Şimdi Ara

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com] (205. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.153
Cevap
249
Favori
815.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
464 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KARA*

Ağlamak İstiyorum.
    Elinize emeğinize sağlık.

Oyunu kurayım geri bildirim yapacam.

Adamsınız!

Alıntıları Göster
    Çok kaliteli olmuş. Zevkle oynuyorum şuanda. Vakit nasıl geçiyor anlaşılmıyor.

• Yamayı yükledikten sonra güncelleme indiriyor oyuna ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TxsMelih

quote:

Orijinalden alıntı: tr.duman

guncellemeleri bir turlu yukleyemedim. sonra anladim ki oyunu d ye kurduktan sonra bir daha hic ellememisim. bu gecen surede format falan derken dogal olarak regedit kayitlari silinmis. regedit kayitlarini yeniden olusturdum ve
    mutlu son elinize saglik basarilarinizin devamini dilerim :)

Teşekkürler. Keyifli oyunlar dileriz. Gördüğünüz hataları ana mesajda paylaştığım linkten bizlere iletirseniz memnun oluruz. :)

hocam yasanilan sorun yamanizdan kaynaklanmiyor. benim gibi format atip da oyun d de kurulu kalmasi sebebiyle regedit ayarlari olmadigi icin guncelleme paketlerinin oyunun kurulu degilmis gibi algilayip guncelleme yapamamasindan kaynaklaniyor. bu durumda ya oyunu sifirdan kurmaliyiz ya da silinen regedit ayarlarini elle girmeliyiz. onun disinda turkce yamayla ilgili bir sorun yok.

yine de nasil yapildigini isterseniz eve gidince regedit dosyasini kopyalar dediginiz konu basligina yazarim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yolBUDUR

quote:

quote:

guncellemeleri bir turlu yukleyemedim. sonra anladim ki oyunu d ye kurduktan sonra bir daha hic ellememisim. bu gecen surede format falan derken dogal olarak regedit kayitlari silinmis. regedit kayitlarini yeniden olusturdum ve

Teşekkürler. Keyifli oyunlar dileriz. Gördüğünüz hataları ana mesajda paylaştığım linkten bizlere iletirseniz memnun oluruz. :)

hocam yasanilan sorun yamanizdan kaynaklanmiyor. benim gibi format atip da oyun d de kurulu kalmasi sebebiyle regedit ayarlari olmadigi icin guncelleme paketlerinin oyunun kurulu degilmis gibi algilayip guncelleme yapamamasindan kaynaklaniyor. bu durumda ya oyunu sifirdan kurmaliyiz ya da silinen regedit ayarlarini elle girmeliyiz. onun disinda turkce yamayla ilgili bir sorun yok.

yine de nasil yapildigini isterseniz eve gidince regedit dosyasini kopyalar dediginiz konu basligina yazarim.

Alıntıları Göster
    Elinize sağlık arkadaşlar cidden çok teşekkürler. Destek amaçlı bir bağış (ya da adı her ne olursa) platformu açacak mısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: yolBUDUR

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Türkçe yamadan ilk video benden geldi :D
    Videolarda altyazı mevcut, lakin menülerde cümle arasında kalın cizgiler var anlamadım onu.
    Oyun korsan, orjinal var lakin, orjinal için şu anda dlc de sorun çıkaracağını düşündüm, ek paketin Türkçe yamasıda çıkınca onunla beraber oynarım artık :D
    iyi seyirler dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 28 Mart 2016; 21:23:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

Videolarda altyazı mevcut, lakin menülerde cümle arasında kalın cizgiler var anlamadım onu.
    Oyun korsan, orjinal var lakin, orjinal için şu anda dlc de sorun çıkaracağını düşündüm, ek paketin Türkçe yamasıda çıkınca onunla beraber oynarım artık :D
    iyi seyirler dilerim

hevesini kırmış gibi olmayayım ama ilk video bu değil :( gene de eline sağlık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tzakhi

quote:

iyi seyirler dilerim

Doğrudur kardeş haklısındır ama baktıklarım hiçbirinde Türkçe ile ilgili hiç birşey yok, sadece başlıklara Türkçe kelimesi eklemişler o kadar, bende altyazıların hepsi Türkçe olarak çektim, devamını çekeceğim inşallah :) bu akşam 2. video gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 28 Mart 2016; 21:32:21 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tzakhi

quote:

iyi seyirler dilerim

Doğrudur kardeş haklısındır ama baktıklarım hiçbirinde Türkçe ile ilgili hiç birşey yok, sadece başlıklara Türkçe kelimesi eklemişler o kadar, bende altyazıların hepsi Türkçe olarak çektim, devamını çekeceğim inşallah :) bu akşam 2. video gelecek

peki :) kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr Reese

Hocam kolay gelsin öncelikle. Forumda witcher serisine asına olup yabancı dil seviyesi yüksek arkadaslar var. Rica etseniz sizleri kırmaz diye ümit ediyorum.

