartı driverini kaldırın. sonra tekrar güncel olan ekran kartını kurun.Gerçi son sürümleri amd'nin sıkıntılı oyun çökmelerine sebeb oluyor ama eğer sıkıntı çıkarsa 15.11.1 olan eski versiyonu kurun. R9 285 var bende senin karta denk genelde 50-60 arası oynuyorum. Şehirde bazen 45 lere düşüyor ama hiç bir sıkıntı olmuyor.
    The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com]The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perseus4EveR -- 24 Nisan 2016; 8:41:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tzakhi

quote:

Orijinalden alıntı: CarmillaVicatto

"Dinime kufur eden Ebedi Atese tapsa." 😂😂👏

eee kim çevirdi

quote:

Orijinalden alıntı: masterofagar

Şey var bide, Canavar 'a Tipine Soktuğum diyor Geralt :D

Hepsi güzel de bir de aniden arada "kızları koruyun witcher geliyor!" diye bağıranlar var en çok buna gülmüştüm :D hala aklıma geldikçe gülerim valla harikasınız ya, hatta birisinin az uzağında bekledim hani tekrar şu cümleyi söylesin de ekran görüntüsünü alayım paylaşırım diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 24 Nisan 2016; 10:03:35 >

• Çeviriler çok iyi olmuş ya bi ara ilan panosunda laz aksanı ile yazılan afiş gördüm
  • 
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.