Şimdi Ara

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com] (207. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.153
Cevap
249
Favori
815.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
464 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnşallah bu patchi konsollarda da görürüz. Çok büyük iş başarmışınız ellerinize sağlık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunla alakalı mı yamayla alakalı mı hala çözemedim ama değişik buglar var. Mesela şimdi imparator ile görüşeceğim tıraş falan olduk ve Kahyayı takip et yazıyor ama Kahya yürümüyor bekliyor. Kaldım orada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akbell

Oyunla alakalı mı yamayla alakalı mı hala çözemedim ama değişik buglar var. Mesela şimdi imparator ile görüşeceğim tıraş falan olduk ve Kahyayı takip et yazıyor ama Kahya yürümüyor bekliyor. Kaldım orada

kardeşim ben anlatıyim sorunu witcher 3 > content > patch0 > bundles > patch.bundle yi sil düzeliyor
  • Witcher 2 yi oynamistim witcher 3 u kac kez indirimde gormeme ragmen bu ingilizce olayindan dolayi almiyordum artik uygun bir zamanda alabilirim tesekkur ederim emekleriniz icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu oynamadım dolayısıyla çeviri hakkında bir şey diyemem fakat çeviri yapmak hele ki bu tür bir oyunda ciddi emek isteyen bir iş.Emeğinize sağlık...

• quote:

Orijinalden alıntı: turkauzan

quote:

Oyunla alakalı mı yamayla alakalı mı hala çözemedim ama değişik buglar var. Mesela şimdi imparator ile görüşeceğim tıraş falan olduk ve Kahyayı takip et yazıyor ama Kahya yürümüyor bekliyor. Kaldım orada

kardeşim ben anlatıyim sorunu witcher 3 > content > patch0 > bundles > patch.bundle yi sil düzeliyor

Sorun düzeldi teşekkürler ama bu ne dosya ne işe yarıyordu? Sorun çıkmasın?
  • quote:

quote:

quote:

hocam oyun sürem 13 saat olmuş daha sorun çıkmadı o görevden sonra atmıştım dosyayı yine ilerde bi bug daha oluştu sildim geçtim yine bi dahada atmadım akış aynı devam

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam oyun sürem 13 saat olmuş daha sorun çıkmadı o görevden sonra atmıştım dosyayı yine ilerde bi bug daha oluştu sildim geçtim yine bi dahada atmadım akış aynı devam

valla hocam normalde en son sürümde p0da patch.bundle değil p1de patch.bundle olması lazım silmeniz iyi olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: DaenerysStormborn

quote:

quote:

quote:

quote:

valla hocam normalde en son sürümde p0da patch.bundle değil p1de patch.bundle olması lazım silmeniz iyi olmuş

Alıntıları Göster
    Arkadaş ben böyle oyun görmedim hele Yenneferi görünce kalbimden vurulmuşa döndüm resmen Yamanızla birlikte çok rahat oynuyorum ellerinize sağlık mükemmel olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: emmre129

Arkadaş ben böyle oyun görmedim hele Yenneferi görünce kalbimden vurulmuşa döndüm resmen Yamanızla birlikte çok rahat oynuyorum ellerinize sağlık mükemmel olmuş.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar oyunu steamden alanlar, steam yorumlarında oyunu alma sebebi olarak Türkçe yama diye (Mümkünse ingilizce) yorum bırakırsa belki faydası olur.

• quote:

Alıntıları Göster
    böyle uzun sürücek yamayı kısa sürede çevirdiğiniz için öncelikle teşekkürler ve emeğinize sağlık umarım yeni projelerlede uğraşırsınız

• quote:

Alıntıları Göster
    Oyunu 2 kez tavaf edip bitirmiş biri olarak her ne kadar yamayı kullanmayacak olsam da emeğiniz ve Türk oyunculuğuna katkınız adına çok teşekkür ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mordeaur

Oyunu 2 kez tavaf edip bitirmiş biri olarak her ne kadar yamayı kullanmayacak olsam da emeğiniz ve Türk oyunculuğuna katkınız adına çok teşekkür ediyorum.
    Bu kadar kısa sürede böyle bir yama gerçekten benim açımdan takdire şayan bir iş. Bir kez de sizlerin yapmış olduğu yamayla oynamak varmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MytHnfr

Bu kadar kısa sürede böyle bir yama gerçekten benim açımdan takdire şayan bir iş. Bir kez de sizlerin yapmış olduğu yamayla oynamak varmış.

Alıntıları Göster
    şaka mısınız lan :) izne çıkacaktım harika bir haber bu. siz var ya adamın dibisiniz. yorum yapamadan duramadım. planından projesine hadi bitti lan diyene kadar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...
  • Bir PS4 sahibi olarak türkçe yamayla oynayamayacak olsamda yaptığınız gerçekten büyük ve cesaret isteyen bir iş emeğinize sağlık,inşallah belirttiğiniz gibi yapımcı firma bu yaptığınızı dikkate alırda resmi olarak yamayı çıkarır da bizde oynarız.

• hayırlı olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de önümüzdeki ay başında kutulu sürümü alacağım. Türkçeleştirmeyi beklemiştim. Emeği geçenlere teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maestro725

dostum yüz yılın en güzel işini yapıyorsun.gerçekten tebrik ediyorum

Edit;Yolunuz Açık Olsun Güzel Ekip

Alıntıları Göster
    Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CodnameAlp -- 29 Mart 2016; 9:00:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CodnameAlp

Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
    Dün telefonda gezerken merlinin kazani de haberi gördüm titredim yemin ederim eve gelişim öyle olduki şener şen koşusuyla, gece uyku tutmadı iş olmasa sabahlıyacaktım oyun başında kendi kendime dedim kalk işe gidicen. Yama mükemmel olmuş ilk başından beri beklediğime deydi hiç bir hata ile karşılaşmadım, herşeyi okumaktan gözler pert oldu ne desem size az Allah razı olsun hepinizi tek tek yalarun ıstırırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vstrix

quote:

Orijinalden alıntı: ahrimar

witcher3subpacker.exe 360total securitide trojan var deyip yüklemiyor. Her 2 linktende indirdim. Önerisi olan var mı? Ayrıca windows10 desteği var mı? Antiwiri kapatmama ma rağmen Windows "witcher3subpacker" dosyasında hata veriyor.

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com]

Bende de aynı hatayı veriyor

Sorunun çözümünde Grimm adlı kulanıcı yardımcı oldu sağolsun.
    Normalde yamanın kurulduğu yer fark etmiyor ama bende fazla sürücü olduğu için (a, b,c, d, e, f... diye gidiyor) ve oyunu E ye kurduğum için oyunun kurulu olduğu E deki klasörü seçince problem düzeldi.

• 
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.