Şimdi Ara

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com] (277. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.153
Cevap
249
Favori
815.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
464 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese merhaba 0.13 indirme linkini bulamıyorum bi yardım etsenız memnun olacağım...
  • terranova99 T kullanıcısına yanıt
    http://www.w3tr.pidacs.com/
  • masterofagar kullanıcısına yanıt
    oraya baktım ama 0.12 versiyonu var 0.13 linki yok kaldırıldımı acaba :?
  • terranova99 T kullanıcısına yanıt

Hayır işte anasayfada ve indirme merkezi yazan yerde linkler :S
  • masterofagar kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim
    fakat bu ekran çıkmıyordu bende nedense...hayırlı geceler kardeş
  • 250 saat sonunda oyun bitirmiştim, bu ek pakette 30 saat oyalasa diğer ek pakette 30-40 saat desek 300 saati geçen oyun yapmışlar.

Tzakhi arkadaşa özellikle teşekkürler tek başına çevirdi ek paketi helal olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet4428 -- 23 Nisan 2016; 8:20:14 >
  • Tzakhi ve diğer ekip üyelerine sonsuz teşekkürler.....
  • elinize sağlık arkadaşlar,

bu arada bende hos dlc'si yok bu 0.13'ü kursam bir sıkıntı olur mu?
  • bu soru işaretlerine kayık dışında gidilemiyor mu? çok var denizde yaa.

• Hepsi deniz altında zaten o şekilde gitmek şart.
    Birde en önemlisi deniz yaratıkları tarafından korunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Take_Redux -- 23 Nisan 2016; 10:08:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Take_Redux

Hepsi deniz altında zaten o şekilde gitmek şart.
    Birde en önemlisi deniz yaratıkları tarafından korunuyor.

anladım.. aslında waypoint diye bir hilesi var işaretlediğin yere ışınlıyor seni ama bazen buglara neden oluyor..
  • Ben ps4 te oynuyorum pek buglarla karşılaşmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Take_Redux -- 23 Nisan 2016; 10:33:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_akkuş

bu soru işaretlerine kayık dışında gidilemiyor mu? çok var denizde yaa.

boşver hiç zaman öldürme hepsi boş beleş lootlar
  • m_akkuş M kullanıcısına yanıt
    Hocam mecbur sandalla gideceksin yüzerek zaten gidemezsin, üstüne çoğuda canavarlarla korunuyorlar yani su altında arbalet ile savaşacaksın onlarla.
    Ben hepsini toplamıştım o şekilde çok iyi para yapıyorsunuz, onları toplamadan para yapmak zor, para işi de üst seviye zırhları geliştirirken çok lazım oluyor.
    Ayrıca oralarda craft eşyaları, güzel kılıçlar felan bulunabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet4428 -- 23 Nisan 2016; 11:01:55 >
  • Gwent oynayarak ta para kazanabilirsin

• yama ile alakası yok ama bende bug olarak skellige de havada yürüyor karakterler atlar filan yani atsız at üstünde gider gibi oluyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: TxsMelih

Tzakhi'ye özel teşekkür etmeyi unutmayın dostlar. Hos u tek başına çevirdi. Hak ediyor bence. :)

Ne demek abi tabii ki Tzakhi başta olmak üzere size TxsMelih ve Busterr hepinize can-ı gönülden teşekkürler, ellerinize gözlerinize sağlık Allah sizden razı olsun. Witcher 3 üstüne şimdi de HoS her şeyiyle Türkçe oynama şerefine keyfine ulaştırıyorsunuz bizi daha ne olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 23 Nisan 2016; 13:01:58 >
  • busterr kullanıcısına yanıt
    yen den soğuttunuz adamı ya
  • Dün akşam oyunu bitirmiştim şimdide HoS'un yaması çıktı en başta Tzakhi olmak üzere hepinize çok teşekkür ediyorum.
  • Bütün çeviri ekibine önce witcher ve şimdi Hos çevirisi için çok teşekkür ediyorum. Madem öyle Tzakhi ' ye ayrıca teşekkür ediyorum hos paketi için. Hayallerimi gerçeğe çevirdiniz Allah razı olsun hepinizden.
  • 
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.