Binbaşı
23 Ekim 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme
Toplam: 117 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Bu aralar modem arızamdan dolayı sıklıkla hız testi yaptığımdan dolayı ekranda rastgele oynarken bi EasterEgg buldum.
Mağara felan diyebilirsiniz ama daha önce görmemiştim.
Speedtest ios uygulamasında ekrana yuvarlak içinde gelen GO tuşuna basmadan elinizi hızlıca sürterseniz (birkaç sn sürtünce halkanın içinin rengi değişmeye başlıyor) Easter Egg e ulaşabiliyorsunuz.
Bir iki SS ekleyelim SS sız olmaz

Android için de geçerlidir ama deneyen yazsın öğreniriz.

Ookla Speedtest Easter Egg Buldum SS li
Tam sayfa reklam alsaydınız biz eski ericsson telefonlardan alışkınız tek satır ekran okumaya.

Forumun reklamları bıktırdı artık.

Not: Ios ta adblock plus işe yaramıyor.

Forum yönetimi çok hızlı üstteki ss i attıktan 2 dk sonra al sana tam ekran reklam dediler.

Forumun reklamları bıktırdı artık.

Yönetim artık ne yapsamda üye sayım bana yeter diyor herhalde. Forumu çökerse bu düşünceden çökecek.
Bugün öğle vaktinden bu saate kadar pc yi açmakla uğraştım ama nafile açılmıyor. Öyle bir hata ki anakart ekranı bile gelmiyor. Bios a bile giremiyorum. Anakartın hata ekranına baktığımda A2 yazdığını görüyorum. Yaptıklarımı yazayım kısaca(!)
Donanımım şöyle.
Anakart: Asus Maximus V Gene
Gpu: Nvidia Gtx 950
Cpu: i5 3570k
Ram: 4*2 Corsair Vengeance 1600 mhz
Ssd: Ocz Vertex III 120gb

- Farklı bir ekran kartı ile denedim.
- Ram leri (2 adet vengeance) tek tek denedim. Yerlerini değiştirip denedim.
- Win10 kurulu olan ssd yi söküp laptopa taktım laptop açıldı hdd sağlam.
- Laptoptan çıkan win7 yüklü ssd yi pc ye takıp denedim yine aynı hata a2
- Tüm hdmi kabloları, sata kabloları değiştirip denedim.
- Ekran kartının hdmi portu haricinde dvi dan görüntü almaya çalıştım.
- Tüm bağlantıları (sata vs.) söküp sadece ssd yi sisteme bağladım.
- Bios pilini değiştirdim.
- Bios Clear yaptım. (Anakartın üzerindeki tuş ile)
- Anakartı ve supply i kasadan komple ayırıp dışarıda kasasız çalıştırdım (şase vs varsa diye).

Kısacası çatladım, patladım görüntü alamadım.
Yardımlarınızı dört gözle bekliyorum.
Cumartesiye yetişsin istiyorum o yüzden bu gece sipariş geçecem.
Kullandığım sistemi kısaca yazayım;

Anakart: Asus Rog Seri Z77 Maximus V Gene
İşlemci: Intel Core i5 3570K
Ram: Corsair 4x2 Gb Vengeance DDR3 1600mhz
SSD: Ocz Vertex3 120Gb
Bir bluray bi de dvd optik sürücü var.
PSU: HighPower 450w

Düşündüğüm kart GTX950 2Gb 128 Bit

Sizce sisteme uyar mı? Max bütçem 500 dü buralara kadar geldim. RD düşünmüyorum.

Kart yaklaşık 90w güç tüketiyor diye biliyorum ama bendeki psu da sorun çıkartır mı?

Araştırdığım siteler;
http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gtx950-strix-gaming-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html 661/5 TL

http://www.sinerji.gen.tr/asus-vga-strix-gtx950-dc2oc-2gd5-gaming-2g-128b-pmu66876 644/6 TL

http://www.eksenbilgisayar.com/asus-strix-gtx950-dc2oc-2gd5-gtx-950-2gb-gddr5-128-bit-ekran-karti---#Details 630/6 TL

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=10736 651/6 TL

Hangi siteyi tavsiye edersiniz veya ayrıca site varsa yazar mısınız?
Teşekkürler.
2 yıl sonra gelen
EDIT:
Sonunda dava açıldı arkadaşlar. Savcı direk dolandırıcılıktan açmış. Bakalım bundan sonraki süreç nasıl işleyecek.

Arkadaşlar km. düşürülmüş araç alanlar kervanına bende katıldım lanet olsun.
30 Eylül de 2009 cdti Astra 97000 de için ankarada satıcıya 34.500 lira ödeme yaptım. Expertize felan soktum arabanın kaporta ve motorunda hiçbir sıkıntı yok. Motor %96 çıktı. Ama km. sorgulama yapmadan aldım.
Başka bir siteden opcom cihazı almıştım ve dün akşam opcomda baktım araç 280.000 km gösteriyor. Beynimden vurulmuşa döndüm. Dedim herhalde clone cihaz hatalı gösteriyor. Gece 5664 e mesaj gönderdim ve sabah sms le km. 280.000 olduğu doğrulandı.
Adamla görüştüm adam benim haberim yok diyor. Kısaca ben senden geri alırsam bende zarar ederim diyor. Adamla ipleri koparmadım. Sövmedim saymadım, durumu iyi niyetle çözme yoluna gidiyorum şimdilik.
En son adamla görüştüğümüzde elinde 32.000 olduğunu istersem 32 ye geri alabileceğini söyledi. Zararım kafadan 2.500 lira.
Şimdi bana ne önerirsiniz. Arabayı bu şekilde satsam ama km. oynandığını söyleyerek kaça satabilirim. Satmazsam ne yapacam mahkemede ne çıkar. Evde huzurumuz kalmadı akşamdan beri.
Arkadaşlar yaklaşık 9 ay önceki konumda odamın resimlerini paylaşmıştım, bir yılını doldurmadan köklü değişiklikler yaptım. Beğenilerinize sunuyorum.

