Şimdi Ara

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com] (187. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.153
Cevap
249
Favori
816.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
464 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güncelleme bitiyo bırazdan ben şimdi hanginyamayı indirim ilkinimi ikinci çıkanımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

quote:

Orijinalden alynty: 158158158

ya arkada?lar oyun 1.6 iken ne güzel her ?ey türkçeydi sonra oyunu 1.10 a yükselttim bazy yerler ingilizce oldu nedeni nedir

Tekrar kurun :)

deniyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibra012

güncelleme bitiyo bırazdan ben şimdi hanginyamayı indirim ilkinimi ikinci çıkanımı
    quote:

Orijinalden alynty: ibra012

güncelleme bitiyo byrazdan ben ?imdi hanginyamayy indirim ilkinimi ikinci çykanymy

YNDYRME LYNKLERY V0.11

yazysynyn altyndan Mediafire ya da Zippi hangisini istersen
  • peki arkadaşlar oyunu daha yeni keşfettiğim için henüz bilgim yok bu heart of stone dlc sini şimdimi yüklüyüm yoksa bitirincemi açıklamasıyla
  • Ceviriyi yapan arkadaslara gercekten cok tesekkurler. Cok buyuk bir isin altindan guzel bir sekilde kalktiniz. Ps4 sahibi birisi olarak keske ben de pc de turkce oynayabilseydim dedim. İlk sayfa gordugum kadariyla cd projeck ile iletisime gecmissiniz ve dikkate de almislar herhalde. Umarim ilgilenirler de biz de turkce oynayabiliriz. Tekrardan emekleriniz icin cok sagolun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 158158158

peki arkadaşlar oyunu daha yeni keşfettiğim için henüz bilgim yok bu heart of stone dlc sini şimdimi yüklüyüm yoksa bitirincemi açıklamasıyla
    quote:

Orijinalden alinti: 158158158

peki arkadaslar oyunu daha yeni kesfettigim için henüz bilgim yok bu heart of stone dlc sini simdimi yüklüyüm yoksa bitirincemi açiklamasiyla

hos yamayı etkilemiyor ister kurun ister kurmayın ama oyun sırasında ingilizce yazı çıkarsa onlar hos'a ait olacak o yüzden istersenizk urmayın şimdilik
  • tşk hos için türkçe yama çıkarsa indiririm artık
  • Elinize sağlık, efsanesiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TxsMelih

quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

Arkadaşlar yamayı yükledikten sonra oyunda grafiksel hatalarla karşılaşan var mı altta ki resimde ki gibi ? Yama çıkacak diye oynamadığım için acaba oyunun son patch'i mi yoksa yama ile alakalı mı bilmiyorum o yüzden soruyorum. Çünkü ilk çıktığı zamanlarda böyle bir şey yoktu.
    The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com]

Eğer elinizde oyunun setup dosyası varsa yeniden kurmayı deneyin. Test süreci boyunca bu tarz bir hatayla karşılaşmadık.

Üşenmedim oyunu sildim şimdi kurulum bitti. Update yapıyor. İnşallah yama ile alakalı değildir. Sonuçları yazarım.

• 0.11 kendi yolunu buldu elinize sağlık tekrardan.
  • Elinize sağlık.

İngilizcem epey iyi olmasına rağmen oyunları yine de Türkçe oynamak daha az yoruyor.

Büyük iş yapmışsınız. Bravo
  • TsXMelih kardeş şimdi diyelim bende v.1.12 kurulu. Sizin yama 1.11. 1.12 sürümünde olanlarda çalışmayacakmı yama?
  • arkadaşlar herşey çok güzelde şu oyunda gamma yada brightness ayarı nerede acaba bulamadım biraz karanlık geliyor bana oyun yardımcı olabilecek varmı acaba.yada nerden açılır.
  • Arkadaşlar Yeni oyun seçeneklerinde ki ''The Witcher 2 deki seçimleri yapma '' tam olarak nedir açıklayabilir misiniz ben kapalı dedim ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: geraltınkılıcı

Arkadaşlar Yeni oyun seçeneklerinde ki ''The Witcher 2 deki seçimleri yapma '' tam olarak nedir açıklayabilir misiniz ben kapalı dedim ama

The Witcher 2'deki seçimleri save dosyasına gerek duymadan oyunun giriş bölümünde yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geraltınkılıcı

Arkadaşlar Yeni oyun seçeneklerinde ki ''The Witcher 2 deki seçimleri yapma '' tam olarak nedir açıklayabilir misiniz ben kapalı dedim ama

Açık'ı seçerseniz o seçimleri siz yaparsınız
    Kapalı'yı seçerseniz o seçimleri sizin yerinize oyun otomatik olarak yapar
  • Oyunu 1 saniye bile oynamadım,hikayesini bile bilmiyorum ancak,elinize sağlık.Kolay gelsin.
  • Konuyu aylardir takip eden biri olarak ciktigina cok sevindim. Herkesin eline saglik. T_ice 'a da ozel tesekkurlerimi iletiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yamayı denedim sorunsuz çalıştı. emeğinize sağlık mükemmel iş. bu kadar detaylı tr yama görmedim.
  • Helal olsun elinize sağlık.
  • 
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.