Bir de imla kurallarına dikkat etmek gerek. Bir arkadasta kontrol gorevini üstlenebilir.

Tekrardan teşekkürler hocam, gercekten büyük is.
    Gerçekten Emeğinize yüreğinize sağlık Müthiş ötesi bir iş çıkmış....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jimmy_Conway

Gerçekten Emeğinize yüreğinize sağlık Müthiş ötesi bir iş çıkmış....

Alıntıları Göster
    bu işi ps4 e getirseler dehşet güzel olur.
  • Hocam GOG sürümü 1.12.1 yüklü. Yamayı kurmak istediğimde resimdeki hatayı alıyorum. Bu hatayı yaşayıpta çözen var mı?
    Bu mesaja eklenen görseller:

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com]

• quote:

Orijinalden alıntı: MDemirbas14

bu işi ps4 e getirseler dehşet güzel olur.

şimdilik yazın tekrar kapımızı çalın dediler, o zamana kadar yamayı daha da harika bir hale getirmiş olacağız tabii , daha bile güzel olur ps4cüler için
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

Hocam GOG sürümü 1.12.1 yüklü. Yamayı kurmak istediğimde resimdeki hatayı alıyorum. Bu hatayı yaşayıpta çözen var mı?

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com]

bu hata çok az kişide çıkıyor ama çıktığı da oluyor

nedenini bilmiyorum ama kaba tahmin yapacak olursam oyunu E: adlı bir disk bölümüne yüklemişsin belki ondan dolayı olabilir istersen C: veya D: gibi isimlere yükle ama emin değilim

setubu kapatıp tekrar yüklemeyi de deneyebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: DaenerysStormborn

quote:

Hocam GOG sürümü 1.12.1 yüklü. Yamayı kurmak istediğimde resimdeki hatayı alıyorum. Bu hatayı yaşayıpta çözen var mı?

bu hata çok az kişide çıkıyor ama çıktığı da oluyor

nedenini bilmiyorum ama kaba tahmin yapacak olursam oyunu E: adlı bir disk bölümüne yüklemişsin belki ondan dolayı olabilir istersen C: veya D: gibi isimlere yükle ama emin değilim

setubu kapatıp tekrar yüklemeyi de deneyebilirsin

Alıntıları Göster
    Başladım

• Hocam sorunu buldum. Yamayı indiriyoruz ya birinde 15 mb inmiş biri 21 mb inmiş. En son indirdiğim çalıştı 25.1 mb olarak inmiş. Yamayı yükleyenden ricam rar olarak atsın yeniden. İnternet download manager olmadan indirdiklerim eksim olarak inmiş.

• quote:

Hocam sorunu buldum. Yamayı indiriyoruz ya birinde 15 mb inmiş biri 21 mb inmiş. En son indirdiğim çalıştı 25.1 mb olarak inmiş. Yamayı yükleyenden ricam rar olarak atsın yeniden. İnternet download manager olmadan indirdiklerim eksim olarak inmiş.
    Kanka şu yamayı çıkardınız uyku düzenim bozuldu lan ayıptır ya (adamsınız)
  • Rikudou kullanıcısına yanıt
    O sadece expansion pass olabilir. O da Steam'de 39tl. Alırken dikkat edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercan Ç. -- 28 Mart 2016; 22:10:22 >
  • Beyler GOG sürümü 1.12.1 güncellemeli olan oyunda save dosyası nerede bilen var mı? Belgelerimdeki save dosyasını görmüyor oyun sildim tekrar açtım oyunu baştan başlatıp kaydetip çıktım sonra tekrar baktım belgelere ve oraya save dosyası açmamış yeni. Nereye kaydettiğini bulamadım.

• quote:

Beyler GOG sürümü 1.12.1 güncellemeli olan oyunda save dosyası nerede bilen var mı? Belgelerimdeki save dosyasını görmüyor oyun sildim tekrar açtım oyunu baştan başlatıp kaydetip çıktım sonra tekrar baktım belgelere ve oraya save dosyası açmamış yeni. Nereye kaydettiğini bulamadım.
    Abi yama iyi olmadı yaa, işe gidiyorum dönüyorum dalıyorum oyuna saat oluyor gece 3, sabah yine işe :D Elinize sağlık Bütün sosyal hayatımı bitirdiniz ( yama kusursuz )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Reese

Hocam kolay gelsin öncelikle. Forumda witcher serisine asına olup yabancı dil seviyesi yüksek arkadaslar var. Rica etseniz sizleri kırmaz diye ümit ediyorum.

Bir de imla kurallarına dikkat etmek gerek. Bir arkadasta kontrol gorevini üstlenebilir.

Tekrardan teşekkürler hocam, gercekten büyük is.
    yapanların ellerine sağlık
  • 
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.