Kapının yeri değişti.
Perde değişti.
Raflar eklendi.
Tavanda sarkan lamba iptal edildi.
Tavandaki kablo kanalı iptal edilip kablolar yandaki alçıpanın içinden sürüldü.
Tavana piramit sünger uygulandı.
Araya perde çekildi ve pc sinema odasından tamamen ayrıldı.

Eski Konu
http://forum.donanimhaber.com/m_77864490/f_//tm.htm#77864490

Eski Fotoğraflar
 Tadilat Sonrası Ev Sinema Odam  Tadilat Sonrası Ev Sinema Odam  Tadilat Sonrası Ev Sinema Odam  Tadilat Sonrası Ev Sinema Odam
 Tadilat Sonrası Ev Sinema Odam  Tadilat Sonrası Ev Sinema Odam  Tadilat Sonrası Ev Sinema Odam  Tadilat Sonrası Ev Sinema Odam
 Tadilat Sonrası Ev Sinema Odam  Tadilat Sonrası Ev Sinema Odam  Tadilat Sonrası Ev Sinema Odam

Yeni Fotoğraflar

Tadilat Sonrası Ev Sinema Odam  Tadilat Sonrası Ev Sinema Odam  Tadilat Sonrası Ev Sinema Odam  Tadilat Sonrası Ev Sinema Odam  Tadilat Sonrası Ev Sinema Odam
 Tadilat Sonrası Ev Sinema Odam  Tadilat Sonrası Ev Sinema Odam  Tadilat Sonrası Ev Sinema Odam
Specta marka Fixed Frame (Sabit Çerçeve) projeksiyon perdem satılıktır.
Markayı bilenler zaten biliyor, bilmeyenler için;

SATIŞ LİNKİ
2013 Mayıs ayında alınmış olup hiçbir sorunu yoktur. Ölçüleri çerçeve dahil (244cm * 183cm)

Specta Fixed Frame Perde Fiyat Düştü Ücretsiz Kargo Taksit  Specta Fixed Frame Perde Fiyat Düştü Ücretsiz Kargo Taksit  Specta Fixed Frame Perde Fiyat Düştü Ücretsiz Kargo Taksit
Fiyat:800 TL > 700 TL pazarlık payı var.
Taksitli almak için SANALPAZAR

Arkadaşlar durum bu şekilde. Nedenini ne olabilir?

Ip4 Wifi Sorunu

Ip4 Wifi Sorunu
Diğer başlıklarda resimleri paylaşmıştım ama arada kaynadı gittiBende yeni konu açayım dedim. Yeni yaptırdığım evde böyle müstakil bir oda hazırladım.Alan olarak biraz küçük oldu ama zevkime göre birşeyler yapmaya çalıştım.Eve geçeli yaklaşık bir hafta olduğu için haliyle odanında birkaç eksiği var.
Bu eksik ve fazlalıklar yönünden ve diğer herşeyden tüm görüş ve fikirlerinize açığım.

Epson 6100
Sony BDV N990W
Egreat R6s Plus.
Specta Fixed Frame 240*183
Ps3 320 Gb Slim

Ev Sinema Odam  Ev Sinema Odam  Ev Sinema Odam  Ev Sinema Odam
 Ev Sinema Odam  Ev Sinema Odam  Ev Sinema Odam  Ev Sinema Odam
 Ev Sinema Odam  Ev Sinema Odam  Ev Sinema Odam

Bunlarda Specta perde ve projeksiyon performansı. Fotoğraflar öğlen 13:30 itibariyle çekildi.Pencerelerdeki perdeler bayağı iş görüyor.

Ev Sinema Odam  Ev Sinema Odam  Ev Sinema Odam
Arkadaşlar şu an kullandığım sistem bilgileri aşağıda. Pc de oyun felan oynamıyorum.Dolayısıyla mevcut ekran kartım ve ram miktarı bana yetiyor.Tek ihtiyacım olan USB 3.0 bağlantılı bir anakart.
Elimdeki CPU+GPU+RAM üçlüsünü kullanabileceğim USB 3.0 lü bir anakart var mıdır?

Eski Sistem Yeni Anakart

Bendeki Anakarttaki Genişleme Yuvaları şöyle.

1 x PCI Express x16 yuvası (PCI Express 2.0 uyumludur)
1 x PCI Express x4 yuva
1 x PCI Express x1
4 x PCI

USB 3.0 PCI Kart x4 slotuna ihtiyaç duyuyor herhalde. Benim ekran kartı hangi yuvada x16 da mıdır?
Eğer öyleyse x4 yuvasına bu kartlardan alsam kopyalamada gerçek USB 3.0 hızına yaklaşır mıyım?
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Oyun Platformu
PS3
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 8 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.579
İkinci El Bölümü Mesajları: 244
Konularının görüntülenme sayısı: 44.543 (Bu ay: 337)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 361 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.