Şimdi Ara

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com] (282. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.153
Cevap
249
Favori
814.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
464 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -Bane

Çeviriler çok iyi olmuş ya bi ara ilan panosunda laz aksanı ile yazılan afiş gördüm

Alıntıları Göster
    Tekrardan elinize sağlık arkadaşlar. Ek pakette yaklaşık bir 10 saat kadar sürede bitti. Güzel olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perseus4EveR

Tekrardan elinize sağlık arkadaşlar. Ek pakette yaklaşık bir 10 saat kadar sürede bitti. Güzel olmuş.

Alıntıları Göster
    az önce müzayede görevinde kapıdaki askerlerin konuşmalarını dinledim baya da güldüm

asker göğsü dik durur kabarır gibisinden birşeyler dedi.. yanındaki askerde istersen başka şeyleride gururla kabartabilirim diye cevap verdi fena laf soktu

• quote:

Orijinalden alıntı: ss1984

Çeviri yapan arkadaşlarımın ellerine sağlık. Süper bir çalışma gerçekten. Beklemedeyiz.

Alıntıları Göster
    ben son yayınlanan sürüm kuramıyorum windwos bilgisayarınızı korudu sorunu yaşıyorum güvelik duvarıyla virüs programımı devre dışı bırakmama yönetiçi olarak çalıştırmama rağmen olmuyor ilk sürümü sorunsuz kurmuştum oysa ki oyunda bile hiç sorun olmamıştı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: arman09

ben son yayınlanan sürüm kuramıyorum windwos bilgisayarınızı korudu sorunu yaşıyorum güvelik duvarıyla virüs programımı devre dışı bırakmama yönetiçi olarak çalıştırmama rağmen olmuyor ilk sürümü sorunsuz kurmuştum oysa ki oyunda bile hiç sorun olmamıştı...

Pm attım.
  • masterofagar kullanıcısına yanıt
    kim dedi ki 30 saat diye? buna 15 saat diyorlardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tzakhi T kullanıcısına yanıt
    Burda okumuştum :)
  • masterofagar kullanıcısına yanıt
    O pakedin vaat edilen oynanış süresi 10 saatti hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar diğer platformlar için mail falan atilmisti. Onun bir sonucu oldu mu?

• HoS oynarken adamin teki
    Senin cocugun var mi witcher?
    dedi.Geralt'ta yok dedi.Cok icime dokundu valla sanki
    Ciri
    hic varolmamis gibi yapmislar.Ayni sey
    Triss icinde gecelerli.
    Hadi yine Yennefer'dan soz edildi 2 kezde.Umarim bunu blood and wine'da yapmazlar. :( Mesela
    Vesemir'in
    eski sevgilisini bulup onun kahramanca öldugunu soylememiz guzel bir ayrinti olmus.

Spoiler vermemeye calisirken ben 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: CarmillaVicatto

HoS oynarken adamin teki
    Senin cocugun var mi witcher?
    dedi.Geralt'ta yok dedi.Cok icime dokundu valla sanki
    Ciri
    hic varolmamis gibi yapmislar.Ayni sey
    Triss icinde gecelerli.
    Hadi yine Yennefer'dan soz edildi 2 kezde.Umarim bunu blood and wine'da yapmazlar. :( Mesela
    Vesemir'in
    eski sevgilisini bulup onun kahramanca öldugunu soylememiz guzel bir ayrinti olmus.

Spoiler vermemeye calisirken ben 😂
    Arkadaşlar HoS eklentisi yok bende v13'ü yama olarak yaparsam bir sorun çıkar mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: q0k4yy21

Arkadaşlar HoS eklentisi yok bende v13'ü yama olarak yaparsam bir sorun çıkar mı ?

Hayır sorun olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: tzakhi

quote:

Orijinalden alıntı: Ryder1511

Arkadaşlar ben ana oyuna v0.12'yi kurmuştum ve şu an HoF eklentisine sahip değilim, ileride o eklentiyi de satın aldığım zaman o da otomatik Türkçe olacak mı?

hayır.

o zaman ne yapmam lazım hocam satın alınca?
  • Ryder1511 R kullanıcısına yanıt
    Yamanin 0.13 versiyonunu uzerine yuklemen yeterli olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 24 Nisan 2016; 17:46:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Yamanin 0.13 versiyonunu uzerine yuklemen yeterli olur
    witcher 3 ana oyun ve hos dlcsi'si toplam 65 saatte bitti bende az değil mi ? şuan kontrat falan yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecan12bjk -- 24 Nisan 2016; 18:29:27 >
  • emrecan12bjk E kullanıcısına yanıt
    Ana hikaye için normal, oyunun bütün yan görevlerini vb. yapınca süresi aşırı uzuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-555EB232C

Ana hikaye için normal, oyunun bütün yan görevlerini vb. yapınca süresi aşırı uzuyor.
    Ellerinize bir kez daha sağlık sizleri başka oyunları çevirirkende görmek isteriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soporo

Ellerinize bir kez daha sağlık sizleri başka oyunları çevirirkende görmek isteriz.

Alıntıları Göster
    bu ekip başka projelere el atacak mı ?
  • Usta hepinizin eline sağlık çok güzel bir çalışma. Ama ben yüklemedim. Bana göre böyle atmosferin daha çok içine girebiliyorum :)

• Ya şimdi ps4 ümde varken gidip pc içinde mi alıyım, ps4 e gelme imkanı var mı. Varsa sadece 1-2 saat oynadım 3-4 aya kadar beklsyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: soporo

bazı şeyler hep temennilerde kalır :(

• 
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.